Rasleägg

Julian fick sitt eget påskägg av hans kompis. Det är ett rasleägg, svenska ordet vet jag inte.. Men det är som ett instrument, då han skakar på det kommer det ljud! Så fin.
 

Happy

Morsthy slog BSV på bortabana igår, det var otroligt. Vinner de en match till så kan de ju plötsligt stå i semifinal, men det vågar jag inte drömma om heller. Alla på ön är i festhumör och så stolta! Vi har dessutom fint väder som säkert de flesta har i norden för tillfället. Skall packa lite ikväll, åker till Finland på tisdag!


Härlig dag

Vilken härlig dag vi haft tillsammans med Thisted kompisarna. Är så roligt att umgås med någon som har barn på samma ålder, Sofia är en vecka yngre än Julian.
 
 
 
 

Snabb update

Morsthy vann första slutspelsmatcheb mot Skjern. Julian börjar bli snabb dp han kryper. Han ställer sig även upp på möbler. Han faller och får ont många gånger per dag. Imorgon får jag en kompis från Thisted på besök och på kvällen är vi bjudna till en dam på middag. Godnatt.


Härliga tisdag

Julian tog "sovmorgon" och sov tills 6.50, sen låg vi alla och mysteni vår säng en timme. På förmiddagen fick jag Jac med på babysång i kyrkan, det gick fint och Julian var så glad. Nu väntar vi utanför fysion, och sen skall jac börja fara på träning. Älskar såna här dagar!


Julian kryper efter bollen


Badmodellen

 
 
 
 
 
 
Så söt så. Hur jag än gör vänds bilderna fel väg då jag laddar upp dem. Någon Annan som bloggar på blogg.se med samma fel? Så irriterande

Trio

 
 
 
 
 
 
Min fina familj. Om ni undrar hur jag mittiallt kan ha bättre bildkvalitet på bilderna, är det Sofies förtjänst, hon tar en massa fina bilder. Vet inte vad blogg.se har för fel, mplötsligt svängs bilderna åt fel håll.
 
Nu skall vi lägga lillemannen och sen njuta en stund före läggdags.

Tack

Ett stort tack till  Sofie som varit här och hjälpt oss med Julian och hemmet en vecka. Det har varit riktigt rolit att ha henne här, och hon är jätte duktig med Julian. Han kommer nog också att sakna henne!
 
 
Kom snart igen Sofie, så tar du Emma också med :)
 

JAAAAAA!!!

Morsthy slutar på en sjundeplats i gruppspelet, sjukt bra att de nästan hör till topplagen i Danmark just nu. Så nu blir det slutspel några veckor framöver. Stort grattis till dig Jac, vi är stolta, och du spelade super bra! Kom hem snart:)
 

Kom så blå.

Kom så blå ropar nog hela Nyköbing idag! Hoppas så vi får se detta ikväll igen. Dock inte live denna gång. Snälla, snälla killar vinn matchen! Är sjukt nervös.

vilken natt

igår på kvällen var Julian litve orolig ibland, och ville ha underhållning helatiden. Då han somnade böffade han runt  i sängen, och skrek till ibland. Vid 23.30 började han gallskrika i sömnen, och vi tog upp honom och prövade väcka honom, efter en stund lugnade han ner sig. Men inatt sov han brevid mig, från 23.30-6.20 skrek han bara till en gång. Jag kan inte alls sova med honom, första natten han sovit med mig sen han föddes, och jag är dödstrött idag. Jac och Sofie sover ännu. Jag och Sofie skall på mammabarngrupp idag, och Jac skall på en lng busstur till viktigaste matchen. Vinner de idag är de säkert i slutspel, och då har Jac uppnått sin dröm inom handbollen. Så hoppas verkligen det skall gå bra, det förtjänar han och de andra i laget. 

Mitt hjärta.

 
 
 
 
Mitt lilla hjärta och jag på match. Dessutom vann morsthy och Jac var bra, så kul. Nu är Jacs handbollsdröm ganska nära, att få vara med i danska slutspelet. De skall vinna på onsdag, eller förlora med max 3 mål så är det på plats. Vi håller tummarna. Robin åkte hem idag, som tur var inte Julian alls rädd för honom igår. Sofie bliver till fredag, så det är roligt.
 
 

Hjälp.

På Ikea var inte Julian alls rädd för Robin, men då vi kom hem och han märkte att det inte var Pappas famn blev han så ledsen. Och skrek bara Robin såg på honom, likadant började lördagmorgon. Men på kvällen kunde Robin ge gröt åt Julian utan att han grät. Så kanske det börjar gå över. Nedanför får ni två bilder på då han först inte märker vems famn han är i på dagen igår, och sedan då han märkte det... :)
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Nu har vi Robin och Sofie här. Igår då vi hämtade dem var vi till ikea, och på kvällen var pojkarna och se på en handbollsmatch. Tyvärr verkar Julian vara livrädd för Robin, hoppas det går över. Nu skall vi ut på stan och köpa nya handbollsskor till Sofie och sen och se på Jacs träning.
 
