Lyckad helg.

Fredag:

Körde till Oslo och hämtade karisborna Linda o Lindberg. När vi äntligen var i Sandefjord igen gav jag o storshopparen iväg på shopping direkt, medan Robbe stannade hemma o tittade på Friends. Kl.16 stod vi utanför Jacs jobb, och han blev mycket överraskad över att Lindberg oxå hade kommit. :) Grattis till mig som höll käften om det i 12 dagar.
På fredag kväll gjorde jag o Linda ansiktsmask o tog det lugnt, fick även besök av Danne o Furat en stund. Pojkarna var iväg o festade.
Fick samtal av Sam igen, väntar på att fara till sode o besöka honom. 2-tiden kom Jac in yrandes, har int sett honom sådär full på ca 1,5 år. Lindberg var till sjukhuset och sys efter ett litet dansäventyr. Vi blev även uppväckta på det värsta sätt man kan bli. Vaknade av att nån hade tag i mina händer,och stod över oss i sängen. Jävla Daniel som skrämde oss så mycket, usch. Men nu kan jag skratta åt det. :) Så den natten blev det int mycke sömn för oss.


Lördag:

Vi började dagen med lite till shopping i ginatricot denna gång. Sedan var vi i parken och solade 1,5h, skönt med sol för en gångs skull. vi åt världens godaste pizza och slappade hemma lite grann. Var ut o se lite i stan, och till runarhallen. Pojkarna såg på Friends ca 10h denna dag, sjukt. Vi lagade igång oss partyklädda ocg intog lite alkohol. Sedan for vi iväg till Play, helt ok krog. När krogen stängde gick vi ut i vimlet på stan, där fann vi även Jac, Lindberg hade blivit hemma o sovit. Frode Hagen och Jon Aarne Riise fick man oxå se i stan vimlet, det är inte illa. Då vi skulle komma hem upptäckte vi 2 som hade sex på vår trappa!!!! Alltså varför skall det allti hända där vi bor? skaff för fan ett rum. fy.
Hemma åt vi lite pizzarester samt slängde ut pizza till dem utanför.

Söndag:

När jag vaknade hade Linda gått till soffan för att sova, Jac snarkade tyckte hon:) Vi slappa hemma hela dagen. Lindberg låg som vanligt på soffan o såg på friends, han blev helt fast i dem. Det var typ allt han gjorde i norge;) 15tidne for jag o L iväg för att se på Iselins häst. Sedan körde vi henne till tåget. nu sitter de som bäst i Oslo o väntar på flyget.
Sedan dess har jag hunnit med att vara ut o gå med Margrethe 1h, skönt. Vi stötte på Bjarthe Myrhold,spelar i norska handbollslandslaget. Jag blev helt till mig, har aldrig förut på ett dygn sett såhär många kända, haha:) Nu sitter jag o väntar på att Jac e klar me golfande, sedan skall vi se på EM finalen, tror på Spanien.

Tack Linda för att du kom hit, det var urkul!! Även du Lindberg, du gjorde Jac super glad!! :):) Det var en kort summering av helgen, men man kan lätt beskriva denn med ett ord ; Lyckad.


 


väntar på Lindas bilder, eftersom hon tog en mera o finare bilder än mig. 1 vecka kvar.




godnatt.

Idag har karisborna anlänt, roligt. vi har tagi det lugnt med Linda, medan killarna är iväg o jobbar på ölmagen.
Skall bjuda på en bild till sist före jag kryper i säng med Linda. Jac sover på golvet.

 


gonatt från hulkarna.

Torsdagkväll.

mötte Iselin och gick iväg för att äta sen middag/lunch. Margrethe var på villovägar. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, en fågel sket på mig, osv. vi åt nån ny kycklingsallad med en massa gott i.



Efter det satt vi o prata en stund till, och nu är jag hemma. Jac är iväg på avslutningskväll med laget. Antar att det kan bli rätt sent för hans del idag:) Så jag skall vara uppe ca 1h till o sen sova en lång o skön natt. Hoppas innerligt att vi slipper de timtals långa köerna imoron, annors får jag ordentligt på nervena.

