Min kompis.

Jag började tänka på många roligheter som jag har gjort tillsammans med Lotta Jung. Kom och hälsa på mig!!! Saknar dig sjukt mycket.
Skall skriva ner några saker som iaf får mig att le och minnas tillbaka.

Cidern
Vi låg i min dubbelsäng, och var tuffa och delade på vår första  cider. Kan ni gissa hur fulla vi blev?? Och många dåkan kvällar hos Millo. Ibland gick dem bra och ibland mindre bra..

Cruis
Cruisade omkring med Pålle. Kommer speciellt ihåg en gång vi besökte Söddes fest, jag och Riku hade druckit lite för mycket.

Love
Lottas scooter som var super.

Eken cupen.
Dåkade i smyg med Mika Pellinen. Men på själva turneringen var vi för mogna för discot som resten av laget var på. Istället hängde vi med A-pojkarna som var super tuffa, speciellt Fagge. Han skrek när han beställde Mc Donalds mat och dansa till manamana.. eller hur det skrivs.

Det där + mycket till hände när vi var fjortisar.

Senare kan jag säga att hon var den första som fattade att jag och Jac hade nån juttu, fast vi själva inte helt förstod det då.

Lotta, kommer du ihåg nåt speciellt jag inte had med här? Men allt kan vi inte skriva i bloggen. en uppdatering från din sida är välkommen på din blogg :)Med denna bild säger jag godnatt.

Imorgon väntar en morgonpromenad, 1 timmes läsning, 5 timmars jobb, godis ätas med Runar flickvännerna. Heeelt okej.

Nya proffset i familjen?

Senaste veckan har jag fått 2 förfrågningar om jag vill spela handboll eller bara vara med o träna med ett lag. Nu är det i division 3 och det är redan helt ok nivå, så tror inte jag skulle klara mig.

Hur skall jag kunna bestämma mig om jag är klar för att spela på a-laget?

Fördelar:
- Träna tillsammans med andra
- socialt
- Nya vänner
- Känna match glöden igen
- Mera folk på träningar för dem

Nackdelar:
- Håller foten/benet?
- Träffar Jac ännu mindre, om vi int råkar ha lika träningstider.
- Kamp på helgerna, mindre jobb= mindre pengar.
- Är inte redo på att satsa all min fritid.
- Håller jag i div. 3? Eller är det alltför tufft? mycket tröning måst de iaf bli före ja får spela.

Som ni ser är det mer nackdelar. Men skulle faktist vara roligt och se om man fortfarande kan bli bättre, för antar att de tränar en del.

skulle vara roligt, men tvekar. Men jag har så svårt för att säga nej!!! Tillika som jag vet att jag int kommer få mycket speltid.


Nej, godnatt,

snabba cash

Skolböckerna lockar vädligt lite, så tror jag skall börja på min andra bok som jag lånade av skönlitteraturs Eric.Har någon läst den? Är den bra?

Nu skall jag få en annan handbollsänka till mig och döda lite tid. Om 2 timmar är det läggdags. Imorgon är de sjukhusbesök,läsning,träning och slappas som gäller. Lördag jobb. Och sedan kommer han hem.

Nytt försök.

Eftersom jag varit inaktiv med bloggandet valde jag att lösenordsskydda bloggen. Det har varit skönt, så det kan med stor sannolikhet ske igen. Men skall ge bloggen ett sista försök, iaf för allmänheten.

Jag kommer att skriva precis det jag känner för, och har någon synpunkter på det så får den personen ha det.


Men jag behöv er hjälp, hur skall man få bort äckliga bananflugor?? De har flyttat in hos oss, och vill stanna här:(


Torsdag

Var flink jente och drog på höypuls och styrka idag på morgonen. Sedan blev jag inkallad 3 timmar på jobb. Nu borde jag ha städat, men har hängt vid datorn.
Snart blir det potatis och fiskpinnar och sedan besöka favorit familjen.

Gud så trött jag blir, varför skall alla skylla ifrån sig?! Förstår inte hur svårt allting kan vara. Dåligt rykte.Schev o konstig bild, men den bjuder vi på. Jac är så jävla duktig, tänk att han orkar jobba och spela handboll!! Fast han inte ens skulle behöva jobba. men duktig är du, och vårt framtida hus blir säkert suveränt om du står på några år ännu ;)

onsdag

Idag har jag sovit till 9, sedan gick jag till biblioteket och läste lite grann. Har varit otroligt tätt de sista dagarna, så irriterande att ha ett tryck i bihålorna helatiden, och dessutom inte få luft. Nåja, 3 veckor tills operationen :) Som skall hjälpa mig...

