Skönt med ferie.

Idag har jag och Emma  (emmasofialin.blogg.se) hälsat på saknade Elin (elinsss.papper.fi) i sin systudio. Sedan for vi till Serendi och se på Robins kattunge. Skön dag! Tack igen en gång Elin för att du lappade mina skönaste jeans. Linkerna vill inte fungera blähh...


 

Jag älskar min lillasyster <3

Sommarlov för pedagogen.

Avslutade examen med det bästa man kan få, så kunde inte bli bättre på den fronten. Nu skall vi snart iväg till Aalborgs flygplats, sedan via Köpenhamn ett varv före vi landar i Helsingfors. 3 veckors semester där, och sedan tillbaka. Dock har vi inte 100% lust att bo kvar här längre, eller skall vi säga spela med den logon på Jacs bröst. Så vi får se hur det slutar!


Trevligt sommarlov på er alla.
Nu är denna bild rättvis, för nu är jag faktist pedagog :) 1 år hemsk pendling klarade jag, så detta känns väldigt bra.

Gott att jag inte blir frissa.

Jac hade äntligen fått en super snygg frisyr, som vi båda tyckte om. Han frågade mig om ja bara kunde " korta av " håret litegrann. Det slutade i att han blev småsur, och rakade av allting. Men försöker intala honom att det måst ju va super skönt med kort hår på sommaren... som tur växer hans hår super snabbt, så efter Finlands resan skall han till en proffessionell frisör.

Framifrån blev det super snyggt. Men bakifrån... :D

Avslutningsfesten.

Hade avslutningfest med klassen och de andra klasserna i lärar- och förskoleutbildningen på torsdag. Var otroligt lyckat. Nu återstår en liten praktisk examen, och så är det över:)En del av F3D.

Flyttbilen.Otroligt mycket ryms in i corsan! Ärligt sagt tycker jag den är rymlig för att vara en liten bil. Så ring om ni behöver hjälp med flytt;)

Planer för de kommande dagarna.

Idag: Vara hemma, packa och upp till gymmet och löpa. Kan inte göra det ute eftersom vädergudarna inte vet om att det borde vara sommar nu.

Onsdag: Eftersom vi har flyttat längre bort från Hirtshals nu, måst jag starta ännu tidigare till färjan imorgon. Hoppas på fint väder så kan man kanske sitta ute om de nu int blåser så hemskt mycket. Borde läsa till examen, men tycker det är onödigt. Vi skall dra ett ämne på torsdag, och det ämnet skall man ha om i examen. Därför blir det onödigt att läsa på allting. Väl framme i Norge hoppas jag på att se favvo familjen en stund, och så måst jag komma ihåg att lämna in alla böcker till Sandefjord bibliotek. De är redan 1 månad sena. Sedan kör jag till Tönsberg och skall bo hos Margrethe :)

Torsdag: Skola 8-12 med förberedelser inför sista examen. Sedan går jag säkert i lite butiker men 15-tiden är det dags för att fara hem till ett sambopar i min klass. Vi har ju dimission på kvällen. Konstigt att ha dimission då jag har sista exmaen en vecka senare.


Fredag: Planerna är att ta färjan kl.8 hem till Danmark, om jag inte rört en droppe alkohol på kvällen/natten.
Det här är min sista "långa" visit i Norge, nästa vecka blir det bara några timmar. Sjukt så tiden gått snabbt, då jag startade på hösten trodde jag aldrig jag skulle klara av att pendla. Så jag har faktist varit duktig, fast andra saker som till exemepel tränande och annat blivit lidande, är det helt klart värt allting.

Söndag

Började dagen med en dålig styrketräning. Fortsatte dagen med att sitta i solstolen. På kvällen var jag med Jac och spelade 9- hålsbanan på Morsö Golfklubb. Jag blir så sur då int bollen går dit jag vill.


 


 

Tack och gonatt från mat älskarna!

Århus

På fredag körde vi till Århus. Vi såg på beach handboll, gick i butiker och avslutade dagen på Ikea. En fin fin dag.
Jag skulle shoppa något fint till mig, är i stort behov av kläder. Hem kom jag med en Rexona deo. Jac kom hem med en påse golfutstyr och tillsammans fick vi några små saker från Ikea för en strunstumma på 150 dk.
Danmark- NorgeGamla grannen Orry.

en tunnel med massor av cyklar.Läcker bild;)Århus var en stor men mysig stad. Skulle lätt kunna bo där!


Barnvakter.

På onsdagen var vi barnvakt åt N. Vi lekte en massa och var ute i 3 timmar. Vid 21-tiden började N bli trött, för han ville helatiden krama oss. Men under dessa 5 timmar, gnällde eller skrek han aldrig. Inte ens när han var trött, otroligt. Så vi gick ut med vagnen en sväng och då somnade han. Då hans föräldrar var färdiga med sin date hämtade de honom.


:)

RSS 2.0