Ajoo, jag var på lite shopping idag, köpte en skjorta till min bror och en klänning till min syster. Åt mig köpte jag en glassig bikiniövredel samt solbrillor.Detta blev tillsammans 266kr, det är INGENTING. Nån annan som gillar affären Cubus o sommarrea?
Tyvärr är jag int ens nära på att äga en bikinikropp, men snart är sommaren slut som tur är. Solbrillorna tror jag att Jac oxå ska få använda, så kanske jag slipper sporttaren... Han gillade tom brillorna så:)

Skall sätta in en bild på bikinin en annan gång. Men glajjorna visar jag nu. nu ska ja njuta av tystnaden 1h o sen förhoppningsvis sova. väntar innerligt på morgondagen. för den delen skulle mitt hår gärna ha fptt bli en nyans mörkare, men i augusti sen,





Gonatt! Ajo, Grattis världens bästa mommo på födelsedagen, ses om några dagar:)

brunett igen

Jag tröttnade ordentligt på "sommarhåret" eller kanske man kan kolla det råttfärgen eftersom det saknade ordentlig färg. Jac övertalade mig att bli mörkare i håret igen. Så nu är det gjort. Trivs nog bäst med mörkare hår, fattar int vaför ja ska envisas 2 månade per år med att ha det sommarfärgigt.



Före, bry er it om min spyfärdiga min.

 

Nu, dock är håret vått här, så det är inte så mörkt. 10 dagar på stranden o all färg e borta:)


Nu ska ja till ett cafe med jenterna, sedan städa lite till. imoron skall jag köra 2h till flygfältet,hoppas det inte är lång kö samt att körande går bra:)

jag gillar min kompis.

för 2 dagar sedab ringde min barndomsbästis som typ e som min bror/kusin. vi har hängt med varandra livet igenom, de som jag upplevt har nästan han oxå gjort tillsammans med mig. Denna gång var han lite bekymrad, men det löser sig gullungen!! Du är bra. O ja hejjar alltid på dig skall du veta, oberoende vad det gäller. Står det mellan dig o Jac blir det jämt:)



Även fast vi strider ibland så blir allting bra på 1sekund. Likadant med syskonen.

om 2v får jag krama om denna gosse, o bjuda honom på munk i sode. jiha.

2 dagar kvar!!

Som vanligt får ja int sömn pånytt då Jac sticker iväg på morgonen, dessutom hade han sovit på en madrass inatt. Tycker han int om att sova med mig eller?

Idag är planen att jag skall fara ut o gå sakta efter jag hivat in gröten, kanske sola en stund eller städa, kl.15 möte på runarhallen, ooch ikväll en sväng till gymmet. Det är sol ute ida, men även dis. Stranden får ja skippa iaf, int tiräckligt fint för det. O lägenheten måst ju vara fin då Linda kommer, men jag har tid imorgon ännu. Jag vill att det är fredag nu så att jag får sitta i bilen påväg in till oslo, ska krama ihjäl henne när jag ser hon.

Imorgon skall jag laga hemmet tipp topp o träna. Jac skall på träning och efter det avslutnings grillning o drickning i jonas lyxhus. Istället får jag kanske flickorna hit, det är aldrig fel.

Annars mår jag otroligt bra, har mycket att se fram emot nu. Enda som e ett stressmoment för mig o måånga andra är planerna till hösten. Jag tycker att mn direkt borde få veta om man kommer in eller int, halva sommaren förstörs ju av allt grubblande. 25 dagar kvar tills dess. Men hoppas han gubben jag skall träffa idag (missförstod honom igår) kan ge mig lite hintar åt vilket håll det är påväg.. vill hellre studera än jobba i höst...

All min färg ha fjällat bort, kanske jag far till solariet idag? men får int nån färg därifrån, men försöka kan man ju alltid...

Saknar er där hemma, första gången jag har ordentlig hemlängtan nu.

ha e n bra dag!







