Hejdå!

Nu skall jag snart åka iväg, skall bara krama Jac lite först. Så hoppas vi på att visa kortet fungerar, att det inte gungar på båten samt sol i Farris på onsdag och torsdag! Skriver på torsdag eller fredag igen.


Ha det bra!

Ny vecka igen.

Vi startade dagen med att igen en gång vara upp till Thisted försäkring, blir aldrig styr på våra försäkringar. Eftersom jag vet att det kommer bli sparsamt med träning 9 dagar framåt, så drog jag på en 35m minuteras löprunda på asfalt. Och det tog inte alls sjukt i mina smalben!!!

Om 2 timmar är det start till Aalborg, där väntar sista träningsmatchen före säsongen börjar. Och de spelar såklart då mot Aab, skall bli super roligt att se många bra spelaren. Mors/thy skall/kan inte vinna denna match, men hoppas deras samspel snart är på plats. En serb får inte alls till det, och förstör för resten.

Nu skall jag packa lite till, får köpa nya kläder i Norge. Har endast 3 övredelar att ha på mig, sjukt!


Några tankar om skola o annat i september:

- Den 9.9 är jag hemma i DK igen. Då har jag en mycket viktigt obligastorisk tur undan, vi har även framfört den. Kvar återstår då en skriftlig rapport, men får göra min del i Danmark. Hoppas jag inte behöver för en endaste dag i v. 37 resa till Norge.

- v. 38 skall vi ha en annan presentation, så då måste jag åka till norge söndag-onsdag. Fredag 24.9 kommer troligtvis Elin hit, och samma dag skall vi hejja fram Mors/thy till seger.


- v. 39 Reser jag till Norge tisdag-torsdag. Vi skall ha en övernattningstur då igen, denna gång inomhus.

v. 40 har jag studievecka, då kommer Jacs föräldrar hit. vi har tur att få se två hemmamatcher denna vecka.


Så välkommen september skall du vara, dock kommer denna månad gå otroligt fort!!! Skall bli kul att träffa lite kompisar och barn i Norge igen, där har jag ju skola eller gruppjobb på dagen så tiden går fort. Och efter detta är det 8 månader tills jag är färdig från skolan :)
Ha en fin vecka!
Liten cykelrunda.

I Thisted och här runt omkring är det väldigt fint för cyklister, allting är anpassat för cyklar. I rondeller har man förkörsrätt:) Det är något nytt för oss, och då man kör bil måste man vara extra noggrann och se efter cyklister.
Se så perfekt för cyklisten Jac.
Snart skall vi se tv4s film, men före det skall jag packa lite!

<3Dessa skor fick jag av Jac idag :) Har länge velat ha sådana, och är glad att jag tog röda, för de ger en liten färgklick till mig då jag nästan alltid bär mörka kläder. I vår kommer d eva så fina. Det bästa av allt att de kostade 340 dk!

Tv

Vilket program tänker ni på då ni hör denna låt? Hoppas nån av er sett detta underhållningsprogram..
5 års mys

Jag och Jac har en riktig myshelg, vi passar på att "fira" 5 års dagen som är nästa söndag. Då är vi tyvärr på skilda håll.  Vi började helgen med träning på varsitt håll. Då vi kom hem for vi iväg och minigolfade och var ut och äta. Nu fortsätter det med filmer och snacks. :) Imorgon har vi endast två planer, träning kl.10 samt packa mina saker till Norge vistelsen. Skönt att få vara ensamma.Jag ser för jävlig ut. Jag har inte dessa skor på för skoijs skull, måste gå med dem lite innan kanoturen med klassen. Dock hade jag dem bara när jag spelade minigolf, och böt sedan fort om!Vi gjorde framsteg sedan sist. Jac hade sist 29 slag på 9 hål som bäst, och idag fick han 22. Jag sänkte från 37 till 32.5 års middagen åts detta år från bryggan i Thisted, förra året åt vi den vid bryggan i Sandefjord. Var månne 6 års middagen intas? Här får vi hoppas..Jac kan inte hålla sig, stonefacet for bort.Detta är vardagsrummets prydnat. Vi fick den av familjen Kihlstedts, super fint!


Ha en fin helg alla! Förhoppningsvis bloggar jag något före jag reser iväg till Norge, annars hör jag av mig efter kanoturen 2.9. På måndag skall jag få se några favorit spelaren i handboll, jac skall spela mot Aalborg! Mycke kul före jag reser :)


Jag, en paddlande förskolelärare?

Jag är jätte nervös för den första turen vi skall göra med skolan. Vi skall till Farris (Larvik), där skall vi paddla kanoter. Sen skall vi säkert ut till en holme, och sova där över natten utan tält!! Vad fan?! Jag tycker inte att det har något med min utbildning att göra, jag kommer aldrig att sova med barnen i skogen. Vi skall även öva på att vältra med kanoter samt pröva rädda varandra. Jävligt skönt att göra det i kallt hav!! Så just nu vill jag bara att det är torsdag kväll.

