Jävla idioter.

Jag önskar DÖD åt dig/er som med en nyckel har rivit upp ena sidan på bilen. Och det har du fan i mig gjort på vilja och kraft.

jag har så jävla dåligt samvete lver att ja hade ansvar för bilen, fast det inte var mitt fel. Täcker inte försäkringen, får Jac? ge 2 månadslöner för att få det täckt.


ÅÅÅH. jag är så satans arg just nu. ursäkta mina svordomar men så är det. Imoron har vi övernattning med skolan, men i nuläget blir det ingen övernattning för mig, troligtvis bara dags-och kvällsprogram.

Kan inte fatta att det finns såna idioter i den här stan.


tack för mig, nu vill jag gräva ner mig o int tänka på skolan imoron. orkar inte vara positiv. o ja blir så jävla mycke känsligare då man sitter ensam i norge, just nu vill jag hem till mamma.

Lördagnatten

Jobbet gick galant, vi hade nästan inget att göra. Efter det hem i duschen och fixa till sig lite.

Vi började festen med tre rätters middag, mums. Sen blev det vin drickas, jo jag drack vin. Vt inte riktigt om det är gott eller int.Sedan yrade vi på till cactus,blev lite dansas o fyllesnack med en fårn jacs lag. Margrethe och en annan flicka slog varandra på käften!!!. Så jag fick ta henne o Emelie med ut, o så for vi till ett annat ställe. Där var Danne, så vi dansa i en halv timme. Sen gick vi brudar hem till mig o åt pizza.
Emelie skulle ta sjuans färja tillbaka, så hon gick o la sig tidigare.

Det har varit sjukt kul att ha Emelie o bo hos mig, super snäll flicka. Lycka till i Frankrike tjejen, och vi ses till sommaren!

Nu är jag trött. Måst baka kex tills skolan imoron. Ut o gå borde jag oxå fara, men jag orkar inte. Här har det varit sol o int så kallt hela veckan, hoppas det är det 2 dagar till, för då skall jag vara utomhus hela dagarna...

 

Min söta sambo i 4 dagars tid.

Nu vill jag att min riktiga sambo kommer hem, för visst är det lov att sakna någon när man int setts på snart en vecka. kom hem baby!

Glad lillajul!

Önskar er alla en glad lillajul. I Norge firar de inte lillajul, så det är lite tråkigt.

Annars så var det den hemskaste natten ever i nya lägenheten. Jävla idioter i grannhuset som har flyttat in, och de har stått mellan våra gårdar och skrikit tills halv 3. Halv 4 fick vi en annan överraskning, favorit Daniel och Anders tänkte bulta in vår dörr. Så de kom in en stund och sen jagade vi ut dem. Så har sovit ca 3-4 timmar inatt.

Nu iväg på jobb 11-17 sista gången på salt o pepper,sen firmafest kl. 19. Kommer säkert sluta bra då vi aldrig får äta någonting på jobbet.

Ha en fin lördag allihopa!

senaste nytt.

- Jac åkte iväg på tisdag, så vi ses nästa onsdag.
-Har fått ett nytt jobb, på ett cafe inne på shoppingcentret. Nu får jag åtminstone minst 3000kr i månaden, jiha. Lika bra att jobba lite vid sidan om studierna, annors skulle jag rottna bort. Och förhoppningsvis lever jag som en drishare sommaren 09 igen. Men det får vi se.
-Emelie (göteborrrrg) jobbar som kock på salt og pepper, nu är hon min sambo tills måndag. Hurra.
-Fått täppt näsa igen, voi vittu.
-Imoron sista dagen jobb på salt og pepper, och sen fest efteråt!

Det var nästan det viktigaste.

Idag skall jag jobba 10-16 på nya stället, dock är det lite genant för jag har tandläkartid från 11-11.30, så hamnar ha lite paus direkt då jag kommit på jobb. Tyvärr fick jag inte tandläkartiden bytt, och fick jobbet på en dag så blev lite bråttom. Efter jobbet måste jag hinna till gymmet och göra någonting smått, sen skall vi och äta middag till mitt jobb.