Solen måst hata mig.

Här sitter jag vit som faan, o solen lyser ute. Varje dag då jag för en gångs skull har planerat nånting så är det fint väder, de andra dagarna sitter jag ensam i regnet. Nu skall jag ta mig iväg till gymmet o vara 45min på crosstrainern, sedan skall jag försöka vara ute 1h, får gå ner till en allmän park o sola med shorts o bikini övredel. Men när en gubbe ringger mig måst jag iväg direkt. Han skall titta på mina skolpapper o se om han kan hjälpa mig för att komma in i skola, eller åtminstone höra hur mina chanser ser ut. Tack Runar för att ni försöker!!

Jag skulle vilja vara brun igen. Men litar på att solen lyser i finland i juli, då skall jag bara pressa:D

Nu iväg, fast sku it ens orka till gymmet, men då har jag tränandet undan för idag. moikka!

Välkomna pengar

Jag hade inte sn tänkt en tanke på att jag skulle kunna få tillbaka pengar på skatten, eftersom jag betalat ca !0% skatt helatiden, men lika väl fick jag idag 8000kr in på kontot. ching ching, som Jac säger.

Ännu väntar jag på en 2v lön samt på feriepnegar. Jag har tjänat mera på att vara sjukledig, haha. men roligt var dte ju förstås inte att sitta hemma. Älska norska lönsystemet.



Sankt Hans

Igår när jag gick o la mig var jag yr som fan, va har hänt med mig? Yrseln sitter fortfarande kvar, ska föröska få något att äta och sedan ut en stund, hoppas de försvinner då.

Boendet i nya lägenheten går bra, men jag märker att jag är lite mer försiktig än vad jag var i den andra. Men saknar
boendet på kongensgate, så härligt att kunna gå in o ut hos alla, buu. O att aldrig behöva känna sig helt ensam. Igår då vi var där träffade vi en tjej som spelar på Larvik o landslaget, huhu såna muskler den flickan hade. :)

Idag är det Sankt Hans afton, lite liknande som midsommaren. Men ingen har ledigt från jobbet, men alla tänder någo brasor. Vi kommer troligtivs att åka till Drammen ikväll o se på träningsmatch, tommy Sillanpää skall provspela för dem, så det kan bli riktigt skoij.

Ja borde ut på powerwalk, men e rädd att jag svimmar då. fattar it va ja har för fel, trött,hängig,nervena o yrsel. O ja har it ens mens:D

idag är det bara 4 dagar kvar... tadaa:D

jac borde få stryk.

Vi tittade på fotboll på grannpuben igår, halv 12 tiden var vi hemma. Jag var dödstrött. Idag väcker Jac mig kl.7 på moron, va e hans problem?? han som annors sover minst till 10.

Idag ska jag plocka lite i hemmet, har ännu inte ens alla saker från kongensgate här, suck. Kanske ta en kaffe me nån väninna? Och så skall jag till gymmet, har inte varit dit på en vecka. Kanske det blir 20min cykling, 20min gå/springa på bräde, o så ska ja prova crosstrainern, det har jag ännu inte provat på... Skulle solen skina sku jag motionera utomhus. Jag har tryckt i mig både pizza o hambrugare nu på 3 dagar, så måst verkligen iväg:D
Ikväll när Jac kommit hem från golfkursen, blir det tortillas.
Imoron är det Sankt Hans här, skall bli roligt o se vad det är för dag.

Det är skönt att ha sommarlov, men nästa vecka har jag shoppingförbud,har gjort av med alldeles för mycket pengar nu. Från månda-tprsdag skall träning och hemmet stå högst upp på listan, för på freda får jag äntligen sätta mig i bilen o köra iväg mot Oslo för att hämta min Linda, o jacs överraskning:D

På lörda far vi säkert till Play med Linda, så att hon får se lite norrmän o norskor, roligt att titta på deras kläder. åhh va ja väntar på helgen.