Det värsta av allting är nog ändå att vi skall pröva sova utomhus senare i höst, för att se skillnader på det. Jag har endast två datum detta passar för mig, annars får jag göra det med Jac i DK. Bli jul nu så är allt sånt här skit över, sen har vi fördjupning och då gör vi hoppeligen sånt vi själva är intresserader av. I mitt fall har jag valt mat, helse og livssyn! Det kan bli ganska intressant.


Så igen en gång, bli torsdag kväll nu! Jag ser inget positivt med den turen vi skall på. Kommer ju frysa ihjäl, och skulle jag missta allt bagage i vattnet så vägrar jag fullfölja den.
Detalj.En liten detalj från vårt hem. Skåpet är köpt på Ikea, glasen är från Iittala, bilderna från Kreta samt ordet "kärlek" och tavlan längst ner fick vi av Emma!

Konstigt.

Just nu känns det mycket konstigt, detta blir min sista helg som normal sambo på 9 långa månader. Hoppas verkligen att tiden skall gå fort. Vill inte tänka på att inte få vakna upp med Jac, min bästa vän och pojkvän varje dag. Dock inser jag att jag måste göra något för min egen skull, tänk så stolt och glad jag kommer vara om 9 månader, då jag står med mina bachelor papper i handen :)

Då är framtiden vår, vi kan bo var vi vill, eller kanske vi stannar här ett år till? Många möjligheter. Dessutom skall det bli spännande att för första gången stega in i riktiga arbetslivet, dock hoppas jag på 30 H jobb i veckan  första tiden.


Så, nu hoppas vi alla att 9 månader går jätte fort, och att pendligen löper bra! Där emellan är det studievecka, jullov, sportlov och påsklov. Så 6 veckors semester iaf :D
Nästa sommar ler vi dubbelt upp :D


Skall fira att helgen är här med att se en träningsmatch. Imorgon och på söndag skall vi fira vår 5 års dag har vi tänkt :)

Dagens låt.


Ett steg närmare dagistant.Dessa sympatex (=goretex) skor finns nu hemma hos mig. Måst ha något annat än gummistövlar och joggingskor då vi rör oss så mycket ute.Jag köpte så att jag fick en vanlig socka + en ullsocka inuti. Har ju dem mest om hösten, så får hoppas jag valde rätt storlek. Samt att de blir bekväma på fötterna, och slutar kännas så klumpiga. Men tror nog det blir bra =)

Konstigt.

Mors/thy tränar 14.30-16.30, sedan snabb mat. Och ikväll kl.19.30 har de träningsmatch. Hoppas de har lite energi kvar att ge då!

De har säkert inte världens tyngsta träning, men ut och löpa skall de alltid först. Nå de e bra att de pinar Jac lite, så behöver inte alltid jag göra det!:)


Nu skall jag snart till gymmet, bodytrim idag. Hoppas huvudvärken försvinner då. Kanske jag borde nörja äta vitaminer igen? Är trött och hängig helatiden.

Måste shoppa!!

Vi gick just igenom mina kläder med Jac, jag äger 3 långärmade tröjor tills hösten. Resten är bara s-skjortor och toppar. De senaste åren har jag inte köpt mycket kläder, dumt för nu behöver jag massa nytt. Men jag skall klara mig på mina egna pengar tills julen.

Dessutom måste jag köpa skor som är goretex, vi är så mycke ute med skolan. Gummistövlar kan man inte gå i en hel dag. Men dessa skor ser jag som en investering, jag måste ju ha sådana om jag är på praktik eller om jag kommer att jobba i en förskola:) De är dyra, men har ju dem flera år.Hej!

Har förträngt det.

Igår skrev jag ju om att jag skall bli stamkund på colorline. Nu har colorline ställt in avgångarna idag och imorgon på grund av väderförhållandera, det blåser upp till 12m/s på havet. Hade helt glömt bort dettamed resesjukan, spypåsarna :)

Om mina avgångar ställs in så måste ju lärarna ta dem i beaktande. De måste utexaminera mig ändå :DVi hade en trevlig kväll hos direktören igår, deras hus är ett drömhus. Inatt sov jag riktigt dåligt, massor att tänka på. Dessutom visade det sig att tv:n stått på hela natten, men jag kunde inte fatta vad det var för ljud jag hörde inatt. Senare idag skall jag på träning, bara jag inte blir sjuk nu. Nyser o snoret rinner som en flod:) Ikväll skall jag se på jacs träningsmatch som kommer att pågå bakom "stängda dörrar". Så får hoppas jag ens får se den.
Tre glada vid hamnen i Thisted!

Hello colorline

Nu har jag sett min "semesterplan" för hösten. Det blev bättre än jag/vi hade trott, undervisning från måndag-onsdag eller måndag-torsdag. Fredag är alltid "ledig" så då får jag en extra dag hemma.

såhär kommer september typ att se ut.

Norge: 31.8-9.9, 14-15.9, 20-22.9, 26-30.9. Men det kan fort komma ändringar!Nu skall jag ut o gå eller löpa en stund, har huvudvärk. Ikväll skall vi till direktören med familj. Hejhej!

