sista kvällen ensam.

Yes, inatt nångång kommer jac hem, är överlycklig:) vi har saknar varandra så mycke fast det bara var fråga om typ 2 veckor.
En sak som gör mig mindre lycklig är att jag börjar bli halvsjuk igen och att jag skall på jobb till salt o pepper, hoppas verkligen min chef är ledig. Ha int kunna sova inatt igen pga det där jävla jobbet. Nå ja har ca. 5 turer kvar så d borde gå grejt, gud ge mig styrka.Nästa vecka skall jag och prata med en avdelningsskötare, så det skall bli intressant att se hur det blir med den grejjen.

Ikväll skall jag till en hall i larvik och spela handboll, hoppas jag int blir mera sjuk för ser faktist fram emot kvällen.

Nåja, det blev ett pika inlägg, nu kläderna på och sne iväg till helvetet.:)


Jag vill kramas o mysas, fan vad ja längtar....

Grundlurad.

En junior från runar heter Lars, han är ofta och vill prata med mig samt har kramat om mig då just svenskarna o jac sett. Hela det här har lett till att dom börjat tro att L är intresserad, och dom har jävla roligt åt det. Till råga på allt har lars mamma skickat meddelande om ja vill komma dit på middag osv, hon brukar ta highfive me mig på matcherna när jac scorar. Det här blev en kort historia av en lång, men som sagt så tycker Lars mamma mycket om mig.

På fredagkvällen fick jag ett meddealnde av "lars", där bjöd hans familj hem mig på middag och jag tackade ja, efterom jag tackade nej förra gången. Han fortsatte skriva en massa underligt, fråga om jag ville gå på bio och att han kunde komma hit till mig när ja e ensam hemma, för han ville att jag skulle få sällskap. Jag gav säkert 1000 ursäkter o rikigt dåliga. Då ringde jag  till Eric o berättade storyn, han var påväg till sverige. Jag var livrädd o frågade vad jag skulle göra. Han gav några bra råd, enligt han själv.
Textandet fortsatte och jag hade redan klätt på mig kläder och var beredd på att det knackade på dörren. Jag ringde ännu en gång till eric o tyckte att han lät mystisk, men han lovade på hedersord att det inte var dom, och jag trodde ju på honom eftersom jag har deras numror. Medan vi pratade var jag så rädd att jag började gråta, för man vet aldrig vad den där Lars hittar på. Sen ringde "lars", och då var det daniel helatiden som hade textat till mig med nåt annat nummer. Ljugandet hade pågått lite över 1h och jag har aldrig varit så rädd o hjäplös. Vad jag än skrev för ursäkt kom det nånting underligt tillbaka.
Jag trodde på det här eftersom familjen eriksen bjudit mig på middag en gång tidigare då jac varit borta o lars e lite charmig av sig, samt att norskan var så jävla bra skriven.

Men fy fan vilken lättnad det var när d va daniel, annors sku ja ha skitit ner mig.Vi har en tendens att lura o skrämma varandra helatiden, men det här var nog en 10 poängare, hur fan skall jag slå dem??

Det var så jävla äkta att det inte var sant, och jag var livrädd eftersom ja e ensam hemma o meddelandena var asiga. Svårt att förklara men d va hemskt, o jag är en lipsill.

Fan ta er dumma svenskar. Ps. Eric, det blir ingen födelsedagspresent åt dig. O ja vet att du läser d här!!!

