vecka 26

http://emmasofialin.blogg.se/images/2012/img_0047_206854030.jpghttp://emmasofialin.blogg.se/images/2012/img_0047_206854833.jpghttp://emmasofialin.blogg.se/images/2012/img_0047_206854700.jpg

3D ultra

Vår kille är fin och frisk. Tyvärr gömde han sig för mycket, så han visade bara halva ansiktet. Så vi får fara pånytt i juli :) älskar den lilla så mycket redan!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/330775/images/2012/pic_206488228.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/330775/images/2012/pic_206488228.jpg" class="image">


Sockerbelastning

Nu har jag drickit det jag skulle, och sitter och väntar så att det är färdigt. Har ännu inte mått illa, så ser ok ut hittills! Blir spännande och se vad resultatet visar, hoppas det är bra.


Måndag

Helgen har gått super fort. Vi har bland annat varit i jesperhus blomsterpark och vattenland. Idag skall vi iväg till Holstebro på shopping. Och ikväll blir det hemmalagade hambrugare, det har nämligen Jac önskat sig. Äntligen kommer han hem, och skall int bort före augusti igen=) Och då är det med hans eget klubblag heldigvis.


Jag har också slängt mycket kläder i kappsäcken, så måst se till att tvätta allt och packa det ner inom kommande dagarna. Semestern är såå nära nu.


Babyboy har det gott tror ja, var väldigt aktiv lördagkväll och söndagmorgon, så ni har han haft ett lugnare dygn igen. Igår såg vi på 4D bio, och märkte att han också blev stressad i magen, för brukar int känna honom då jag sitter. Men 4D bio var en kanon upplevelse. Imorgon skall jag på graviditets diabetestest kl.8, så snälla gud gör så att jag int spyr upp vätskan jag dricker.


Ha en god vecka

Städa, städa varje fredag.

Jag gör som Pippi och städar på fredag.

Detta skall jag få gjort idag:

- Reda upp
- Städa köket
-Städa badrummet
- Torka damm
-Tvätta kläder så att jag har allt rent tills Finland, börjar faktist närma sig!!
- Hitta på nån smart förpackning till en av Willys dopgåvor.

Dammsugandet måste jag lämna tills imorgon, för måst låna dammsugare utav grannen. Vår lilla duger inte helt till storstädning.


Dessutom blir det spännande och se om Finland vinner idag eller inte. Finland har för få profiler jämfört med andra länder, men tror inte cypern har några alls;) Har aldrig iaf hört om någon handbollsspelare från cypern förut. Ukraina vet jag ingenting om, men tror finland kan slå dem om de kämpar som idioter.


 

Jacs träningskläder är perfekta nu, för då jag har mina egna så har de omvandlas till napapaita.Trine: Tusen tack för att du ringde igår, så skönt med skype <3 Saknar dig!


Torsdag

Andra dagen som Jac är borta. Och vad har jag fått gjort? Hmm, varit ute och gått lite på stan och ätit lunch på cafe. Imorgon skall jag städa så att det är fint tills lördag då Veronika och Jenny kommer.


Skall bli spännande och se hur de går för Jac och Finland i kvalet nu. Men kommer de vidare är Jac knappast med ändå nästan gång då det skall spelas i oktober.

Dessutom har Jac fått planen för träningen då säsongen börjar igen, handboll från 9-16 varje vardag + lördag förmiddag. Det är tur Emma kommer med hit i sommar, så har jag nåt att göra:)


Så mycket annat har jag inte att berätta. 6 dagar kvar till 3D ultraljud, spännande!

Magen v 16 vs v 25

Lite ändring har det nog blivit. Men ibland känner jag mig smal ( då jag ligger;). Tycker själv inte magen växt så mycket sista 3 veckorna.


Mer lycka.

Det får bli mera lycka i denna blogg idag, för jag har nämligen pratat med både Lotta och Millo på samma dag. Så härligt. Snart ses vi, och så får ja se många av mina andra kompisar med! jippi!!

