Jag vill..

Ha sommarlov NU!!!!2 tröga syskon o fina Linda!

Söndag

Detta kommer bli historiens längsta och tråkigaste söndag. Provläsning måste stå på schemat. för igår var jag jätte lat. Imorgon kl.12 kan jag njuta av ferie i en vecka, för vi får inte hemexamens kriterierna före nästa måndag!

Tiden i Norge börjar ta slut, 2,5 veckor kvar. + att jag skall bo här max ca. 10 veckor i höst.

Något annat spännande händer inte idag!Såhär ser jag ut just nu, och här kommer jag säkert att ligga resten av dagen. Bli måndag nu!!

Har glömt att jag ägde en kamera.

Runar vann brons för någon månad sedan, och här är några bilder från det.
Denna bild är från förra helgen då vi var ut en sväng på byen.

Nu skall jag ut och gå med Nina, och sen borde jag läsa lite. Men har ingen motivation!!

I naturfags examen lyckades jag igen få ett A :) ( Det bästa)

Konstigt.

Varför är det helgdag i Norge ännu idag? Det är det väl inte i Finland iallafall?

Torsdag

Var idag på möte angående skolan på hösten, och det kommer bli lite mer pendling än vad vi trodde. Ge mig styrka. Kan inte bara julen 2010 vara här nu??

Dessutom måste jag börja läsa till examen imorgon. 2 examen på 4 dagar blir tufft, iallafall då fagen inte har något med varandra och göra. Får hoppas min hjärna kopplar om fort. Nästa måndag är det värsta över, sedan bara en hemexamen och en gruppexamen.

Annars så pågår spännande grejjer, äntligen :)

Lördag 15.5

Det blev förfest med en hög stavanger bor, cactus och efterfest. Vi, penisonärerna var hemma 4.30.
Jac var danskungen. Han försökte lära killarna shejka på brösten och moon walk.Ser ut som ett frågetecken, förberedd på kameran eller?En otroligt rolig helg, speciellt tack till Edwin!!

Läs värt.

http://stinalee.se/2010/may/vanta-du-bara.html#comment


Läs det! Fast jag inte själv är Mamma, hör jag ofta kommentarer om hur livet stannar upp osv.

Stora dagen närmar sig

I veckor har det övats på gatorna, och sålts saker till Norges största dag, 17 mai. Det är en helt otrolig dag, och ni kan inte ens föreställa er stämningen. En uppmaning till er, åk någongång till Norge och upplev detta!!

Jag är beredd att vakna kl.6 av de första människorna som går på gatan och ropar " Hurra" och sedan skjuts det i kanonerna. Kul!!Bild fra aftenposten.no

Jag vill också!!

Här är det bara regn, och har ännu inte varit över 15grader på termometaren!! Blää... Men kanske lika bra för blir ingen offentlig strand med min kropp i sommar;)

Danmarks resan kan jag komma tillbaka med senare, måst bara försöka vända det negativa till positivt först..

Härlig dag.

Vi åt lunch med tränaren + fru och en Jacs nya trevliga holdkamrat. Sedan körde vi runt och tittade lite, och var och motionssimmade i hela 30minuter. På kvällen har vi varit ut och ätit med John i Holstebro. Otroligt fin stad, blev lite småkär.

Kram från oss!

torsdag

Idag har vi nästan inga planer, bara ut och motionera samt möta Jacs agent i Holstebro. Skall bli skönt med en dag utan stress.

JAg borde läsa igenom mina anteckningar också. Synd att det inte är sol här, så skulle jag gärna läsa litegrann!


snabba konstanteranden.

- Det luktar illa i Thisted och Nyköbing.
- Vattnet är konstigt.
- Det regnar och är kallt.
- Tog bara 1,5h att köra hit från Hirtshals, härligt.
- Alla tar emot oss som princessor.
- Jac har varit på scanning av kroppen. 80/86kg av kroppen består av muskler. Bara ett litet fel hittades i kroppen.
- Imorgon får vi göra vad vi vill här i DK, inga möten och tider att passa.
- Borde tagit bikini med, eftersomd et finns simhall i hallen vi bor i.
- Nu iväg på träff till direktören och hans trevliga familj.


Danmark verkar vara härligt, roligt språk och fina pengar.

Tja!

Saknar.

Min älskade barndomskompis som fortfarande är en av mina bästa vänner ringde och förgyllde min dag. Skall bli så roligt i sommar med er, kul när våra killar också är kompisar!! Vi som alltid hade planerat att vi skulle få barn samtidigt, men det blev inte så. Du har hunnit förlova dig och sakffat 2 trollungar, du höll inte planerna Millo ;)En gammal rotig bild på oss:)

Får förbli vit.

Solen gick i moln. :) Men istället träffade jag på världens härligaste småbarns familj, så det var bättre! Kan inte biblioteket öppna tidigare? Hemma får jag ingenting gjort.

10cm kortare hår.
Såhär kort hår minns jag inte ens att jag någonsin skulle ha haft. Vad tycker ni om det? Själv bryr jag mig inte så mycket just nu, kanske jag ångrar mig om någon vecka.

Jag har inte ens solat mig 1 minut i vår, så nu skall jag gå ut och sitta på en parkbänk och läsa till examen. Jac är som vanligt på golf. Ikväll blir det träning för oss båda, kul att kunna delta igen :)


Glad morsdag mamma!

Underhållning.

Igår sa jag till Jac att han måste lägga " Daim som stivner på isen" (glassen) i kylskåpet. Nu då Jac skulle ta ut den så hade såklart all daimsås stelnat fast på bottnet. Han tänkte att han skulle värma upp burken i micron. Pang sa det! och det såg ut som om det skulle brinna inne i micron.

Dagens lärdom: Sätt inte Daim glasyr i kylskåpet, och värm absolut inte upp burken i micron :)

Aktiv måndag

Vi var på skolan 9-11 och lagade färdigt ett grupparbete, sedan hem och äta. Fint att Jac är hemma på dagen och lagar mat. Jag har också hunnit läsa två timmar, samt gjort min första träning sen operationen. Jag löpte riktigt sakta 5km, och det tog inte ont någonstans!

Resten av kvällen är fri från planer, Jac kom hem från golfandet nu. Skönt, kan int alla måndagar vara såhär trevliga?Stolt.

Jag är sambo med Norska ligans  bästa mittback andra gången på rad. Du är grym Jac!!!Final dags!!Idag är det dags för final, Runar-Fyllingen. Vinner Runar får spelarna en massa pengar:) Efteråt kåras pressen lag, allstar laget samt andra utmärkelser, men det deltar jag inte på. Förra året skulle jag velat ha vara med, för då fick Jac, men chansar på att han inte får nåt i år. Jag skall hem på fest för en gångs skull. Ha en fin 1. maj :)

RSS 2.0