Nu ska ja pina jac att krama mig så att ja vaknar ordentligt. Den här söndagen är en onödig dag. blääh.

"dagens" av henrica.

Dagens humör: trött men glad
Dagens borde: Köpa sittdynor till köksstolarna, till stranden (men har ingen bil:()packa glas o jacs kläder, samt ut o gå.
Dagens frisyr: hästsvans
Dagens klädsel: Tror det blir shorts och någon tshirt.
Dagens planer: Tömma det sista på kongensgate, och motionera, känner mig fräsch efter en krabbis dag som innehöll 10h flyttning.Helst av allt skulle jag vilja ligga på playan o steka, men orka gå 6km för att ta sig dit o sedan hem igen med all packning.
Dagens materiella vill ha: Blåa sittdynor, ett klädskåp, jeansjacka, nya jeans, finns mycke till.
Dagens längtan: Tills 20.7 så vet jag om har fkommit in i skolan eller inte, vill veta vad jag skall göra i höst. samt att nya lägenheten blir helt klar och efter allihopa där hemma..
Dagens fundering: hur det blir i höst osv..
Dagens beroende: Vatten,gomorgen, och idag skall jag ha mos o ugnskorv, glass o jordgubbar.
Dagens tråkigaste: Jac ska på golfkurs idag och imoron... han borde iställe komma till stranden med mig..
Dagens personer: Den blev svår. Men har nån en bil o vill köra mgi till stranden, så blir det 100% du.
Dagens roliga: Kvällen, fotboll o god mat.

Dagens låt: Anton o Affe, värdelös. skämt. Kanske Wonderwall, den sjöng vi ca 30ggr på efterfesten på torsdag.



ja vill att de kommer massor me moln nu, för blir sur när ja int kan sola:) men tack gud så e ja ledig resten av sommaren, så jag hinner nog. Gårdagen var en av de tyngsta dagar på länge, roligt att flytta i 10h när man sovit 4h. men eget fel var det. Natten i nya lägenheten gick greit, och förhoppningsvis böjar det snart kännas som vårt hem.

Men måst nog säga att min "midsommar" har varit helt okej. Mn på måndag är den Sankt Hans här, så då kanske det blir en smirre el två.

 

Kul kväll, tror int de finns många som har sån energi när hon e ut som Margrethe. Idag skall de igen ut, men jag måst nog vila mig, är ju ändå 20 år... haha..

torsdag!

Hittills har det regnat hela dagen, fan vad tråkigt. Jag har dammsugat nya lägenheten samt flyttat några saker färdigt dit. Sen har jag varit o gått i butiker o gjort av med lite pengar, det har farit 2000kr nu på 2 dagar,jiha. Men 1000kr är grejjer till lägenheten, resten lite shopping,mat,dricka.

Igår blev det inget tränas, får se om det blir idag. borde ta det lugnt med foten eftersom jag skall dansa iväg natten. Margrethe skall komma hit o dricka ikväll, o sedan skall vi på "ship o hoi" party till en krog. Skall bli urkul. Det är meningen att man ska klä sig i sailor kläder, men jag satsar på vanligt för det.  Jac skall bli hemma idag, för han skall på jobb imoron 2h, sedan börjar vi den stora flytten av alla saker kl.10. Hoppas jag är i bra skick då, får ta det lugnare me alkoholen ikväll. tänk, jag får ren morrkis när jag skall dricka en kväll, tänker på hur mycke choklad jag skulle kunna äta istället för all alkohol... mitt liv kretsar i choko.Men jag har druckit 3ggr detta år,så det är lugnt. Dessutom skall jag fira midsommar  ikväll. I norge finns det inte midsommar,tråkigt.

Nu kommer min älskling snart hem o vända i 30min, sen har de 3h träning igen,suck. Kanske jag släpar iväg mig till gymmet o cyklar annors blir det packning igen. Imoron får jag nog tillräckligt med motion me att flytta ner allting från 3dje våningen, o sen upp i ett nytt hus i 3dje våningen:D

Om 2h får jag öppna min super chipspåse samt smirnoff ice. Jac kommer att få på nervena me oss flickor, men det får han tåla.