Lycklig.

Så han gör mig lycklig. Ligger och sover och kramar mig. Älskar dig! Tänk att 7 år snart har gått.


Bortskämd från start

Jac kom hem med en påse kläder som lillens blivande mommo köpt. Dessutom fick jag veta att vagnen betalades av blivande farmor. Så vår lilla e nog riktigt bortskämd redan nu! Tack tack!


Äntligen måndag.

Idag är jag glad, Jac kommer hem igen. Han har varit på landslagsläger under helgen, och som tur fick han skippa träningsmatchen de skall ha idag och komma hem istället. Så nu väntar jag på att klockan skall bli mera.

Annat som är bra idag är att jag går in i ny graviditetsvecka, nämlingen vecka 25. Babyn har börjar sparka mera generellt, men igår kväll och idag morgon har han varit lugnare. Men antar att det är normalt att det ändrar lite. Är iaf härligt att få känna honom, både jag och Jac lyser som två solar och skrattar.


Helgen vet jag inte om jag skall berätta mera om, för hade så förbannat tråkigt. Men tur så hr jag datorn, och 2 dagar gick rätt fort ändå. I Finland tog man ju studenten denna helg, och jag har så försökt hitta bilder från min student 2007. Vet ej var jag har dem :( Som tur hade Elin (får int linken o fungera, men se under mina länkar) satt några bilder på sin blogg, så lånar en på mig och 2 av mina bästisar.


 


En så fantastisk dag på alla sätt och vis. Nu i efterhand har jag tänkt att det skulle ha hållit med mindre alkohol, så skulle både studentklänningen och mössan vara fin idag ännu. 

Önskar er alla en bra vecka!


Dop- och konfirmationsklänning

Klänningen är lite stor, min storlek fanns inte kvar. Men får knyta bandet framme iställe för bakom så ser det bättre ut.


Pappa Jac

Idag har blivande pappan Jac gjort ett fynd enligt honom själv. Han har köpt en "finlands vagn" till babyn. Så han var glad då han ringde och sa att allting så bra ut!


 


Han tyckte den var klumppig med hjulen, men då vi skall ha den på vintern i finland och somrarna på landet så är det nog bästa lösningen för allas nerver. Jag väntar på att få se den!

Något bättre.

En från mitt jobb skall till nykøbing idag, så vi har bestämt att vi skall träffas!

Så nu ut i kylan!


Fredag.

Fredagen brukar ju vara den bästa dagen för de allra flesta, för mig är det en riktigt rövdag idag.

Började dagen med att vakna kl.4.45, det säger väl allt. Jac åkte iväg till Finland, och jag skall vara själv här. Så jävla tråkigt att vara ensam. Ännu värre nu än annars, är så van att Jac hjälper mig. Som igår kväll spydde jag som ett svin, då är de så tryggt att ha honom där.

Efter frukosten fick toaletten igen ett besök,, och mina nerver for. Kan jag bara inte få må bra nuuu!!!


Sedan började läkarhelvetet igen. Igår skulle jag absolut inte få ta sockerbelastningstestet i någon annan vecka än då jag är i vecka 28. Men idag kunde det eventuellt gå, då jag berättade att jag troligtvis får det fixat på annat håll.

Annars om läkarbesöket igår. Fick veta att jag är överviktig, hade gått upp 5-6 kg nu. Konstigt att hon kan säga typ vad jag gått upp, eftersom de aldrig har vägt mig!!! Förra gången i vecka 15 var det kris och jag hamnade pina i mig mat varje gång efter jag spytt. Fick höra hjärtljuden, men fick ingen information om något. Så var verkligen givande. Men kul o höra lilla hjärtat igen.


Det var en liten klagoblogg. Men är bara en skit dag. O sorry mamma o jac som får ta det, men i jacs fall är det hans eget fel ;)RSS 2.0