sekaisin

Jag är yr i huvudet och har en massa tankar som snurrar. Jag började fundera på vem jag själv egentligen är, hur jag beteer mig, vad jag vill göra i framtiden. Det skrämmande är att jag int vet riktit svaret på någon av dem. Är jag den flickan som allt för ofta skall vara fullast på affes? Eller gillar jag faktist hemmakvällar bättre? Ha jag bara varit ut på krog för att jag int haft nåt annat att göra? El är det faktist så att jag ville ut varendaste en helg? Varför får jag på nervena så lätt? En sak vet jag iaf, att d som jag äger vill jag int att nån annan ska peta på, exempelvis min dator, ja vill se på när nån annan är på den. Underlig jag är. Jag är nog lite svartsjuk då det gäller vissa sker, men jag tycker det är bra att vara lite, obs lite. Eftersom både jag o jac är lite avisar, så ha vi fått dra upp vissa regler och efter det had förhållandet funkkat bättre de senaste året.
Vill jag faktist bli något inom vården? Jag gillar att hjälpa andra människor, och är social. Men är också rädd att jag int tror något högre om mig själv, hr skulle nu jag kunna studera på univeritetsnivå? Jag skulla aldrig klara av att bli femaceut (vet int hu d skivs), inbillar jag mig iaf...

Vet ni till 100% vem ni själva är? För när ja börjar tänka i såna här banor blir jag verkligen yr. Viktigast är väl ändå att vara sig själv o int anpassa sig efter alla människor. 

Trot ingen av er orka läsa det här till slut, men måst bara skriva ner lite av mina funderingar....


image24

chill och jobb.

Igår efter jobbet år jag pizza,såg på friends,talade för mig själv,satt vid datorn,diskade och läste lite till i veckorevyn. Det var min lördag d. Idag blir det städning,chill och gymbesök. Med andra ord har jag ett intressant liv, Men helgen har nog varit rätt skön hittills, förutom att vi hade lite minus i kassan efter lördagen:(
Inatt kommer Jac hem, sen far vi båda på jobb imoron, och sedan kommer jac hem ca.21.30 på kvällen. Och så åker han igen på tisdag morgon, det är roligt att vara tillsammans med honom.
Igår ringde Gitta och frågade hur jag har det, hon o kisokkärringen är de enda jag pratade med igår efter kl.15.:)

Jag har förbjudit mig själv att shoppa nu, möjligtvis ett par ny knästrumpor får jag köpa, men that´s it. För jag tjänar mindre pengar både i oktober och november, trots att man i november bara behöver betala hälften skatt. På tisdag skall jag o prata med en avdelninsskötare till ett demenshem, så vi ska hur det blir med det. Egentligen borde jag ha 2 dagar kvar på salt&pepper, men hamnar minst jobba 6 turer, och jag skulle int vilja ställa mig en enda gång bakom disken där mera. Jag fasar redan för att chefen kanske är där imoron, och hon har kommit tillbaka från semestern så då är det väl extra grnäll. Men hon ska ta  mig fan få höra mig säga någo fult för första gången då.

Jag har alltid retat Henrica för att hon är en friendsnörd, nu sitter jag själv och ser på det. Sori Heni. Va gjorde ni mina vänner igår då? Om 2 dagar fyller både Eric o Sandra år. Skall bli roligt att fara ut o festa me sandra om några veckor.

Nu skall jag avsluta för denna gång. Nästa gång skall jag skriva ner en "historia" om hur jag för första gången i mitt liv blivit riktigt rädd och grundlurad. Ha en fin söndag alla krabbismonster!!

Krabbismonstrena jag o lindberg påväg till beachen efter min dimission

Skit start på dagen.

Varje gång jag läser nånting i tidningarna om Jacs framtidsplaner, blir jag lika rent ut sagt fittig. Idag läste jag husis. Klart jag unnar honom o vill att han skall vara bra i handboll samt utvecklas. Men det gör ju oxå det att ja int kommer att vara med honom mer än 1 år till. Är han int villig efter den här säsongen att antingen skriva ett längre kontrakt i Norge el sverige så att jag hinner studera blir det finland för min del. Och jag vet att Jac aldri sku sriva ett som e längre än 1år, ifall han råkar få ett bättre kontrakt någonstans i världen...:(
Men är han int villig att kompromissa så att vi kan fortsätta en framtid tillsammans så är det nog lika bra för oss två att så småningom lämna varandra. Visst kan man träffas då han är i finland o så:) Men ja kan int heller kasta bort hela mitt liv, högst 1 mellan år till är jag beredd att ta, men jag vill studera nästa höst.
Vafö kunde jag int bli kär i en normal kille som planerar att t.ex söka in till åbo akademi??

