Majken 4 månader.

Mycket har hänt i Majkens utveckling senaste månaden. Nu rullar hon överallt med vilja och flyttar sig flera meter. Hon drar sig i snigelfart frammåt. Hon skall ha alla leksaker i munnen och babblar konstant.
Senaste 1.5 vecka har hon ätit på natten, hur surt är inte det då det gått utan 2.5 månader. Nu somnar hon runt 8. Vaknar nångång mellan klockan 2-4 för mat. Äter 5 minuter och sover sedan till 7.15-8 och lite mat igen och så är hon klar 9 tiden. 
På dagen sover hon 3 gånger. Allt mellan 1-3.5 timmar. En gång ett långt pass. Men ingen rytm ännu på dagen och väntar så på det. Men allt i allt sover damen mera än genomsnittet ännu och det får gärna förbli. Jag ammar ännu, så börjar hon sova kortare pass kanske införing av flaska hjälper. 

Hon använder storlek 68 i kläder, sundhedsplejersken kommer 8.10 så vet vi exakt mått. 

Hennes humör är ännu 99% glad, och hon är sjukt tålmodig. Kan ligga upp till 45minuter i vagnen efter hon vaknat och är nöjd ännu. Undrar vems tålamod hon ärvt;) 

Det var lite om vår 4 månaders baby som dessutom har en moster som blir 18 år idag!! 


BabysimningEn bildVi var i stan och shoppade igår, Jac och Majken hade gott tålamod medan jag provade skor. Köpte nya joggingskor, de andra hade slitits. Underligt. Får hoppas jag blir böjd med mina nya asics

Majken 3 månader

Majken har redan hunnit bli 3 månader, idag är hon faktiskt 15 veckor. Majken är cirka 66 cm och 6.8 kg.
Kiropraktorn ordnade problemet med favoritsidan, är så glad för att jag for med henne dit.
Senaste månaden har hon sovit 11-14 timmar i sträck på natten. På dagen har hon sovit 3 gånger, allt från 30min till 3 timmar. Inga rutiner på dagen ännu. Hon är alltid glad och gråter typ 2 minuter i veckan. 
Nu tycker hon om att ligga på magen och har börjar röra sig runt i cirklar.
Några gånger har hon främjat för andra än mig, får se om det blir mera. 
 
Vi älskar dig Majken
 
 

Julian 3 år

 
Igår var det 3 år sedan Julian kom till världen. Han har haft tur som haft Mommo och Mofa på besök nu i några dagar. Han fick en massa paket igår, tack allihopa. Presenterna innehöll Målarbok, pennor, modellera, böcker, pengar, kläder, lakan, lite ätbart, bilar, buss och trampolin. Tänk att jag varit mamma i 3 år. Skall skriva mera om vår 3-åring en dag. Nu skall jag vila och hoppas på att bihålorna blir bättre. Tack för besök mamma o pappa

10 år

idag har jag och Jac varit 10 år tillsammans. På de år har vi hunnit med massor och upplevt mycket tillsammans. Vi har bott utomlands i över 8 år, det är sjukt så tiden går. 3 år i Norge och nu femte året i Danmark. Under den tiden har vi båda uppnått saker vi velat, jag fick min utbildning (nu måst jag bara hitta nytt jobb) och Jac har fått det jobb han ville ha. 
För 5 år sedan förlovade vi oss och imorgon blir vår först födde älskling 3 år. Vi har också hunnit få en lillasyster och då blev vår familj komplett. Hemma i finland har vi en tomt som väntar på att projekt drömhuset skall starta. tänk om man kunde se in i framtiden hur våra liv ser ut om 5 år! Spännande. Älskar dig J. 
 

RSS 2.0