Jag skall visa vad jag har köpt idag.



Den här toppen får invigas ikväll redan. 49kr på Bikbok, älska rea.



49kr på bikbok



149kr på GT.

De här 3 sakerna blev o kosta ca 30euro för mig, så det är int så mycke:) Tycker d e så nördigt att fota sig själv till bloggen,så det kommer int att ske så ofta.. Bry er it om mitt ansikte.


Nej ja måst nog släpa mig o cykla 45min så blir d bra. nu far ja, hejhej!!! skall försöka att it dricka så mycke, jac blir tokig om ja ligger hela dagen imoron..

Ta d försiktigt alla som firar midsommaren!

Lite av nya lägenheten.

Jag gillar våran nya mysiga lägenhet skarpt.





Storrummet, en spis till vänster.



Köket. Diskmaskinen inne i ena lådan.



Lite av wcn/badrummet




Gästrummet.


Nu återstår de värsta jobben, städa och få in alla våra grejjer i lägenheten. Suck. Låt det bli klart på en dag...

Nu skall jag se på svenskarnas match, hoppas de tar segern!!

Bleka Malin och flyttning.

Nu är det andra veckan det är dåligt väder, det är ju inte ens så varmt att man kan gå i kjol ute. Härligt sommarväder. Får se om en sista minuten resa blir av nu iaf, för hade hellre varit hemma i finland en vecka längre, men inte i detta väder. Solariet skulle jag gärna besöka, men får ingen färg av det..
Nåja bättre o vara blekfet än att hamna sitta still i 19veckor:D

Igår 22.30 på kvällen ringde killen som bodde i vår nya lägenhet och frågade om vi kunde komma ner dit, Jac hjälpte honom att tömma lägenheten och sedan fick vi nyckeln dit. Idag skall jag dammsuga och troligtvis åka in till Tönsberg för att köa något skåp/hylla att sätta kläderna i. Eftersom det är en vindsvåning så är det inte långt till taket på. Så ett stort klädskåp får vi glömma att ha i sovrummet. Lägenheten är ca 75kvm, så 25kvm mindre får vi leva på nästa år. Men för ett år skall det väl gå bra;)


Idag borde jag även hinna motionera lite, men har ont i ljumsken så kanske bra att ha en vilodag emellan.

minna kompisar, va ska ni göra på midsommar? norrmännen e så tråkiga så de firar inte midsommar. Men jag vill ut på lördag för att fira för mig själv:D
Skall ta bilder från nya lägenheten idag, så kanske jag visar dem nångång..

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi får gäster...

Tisdag morgon.


Jac for på jobb lite före 8, så jag steg oxå upp då. Solen lyste och jag tänkte att jag skulle få en hel stekdag på stranden. Satte mig på datorn en stund, mittiallt for strömmen bort i vår lägenhet, även i grannarnas. Byggubbarna har gjort någonting fel så vi får hoppas att vi får strömmen tillbaka idag. Datorn har 40% kvar av sitt batteri, sen får jag tråkigt!!

Det har börjar komma lite moln, så får se hur det blir med min strandvistelse. Hatar att sola då det finns moln. Ut och motionera skall jag iaf hionna idag, o sen o se på Trines nya lägenhet. Vi skall flytta inom 5 dagar, så det är spännande.

Nu är det bara 10 dagar kvar tills Linda och nån/några överraskningsgäster kommer. Som tur så får jag ändå vara med Linda ifred, och skall pina henne med till nya 18årskrogen, dit kommer ändå inte de andra. Kan int det vara fredag den 27.6 nu?

Igår hade Jacs lag träningsmatch mot ett divisions 1 lag. De hade en ny svensk "scheivhent":D och provspela, han var 89 född o kommer från sävehof. En sån jävla teknik hade han, och fast han har vänsterhänt hade han spelhuvve, roligt att se! skulle vara ett kap för runar, men RIK o hammarby är oxå intresserade, så jag tror nog att han inte väljer runar om de inte erbjuder bra med pengar.