Och jag vet att alla ni som läser det här tycker att jag är barnslig, men skulle ni själv nångång bli i den här situationen skulle ni kanske förstå. Jag vill både studera och ha min bästa vän samt världens bästa människa vid min sida.

Just nu känns det faktist skönt att vara ensam hemma.

Malin 40+

Nu är jag inne på min andra dag som jag är ensam hemma, 5 återstår. Idag har jag haft en jävlit bra dag, är ju ledig för det första. Var ut o gå på morgonen och sedan gick vi till ett fnt cafe me eric, godaste kakaon jag nånsin druckit serverades där. Jag har tvättat kläder och diskat. Skall ännu dammsuga och reda upp lite till under helgen. Ikväll blir det först fitball och sedan move, jävlit bra träning tycker jag, hoppas jag bara orkar med båda två.man vet aldrig. Sedan blir det datachill,friends och så börjar ja kanske läsa någon av mina nya böcker. O ljus är ett måste. Ibland är det ganska skönt att vara ensam, men int när man skall sova. Men det börjar gå bättre helatiden, jag behöv int övernatta hos grannarna:)
Tycker ni att jag har blivit lillgammal?:D
Jag trivs väldit bra med det här chill livet, men nog lockar europas bästa imoron... Men stark som jag är, så dricker jag int på länge nu. Satsar på chokladen istället. Om 6v ligger jag i träsket igen, men jag längtar efter den lördagen redan.

Min kamera har tror jag på allvar sagt upp sig, bläh. Tur så e julen snart här. På min önskelista i år finns sportbh,pulsklocka med kalorimätare och kamera. Pengar e varmt välkomna, men det är inget nytt.


Jag saknar er där hemma:(  Va så skönt att vakna upp breve emma, som för den delen väntar på att bli "köpt" av en utländsk klubb snart.haha.


 
Emma poserar stolt i runars spelskjorta.

Ett roligt litet äventyr.

Den här händelsen tyckte även Sam att var värt att dela med sg av i min blogg, så nu ska ni få höra.

På måndag morgon plckade jag upp Sam, vi skulle till ekenäs gigantti o seppäla för att köpa bl.a x-box o onödigt skit. Vårt första stopp var karis centrum, sam skulle ta ut pengar. Där råkade det sig att bankautomaten hade något fel o att själva banken öppnade  först kl.10, o klockan var då halv 10...
Efter många om och men tänkt vi att vi kör färdigt till ekenäs, o jag skulle ta ut pengar me mitt bankkort o låna till Sam. I ekenäs var vi kvart före 10, och när jag skulle ta fram mitt bankkort, fick jag panik och upptäckte att jag hade lämnat både det norska och det finska kortet hemma, sådär var iaf min shopping förstörd. Sedan satt vi utanför aktiabanken och väntade på att klockan sklle bli 10, efter 5min upptäckte vi att banken öppnade 9.30. sam fick sina 400eurin och vi begav oss till gigantti, då råkade x-boxen vara slut. Hahaha. Så med andra ord gick inget sm planerat och Sam fick på nervena.
Hemma i karis blev det serendi o sen körde jag sam till jobbet, men jag fick int krama honom ifall nån sku ha sett... ;) nåväl, ni kankse inte tycke att de var roligt, men det var roligt för oss o med tanke på vårt häftiga temperament....


image20

Jag o min bästa killkompis (o stridkompis) sedan 19 år tillbaka.

jag hjärta karis.

