Långfredag!

Snart skall vi köra iväg till Frederikshavn, för att se ett juniorlag från Runar då de spelar. Och höjdpunkten blir såklart att se goa Sebastian Lindell igen! Jippi.

Sedanre på dagen skall vi åka till Aalborg flygplats och hämta Mamma o Mommo. Håller tummarna för att deras flyg är i tid! Skall bli så kul!


Skärtorsdag.

Vi var hundvakt till Oskar, så vi fick stiga upp tidigt och gå på en lång tur med honom. Efter 1,5 timmar i terrängen var vi alla 3 helt slut.

 

Så ljuvligt fint är det är, dessutom var vi helt ensamma. Kanske de beror på att vi var där klockan 8..

 

 

Oskar är en av få hundar som jag inte alls är rädd för. Konstigt eftersom jag varit rädd för Ahtolas tax:) Men jag tror det beror på att jag har sett Oskar sen han var 8 veckor gammal.

 

Hjärtat.

 

Helt färdig efter allt upp o ner gående.


Klockan 11 var det dags för latinomix för mig och styrketräning för Jac. Resten av dagen svettades vi, när vi var ut och gå till hamnen på kvälklen var det fortfarande 18c i skuggan. Skönt. Tyvärr kan vi inte sola nåt. Dessutom fick jag otroligt ont i min häl igår igen, känns som om det är en kniv där. Så kryckorna fick åka fram här hemma. Hoppas det inte är nåt allvarligt! men får ont varje gång jag varit igång mycket eller då jag kört bil längre sträckor. Nu blir de vila från träning fram tills månda!:)
Dagens skratt.

 
Vi skrev ett adjektiv till varje bokstav i namnet Emma. Tillbaka fick Jac detta:J ag tycker du har grått hår
A siger för hela din släkt
C + bokstaven efter o

K ock hahahahahahahahahahhahahaha, vet du ens hu man lagar plättar?:)
...A rbete e kaaanski int din bästa sida
R oliger att köra till aalborg med
L ycka till i danska ligan :)
S ku passa in dit me aporna i aalborg
S ola du på alaska, eller vafö har du den dä hyn?:)
O ooooooonderliger
N å du e ganska gammal nu, haaa haaaa

Jac 25 år.

Han började sin födelsedag med att försova sig 25 min till träningen. Inte bra. Resten av dagen har gått bättre. Vi har varit ut och äta och gått en liten liten bit, och ätit kaka. Ikväll skall han få äta tortilla och se på handboll och fotboll på tv. Och röra sig minst möjligt.

Tillykke min skat!


 Jac med sin nya jacka som han fick av mig.

 

Namm namm. Marängkaka med massa persika, banan och grädde. Den skall vi götta oss i resten av kvällen.Hår.

Idag fick jag något fel, var så trött på mitt långa hår, så klippte bort 10 cm. Minns inte ens att jag skulle ha haft såhär kort år på minst 10 år.

 

 

Tycker det är skönt med "kort" hår, känns inte som om man skulle ha en rishög på huvudet.


Nu skall vi iväg på andra kvalifikationskampen, blir de förlust idag, ser det dålit ut med fortsatt kontrakt för Jac här. Så det är riktigt nervöst. Låt 2 poäng bli i thisted idag. Amen.

Rotig måndag

Startade dagen med en långsam 5 km löptur. Sedan dess har jag suttit i min pyjamas som är 10 år gammal. Den är så ful så skulle skämmas ögonen ur mig om någon annan än Jac såg mig med den på. Jag skall försöka bli klar med min fördjupningsuppgift senast imorgon. Så måst börja skriva lite nu.

Tar bara mycket emot eftersom det nu har varit runt 15c i skuggan i en vecka, o full sol. Inte ens lite färg har jag fått.

 

Ni får bara se en ltien bild på rotig pyjamasen.


Jac o de förlorade den första viktiga matchen i lördags, bläh. Dessutom fick 1. divisonlaget poäng från ett annat ligalag, så det blir nog otroligt tufft för Mors/thy att hålla sig kvar i ligan. Till onsdag måste de vinna, annars börjar de se illa ut.


Helg.

Äntligen var 3 veckors putki pendlande över, jippi. Nu skall jag vara i Danmark tills efter påsk, och då återstår det 2 veckor med pendling + examen i juni.

Idag startar viktigaste kamperna på hela säsongen för Jacs del, de skall bli nummer 1 eller 2 i en grupp på 4 lag för att vara säkra för ligaspel nästa år.

Om de inte skulle bli 1 eller 2 i gruppen, utan ännu måste spela ett extra kval är det lite små dumt.

-  Vi kan inte åka till södern direkt efter säsongen är slut.
- Jac kan inte komma med till Norge i början av maj.
- Vi står kanske utan kontrakt.


Så det blir spännande. Idag är det bortamatch, och det är alltid tufft. Sist de spelade bortamatch mot dem blev det oavgjort. Så nu duscha, och sen iväg till Messecenter Herning.Grattis

Grattis världens bästa mamma på din födelsedag! 4 år kvar tills 50:D

Vi ses om cirka 2 veckor, skall bli kul!


Fest!

Igår var vi på lagfest till Marco, vi kände att vi måst gå när det för en gångs skull är fest i Thisted och inte på Mors. Jag var enda tjejen med, men det gick riktigt bra för det. Alla är snälla med mig som tur är. Det blev en hel del alkohol, och dansas på krogen. Klockan 5 var vi hemma, och med oss fick vi en nattgäst från laget.

Det sjukaste är att vi var nog bland med de första som gick hem. De andra hade varit ute tills 6.30. Jag skulle aldrig vilja jobba på krogarna i DK, hemskt när det är uppe så sent!!! 

 

 Idag vaknade vi 10.30 av att frälsningsarmen ringde på dörren. Sen har vi bara degat och varit ut och cykla. Jag borde egentligen har skrivit på fördjupningsuppgiften idag, men det har jag dessvärre inte gjort. Så morgondagen kommer att bli kul...

1. april

Sorry för att jag inte bloggat pålänge, men har haft fullt upp med skolan. för tillfället är jag påväg hem till Danmark igen. Tyvärr så har färjan tekniska problem så står fortfarande kvar i Larvik, fast vi borde ha åkt iväg för över 1 timme sedan. Så jag är sur.

annars är allting okej, måst jobba stenhårt 2 veckor framöver med en förjdupningsuppgift, sen återstår det bara en uppgift till före jag är klar på Hive. Jippi.


 

Farväl!

RSS 2.0