Skön måndagsmorgon.

Jac körde kl.7 iväg till Nyköbing för att få behandling, medan jag låg kvar hemma. Jac kom tillbaka och sova efrer behandlingen, och så vaknade vi 10-tiden. :)

Idag har Jac träning 14.30, så funderar på att åka med dit och vara ute och gå medan han tränar. För idag ork jag verkligen inte gå till gymmet! Hoppas Jacs lag börjar bli bättre, de e ett lag med nya spelare på precis alla positioner som skall spelas ihop. Så det går inte så bra.


Ha en bra måndag!

Happy MalinVi har båda två saknat varandra, och vi har varit ifrån varandra i 5 dagar. Nu måst vi förbereda oss inför 9 dagar, men då jag kommer hem så har ju nästan halva september gått!! :)

Enda minuset idag skall är ett avundsjukt syskon :D Du ska ju vara glad ifall mamma eller jac köper något fint till mig. Tänk på det du!


Eric

Vad glad jag blev då jag läste en tidning idag, och hittade Eric där :) Kul att du spelar bra i Kropps också, så då får nog Jac inse att han inte kan ta äran för dina framgångar,haha. Hoppas vi får se dig live i Uddevalla en gång i år.
bild: bohusläningen.

Äntligen

Nu är jag hemma från dagens tunga morgonspinning, men nu efteråt har jag super bra känsla. Skall snart se en film jag banda från igår. Skall även för första gången i mitt liv skära bort vitt från kött, fyfan. Sedan in med allting i ugnen, så att det är klart tills 15-tiden. Då kommer nämligen Jac hem!!!:)

Nu får vi njuta av vara ordentliga sambon i en vecka, sedan startar pendlandet. Första omgången skall vi vara utan varandra i 9 dagar. Shit vad länge:(Ha en bra söndag alla!

Resten av dagen.

Har jag tömt en diskmaskin och sen legat i min underbara soffa. Har ätit kiwi och nästan en hel popcornspåse, usch. Då Jac är hemma delar vi på allting, så det är nog mycket bättre. Jag pratade med Vilde på skype i 30minuter, vi busade också lite. Jag och Emma har tagit nytt skype rekord idag, 2 timmars långt samtal!!! Bra så får jag kvällen att gå.

Nu skall jag se en film på tv4. Imorgon är det dags för spinning kl.10, och sen vänta på att min sambo plingar på dörren :)Jag längtar hem så otroligt mycket just nu..

Lördag

Hittills har jag haft en riktigt bra dag, enda som fattas är lite sällskap. Jag började dagen med en timmes träning, det var stripfitness med mycket fysik. Tungt var det. Efter det drog jag till butiken och handlade fruktsallad, inrefilé och gräddpotatis. Det står på menyn imorgon då den bästa kommer hem.
Sedan gick jag, och mitt sällskap för dagen (kameran) ut på stan.På torget var det utställning.


Det pågick borgerligt bröllop, så jag satt och såg då par kom ut från byggnaden som        nygifta. Kan inte först att vissa kan vill vara så fula då de gifter sig. Vissa hade arbetskläder på sig.


Köpte en mjuk eyeliner, blev så kär i Lindas då hon var här. Dock kostade den ganska mycket, men jag tycker jag är värd den. Köper så sällan smink. Det som även måst inskaffas till hösten är ett mineralpuder och nåt som täcker det mörka under ögonen. Får hoppas jag hittar någo fint på taxfreen.

 

Här har jag provat den. Ett lager mascara till på så skulle det vara bra!

 

 

Jag har även varit ut och äta. Igår åt jag endast bröd och muron, så tyckte jag måste få riktigt mat. Men efter idag skall jag börja spara pengar. Men till höstne behövs ofta en del nytt. Och till skolan behövs massor, hittade en ryggsäck idag. Så skall se om jag köper den. Vill inte ens tänka på hur mycket pengar man slänger på alla böcker, och vissa är så värdelösa!! Nu skall snål/ekonomi malin slappa. Hejhej!

 

 

 


Jag saknar detta.

Skyndar iväg mig hemifrån, går upp den lilla vägen till mina vänner. Ringer på dörrklockan där nere, går upp för trapporna, och är helt trött då jag ringer på nästa klocka. De öppnar, och emot mig kommer världens sötaste flicka löpandes. Första frågan jag får var ofta: Var är Jac??

Då jag kommer in så påminns jag av lilla flickan att vaske händerna mina. Efter det leker vi och busar med henne och lillebror. Mamman bakade ibland något gott, och vi dricker te och njuter.

Varje gång jag går hem igen till vår tysta lägenhet, går jag med ett leende på läpparna. Tänk vad mycket glädje barn och vänner kan ge en!!!!!Mina hjärtan.

Dessa är två personer som jag älskar så mycket. Vi tre har roligt tillsammans :)
Sommaren 2008 i Tenala.

Fredag.