På fredag hade de ju 46km cykloingstävling som jag hade nämnt, såhär stod det på runars hemsida:

"De som imponerte aller mest med begrenset utstyr må ha vært Jac Karlsson og Eric Aaberg. Mulig ikke sykkel er populert i verken Finland eller Sverige, men begge to stilte hvertfall med damesykkel som i tillegg skrek etter olje både her og der."

Ha en bra dag, o snälla solen göm dig inte bakom moln.



Kesäloma.

Nu har jag Lidl jobbet undan, 3,5veckor gick fort. Jag stor trivdes, trodde aldrig det från början..  Tack till underbara chefer o kollegor för det.
Idag har jag hängt med Jenny, var även på länk med henne.Första gången jag sprang 3km utan att stanna emellan, men det känns nog i benet nu efteråt. Men jag skall bli bättre på det, så måst prova bara.
Fotbolls EM har ju dragit igång, så det är oftast några andra än jag o jac här på kvällarna, roligt med besök.
Imoron skall jag göra något med Iselin, och sen chilla på kvällen, men kan gott hända att det slutar med en 2 promilles Malin igen, man vet aldrig. Jac tar green card den här helgen och nästa, så han har jag inte mycket sällskap av.

Om 1vecka skall vi även flytta. Trodde inte mina ögon då jag steg in i lägenheten vi skall bo i. Den var nyrenoverad och fin. Synd så har vi ingen lust att köpa nya möbler och satsa, annors skulle det lätt bli ett 10poängs boende. Så nästa vecka packar jag ner alla saker i lådor, hoppas det går fort undan.

27.6 skall vi iaf vara helt klara med det, för då kommer det besök från karis;) Roligt!!! I början av juli blir det kanske södern resa o sen hem till finland 3-4veckor. 20.6 väntar jag på, då får jag veta om jag kom in här i skola eller inte.. annors får jag väl jobba ett år till, och sen kanske ti sverige o studera. för dit kan jac oxå tänka sig att flytta.

Här var lite snabbt och onödigt babbel, nu skall jag gnälla efter en massage och sedan sova och hoppas att jag vaknar av solen imoron!!

Ps. En applåd åt runar gänget som cyklade 5mil idag, det var bra gjort.




Jag och min chef, som provar en ursexig topp.

Fint väder o besök som jag väntar på.

Nu är det 16dagen i rad som det är fint väder här, de hade lovat regn idag, men det blev inte så. vilket är synd, för jag hatar att jobba då det är sol ute:) Idag har jag kvällskift o sedan återstår 3 moronturer. Det blir säkert regnväder när jag blir ledig, men sånt får man ta, jag har ju trots allt ledig sommar så jag borde nog hinna med stranden.
Snart skall jag fara ut och gå, sitta i solen en stund och laga kycklingwook. Jac kör mig till jobbet idag, skönt. På jobbet har vi slutföräljning så det kommer att vara så jääkla mycket att göra de här dagarna, suck.

Jag kommer äntligen att få en kompis hit på besök, nämligen barndomsvännen o en av de bästa, Linda Rolin:) 27.6 landar hon i Oslo o stannar 2 dagar. Jag skall köra in och hämta henne fårn flygfältet, väntar massor på det:) 18 dagar kvar...



Linda hos mig på förfest


Nu skall jag släpa ut mig, fast det lockar inte alls. vill bara ligga på en strand o slappa, men måst tänka på de tusenkronor jag tjänar istället. Idag jobbar jag 6,5 timmar och det betyder ca 95euro.:) Heelt okej. Ha en bra dag