Vi har nästan ingen skola före julen mera, så det är helt skönt. Skall dock pröva få läst 100s i pedagogik, men det får bli nästa vecka nångång, eller möjligtvis på söndag en timme.Synd att vi int har någo prov före våren, för blir lite slött att läsa då man int vet va man ska läsa på:(

Annat då? Om 3veckor är jag hemma i Karis nu. Tycker att det är fräclt då Jac får äta min mammas lasagne och Emmas chokokaka idag. Morr.

Nu blir det gröt och så skall jag försöka hitta något om finlands match på nätet. En kram från Jac skulle sitta fint just nu oxå!

Ha en bra dag

Här flyter nog allting på,

Tisdag.

Nu har Jac åkt iväg, suck. Jag har varit i skolan idag och nu har jag just skrivit färdigt en uppgift om lek. Snart skall jag laga middag, lax och wook. Åt lax med Jenny i Uddevalla, så har himo på det nu. Sedan blir det spinning och så skall jag lyssna på ett föredrag om "styrketräning för kvinnor".
Sen får jag hoppas att jag somna gott ikväll...

Nu har jag inget mer att skriva, så skall lägga ut några bilder från festen!

 
Jag och siri

        
Eric                                                                     Syskonen Berg-Aspestrand leker?

Söndag

Festen var lyckad igår, men tyvärr kom jag inte så långt som till krogen..3/5 fester med Runars herrlag jag deltagit på,har slutat på samma vis. Jag borde lära mig. Men tur så händer det först då vi skall entra krogen.haha

Idag vaknade vi elva. Då frossade vi chips och åt mos o knackkorsvsås från igår. 15-tiden gick vi ut på en kort pormenad,börjar bli lite kallare ute nu. kl. 16 såg vi Drammen-Metaburg Skopje ( tror jag de heter). 18 var det dags för spinning för mig, borde få medalj för att jag klarade det någorlunda bra. När jag kom hem väntade plättar på mig.

Idag har jag dessutom sett på 3 finlandssvenskar i tvn. Först dömde Lindroos-Leandersson Norges match mot Ryssland. Sedan såg vi på parlamentet där Andre Wikström var med. Han var ur kul. hur kan jag ha missat honom?

 

Kom hem till oss och underhålla nu.


Imoron är det ny vecka igen, har fullt upp med skolan och jobb på lördag. Jac åker iväg på landslagssamling på tisdag, bläh. Varför måste de helatiden ha något? De har ju ändå inte en chans. Synd egetligen att Jac får full lön, för annors skulle han aldrig vara med i landslaget. Och det skulle passa mig mer än perfekt.;) Hatar att vara ensam. Nå nästa torsdag ser jag honom:)


Godnatt!

hmm.

Alkohol måst verkligen hata mig. Och jag den,

Nu ska jag prova mig på ett spinningspass, ett lycka till kan behövas. ciao.

shopping

Eftersom nya köpcentret öppnade i Sandefjord idag, hamna jag ju gå dit och shoppa ida. Blev otroligt nöjd över mina köp, var så billigt där.
Eftersom jag int äger en kamera, får ni se bilder på typ likadanna plagg jag köpte.

 
En fleece jumper, bra att ha då vi e mycke ute med skolan. Min är röd. 99kr.


 
En ulljacka. min kan knäppas i halsen. 250kr.


En svart kjol som är hög i midjan.Min är annorlundare där uppe,har ett litet tvinnat bälte med ett guldlås på. 99kr.

Och så köpte jag en 3/4 dels tröja med stor "polophals". 50kr.

Så för 500kr fick jag såhär mycket:) Det är ca 60euro. Har länge velat ha en fin vinterjacka, men nu var jag osäker på storleken, men eftersom den skall sitta bra så tog jag den mindre av de jag funderade på.

Nu skall jag laga pastalåda. Sen på spinning, skall dock bara sitta och ta det lugnt på cykeln.

1/3 del undan av dagen/kvällen

Då har jag varit på "barnehagekonferans",. Så nu skall jag skriva ett referat om vad jag lärde mig på den och hur jag kan använda det i min framtida yrkesroll. då har jag gjort undan 2 av dagens uppgifter.

