Lördag

Idag har jag varit och se på Jacs bortamatch, Julian var hemma med Mamma. Matchen gick åt helvete, så dåliga var de. Istället bjuder jag på en bild då trollet skall ut och cykla med mommo


Skönt

Så jävla skönt o ha mamma här, speciellt nu då Julian är sjuk och inte sover så gott. Idag slutar jag jobbet kl 15 och så är det helg. :)


Onsdag

Julian har fått halsbætendelse, svenska ordet vet jag inte. Så nu äter han antibiotika. Tur så är mamma här så behöver jag inte ta ledigt från jobbet. Dagens trista besked fick jag precis, Julians dagmamma skall sluta. Så dåligt att vi int fick veta det tidigare så skulle vi valt nån annan från start. Så nu står vi i en pissig situation, och stackars Julian.


Kompisar.

Tömde som sagt kameran igår, och nu skall jag visa bilder på Julian och några av hans kompisar.
 
 
Mödregruppen på tur i Jesperhus
 
 
 
 
Julian med Linn och Luca
 
 
Julian och Willy
 

Vad har du för leksak?
 
 
 

Julian.

På lördag förmiddag var vi ner till stranden, så härligt. Tog kameran med, måst bli bättre på att komma ihåg att ta den med då vi gör något. På bilderna var Julian ännu glad och pigg, få timmar senare blev han sjuk. Febern visade 39,0 ännu ikväll, så imorgon bliver jag hemma med honom.
 
 
Mitt älskae barn som älskar att vara aktiv. Hoppas du är frisk imorgon min skatt.
 

Lefkas 2013

Vi var ju till Lefkas i slutet av juni, var en super resa. Precis allting var bra. Här kommer bilder från vår resa.
 
 
 
 
 

Kalasdags

Om 13 dagar bli vårt troll 1 år, och har fått en del frågor på vad han kan tänka sig. Hans mamma och pappa tror Julian önskar sig detta:
 
- Djurbok med ljud i. Helst "bondgårdsdjur".
 
- Andra böcker
 
- Softboll.
 
- Liten cd spelare
 
- Pengar till en sparkcykel. 
 
- Pengar till 1 års fotografering.
 
 
 
 
H. Julian

Sjuk igen

Julian fick feber igår på förmiddagen, andra helgen i rad. Nu på morgonen har han fortfarande feber. Tur så är Jac hemma nu. Hoppas verkligen Julian blir frisk idag!


Lyx

Älskar "vårt" nya hus. Vi har 250 meter ner till havet och så fin natur runt omkring.


Fullt upp

Imorgon flyttar vi och jag har massa opackat. Vi hörs bloggen


Söndag

Äntligen är älsklingen bättre, ingen feber idag mera. Men hosta, snuva och mammasjuk. Jag känner mig också hängig, men hoppas morgondagen med jobb och dagmamma går bra. Och imorgon natt kommer vårt hjärta hem:)


Sjuk

Typiskt skulle Julian bli sjuk då Jac är borta. Han har flunssa. Vi har sovit max 2 timmar totalt inatt. Han har bara varit orolig o gråtit. Nu är han på bättre humör. Hoppas att han inte har i öronen.


Aug. 14, 2013

Idag åker Jac till Portugal, och vi kommer sakna ihjäl honom. Julian är så fäst vid sin pappa. "opkørningssæsong" är alltid det hårdaste, tur så börjar ligan om 2 veckor. Hoppas 6 dagar går snabbt!


Helgen

Vi var hem till Finland över helgen, min fina kompis Lotta gifte sig med sin fina Mats. En så härlig dag, och jag har aldrig förut sett sådär stark kärlek. Blickarna de gav varandra i kyrkan var kärlek med stort K. Stort grattis!!!


Finland

Idag har vi varit hos Julians fammo och faffa, fammo köpte fina skor åt Julian. Sen kom vi till åsvängen och så kom Linda, Kim, Robin och mommo och hälsade på. På kvällen var jag, Emma och Linda ut och äta till nya restaurangen i Karis. Nu och sova, för imorgon är det Lotta och Mats bröllop.


Hejdå

Nu far vi till Finland, jippi!


Ny vecka

Nu börjar en nervös, spännande och rolig vecka. Imorgon börjar jag mitt nya jobb, Julian börjar fulltid hos dagmamman, och på torsdag åker vi till Finland en sväng. En av mina absolut bästa vänner skall gifta sig <3


Julian går

Idag har Julian ( 10 mnd och 3 veckor) gått nästan lika mycket som han krypit. Mitt i allt vågade han mera, förut var det max 5 steg. Vi är stolta, och han är stolt.


Duktig

Idag var Julian ensam hos dagmamman från 7.30-12. Allt gick jätte bra, och han hade varit glad helatiden. Rågbrödet ville han inte ha (chock!), och sov lite under en timme. De hade varit till stranden, de gillar han.


RSS 2.0