Nu är min 5 dagars visit i karis över, trist. Skall berätta lite om vad jag har gjort:

Torsdag: Jag jobbade först några timmar och jac kom hem från sitt jobb 2 ggr för att säga hejdå, jag undrade vad han hade fått för fel. När jag skulle åka hem grät jag, fråga mig inte varför:D Efter lite flygförsening var jag äntligen i helsingfors. där stod mamma,heidi och emma och väntade. Väl hemma i karis träffade jag robin o hans kära;)

Fredag: På morgonen var jag med mum i stan och så besökte vi Mjölis. Jag var med Linda Rolin till ekenäs. Kl.16 sökte jag Heni från Folkkis o vi drog iväg till knäppen. Hade sett fram emot knäppens kebab, men åt typ halva o konstaterade att d int var lika gott jag hade förväntat mig. Sedan joinade Lotta M oss och vi drog iväg till Lojo för att shoppa lite smått. Jag köpte min första Friends box, det har nog ingen trott om mig... På kvällen var det pitin osv. Härlig dag bland med kompisarna.

Lördag: Umgicks med mamma och emma samt väntade på att klockan skulle bli 18. Då anlände en hög högljudda brudar till mig, vi skvallrade en massa om precis allting samt inöste alkohol. Nu får jag vara nykter tills december igen, men inte mig emot. Kvällen fortsatte som ni säkert vet ti europas bästa disco. Jag hade en sjukt rolig kväll med passlig promille. Men affes e nog ingen paikka jag skulle orka hänga på varje lördag längre....

Söndag: Slappardag till tusen, kommer inte ens på en vettig grej jag gjorde? Jo, på kvällen var jag till pitin och sedan beställde vi hem pizza. Namnam. Mycke bättre än knäppen.

Måndag: Var kusk till lillungen emma, åt plättar hos mommo, var hos svärföräldrarna och snackade en massa samt skvaller i abc, synd bara så blev besöket ganska sent.Men ack vad roligt det var, haha, Henrica har humor. När jag kom hem låg emma i min säng och sovde, hon ville sova med mig.

Tisdag: Var på jävligt dåligt humör när jag vaknade, jag ville inte lämna karis. Efter en promenad med Sandra o Heni och kramas med emma började jag köra iväg till pappas jobb. Där tog han över körandet o vi for till flygplatsen. Flyget gick bra och jag hann med det tidigare tåget tillbaka till Sandefjord. Jac stod och väntade vid tågstationen, sku lika bra kunna ha gått ca. 400m själv o int åkt bil, men men:) När vi kom till kongensgate 16 fick jag order av jac att gå in till svenskarna o vänta medan han förberedde nånting i vår lägenhet.
Då jag kom in till dem skrämde Eric mig med en scream mask på sig, jävligt obehagligt, men han fåt tillbaka o det vet han. När jag äntligen fick komma in till oss hade jac tänt ca. 40 ljus o lagat middag. Det var fint gjort. Det skulle kunna ske oftare:)

Det var en snabb gemongång om vad jag har gjort den senaste tiden. Det var skit härligt att vara hemma, där är allting så lugnt och man behöv int fundera så mycke. Imorgon bitti åker Jac iväg till Österrike med landslaget, hem kommer han på måndagmorgon.Är hemma nästan 1 dygn o sedan åker han upp till nord norge för att spela elitkamp. Så det blir 1v ensamhet för mig, saaaataaan. Men vi har haft en härlig dag idag, och 1vecka går fort:)
Kommer säkert att skriva en hel del inlägg här, samt läsa hannas graafs bok o nya veckoreyn,träna och äta pizza på söndag. Så det skall fan i mig gå foort.


image16                            
                                  

Finland imorgon:)

Jaah, först 4h jobbdag sen kör Jac mig till tåget som skall ta mig till Oslo Gardemoen, Sedan får ja åka flyplan:)
bloggen blir säkert int uppdaterad på en tid nu iaf, har så mycke att göra. nu iväg och hejja fram runar till seger, hoppas de vinner matchen!!

image15   

Hoppas inte jag blir i likadant skick som jag är här på bilden när ja ska besöka affes. Skall ta det lite försiktigt i och med att jag är nykterist nuförtiden. Önska mig lycka till!!! Tror det kan behövas.

Ses snart mina vännner:):)

Dåliga nyheter.