Den tredje och sista är jobb 16-22. Nya köpcentret öppnade idag så hoppas alla människor hålls där och int kommer upp till Salt og Pepper. vill att det blir en lugn kväll med passligt mycke att göra! och högst 10min i övertid;)

Nya Hvaltorvet var superfint, och det är bra butiker där. får klart godkänt från mig iaf. Cubus har hela sortimentet på 50% idag, me orkade int köa så blev ingen handel.

Nu skall jag göra min uppgift. Längtar redan tills klockan är 23, för vill krypa under täcket och sova lite.

Hejs! ps. runar vann med 5 mål igår, lätt..

press?

idag står det på tidningen som vanligt om matchen som Runar skall ha ikväll. Skulle ni få någon press på er om ni läser detta?

"Tid for Jac igjen?

Jac Karlsson var overlegen i playmakerrollen i de første kampene, men han har vært mer ordinær den siste tiden. Flate motstanderforsvar og labert balltempo hos Runar, har ført til at Jac er blitt litt reservert i forhold til timingen i sine satsinger. Veierød håper den finske landslagsmannen smeller til fra avkast i kveld.
– Det er sikkert flere grunner til at Jac ikke har vært helt på høyden i et par kamper. Ingen leverer på toppnivå hele tiden, men vi vet jo veldig godt hva Jac står for. Hans supre overblikk og gjennombruddsstyrke gir oss store gevinster, og det er ingen tvil om at han som vanlig blir en svært viktig brikke for oss. På en god dag har vi absolutt sjansen mot Bodø, mener Einar Veierød." Sandefjordsblad 19.11.08

Jag skulle iaf känna pressedn komma smygande. Och så har många frågat mig vad som hänt med Jac de två senaste matcherna då han "bara" har gjort 5 mål tisammans på två matcher? Va sku ja veta. :D Men kanske de lossnar ikväll.

Dagens planer för mig:

8-9.15 bodypump
10.00 biblioteket, göra det sista på ena grupparbetet.
13.00 Lunch med Margrethe på salt og pepper
15.00 ha färdig mat till jac
18.00 Runar-Bodö.

Det är en helt bra dagsplan. Imoron har jag skola 9-14, och jobb 16-22. Sämre dagsplan, usch jag är riktigt nervös.

Ha en bra dag alla!
:)

Nu sitter min bror på flygplanet, de är påväg till Thailand. Så nu får han njuta där i 2veckor, sedan är han 2 månader hemma i finland före han och resten av min familj flyger till samma plats. Fräckt.

Hoppas du har en bra resa Kim, och var försiktig, vill gärna se dig igen.:)Jag är int alls avundsjuk...


Nu till posten och posta kort till millo, sedan hem och försöka laga en uppgift till skolan. Måst vara aktiv, för kl.18.30 skall min berömda sallad vara klar och 19.30 skall vi infinna oss I Larvik och se  Orrys lags match.De har G20 kvartsfinal i NM. Hejja öif!

Kungen

Zlatan fick 2 pris + det största, guldbollen! Han är så jäkla charmig och välförtjänt av alla priser. Undrar hur det känns att helt enkelt vara bäst?
Aftonbladet!


sökes: Katten Mikkel

Måst bara skriva om detta.

För ca. 2 månader sedan var det första gången på lokaltidningen om familjen X. De hade varit på stugan i slutet av juli, och då försvann deras katt Mikkel. Då fick man sända in tips om man sett katten!

Idag var det igen om familjen X på tidningen.Sedan de förra gången var med i tidningen har de sänt ut plakater överallt i Sandefjord.De har varje helg sökt i minst 5 timmar efter katten. De har satt upp en webcam utanför deras stuga, ifall Mikkel skulle äta mat från matskålen.
Så idag är de glada för vilka tips som helst, de börjar även bli klara för negativa upplysningar, fast de har svår tro på att Mikkel är död.


Förlåt alla kattälskare (speciellt Jac), men jag tycker det här har gått aningen för långt!! Kan inte förstå hur man håller på på detta vis. Skulle det vara en hund förstår ja, för människor lägger ofta mer märke till om en hund är nära eller om en katt är det.