Vaknade 9 idag, så tvingade mig själv att stiga upp. Kan faktist inte börja ha såna rutiner att jag går och sova 2-3 tiden på natten.

Pratade med mamma och Elin på morgonen. Sedan gick jag ut på stan och köpte en kjol för 40kr! Nu skall jag städa undan litegrann, och sen antingen till gymmet eller och simma. Har så ont i min kropp. Inga andra planer för idag. Imorgon skall jag på stripftiness (haha) på morgonen, och sedan kanske och besöka en tjej + barn som är tillsammans med en islänning på Jacs lag. Men pojken har haft feber och spytt igår, så får se om jag vågar fara!

Jac har varit till Tyskland en sväng idag.Detta går jag förbi varje dag då jag går in till stan. Så nu vet ni det.Nu bor vi ju i "sol paradiset", finns så otroligt många solarium i DK. Vi har 300m in till stan, på vägen finns 3 sådana här. Jag har ännu inte provat dem. Men mina norska vänner har sgat att d eär mycket starkare än norska solarier, så provar jag måst ja ta så liten stund som möjligt. Brukar ni sola i solarium?

Är i trubbel.

Nu vet jag inte om jag skall flytta in i en lägenhet med min klasskompis eller inte. Skall göra en plus och minus sida.

+
Jag lyfter studiestödet, och behöver bara betala 30e själv så att hyran skall bli betald.

Den ligger 10km från skolan, mindre bensinpengar då det är närmare till skolan. Skulle jag bo i Sandefjord tar det 40min varje väg till skolan.

Min klasskompis har alla möbler, kärl osv. Behöv endast en säng, så kan ta madrasser med från Dk.

Jag skulle bo där tills 31.1. Och sedan är det 4v praktik i DK. när den är färdig återstår det 7 veckors pendling till skolan, då kan jag bo hos vänner.

Alltid ha en fast plats, kan komma och gå precis hur jag vill.

Finns bilplats.-

Jag vet jag skulle få bo hos kompisar i Sandefjord.

Långt ifrån kompisarna i Sandefjord, visst kan jag åka en kväll och hälsa på dem.

Har ännu inte fått veta hur mycket jag skall vara på skolan. Om det blir väldigt få nätter före praktiken i november känns det smått onödigt.

Kan bli strul med kära kela eftersom jag sade upp bostadstillägget för 2veckor sedan.Vad skulle ni göra om ni vore i min situation? Helst av allt vill jag bara blunda, och då jag vaknar är det maj redan....
Sjukt.

Jag la mig kl. 00.30 och vaknade 11.00!! Det händer inte ofta. Så blev ingen simning på morgonen. Jag får crosstraina lite istället för zumban. Måste passa på röra på reven nu, för i Norge blir det inte mycket av det.


Jag hatar att laga mat då jag är ensam. Så hoppas jag hittar något lättlagat och gott :)


Ha en bra dag!

Kvällen

Pratade först med mamma lite via chatten, sen åkte jag iväg till Thyhallen. Så skönt att få ta bil till träningen. Det blev 60 min spinning och 50 min zumba. Ledaren på Zumba va så jäkla dålig, fick inte ens fram svetten. Tur att jag var på spinning före!!

Imorgon har jag städning, simning och Zumba på kvällen. Dock med en annan ledare, som gör så att man får fart på benen.


Förresten så har jag kanske fått lägenhet i Norge :) Mer om det då det är klart.Godnatt, 4 dagar kvar..

Sommar hit.
Denna låt har nog säkert inte många missat denna sommar. Själv tyckte jag inte om den före vi flyttade till Danmark. Nu fattar jag en stor del vad han sjunger om, samt att vi hör den helatiden. så jag har lärt mig tycka om den! Jag behöver knappast skriva ut hur många gånger denna sång + Medina spelade på krogen på lördagen...

Dessutom har han en del andra bra sånger.


Tror jag bestämt mig, skorna blir troligtvis mina. Lite ont i fötterna har ja fått då jag gått omkring med dem nu, men så mycke bekvämare än andra skor jag prövat..

Fundersam.

Idag då jag gick ut på stan ett varv, skulle egentligen leta efter en ryggsäck. Vi måste ha sån på skolan då vi är på olika turer i skogen. Men eftersom jag är snål, så funderar jag ännu på om jag bara skall ta Jacs gamla?!

Dessutom tar jag Jacs regnkläder, och vill inte köpa flera omgångar med såna kläder, blir det vått så blir det. Flytväst + sovsäck är andra saker jag behöv tills 1.9, men det köper jag inte. Hoppas någon vänlig själ vill låna det till mig?


Istället köpte jag dessa skor:på grund av min fot så måste jag alltid köpa såna skor som aldrig känns moderna. Dessa var otroligt bekväma, det känns ju nästan inte att de har kilklack! Skulle vara skönt att kunna vara "fin" på match, då man går ut o äter eller något.

Skall jag behålla dem eller inte?

Träningsläger, varför skall det finnas sånt?