Jag har ju nämnt tidigare i min blogg att vår lägenhet skall renoveras. Jag har trott att detta skall ske på sommaren, då vi är i finland. Så är inte fallet. Lägenheten skall renoveras efter julen och sedan säljas. Det betyder att vi tvingas flytta. Vi kommer ju först tillbaka hit i januari så vi skall se hur det går..
Hoppas vi för det får bo nära centrum, jag trivs här! Det värsta av allting är att då har vi ine svenskarna till grannar längre, buu.

Nu skall jag på jobb i 3h till Vita, sedan laga mat och packa lite grann. Tror det blir träningspaus nu och 1vecka frammåt, fan va äckligt när ja e van att träna lite oftare nu. Aknske ja får hålla upp med chokladen under helgen då bara:)Imoron har Jac match och sedan är TORSDAGEN äntligen här:):)

Sånt här funderar jag på en tisdagmoron.. Bra liv jag har!!

svammel 3000

Om 3 dagar sitter jag på planet påväg hem till tusen sjöarnas land och euraopas bästa. Fan va härligt. Kommer att vara överlycklig på freda när ja vaknar upp, skall tom njuta av att gå i finska matbuitker:) På fredag eftermiddagen skall jag träffa alla mina kompisar samt besöka Mjölbolsta, skall bli askul.

herregud vad svårt det är att veta va mans ka packa, men ja behöv int så mycke men iaf:D Emma är överlycklig när hon ska få en spelskjorta fårn runar, men hin vet inte ännu om hon ska ha dne till nattlinne el uppe på väggen. Svårt dilemma.

nu ska ja sluta svamla igen, riktigt onödigt att ja skriver blogg för ja har aldrig något speciellt att skriva om. Sist men inte minst skall jag hälsa till dig Eric, vet att du läser min blogg och sitter o skrattar för att ja e så barnslig. 

E många påväg ut i helgen?

Min helg

Äntligne var jag fri på lördag också, fan vad skönt. Dagen började jag med att ta en titt i alla butiker, kom endast hem med ett par benvärmare. Sedan for Jac till frisören, nu ser han stilig ut igen. Dagen fortsatte med inhandling av mat och sedan lagade vi ugnskorv o mos. Vi ät även ett chokladpaket och popcorn. vi såg 2 filmer och myste. I princip ser alla lördagar ut såhär för mig nuförtiden, en liten omvändning från finland:)

Idag blir det snart gym, men ja vet inte hur mycke jag kan gra för är förkyld igen. Vi duschar i gymmet sedan direkt upp till hallen och se en handbollsmatch. Ikväll blir det tortillas och choko igen en gång, säkert en film oxå. Intresseklubben antecknar.

Jag skll även packa klart lite inför karis besöket:), men känns det när man måst packa för att åka hem... Kan ju nte ta med så mcyket, så jag tar med kläder till 4 dagar o där får det vara, komer att gå med bara samma kläder, färscht. Men hellre d så får ja lite mat hemifårn med till norge:)
 
Jag har läst igenom mina gamla inlägg, ja har stora grammatikfel o slarvfel, ursäkta!! Men det här är det enda jag skriver nuförtiden så...

Om 1 vecka lider jag säkert av bakis, usch. Men kul skall det bli, mina flickor skall komma till mig o ja ska bjuda på något ätbart:)

Hur har er lördag varit?

Linda Rolin

Linda är en kompis som ja ha känt ca.15 år tillbaka. Hon och kim var tighta när de var små, sedan började jag oxå lite hänga med dem. första gången Linda var hem till oss för att leka med mig, så frågade hon mig såhär när vi var i köket:
- L:Brukar ni ha karkkidag?
-M:nä, vi får nog äta karkki alltid svarade jag.
-L:Bra.
Då öppnade hon köksbordet och åt upp min godispåse, och jag tycker att hon var konstig.:)
Sen den dagen har vi nog allti kunnat prata om alltng mellan himel och jord. Fick en otrolig längtan när jag pratade med henne här om dagen. Skall bli härligt att Linda kommer me till affes nästa helg, helt sjukt att hon oxå fyllt 18:)
Nu skall jag bege mig ti ginatricot och s eom ja hittar den toppen linda beställde av mig!