Så jag hoppas de snart hittar sin katt, för vem vet hur långt de har gått tills de nästa gång är med i tidningen. Kanske de har börjar göra riktiga utredningar då?:)

 


måndag

Idag försov sig Jac en timme till jobbet, så jag fick väcka honom. dumma pojke. Om en timme skall vi ha date med flickorna i biblioteket, vi skall försöka få det sista till några av våra grupparbeten klara.
Sedan skall jag laga korvsås och mos, mums! Skulle vilja på en lätt spinningtimme idag, och bara sitta på cykeln utan motstånd. men vi skall se.

Igår gjorde jag ingenting. Vi låg bara hemma och sen for vi ut o gå i centrum. Åt massor av min glass och såg en helt ok film. En sak lyckades vi iaf göra, vi beställde en resa till London!! Vi valde att åka 1.1, eftersom hotellnatten över nyår är dyr. Så vi är i London 15 tidden den 1.1 och flyget lyfter tillbaka till norway 19tiden den 5.1. Så det blir 4 nätter på hotell med frukost:) Hela kalaset kostade oss 2800kr!!ungefär 330euro. Det var billigt. Vårt hotell ligger i Islington, men det är bara 2,3km till King Cross järnvägsstation, så tror nog att det är riktigt bra för oss.
Skall bli skit kul! På torsdag hinner vi inte göra så mycket annat än att gå ut och äta där.Sedan blir det shopping o sevärdheter. Jac hoppas lite på att vi kan gå på Arsenals fotbollsmatch, eftersom vi bara bor 1,5km ifrån deras arena.
Sandra, är det dyrt att äta ute o gå på cafeer?:)

Men jag längtar hem till finland nu, ännu en lååång månad kvar:(

nu skall jag koka saft o ta ett rågbröd!


lördag

Kalaset igår var trevligt, men nästan för mycke människor. Jac tyckte ölen smakade så bra, medan jag tyckte chokokakan o varma saften var bäst.
Då vi kom hem hade fiilis-Danne skrivit på msn om vi skulle ut. då börja Jac vakna. Han tömde några till öl och snart dök Daniel och Furat upp. Man kan inte ha tråkigt i deras sällskap. Halv ett tiden drog killarna vidare och jag gick och sova.

Idag känner jag mig lite bättre, ingen huvudvärk. Men hostan o snuvan finns nog kvar, har de säkert för resten av livet;) Snart skall jag laga mig jobb färdig.Endast 3 timmar, så får hoppas jag orkar det! Sen blir det film o tortillas ikväll!

nu vaknade jac, de hade varit till Play igår, där är bara 18åringar:D:D haha.

hoppas du mår bättre idag mamma:(

såja.

Läkaren tog 5 blodrör och CRP och sen pratade vi lite. han misstänker jag har fått nån släng av astma och har något virus som han itn kan sätta fingre på vad det är. Så nästa vecka skall jag på lugnröntgen och är jag ännu riktigt täppt i näsan då skall jag till en näs-och halsspecialist. Så jag hoppas jag kan träna i december igen. Man blir proppmätter nu, haha.

Just åt jag dagens morognmål/lunch, en pajpit. Jac bakade igår och det blev gott. Till det drack jag som valigt mjölk, men jag drack mjölk som hade gått ut 9.11!!! fy fan. men int borde det äl hända något?!

Krya på dig mamma!! Hon har så ont i ryggen så hon kan inte gå.. stackarn:`(
nu ska ja städa lite smått, sen o sova före vi far på kalas ikväll. ciao.
Till sist en bild på glada pojkar. för en bild på mig kan jag int lägga, jag är sur och tvär o uppsvälld i facet:D
 

Godmorgon!

Det blev förstås inte en sådan morgon jag hade hoppats på. Sitter o hostar o halsen e sjuk + att hela ansiktet värker. wei.
men kl.12 skall jag besöka min generade läkare igen, så skall vi se om man kan göra nånting. Men vet int rikit bara vad jag skall säga?!:)

Efter det skall jag kanske på kaffe med skolkamraten Trine?! Och sedan städa upp lite här hemma. Ikväll skall vi på kalas till Martin (Jacs chef på jobbet). Skall bli roligt o se vem Jac jobbar med!

Imoron skall jag jobba 3 timmar igen, det borde nog gå bra. Men skall vara diskhjälp, så man hamnar springa massor. Men får säkert byta lite med de i cafe, så slipper ja bli genom svettig o slut.Min hjärtevän Margrethe jobbar dessutom på samma gång:)

Vet någon (SAndra) när tex. butikerna i London har öppet runt periorden 30.12-4.12? Eller är allting stängt?
Snälla..