Nu har Jac åkt iväg på träningsläger, han har varit borta i en timme nu. Och jag har redan riktigt tråkigt. Snackade precis med Elin en stund via Skype :) Elin, har du chans så testa Strip fitness i köpenhamn ;)

På dagen tänker jag vara äckligt dansk och bege mig ut på stan och spise et smörrebröd. Sedan är det spinning och kanske Zumba ikväll.

Den 31.8 sitter jag förhoppningsvis på färjan till Norge, returen tillbaka borde ske 8.9. Sen vet jag inte när jag skall till skolan igen, det är riktigt dålig information!!!
Såhär fräsch skulle jag önska att jag ännu vore. Nu är jag sliten och känner lite glädje i vardagen. Men bara hösten och vintern är förbi, startar MIN tid :)

Lägenhetsjakt.

Jag håller på leta efter lägenhet/ rum nära skolan. Skulle vara perfekt! Behöv det från november framåt, men skulle jag hitta redan nu så tar jag det.
Blir för tungt att sova hos andra hela skolåret! Men nu i början skall det nog gå bra :) Bara det går fint för de andra...Blir mer bloggning från imorgon, då åker Jac på träningsläger. Nu skall jag laga pannkaka!

jag vill jag vill

Skulle så gärna vilja åka till Köbenhavn över helgen, Jac är ju också borta. Men måste först veta hur mycket skolan blir och kosta före jag gör något kul, varför kan jag inte ha obegränsat med pengar?? Och vill inte heller att Jac lägger pengar ut på en sån resa åt mig, han betalar nog helt tillräckligt annars.

nå får hoppas jag hinner ner dit inom 2 månader.


Morgondagens planer är inte så stora. Kl.9.15 skall vi på vår första sponsor morgenmad i livet, och presskonferans. Men man måste väl vänja sig med sådant också. Sedan blir det fort gill gymmet och slappning resten av dagen. På onsdag åker Jac bort :(

Avslutar med denna bild. Linda tyckte det var super skoij att stå brevid René!Besök

Bloggen har stått stilla nu sen fredagen, vi har haft Linda o Datte på besök. Det har varit roligt, och vi har gjort en massa!Var till ett otroligt fint stall och såg på hästar!Spelat minigolf på två olika banor.Varit ut på byen. Datte stod på dancefloor i kanske 2 timmar, och var med oss 20 minuter:) Jac dansade ibland, och när vi kom hem var pojkarna ganska fulla. Jac var spytteman. Jag o linda var lugna.Promenerat omkring.

Tack för att ni hälsade på oss =)=)


Idag har jag mått illa hela förmiddagen, men nu har det släppt. Så snart iväg på killer spinning, nödvändigt för min kropp. Hörs!


Nytt i hallen.

Nu fick vi äntligen lite utrymme att lägga mössor,vantar,lakan i :)Kakan är färdig, Jac skall laga pizza då han kommer hem. Inte värst att vara gäst hos oss :)

Nu skall jag åka iväg till Aalborg flyplads. Hej!

Fredag:

Dagens planer:

- Gymma lite
- Städa
- Laga kaka
- 17.20 skall jag vara på plats i Aalborg för att hämta Linda och Datte:)


Som jag väntat på denna dag! Dessutom har Jac ledig helg från handbollen, kanske den enda före jul så vi får njuta.Snygg bild som jag hittade..

Pengar kommer inte in på kontot, men det går ut iaf..

Då har ytterligare 6000dk gått åt till Ikea, nu är det så slut på köpandet. Snål Malin börjar få ångest. Men hem kom vi med en ny stor säng, samt med en bäddmadrass de sa skulle vara extra god för ryggen. blir intressant att se. Vi köpte även en Malm byrå, som säkert alla andra hem också har. Den skall stå i vår hall, perfekt med lite förvaringsutrymmen. Men nästa gång vi flyttar har vi gjort det lätt för oss, då behöv vi int köpa något nytt. Skönt! Förresten är det första gången som vi har varit sambon som vi köpt möbler, så vi är nog värda dem :)

Kan visa sen bara Jac skruvat ihop allting, och jag har städat undan lite. Imorgon får vi besök, skall bli super skoij. Före jag hämtar dem på flygfältet skall jag träna, laga jordgubbskaka och köpa ingredienser till hemlagad pizza. vi skall fira Linda :)

På lördag får vi hitta på något, och på kvällen kan vi kanske ta oss en tur ut på byen.


Nu skall jag pina mig igenom ett helvetisk spinningpass, jag vet inte ens hur jag skall orka cykla upp till hallen.. Ännu mindre med spinning efteråt. Återkommer troligtvis ikväll.
Bra kväll igen en gång.

Idag på dagen kom vaktmästaren och lade upp lampor, brandvarnare och klocka. Perfekt! 16-tiden cyklade jag iväg till gymmet. På kvällen gick vi ner till bryggan, och åt underbara paradis is. Det var så gott, Valios glass blir tyvärr tvåa. Jag tog en boll med vanlij och en boll med jordgubbssorbet.
Jac valde både klockan och lampan, otroligt nog passade det riktigt fint in i lägenheten!