Tänkte ge upp träningen idag, men fick just ett pepp sms från min PT ( jeij) som påminde om vilken fantastisk och effektiv träning hon bjuder på idag. Så skall pröva mig, men då de löper 20minuter i trappor får jag hitta på lite annat, eftersom de blir för tungt med denna nästäppa. Men jag skall klara resten av passet, ofta öppnar bihlårna sig då man rör på sig. woho.

Imorgon blir det träning på morgonen, läsning, städa, och nåt till.


Vi köpte en toastmaskin för 79kr idag, hoppas den fungerar! Är så gott med varma smörgåsar och kakao när hösten kommer.Vill tillbaka....

Emma, när kommer du hit?

Kreta resan.

- Sol och bad
- Umgåtts med familjen
- Skipbo
- Vatten i mängder och chips
- Mat
- 2 löpturer
- Nektariner
- Minigolf och landhockey
- Firat Pappas 50 årsdag på en grekisk afton
- Bott på jätte fint hotell
- Cruisat med bil.
- Jag hade det så otroligt bra helt enkelt!

Tack för resan pappa från oss!!

 
Fan

Kreta resan var suverän, berättar om den en annan gång.

Vi skulle ha vår bil hos en familj medan vi var borta, så att den skulle stå säkert. Då vi körde ut från gården, körde han som skulle ha bilen. Han körde på en gräsklippare, och man hörde tydligt att det hände något. Men han sa att det bara tog i hjulet! Jag visste att det inte bara kunde ha tagit där.

Nu när vi kom hem såg vi att repan var där , ca 15cm, och röd och svart. Samma färg som gräsklipparen han körde på. Jag frågade vad som hade hänt, men han svarade att han inte vet, men att de var andra från klubben som också hade kört med vår bil ( utan lov). Så jag vågade inte säga att det måste vara från gräsklipparen, eftersom han skylde ifrån sig.

Idag var vi till toyota, repan blir och kosta lite under 7000kr!!!! FY FAN. Det skall vi INTE betala, så nu har Jac gett pappren till en som alltid är på vår sida, så han skulle prata med de som kört bilen. Sura pengar:(

Vi betalar bara för den repa vi har gjort (7500kr), ingen lust att lägga ut 14500. Sur överraskning.


Torsdag

Grattis världens härligaste kompis på din födelsedag!!Du e snygg,rolig och alltid där för mig. puss


Idag har jag haft problem med att hitta mitt pass, men efter lite tårar och hjälp hittade vi det. Om 6 timmar lyfter planet, skall bli skönt att slappa o bara vara!! Före det skall jag hinna dammsuga, äta lunch ute, träffa Margrethe, packa och inhandla det sista. Det betyder med andra ord att jag måste börja lägga fart på!!

ha det så bra alla, och hoppas att solen inte visar sig här medan jag är borta:) Dock måste den vara på Kreta, iaf 5 dagar för att få mig nöjd.Juli månad.

Jag jobbade på både cafeet och barnehagen tills 10.7. 11.7 var det dags för att resa hem till Finland.

Höjdpunkterna från den resan:

- Förfesterna och utgångarna.
- Ena lördagen som det var strandväder.
- Övernattningarna i lugnet i Tenala.
- Nya joggingskorna = löpa!!
- Äta grillmat o annat gott.
- Sett Lindas nya häst, superfin.
- Träffat släkten
- Öppnat ögonen igen en gång och insett fakta.
- Drama
- Skipbo
- Millos o sonen.

Det var allt jag tänkte på, det var skönt att vara hemma! Men är också skönt att vara tillbaka i egen lägenhet.
Nu har vi snart varit hemma 1 vecka, har jobbat 3 dagar ( har 2 korta dagar kvar före semester). Dessutom har beach handbolls turnering varit under helgen, så jävla kul och bra. Dessutom var vädret på vår sida.

Skriver mera om sommaren en annan gång. Skall äta frukost, sen på jobb! Ikväll är det träning, och så skall jag försöka hinna och se på en soffa :)

 

Jag och bästa Linda på Lasse Stefanz i Tenala ;)Killarna spelar volley.Kärlek på hög nivå.  Love you.

Sedan kom vi hem till Sandefjord igen.Beach handboll. Jac med kepsen.Världens härligaste unge som vi väntade på.

Nu är det augusti, och jag skall packa lite grann, ta en kort promenad och jobba en kort tur 11-16.


RSS 2.0