Låt mig vakna upp som en vanlig frisk flicka imoron! inte med jävligt sjuk hals, snuva och huvudvärk. Blä. Varför blir jag aldrig frisk?! Vad gör jag månne för fel?

Nu ska ja äta sista apelsinen för idag, dne skall ge mig c-vitamin så e jag bättre imoron. Annars ringer jag o skäller ut min läkare :D

Nati!Torsdag!

Runar vann semifinalen med 2 mål, har aldri varit med om en liknande fiilis match:) Härligt med fotbollsklanen på läktaren.Detta betyder att det blir Finland 22-26.12 för vår del. Sedan till oslo spektrum på handbollsfest. Och kanske en resa runt nyåret?! Kanske min kille bjuder mig när det är jul och jag fyller år;)
Är egypten enda stället det är varmt på? Eller kanske vi isf borde åka till någon storstad och bara vara några dagar borta?!

Idag är jag nog bättre, skönt. Hosta och snuva fortfarande.Men till söndag hoppas jag kunna sätta mig upp på spinningcykeln igen, det borde jag klara av..

Idag skall jag jobba från 15-18, sedan hem ocg laga skinkpaj. Hoppas aptiten börjar komma tillbaka nu, för är svag som en fågel. Imoron är jag oxå ledig, då skall jag kanske läsa lite och reda upp här hemma. På lördag jobbar jag 11-15. Min kropp måst hålla ihop nu, har int råd att missa mina arbetsturer!
Tror det blir en lugn helg igen, men 22.11 är det fest med ganska många från jacs lag o ett gäng danskar.

Ha en bra dag allihopa och grattis hela gänget på Haukeröd till finalplats i Spektrum.
Semifinal!

idag är det dags för Runar-Vålerenga. Det märks att det är en viktig match, för det har stått om den i pressen hela veckan. Vålerenga fotboll vann cupfinalen på söndagen, och nu skall 3 bussar fulla av deras fans inta runarhallen ikväll. De har inte sett mycket handboll förr.


Foto.Sandefjords blad

Jacs tränare säger:
- Runar (nummer tre i eliteserien) har like storemuligheter for å tape som Stord og Follo hadde, men fordelen vår er at vi ikke kommer til å undervurdere Vålerenga. Det er laget som er i 2. divisjon, men de fleste av spillerne har erfaring fra elite og 1. divisjon. Konkurranseinstinktet deres våkner når de får en slik mulighet som de har nå, sier Veierød, som må unnvære sin skadede storskytter Peder Trevland, mens playmaker Jack Karlsson har vært småsyk i det siste . . .

--
Så det skall bli jätte instressant idag. Råkar Runar förlora har de nog skämt ut sig inför hela norge, men tillika är det ok för oss eftersom vi får 2veckors jullov.

Idag är jag feberfri,halsen känns något bättre(knack i trä), men har fortfarande snuva och lite hosta har jag fått. Så får se om doktorn har tid med mig idag! blir hemma från skolan och vilar upp mig tills kvällen.
Imoron skall jag på jobb, så bäst för mig att jag är frisk då.
Nu i duschen och sedan fortsätta soff-slappande, nätt liv. Skall även kanske se på en biologi uppgift, så har jag den klar.

sjuk

andra dgaen med feber, helvete vad jag hatar detta. Det räckte inte med 5 månaders gips detta år, utan 2 månaders flunssa till. Tur så byter det år snart.


dagens viktigaste:

Grattis fina,ärliga,härliga kompis på din 20årsdag!!!


farsdagen

Grattis Pappa på din tjugonde farsdag:) du är snäll

Kvällen igår var riktigt trevlig. Först var jag ut på länk och sedan for vi till Eric o Jenny.Där såg vi på dansbandskampen, lillgamla. Sedan köpte vi hamburgare med Jac,nam.

Snart skall vi äta risgrynsgröt,sedan skall jag ut och gå och ikväll blir det handbollsmatch: Stif-Drammen. Synd så missar jag söndagsspinningen men ser hellre på match.

3 dagar kvar tills Runar semifinal i norska cupen.Min familj <3Ändrade planer.