Imorgon blir en otroligt stressfylld dag. kl.8 skall vi köra till Brovst för att byta till en varubil. Sedan in till Ikea och köpa säng. Sedan till thsited och föra sängen, och sedan till Brovst och byta bilen. Det är 60km mellan Thisted och Brovst. Så hoppas verkligen vi hinner göra allting tills kl.14, för då startar Jacs träning.


Vi skall köpa Sultan Silsand boxmadrasser och en sultan tafjord toppmadrass. Dock var toppmadrassen otroligt dyr, men när vi en gång köper säng måste vi köpa en som är god för ryggarna. inte bara ta billigaste skitet! Dessutom skall vi köpa en Malm vit byrå att ha kläder i. Sedan är det SLUT på köpandet till lägenheten. Men vi har fått jävligt mycket för de pengarna vi (mestadels jag) har lagt ut :) Och nu har vi saker, så nästa gång vi flyttar har vi stort flyttlass med oss. Stackars den eventuellt nya klubb som skall flytta det till oss.


Godnatt på er alla!Tisdag var en bra kväll.

Vid kl.19 hade jag så stora sociala problem, jag måste få träffa någon annan än Jac. Lite efter det hörde René av sig, och han ville komma hit. Han och flickvännen har preics gjort slut, så det är fint att han kom hit. Jag började baka kladdkaka, även Marco kom hit sen. Vi spelade wii tills 23.30 och hade det trevligt, mera sånt här!

Jac valde nog rätt lag, otroligt snälla pojkar.


Men tillbaka till kladdkakan. Lisa, då jag är i norge måste du ge recept på din kladdkaka. Varje gång jag bakar en sådan, så konstaterar både jag och Jac att din är 10ggr bättre! :)


Idag skulle vi köpa ny säng, men den fanns inte på lager. så får se vad vi hittar på!

Recension av strip fitness

Ja, det hela var en otroligt ny, spännande och konstig upplevelse. Vi tog på oss själva, dansade med en scarf, dansade vid stolar samt på golv. Ibland var det någon som ramlade av stolen, hände lätt :) Personligen tyckte jag inte att detta räckte till för att bli dagens träning. Men det var ganska tungt för mage, samt spännande då man aldrig förr har gjort något sådant. ( Ja, kanske på Affes någongång med 2 promille i pannan)


Jag skall nog ge Strip fitness en chans till, men då värma upp ordentligt före timmen.
google.se

Dagens utmaning.

Det blir då jag skall gå på gymppapasset Strip Fitness kl.17.!! Är lite nervös. Vet inte ens vad det går ut på.

Har någon av er testat det?

Dagens lunch/middag


Pastagratäng med köttfärs.

Igår - 20:14

 

Här kommer receptet. Gjorde dock några små ändringar, så det här är inte orginalreceptet.

 

 

Ingredienser:

350-400g gnocci-pasta

1 gul lök

400 g maletkött

1 påse taco kryddmix

1 påse majs-, paprika-, ärtblandning

1 burk tacosås

Till ostsåsen:

2 msk smör

1/2 dl mjöl

8 dl mjölk

1 tsk salt

1 tsk peppar

2 dl riven ost

+ ost till gratineringen

Så här gör du:

1. Koka pastan.

2. Hacka och stek löken tillsammans med maletköttet.

3. Krydda med taco kryddmix.

4. Rör i herne-maissi-paprika blandningen och låt puttra 3 min.

5. Så länge köttet och pastan blir färdigt kan du fixa ostsåsen. Börja med att smälta smöret i en kastrull.

6. Späd med mjölk. Krydda med salt & peppar och låt koka 2 min.

7. Rör i riven ost.

Sen är det bara att blanda pastan och köttet i en form och hälla ostsåsen över. Och strö riven ost ovanpå såklart. Sen in i ugnen (200 grader) i femton minuter. Så är det klart att äta. Superduper gott.

 

Detta recept tipsade Lotta om.

Vad tyckte vi om maten?

Det var gott, och hade en fin smak. Dock passar nog denna mat bäst som middag, eftersom den är riktigt mäktigt. Vi tog dock bort lite ost, men nästa gång jag lagar den skall jag ta bort ännu mera!


Frågor som snurrar i mitt huvud.

Vad kommer jag studera efter jul?

Var kommer jag att bo efter jul?

Kommer något annat ändras tills dess?

Hur ser allting ut om ett år?


Jag skulle vilja ha en framtidsklocka...
Måndag

Finalen igår sket sig, de förlorade med 10 mål mot Århus. Enda som kan få ett plus från Jacs lag var målvakten, resten var dåliga.

Idag är det måndag, vi skall starta dagen med att fara på en lätt träning till gymmet, sedan till jysk och prova säng och lampa. Sedan matlagning och så skall jag testa spinning på kvällen, jag hatar et egentligen. Men det är säkert inte helt fel att gå på det ibland. Säkert bättre än att sitta hemma och glo.