Ha d bra alla:)


image14

sötisen fuller 18 år, synd kunde jag inte vara med denna kväll.

1 vecka kvar.

Nu är det bara 1 vecka kvar tills jag åker hem, det skall bli skoij. Hoppas pappa sponsrar mig lite med resan, det kan bli dyrt annors. Nu har jag sagt upp mig från ena jobbet, så till vintern måst jag antagligen söka nytt jobb/nya jobb.Men det är det problemet jag tar sen. annors får jag gå ti nåt socialkontor, för alla får pengar i norge,haha.

Idag vaknade jag halv 8 pga Tsäki sku iväg på jobb, själv jobbar jag endast 2,5h idag, börjar 15.30. Nu skall jag fördriva tiden tills den blir halv tio, sen sall jag gå iväg till en affär som ligger 2km bort, har ingen bil o måst lämna tillbaka H&M paketet... Ingenting passade. Sedan skall jag komma hem o plocka upp lite, (knappast blir det till någo) sedan ut på stan för att köpa halsduk o benvärmare, måst hitta allting i vitt.

Idag har de lovat snö i Sanefjord, skall bli intressant o se om det kommer... Ni där hemma, klarar man sig med läderrock ännu i finland? el borde man ta vinterkappan istället? Har lite svårt med va ja ska packa med.. För måst få mycke grejjer tillbaka hit till norge när jag kommer hem. bl.a. gardiner,vinterstövlar och mat:)

Igår blev det första förväntade förlusten för Runar, de spelade mot Drammen. Drammen förlorade med 3 mål mot Felnsburg på helgen, så dom var taggade. Dock gjorde Drammen en betydligt sämre match igår, så det blev ändå inte storstryk för Runar. Drammenshallen var otroligt fin och jag fick åter igen skina med min finska.Huhu.

Har även hunnit se nyaste Beck, Nåting med gud hette den. Den var bra i mitt tycke!! Idag skall vi kika på Hundtricket. Blä jag vill inte vara utan jac i nästan 2v, för jävlit.:(:( så jag h'nger fast i honom nu helatiden då han e hemma.

Ses snart!:)

Min första kärlek.

Har fått ett önskemål på att jag skall berätta om min första kärlek som jag trodde skulle förbli min enda i livet,haha.Min första kärlek hette Jonas bilenberg, som säkert många vet.
Det hela börjde på mitt skribaläger i februari, men sommaren före det visade han redan sitt intresse för mig flera gånger, men jag avstod.Jonas var  hjälpledare på skribalägret. Han började skriva en massa romantiska?! sms till mig, och jag tyckte till en början att han var jobbig och trög.Efter lägret fortsatte vi träffas och den 27.2 (minns int vilket år) blev vi tillsammans.

Som pojkvän var jonas väldigt romantisk, överöste mig med en massa presenter och komplimanger.Det var nog det jag föll för tror jag.  Vi såg mycket filmer med Jontti samt att han var den som tog oskulden ifrån mig, jag var totalt för ung anser jag nu. Hann ju knappt bli 15 år.
Jag kom lätt in i jonas familj, var dock lite ovant i början, de hade så ycke annorlunda rgeler osv än va jag var van vid. Men jag trivdes ypperligt hemma hos hans familj.
På hösten åkte vi till sverige på shoppingrunda, tror det var enda resan vi gjorde. till ett årsdag fick ja ett fint guldhalsband, en vecka senare gjorde han slut. Mitt liv var totalt förstört då, jag åt inte mat på en vecka grät bara. Fick knappt luft tror ja o jag trodde att jag aldrig skulle glömma honom. Så som många gör, så träffades även vi på det intima viset någon gång efter det. Men allt detta hände nog före jag blev 18 o fick lite förstånd i huvudet.
 
