Härliga måndag

Idag har det varit den bästa måndagen pålänge, vi hade alla tre en ledig dag. Jag började morgonen med träning och städning. Julian sov rekord lång middagssömn, så hann läsa massor av boken jag läser. På eftermiddagen hängde vi på stan och nu sitter vi ute. Julian har stått och kastat bollen mot väggen i 10 minuter, måst vara en super lek. Ha en bra vecka! Senaste veckan

Vi har haft besök av Jacs föräldrar senaste veckan. Det har varit lyx att slippa vardagsmåsten och ha mera tid för sig själv. Julian har också njutit av uppmärksamhet, dessutom är han riktigt bortskämd och fått en massa nya saker. Känns alltid tomt då nån far hem, men tydligen har vi fått nya gäster redan ;)


Godmorgon

6.20 vaknade Julian idag, hoppas int han fortsätter med det. Idag jobbar jag från 9-16, sen skall vi städa litegrann. Vi får nämligen besök imorgon :) 


urk.

Nu är Jac dålig igen, så får se när jag får det. hoppas verkligen jag slipper, hatar magsjuka. Julian är hos dagmamman idag och jag skall på jobb 10-15. Hoppas vi alla skulle få vara friska på helgen!! Amen. 
så här har Julian sovit middagssömn senaste veckan. 

18 månader

Tänk att det är 18 månader sedan världens finaste pojke (enligt oss;) kom till världen. Otroligt hur fort tiden går, samtidigt som det känns som en självklarhet att vi alltid har haft honom. Efter 10 dagars sjukdom (feber,halsbetännelse och spysjuka) är han äntligen frisk. Tack för att du finns Julian.
 
 

Vår?

Vi har bara haft snö 3 dagar i år. Hela februari månad är som tidig vår. I mitten av februari blommade blommorna igen. Hur tror ni årets sommar kommer att bli? 


RSS 2.0