Vi hoppas få upp lampor och klocka imorgon. Så att det är ljust inne då Datte och Linda kommer! Den här veckan skall jag även få veta lite hur pendlingen blir, är lite nervös inför det.

Ge mig december nu, skulle vara så jäkla skönt att va mitt uppe i examensperioden, och veta att det snart är jullov :)

Lördagen

Vi tränade en lätt träning på morgonen, sedan körde vi iväg till Aalborg. Denna gång hittade vi dit utan problem. Det första vi gjorde då vi kom fram var att äta köttbullar och potatis, samt chokladmousse till efterrätt. Vi köpte taklampor och lite andra småsaker på Ikea. Så på måndag måste vi ringa han som äger lägenheten, så får han komma och fixa lamporna. Dessutom tittade vi på en säng, så jag tror vi skall köpa ny säng. Sen behöver vi inte köpa något pålänge.

Då vi kom hem köpte Jac en pizza, och jag tog en slice. Sedan såg vi filmen Angel och åt chips. En riktig mysdag i matens tecken.

Idag skall vi iväg till Skjern, skulle vara skoij om Mors/thy vinner. Vi hörs!
En medium portion med köttbullar är mycket mat. jag skänte Jac en potatis och 4 köttbullar. Generös!
Emmas blogg

Nu har min syster börjar skriva i hennes enga blogg igen, förut delade hon blogg med sin väninna. Jag tror hon kommer att blogga om en massa kul hon gör med vännerna, träning, mode och säkert en hel del om hennes nya liv med diagnosen diabetes!

Så gå och läs http://emmasofialin.blogg.se/.
:)

Äntligen lördag, vilket betyder att Jac har helt och hållet ledigt. Vi skall nu cykla upp till hallen och träna en liten stund. Efter det skall vi till Ikea i Aalborg :) Men det skulle inte heller vara helt fel att åka över till Norge och se på en turnering där idag, men en dag är för lite tid till att åka dit.

Mors/thy förlorade 30-32 mot Team Tvis Holstebro igår, så det var ett riktigt gott resultat ändå. Jac gjorde en riktigt bra match, så det var kul att se! Fast de förlorade igår kommer de ändå till finalen i turneringen som spelas i Skjern imorgon! så då får jag igen något att göra, bra så!fredag

GRATTIS LINDA PÅ DIN FÖDELSEDAG! En vecka kvar :)

Sådär, det blev en cykeltur till butiken idag på morgonen, annars har vi bara suttit hemma. skönt med en träningsfri dag för min del! Nu stack Jac iväg på träningen, och snart skall jag köra dit så drar vi till FTZ cup!

Men först skall jag åka till en möbelbutik och se på ny säng, den som sett vår säng vet att det börjar bli dags för en ny..


Dagen till ära drog jag mascara på ögonfransarna, ca. 10nde gången detta sommarlov!
Ändrade planer.

Jag som levt i tron om att vi skall åka till Ikea imorgon, måst tyvärr inse att det inte blir till något. Jacs lag hade satt in en extra träning på dagen och lite ätas med laget, före de skall resa iväg till träningsmatchen. Buu. Dessutom vet jag inte om jag ännu kommer att få se Jac spela i nya laget, eftersom hans ben krånglar. Annars får han se på matchen med mig!

Jag hoppas att vi åker till ikea på lördag istället. Vi måste köpa taklampor och kanske en stor klocka. Vi skall också titta på en ny säng!


Ha en god kväll!

tiden går långsamt.

Jag sitter och väntar på att klockan skall bli 18, så att jag kan cykla iväg på zumban. Men tiden går otroligt långsamt! Visst skulle jag kunna städa eller något, men har ingen lust. Nästa fredag skall det vara uppstädad o fint, för då får vi gäster!

v.40 har jag höstlov, då kommer gitta och johan hit! Och då har nästan halva tiden av pendligen redan gått, jippi!!Lägenheten längst till höger var vi och kollade på i maj. Konstigt att vi inte valde den, inte sant?

Torsdag!

Startade dagen med att cykla upp till gymmet. Sedan dess har vi tvättat kläder och gjort andra tråkiga saker. Ikväll skall jag kanske på Zumba!

Imorgon hoppas jag på Ikea, och sedan får jag se Team Tvis Holstebro - Mors/thy. Blir skoij! Men kommer bli konstigt att se Jac spela i ett annat lag igen.


Till sist tycker jag att ni alla kan läsa detta, och ge en uppmuntrande kommentar <3 Vi skulle också vilja och hälsa på henne ikväll, men tyvärr så går det inte!Onsdag kväll

Efter många om och men fick Jac ihopskruvat våra cyklar. Lite små skavanker har min, snett styre och ett konstigt ljud samt en korg som fattas.Lite service efter första meternaNöjd!!:)


Snart skall vi ringa till Emma, sedan cykla iväg upp till gymmet. På dagen måste vi fixa försäkringar! O kl.15 har Jac träning!