göy kveld

På dagen stekte handbollspojkar o flickor hela dagen på stranden. 16-tidne blev det grillning i slummen, och sedan fotbolls matcher. Där emellan intogs lite alkohol. Sedan gick vi ner till bryggan o träffa några lagkamrater och efter det gick jag o jac till blue Marlin där Margarethe o Iselin var. Iselin var skitfull o dansade hela natten medan vi satt ute i sofforna o var lillgamla. När det stängde var vi med svenskarna lite, o måst bara tillägga att Daniel är den mest humoristiska person jag nånsin träffat. Hans kommentarer får mig att pissa på mig. En liten runar junnu hittade vi oxå, ringde efter föräldrarna och de sökte honom.
Kvällen var bra o rolig, och ganska lugn för vår del. skönt att fara ut och int allti behöva dra huvudet fullt. Idag var vi på stranden nån timme, sedan har vi stet på handboll o fotboll o käkat pizza. mums.


Nu har jag 4 jobbdagar kvar.Imoron börjar jag jobba kl.15, före det måst jag försöka hinna o motionera. Har int gjort det på flere dagar o ätit som en häst.:)



Jag o Daniel i vimlet!

dfgdf

fgdfgdfg

Skön dag framför mig.

Solen lyser och det är 21c i skuggan kl.9 på moron. Jag är ledig från jobbet tills måndag kl.15. Skall snart till stranden o steka där tills kl.16.  Kl. 19 är det grillning med Margrethe o Iselin.

Jac är på jobb, har på nervena och skall springa en 14km tävling idag kl.17 i den här hettan. Vem av oss 2 har det bättre?=)

Jag har varit ut o gått/provat o springa lite eller cyklat varje dag denhär veckan, så idag är det paus. Benen är skit sjuka, men vill så gärna få tillbaka lite muskler på ena benet. Imoron är Jac ledig så vi skall till stranden. Svenska killarna blir även här under helgen, men jag har ingen lust att gå ut och festa.

Nu skall jag packa klart inför dagen och sedan vänta på att Jac kommer hem med bilen!!

Vill inte på jobb.

Nu har jag tränat samt suttit ute en stund. Jag hatar att fara på jobb till kvällen, men har endast 2 kvällsturer så d ska gå bra:) Det är full sommar och det är härligt, hoppas vädret håller i sig hela veckan eftersom jag har helgen ledig.

Jag har provat att springa nån hundra meter nu 2 dagar i sträck, men det går int rikit så bra. Men om en månad kanske d går..

Vi har sett på resa tills början på juli, nåt tips vart vi ska fara?

till sist vill jaga tt ni alla läser det här om söta robbe. : http://www.h-avis.no/article/20080603/SPORT/248354597/1109/SPORT

kan int lägga in länk, så ni får kopiera bara. Skall bli intressant och se vilket land/lag han väljer.

Nu skall jag duscha sne äta kyckling wook. Vill att det är onsdagkväll nu så har jag nästan hela jobbveckan över:)



älska stranden.

Jag har dock INTE kommit över det som jag skrev om i förra inlägget, funderar på det. Skaff ett rum.

Vi var på stranden i 4timmar, o jag lovar att vi var de vitaste som var där, o då var det ca 200människor på samma strand. Vi träffade på en finlandssvensk från dalsbruk, han var 40 år o hade fru o 3 barn. Trevliga var de allihopa. Efter lite snack bjöd de oss hem till sig för att grilla ikväll. Kommer bli lite små genant, men det skall nog gå bra. Om 1h är det start!!

   

Jac leker att han njuter.


 

Jag som försöker bli brun o komma över bikini ångesten! Men hej, 5 mäåander utan träning är inte lätt för självförtoende. men på 1 månad skall jag lära mig att tycka om mig själv.


puss!!!

Underbara morgon,

Vaknade 9 idag, eftersom solen lös in genom gardinen. Då jag skulle öppna fönstret, såg jag en sak som gjorde mig äcklad/skrattretat/ tillika som det var ganska funny. Lixom mitt på en gågata i en stor stad? lol.

  


De gjorde oxå en annan sak, men d korte kan jag inte lägga ut här. Säger bara, goodmorning Norway!!

NU moronmål sen stranden, hoppas iaf att jac orkar vara där 4h:)

RSS 2.0