Stort.

Idag har vi fått vår första gudson, lilla Winston. Väntar så på att få se honom och resten av familjen. Det är frågan om vi kan delta på dopet eller inte, men kan vi inte får vi hoppas vi ses i sommar ❤️ 

Tutt, sutt, napp.

Vi har helatiden sagt att vi skall ta bort sutten före babyn kommer och har satsat på mars månad. Nå på tisdag bestämde jag mig för att försöka, det gick bra och han grät inte efter den då han skulle sova till natt. Han sa bara "pappa til butik o köbe ny sutt". Han vaknade 22, 2, 6 och sökte den, men accepterade då vi sa att den gått sönder. Och somnade om varje gång. 
Hos dagmamman när han skulle sova igår hade han frågat efter den, men accepterat det då hon sa att den är sönder. Igår kväll fråga han inte ens efter den och sov 19.30-7.25. Så vi har nu en stor pojke i huset som fått 3 små bilar av pappa. Hoppas det fortsätter såhär lätt! Lördagens mødregruppe

Då jag var mammaledig var vi 5 mammor och 6 barn som möttes en gång i veckan hemma hos någon av oss. Efter 9 månaders tid när någon började jobba så rann det lite ut i sanden. Nu har vi mötts en helg på typ 3 månaders mellanrum. Alla barn har blivit så stora, vart har senaste 2.5 år tagit vägen?? Hoppas jag kommer in i en ny mamma barngrupp nu till maj, det är så givande och kul när det händer något i vardagen. Och ett stort plus för julians grupp är att alla mammor trivs ihop. Frisörbesök

Nu var det dags att få Julians hockeyfrilla klippt. Vi föräldrar trodde inte han ville sitta själv på stolen och heller inte vara stilla. Så fel vi hade, han satt 20 minuter helt stilla och sa inte ett ord. Totalt stoneface. Efteråt satt frisörskan vax i håret, då sa Julian: uha juija fin, inte mamma fin , inte pappa fin. Vi var nöjda och han var nöjd. 


Wooow


Graviditet vecka 20+0

Äntligen är jag halvvägs i denna graviditet, så är dags för en graviditetslista jag också gjorde när jag hade Julian i magen.
 
Halsbränna: Ibland
Ryggbesvär: Har haft några gånger, hoppas verkligen inte det bliver som sist.
Bäckenbesvär:
  Samma svar som ovan.
Muskel och vadkramp
: Nej
Åderbrock: Nej, inget sånt.
Nästäppa: På nätterna
Urinvägsinfektion:  Nej
Känsligt tandkött: Nej
Bättre hy och hår: Sämre hy, håret är detsamma.
Illamående: Första 18 veckor spydde jag 5-20 gånger i dygnt, och på 12 veckor har jag varit inlagd 14 gånger för att få vätska. Nu i januari har det lugnat sig litegrann, och har haft 3 spyfria dagar. Hoppas det fortsätter.
Viktökning:
Nej, men säkert snart.
Trötthet: Lite.
Upp och ner i humöret:
ja
Strimmor på magen: Nej inte ännu.
Putande navel: Nej
Svullnader: Nej
Yrsel: Ja
Förhöjd kroppstemperatur/svettningar: Nej
Blodbrist/ järnbrist: Ja.
Sammandragningar: Ja, ibland. men de gör inte ont som tur är!
Sömnproblem: Sover ganska dåligt tyvärr.
Nytt konstigt matbehov: Nej
 
Är fortfarande sjukledig, och är det säkert tills jag får mammaledigt. Om jag inte börjar på deltid, men det tycker jobbet inte är en bra ide. Är lycklig över att jag har fått lite mera överskott till att göra andra saker än spy och må illa. På tisdag skall vi på ultraljud, spännande och se om de fortfarande menar det är det könet de sa i vecka 13.
 
Vi skall köpa en ny stor dansk barnvagn, så att Julian kan sitta uppe på vagnen. Annars stressar vi inte med några inköp.
 

Här är en bild från vecka 18.
 
 

RSS 2.0