Vi skulle shoppa,göra nånting skoij och gå ut ikväll, men det sket sig. Vi har köpt några saker till hemmet, bl.a e duk och 2 julsaker.Sedan delade vi på en chokladtårta och drack kakao. Jag kom just hem från gymmet, löpte och tog lite muskelövningar. Jac har blivit flunssig så vår utekväll får flyttas en vecka frammåt...

Ikväll skall vi istället se en film och äta fruktsallad och risgrynsgröt. Eric o Jenny frågade om vi skulle komma till dem, men Jac har huvudvärk, gissar att febern är påkommande.

Ha en fin lördagkväll!

kvällsfrosseri

Jag är sjuk på att trycka i mig på kvällarna, igår var det chips och idag bl.a marianne godis. Tur så var jag på spinning före.
Imoron börjar vi dagen med träning, och fortsätter i frossandets tecken igen en gång.
Meningen var att vi skulle gå ut imoron, men får se hur det blir, Jacs tränare sade idag att de inte får gå ut. suck.

Nu ska ja fortsätta se på tv4, förresten var deltagarna i idol ganska bra idag!

Fredag 7.11

Idag skall jag inhandla farsdagskort och två födelsedagskort. Tandläkaren skall även besökas kl.11, usch. 16.30 skall jag sätta mig på spinningcyklen i 75min som straff för chipsen jag åt igår. Mina ben är spagetti, men snart är det helg=vila.

Regnet öser ner på utsidan, så det får bli regnrock och gummistövlar idag.

Jag såg igenom gamla bilder och börja tänka på hur jag betedde mig när jag var yngre. Gymnasiefesterna drack vi massor o var alltid lika snygga. När jag blev 18 drack man varje lördag så att man till sist började bli alkoholtjock. Snyggt.
Får nästan morkkis redan nu när jag kanske skall ut 2gånger den här månader, fjortisen har blivit 50+. Men nu på lördag skall vi nog ha skoij iaf.Bild från en gymnasiefest, vi var kanske 17 år.Nån kille,Millo,Antero och jag. Andreas har säkert jätte roligt. Den här bilden fick pryda Anttes 18-års spritflaska som han fick utav Morre, om jag minns rätt?
Undrar vilken låt som spelades...


Nu joggi o mussli, sen iväg. Ciao!Torsdag 6.11

Jac hann hem inatt, skönt. Men är för det underligt trött idag, framför allt i kroppen. Började moron med att Veronica kom hit och vi gjorde lite skolarbete. Seda var jag till H&M och köpte en mössa,rakhyvlar och sminkborttagningsmedel.
Nu skall jag försöka dammsuga, men det är så jäkla tråkigt och sen jobba från 15.30-18! Skall bli skönt att se lite människor.
Ikväll blir det spinning, om Jac far och träna. annors vilokväll. Vi spela snabb handboll på träningen igår, och det känns i benen idag.. Men det är inte så konstigt när jag inte har sprungit 1meter på 3 veckor.

Farsdagskort måste inhandlas och skickas iväg imoron, enda planen förutom spinningen. Så för mig är det veckoslut idag redan. Ibland kan det nog vara jäkligt skönt att gå i en högskola, många "lediga" dagar.

ja har världens mest ointressantaste blogg,så nu till dammsugaren. hej.

Spännande

Då jag for iväg på pump ledde runar på bortaplan över dåliga Stord med 7mål. Nu är ställningen 25-25, vad fan håller guttarna på med??
10minuter kvar, hoppas verligen de vinner, är otroligt viktiga poäng. Och stord borde de vinna iaf... Jag ber till gud.

Nu iväg på hanttisträning, får s eom ja alls kan springa. mosch!--
Uppdatering: Stord-Runar 27-30. YES. Hoppas bara de hinner med flyget nu, vill int sova ensam.

Päron gubbar som vet allt.

Min bror hade idag haft in en man(när vi var små kallade vi honom tomaten) till hans praktikplats. Han påstod att Finland skulle ha klarat sig mycket bättre om int Jac skulle ha varit med i laget, han gjord absolut ingen nytta, nån nytta hade han tydligen int heller gjort i BK.
Jac gjorde int en altför bra match på söndag, men var ändå en av dem som utmärkte sig bäst, det säger ganska mycket om hur dåligt landslaget är, men inte så konstigt eftersom de inte finns så många spelare i Finland.

