Update

Jag är så dålig på att blogga nuförtiden. Julian blev frisk förra söndagen, och jag fick flunssa på torsdagen. Men klarade av jobbveckan som tur utan sjukledigt eller ledighet pga sjukt barn. Såg massor fram emot helgen, utan grund. På lördag fick Julian hög feber igen och jag orkade ingenting. Så där är vi nu igen! Och vet int vad vi gör om Julian är sjuk imorgon, kan inte ha mera ledigt, dessutom skall han ha en barnvakt mellan 16-19.30. Jag har personalmöte och jac är sent hemma. Snälla, låt oktober bli en sjukdomsfri månad.


Sjukstuga

Vi har hållit sjukstuga hos oss sen måndagen, men hans feber är lägre idag. Tur så kunde vi fara på match igår trots feber. Dumma mamma;) äntlugen fick killarna 2 poäng och Jac gjorde en bra match.


Fotografering

Några bilder från Julians fotografering. Nu skall vi välja ut bilder bland cirka 20 stycken.


Hjärtat

Nu fick Julian feber, ett av de vanligaste symptomen vid vaccinationen. Hoppas han är frisk imorgon bitti redan.


Satan

Så fick vi punktering.


Måndag igen

Här startar vi måndagen med en snorig Julian som bankar huvudet i mitt ansikte. Gjorde riktigt ont. Vi fortsätter dagen med 1 års undersökning och vaccin för oss båda. Tur så har Julian bara snor så han borde kunna få vaccinet. Regnet öser ner och morsthy skall ha krismöte idag. vi har en pyroman som tycker vi/huset är kiva. Mer om det en annan gång, obehagligt att skriva om. God måndag ;) för att inte ni blir helt deppade får ni en bild på solstrålen.


Tack tack tack

Julian vill tacka alla för presenterna han fick. Så fina!
 
Och ett extra tack till kompisen Willy för fina kortet han tecknat.
 
 
 
 

Söndag

Vi har Julians fammo och faffa på besök. Igår såg vi match, som MTH förlorade med ett mål. Jac spelade bra. Efter det var jag och Jac ut och äta, så skönt att vara ensamma ibland. Idag har vi varit i Jesperhus blomsterpark, har varit en bra dag.


Julian 1 år

 
 
 
 
Julian 1 år:
 
- Säger Mamma, Pappa, Emma, Där, tack.
- Pekar på saker
- Går helatiden och försöker springa, men då faller han.
- Glad 98% av tiden.
- Älskar mat (tja, rågbröd är undantag)
- Sover 19.30-6.30. Och på dagen ca 9- 9.45 (då väcks han) och 12.30-14 /14.30.
- Älskar att vara ute, i hallen och hos dagmamman.
-  Tycker om alla människor.
 
Kan ibland skrika om han int får som han vill (till exempel om han vill spirnga på planen i hallen) , men är så lätt att avleda. Så skriket tar slut på max 10 sekunder. Han tycker inte om sjukhus och allt vad det innebär.
 
 
 
Han är helt enkelt värdens bästa unge :)
 
 
 
 

Promenad

Vi var också ut och gå idag en sväng, vi matade änderna som bor 100meter från oss. Julian ville hellre äta allt själv han fick;)


Tänk.

Tänk imorgon har det gått ett år sedan vår älskade Julian kom till denna värld. Detta år har varit det bästa i vårt liv, tänk så mycket nytt vi lärt oss, och hade aldrig trott man skulle bli så förälskad i en liten typ. Ni som är mammor vet vad jag menar <3 Julian är bara så snäll och god, om vi nångång får ett barn till hoppas vi han/hon blir lika snäll. Så lättskött och glad baby får man leta länge efter :) Nu skall vi snart sova, och imorgon jobbar jag bara till 11.30 och sen skall jag fira Julian resten av dagen. Är så glad jag ligger i soffan nu och inte på thisted sjukhus och vill dö av smärta sm för ett år sen;) 
 

RSS 2.0