Ett stort grattis till Julians Faffa på födelsedagen också!
 
 
 
Fotograf Sofie
 

Julian 5,5 månad övar på plankan

 

 

Ett litet test. Här är en video då julian började öva på plankan, det var runt 10.2.


Ojdå.

Vi har inte sett snö på marken sen början av januari, men nu på morgonen är det vitt ute. Oväntat. Vaknade 2.50 av att Julian skrek, gick in och han stod i plankan men sov fortfarande. vid 5.20 skrdk han igen i sömne , krypställning. Och nu 6.35 samma sak igen, men då jag kommer in ligger han helt fridfullt och sover. Tyvärr så hör jag alla hans ljud. Annars ser det ut som att bli en lugn och skön dag. Jac tränar från 10-12.30 och sen skall vi städa och slappa. Jag borde också träna, men är ännu inte i form. Dessutom har jag ont i foten och undviker gå på den. Suck. Nu har träningen gått okej igen, men får börja om på noll.


Tisdag

Den första bilden beskriver mitt humör idag. Trött, flunssig, sur och hängig. Julian är också småsjuk, men efter en nästan 3 timmars lur ute var det bättre.


Kom så blå!

Idag hände det, Morsthy slog Aalborg på hemmababa med 22-21. Så viktigt!!!


Snart snart

Inte länge kvar före vår krabat kan krypa. 50% av tiden är han i krypställning eller så gör han plankan. Starka killen!


Hjärtat.

Tänk, idag är det ett halvt år sedan Julian kom till världen. Tänk att ett halvt år med dig har gått såhär fort, och du har varit så snäll och glad helatiden. Varje dag får du oss att skratta många många gånger, och du har visat oss vad meningen med vårt liv är. Trodde faktist inte man kunde älska någon på detta speciella sätt.
 
Den senaste månaden har det också hänt mycket nytt för lilla dig.
 
- Till lunch får du potatis med en grönsak, + lite välling till natten. Annars bara bröst ännu.
- Du rullar runt på golvet, backar, gungar i krypställning och står i plankan.
- Du sover cirka 3,5 h per dag delat på 2 gånger.
- Du lägger dig vid 20.30 tiden och så stiger vi upp runt 7.30-8 tiden. Ofta äter du vid 6.
- Fredag 22.2 fick du din första tand, och måndag 2.3 var nästa tand helt ute. Tur så har du inte haft ont.
- Då Pappa kommer hem bliver du så glad.
 
 
 
Så grattis till vår älskade son på din första lilla "födelsedag". Hur jag än svvänger bilden nedanfr bliver den åt fel håll.
 
 
 
 
 

Vädret.

Ser alltid bilder med massor av snö från finland, och börjar tänka på vädret här. Vi har haft ca 2-3 veckor i vinter någon centimeter på marken som vi bara sopat bort. Och senaste 6 veckor har jag inte sett en snöflinga. Så danska vintervädret är bra, men sommarvädret är dåligt!!


Proteinpizza

Idag ville jag prova nån ny maträtt, det blev proteinpizza! 1 ägg blandas med "malet kyckling" ( istället för maletkött skall det vara kyckling) och valfria kryddor. Breds ut på dtt bakplåtspapper, sedan in i ugnen cirka 20min på 200c. Därefter valfria fyllningar och ca 20min till i ugnen! Det var helt gott och väldigt mättande.


Ny vecka och ny tand!

Så är det ny vecka igen. Den här veckan kommer våra norska polare hit:) Julian firar den nya veckan med att få sin andra tand, här går det undan.


Forårs- og bryllypsmesse

Den här helgen ordnas det mässa i hallen. Vi har smakat på riktigt goda kakor och gick runt. Julian umgicks också med killarna i laget.


1 mars

Välkommen första mars. 8 grader i skuggan och ljuvligt väder!


Veckan som gått.

Vi har som sagt haft Julians Fammo och Faffa på besök hela veckan. Det har varit roligt, och väldigt skönt med färdig mat occh någon som ger 110% uppmärksamhet åt Julian helatiden. Så har jag fått slappa;) Julian kommer nog tycka det är konstigt idag då han inte kan få lika mycket uppmärksamhet. Är så roligt att se då andra älskar världens bästa baby lika mycket som vi, blir varm i mitt hjärta.
 
Vi flyttade Julian in i vårt sovrum, det var ingen hit. Men inatt sov han i sitt rum med hans fammo och faffa, och han behövde bara tutten 2 gånger. Han vaknade då de skulle åka hem, men sovr nu igen. Dessutom har han varit utan mat i 12 timmar, tror det är bäst om Jac alltid går upp på natten, så behöv han inte äta.
 
Det är alltid roligt med besök och trist när de åker hem igen, men om 1 månad skall vi till Finland! Och nästa vecka kommer Veronica och Jenny och om 2 veckor Robin och Sofie. Så månaden kommer gå fort.
 
Tack för all mat och gåvor till F&F!
 
 
 
 
 

RSS 2.0