Men idag skall jag nog vara glad att ja inte var längre tillsammans med honom, vi had inte riktit samma principer om någonting. Idag har ja noll kontakt med honom, lite synd på ett vis för det skulle vara skoij att höra hur han har det!
Nu känns det helt overkligt att jag ens skulle ha kunnat vara kär i honom, man ändras så mycke när man blir äldre. Sitter och små fnittrar för mig själv.
Nu skall jag ta mig i kragen och få något vettigt gjort, kanske träna ikväll igen el så blir d en slapp promenad.
Må väl

image13

Skype och vardagslyx.

Fan vad bra att jag tog ner skype, har haft det i 2 dagar och har redan hunnit prata några timmar med Elin. Hoppas så många som möjlit skaffar det så kan jag ha kontakt med alla. Vem tackar nej till gratis samtal över internet? Knappast så många.
min dator är ett miffo, inget fungerar så som jag vill. Idag har jag jobbat samt vari o tränat, nu sitter jag här som en avslappnad sill. Imoron blir det jobb, nån form av träning och matlagning. Jag ska laga ugnskorv av sininen lenkki, till det blir det rågbröd, få gånger vi lagar god mat här. Äter nästan inga bröd längre, så det är lyx med rågbröd.

jag ser så fram emot min vistelde hemma, synkkä bara att jag sover med jac endast 2 dagar av 16, men sen kanske vi blir nykära igen:D

Nu ska ja leka lyxkvinna med sveska veckorevyn, fick den av svenskarna idag, blev jätte glad. Kanske det även sjunker lite ruispalat o choko i  mig. Efter det blir det mys med jac, först måst han spela klart på sin nya playstation 3a, han e som en 5åring. Idag har det varit en bra vardag och jag är på gott humör trots att ja har nåt fel i magen/kroppen.

Jag skall skriva ett ordentligt inlägg när jag har tid, nu är det bara en massa svammel. Vad vill ni mina kära läsare läsa mera av i min blogg?Hilsen fra norge til alle mina venner, jeg savner dere mina pena jenter.

Helgen är snart över

Nu har dagarna gått allt för fort. På kongesgate 16 har det ändrat massor under dom här dagarna, lägenheten är lite annorlunda nu. Idag åker jacs föäldrar hem igen.

Nu skall vi köra dem till tågstationen!! Om några dagar är det min tur att lämna sandefjord.


image10   
 
Sku nån av er?

Skall jag klippa en tunn  rak pannlugg eller inte? Det är mitt dilemma idag.

Härligt emma.

Okej, som de flesta vet är inte finska språket min bästa sida... Hopaps dock att min syster emma lär sig finska bättre än mig. Här skall ni få ett komiskt utdrag från emmas finskaprov som hon fick 9 i. Bra emma. Uppgiften var: berätta om din höst.

" Syksyllä on lehtiä oranssi ja ilma en ole puodan? käsipallo alkaa ja koulu alkaa. minä ja isä poimivat kantarell syksyällä. Ja minä ja äiti shoppar. Ja minä mene Norja till minunsysterin Malin ja hän ystävän (pojkvän) Jac joka pelavat käsipalloa IL Runarlla. Ja minun systeri jobbar cafe´lla."

Med detta avslutar jag min blogg, komiskt eller hur?=) Jag o jac måst vara emmas förebilder. Endast kim som int nämndes i hennes text, man undra varför.. haha.

Nu ha gitta städa allt från golv till tak, thanks.

I <3 GinaTricot

Min absoluta favoritbutik, kanske nån av ers också? Det är farligt för min plånbok när ja bor ca.200m ifrån GT... Idag shoppade jag en artytopp, en vardags tunika och ett par leggings.. Skall sätta in bilder på dem, så får ni avgöra om jag gjort ett bra köp:)
Nu skall jag iväg på höypuls ti spenst, sedan och handla för imoron komemr jacs föräldrar.

image9image8                                                                                                                                                                                                                  
Min nya party outfit.                                                       Min vardagstunika.
RSS 2.0