Även på matchen hörde jag en mycket klok handbollsman stå och prata illa om Jac, i såna lägen skulle jag vilja slå dem i huvudet o säga någonting fult. Men jag har lärt mig att tackla alla negativa kommentarer jag hör omhonom helt ok, handboll är en gren som int kan lyckas varendaste en match. Int för vanliga halv-proffs iaf.
Jac själv skrattar bara när han hör något sådant, och tycker att de själva borde prova koma in på plan. Helt rätt.

Men en sak som Jac ( och måånga andra kill spelaren) inte har tänkt på att han själv helatiden skymffar vanlig damhandboll ( norska postenligan o danska serien skymffar han int). Då jag började träna hadboll igen, fick jag direkt en hånskrattande Jac. Bättre blir det inte då vi har träning efter dem, o Jac och Eric står o ser på och skrattar.
Tror inte Jac får se på nån match jag spelar, då får man höra kommentarer, mest negativa sådana, och på köpet en glad Jac. Men sen när han märker att jag blir små arg säger han alltid " jo men i den divisionen du spelar i behöv man int vara så bra".

Ps. Elin: Vi satt med Ville o prata å flygfältet, då kom han Balle o sa någonting, o han var precis som vi trodde. Ett sliskigt as som står på Kreta. haha.

Så min point med detta inlägg är, prata int illa om någon när en nära släkt eller flickvän hör det. och flickor kan oxå spela handboll, fats vi är mycket sämre än pojkar, den som int gillar dam handboll behöv int se på det. lätt.Här var vi stolta spelaren ännu, på eken cupen.
Den här eken cupen borde jag för den delen skriva ett eget inlägg om, kanske det kommer ett sånt om en tid.Sista sjundeå cupen jag var med i, det var skit äckligt att vara målvakt, aldrig mer. Nån medalj tycks vi ha fått, men minns tyvärr int vilken.

jag skall bli frisk.

Tog det lugnt på spinningen idag, bra så. Imoron spinn60, o onsdag bodypump+ handboll. Tror jag borde klara av det. Nu har jag smällt i mig 200g choko, bra jobbat. gonatt.

Måndag

Kom just hem från skolan. Imoron måst jag till biblioteket och läsa lite, för är så mycket efter känns det som. Fast jag egentligen inte är det, bara jag själv som tror.
Nu skall jag snart börja laga mat, pasta och skinksås ( om jag als ork äta efter allt chokofrossas), och sedan reda upp kappsäcken. Kl. 17.30 ska ja på spinn45, men måst komma ihåg att ta det lugnt. Har inte tränat på 3veckor så det skall bli otroligt skönt. Sjukare lär jag inte bli av det, får man hoppas.

Imoron är jag ledig, så förutom läsande skall jag städa hemma. Här ser int så fint ut. Känns helt okej att vara tillbaka,här har jag ändå alla mina saker, men nog skulle jag kunna ha varit längre hemma.

Borde jag kansek skriva en blogg om vad jag gjorde i finland?! Men tror inte jag behöv det, för ni kan nog lista ut vad jag gjorde.

Till sist en bild på mig från när vi hade utedag med skolan.

 

Int så lätt då jag totalt saknar balans på högra sidan, men klarade det nog;)


Sandefjord idag igen..

Trodde nog 9 dagarna skulle gå lite långsammare, men tydligen int.. Känns som vanligt otroligt trist att åka tillbaka. Här är allting så tryggt,ha människor omkring sig och man vet exakt hur det fungerar, i Ssandefjord får man gissa sig till allting samt vara ganska ensam. Dock trivs jag otroligt bra där, men alltid då jag skall hem dit kommer det nog en slags vägg emellan.

Jag drack inte igår heller,  borde få en guldmedalj!!

Tack  Mamma för allting, du vet nog speciellt v ad jag tackar för;)

Nu borde jag duscha,men mamma sover efter nattjobb så kan int göra det. Skall oxå packa ner skorna klart. Enda positiva med denna dag är att jag får kramas med Jac samt se på handboll.

                                            

RSS 2.0