Imorgon skall vi troligtvis till Ikea, äta köttbullor där och köpa lite smått. Sedan köra iväg till Jacs match! får hoppas bara att det är okej för laget att han åker tidigare.Älskade systerHär var vi ovetande om att du bar på en sjukdom. Men detta kommer du att klara så bra Emma, jag o Jac vet det :)

en stor kram till dig om du läser detta, snart är du hemma igen! Love u!

1 månad.

Idag var det 1 månad sedan vi förlovade oss, detta firade vi med en halv muffins tidigare idag. Kycklingen som vi åt på dagen var ritkig god, de var så stora fileér så vi har mat även imorgon.

Nu på kvällen har jag styrketränat 40 min samt varit på Zumba. Jag har också bakat chokladbollar åt Jac, för att de var så duktiga i deras första träningsmatch. Toppen flickvän kallas jag för!

Imorgon har jag inga planer, blir det vanliga, äta och träna.

2 dagar kvar tills jag får se handboll, jippi!!
9 dagar tills Linda o Datte kommer!
ca. 20 dagar tills jag får träffa vännerna i Norge :)


Dagens mat.

 

Dagens mat köpte vi på fötex, färdig att läggas in i ugnen. Det är lite grönsaker påå bottnet, 4 stora kycklingfileer, parmaskinka och ananas. Detta kostade oss 58 kr, bra och billigt! får hoppas det smakar gott också.

 

Efter maten drar Jac iväg till fredericia och spelar första träningsmatchen, men de skulle inte bry sig om något resultat bara se att angreppsspelet fungerar tyckte tränaren. Det vill säga att Jac måste lyckas då han lägger upp spelet med andra ord, good luck.

 

Själv skall jag njuta av att vara hemma och vara på gymmet 18-19.30. Jac är hemma vid midnatt ikväll. :(

 

Hörs senare!


Översikt över veckans planer:

Tisdag: Ut och gå, gå på stan med Jac, skriva klart ett brev och Zumba.

Onsdag: Träna, umgås med Jac.

Torsdag: Boka första resan till Norge, träna.

Fredag: Ut och gå, åka till Ålestrup och se Mors-Thy - Team Tvis Holstebro.

Lördag: ?

Söndag: Åka till Skjern. Se Skejern- Mors-Thy.Höjdpunkterna i veckan är Jacs träningsmatcher, men jag tror på tv förluster för de har ännu inte laget på plats! Tänk det.

Annars går mitt liv i stort sett ut på att träna, äta bulla, äta mat och slappa. Tur att jag tränar mycke här, för vi äter något bakverk helatiden. ursäkten är att det är ju sommarlov ännu ;)


Men veckan efter detta komma Linda och Datte. De åker hem måndag 16.8, då drar också Jac på träningläger, då träffas vi inte på 2 veckor framåt. :)

Vad har ni för planer i veckan? säkert en hel del mera än vad jag har...

Måndag

Måndagar brukade under skolåret vara väldigt deppiga tyckte jag, idag har jag igen en dålig måndag. Startade dagen med träning, och var just ut och gå. Resten av dagen har jag suttit på soffan och funderat fram och tillbaka vad jag skall göra efter julen. Ingen energi kvar till något mer bloggning idag!

Imorgon har Jac första träningsmatchen, men det är 3 timmar bort så jag stannar hemma. Zumba är det enda jag har på programmet imorgon, så då lovar jag blogga. Dessutom hoppas jag att jag får svar på lite mejl snart, så kan jag andas ut och försöka leva en dag i taget :)


På återseende!Pop i Danmark

Denna låt är populär i Danmark, vi hör den varje dag flera gånger:
Jag förstår inte allt som sägs i låten, så tycker inte den är så bra!

wii och söndag

Igår på kvällen var vi först och tränade. Sen kom vi hem och lagade inrefilé och pommes frites, och bjöd Rene på middag. Killarna spelade Wii resten av kvällen, otroligt roligt att se på då två spelar som vill vinna lika mycket. dåliga förlorare är båda två också. Jag deltog i några omgångar bowling, slutade trea.

Idag sov vi till 9, skönt. Vi var precis ute på stan och gick lite, några butiker hade söndagsöppet. Jag äslkar danska priser, billigt!! Vi köpte ingredienser för hemlagad hawaipizza för 40 kr, i Norge skulle vi ha fått den strimlade skinkan för samma pris :)

Nu håller Jac på laga mat åt sig, för mig blir det bara smörgås och banan, har inte lust på mat före ikväll. Jac skall på handbollsträning från 16-18.30 idag, så under tiden skall jag försöka simma 1km. Någon annan träning orkar inte mina ben med idag, killarna gjorde så att mina ben blev trötta igår på träningen. Bra så. Har även lust att baka lite, Emma kom hit och baka till oss!!!Blodigt allvar. Det var otroligt jämt, men Jac vann lite mera, men han har övat mer också.Påväg till stan!

Denna cykel blir snart min :)Dessa sköna bh:n köpte jag idag, de blev 100 dk för dem. Inte värst!!RSS 2.0