Äntligen.

Imorgon får vi äntligen se Jac igen, hoppas flyget är i tid och att tiden går fort tills kl 11 imorgon! Skall bli roligt och se hur/om Julian reagerar något då han får vara med pappa igen.


Turisten.

Nu har Julian fått sitt pass, så nu kan han börja resa runt. Såhär ser mina killars passfoton ut.


Mystiskt.

Igår kväll åt jag och Emma pizza. Efteråt fick jag gravidvibbar, illamående och att maten inte gick ner. Sen spydde jag 2ggr och förberedde mig på en helvetes natt. Sov 23-5.30. Och mår bara lite konstigt men inget annat. Mamma skulle iväg på jobb så nu ligger jag brevid en sovande mysbaby som förhoppningsvis skall till doktorn idag. Så jag undrar vad det var igår?! Nå det ser ut som om det är över och åt precis:)


Juldagen

Julian tog sovmorgon och vaknade 11.15, det är nog rekord. Men han är flunssig också, så säkert extra trött. På dagen slappade vi och så kom Hentica och Antte på besök. Antte och Julian blev riktiga vänner, och hade massor att prata om;) Sen for jag och Emma ut och gå och lillen sov 2,5h ute. På kvällen for jag till Johan och Elin på förfest, kul att träffa vännerna. Kl 22 var jag hemma igen! Nu har jag ont i halsen, bläää.


Dec. 24, 2012

Vi prövade fota igen. Men idag har flunssiga pojken varit mer gnällig än annars.


Jul

Vi har försökt ta bilder på julian, men han blev sur och nu sover han. God jul på er alla


<3

Mitt älskade barn.


Finland

Julian har träffat många nya människor på 2 dagar. Sätter bara upp några bilder, för ska vidare till lojo.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/330775/images/2012/pic_50d54501ddf2b32cb9001179.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/330775/images/2012/pic_50d54501ddf2b32cb9001179.jpg" class="image">


Resa

Så är vi påväg hem, han sov från aalborg till köpenhamn. Hoppas nästa resa också går bra. Vi har två kvällar i rad haft en sur pojke då han skall sova, men sen då vi gett flaska har han blivit lugnare. Han behöv nog mera mat nu.


Helgen

Vi har varit många timmar i hallen denna helg. Igår var det lokalderby som MTH vann stort, och idag dammatch som slutade oavgjort. Idag var även min kompis Catrine och hennes 5veckors baby på match. Nu skall jag packa och se på norge-montenegro!


Små fötter

Idag har vi haft mammorna och barnen från vår härliga grupp här. På kvällen har vi lekt kreativa, vi ska limma in fotavtrycken i Julians böcker. Babyfötter måst vara en av de ljuvligaste sakerna i vår värld!!!


En rolig grej.

En vi känner i Danmark blir 24 år idag, han är född 12.12.1988 kl.12.12. Så han hade bara 12:or idag. Grattis Kasper!
 
 

:(

Idag skulle jag shoppa och fara ut och gå i thisted medan Jac hade träningar. Men tydligen har klick-systemet på vagnen gått sönder så hjulet går inte fast. Satan så surt. Som om jag inte skulle ha andra saker att göra än att sitta på en stol 3 timmar. Tur fick jag en kakao. Imorgon måst jag till babysam, och hoppas vi inte behöver vänta många dagar på ett nytt hjul, då får de iaf en riktigt sur kund.


Måndag

Julian sov nytt rekord inatt, 21.45- 8.50! Idag var det också dags för kiropraktorbesök för lillen, han är lite spänd på ena sidan i nacken. På sista bilden ser man att han är lite sned upptills, men syns inte annars.


Amning, amning.

Det börjat bli ett ganska uttjatat ämne, men skall skriva min mening om fördelar och nackdelar med det. För det första fick jag helt obehag på sjukhuset då de helatiden kom och lade han till bröstet, då hade han varje gång ätit typ 10 minuter före de kom in. Tyckte det var sjukt irriterande och så tänkte jag varför de absolut skall pina en och amma?! Det är min kropp. Då vi kom hem var det lugnare så tyckte jag det blev mera okej igen, men fick nog ett dåligt förhållande till amningen på sjukhuset och det sitter ännu i litegrann.. Som tur har jag en pojke som äter max 10 minuter, annars skulle jag nog gå sönder.
 
 
 
Fördelar:
 
- Gratis mat
- Har maten alltid med mig
 
Nackdelar:
 
- Ont i brösten, som bäst har jag en eventuell bröstinflammation påkommande. Skit ont i bröstet och 37,4, så vi får se om febern stiger eller inte.
- Fula amningsbehån
- Att alltid komma ihåg amningsinlägg
- Om jag skall bort, måst jag pumpa ut mjölk.
 
 
Jag har tänkt amma tills vi kommit hem från resan i januari. Men vi skall snart lära Julian dricka modermjölkersättning också, så är det inte nån kris om jag inte alltid är hemma. För tycker det är jobbigt att pumpa ut.
 
 
Det här var lite av mina tankar, skall bli skönt att ha min kropp för mig själv snart igen!!!
 

Vaccinet

Julian sov lite mindre än han brukar igår, men gnällde ändå inte så mycket. Vid 22-tiden hade han 39.1 i feber, och vi förberedde oss på en hemsk natt. Han sov från kl 23-4.30, han brukar ju inte vakna och äta den tiden men det er heelt okej. Febern hade gått ner till 38,2 då. Han somnade 4.35 och sover ännu. Duktiga lilla pojken! Men han blev så ledsen då de stack honom, han skrek och fick för första gången tårar i ögonen.. Det fick hans mamma och pappa också;( men nu är det över för denna gång, nästa gång är om 2 månader.


Julian 3 månader.

Tänk idag har du Julian funnits hos oss i 3 månader. Under den senaste månaden har det igen hänt massor i din utveckling. Du har börjat "prata", skrattar helatiden, svängt dig från mage till rygg, kan hålla huvudet helt själv och har blivit riktigt intresserad av leksaker.
 
Du är fortfarande lika snäll och skriker väldigt sällan. Du sover från 8-9 timmar i sträck 4-5 nätter i veckan. Annars vaknar du 5-6 tiden för att äta och sen sover du vidare. Du orkar vara uppe ca 1,5 timmar då du vaknat före det är dags att sova igen, då sover du helst ute i barnvagnen allt från 2,5-3,5 timmar. Sen kan du vara vaken i 2 timmar och så blir det sovdags igen någon timme. Efter kl 19 på kvällarna är du ofta vaken, och du är inte trött före närmare 23-tiden. Du äter på dagarna med 4 timmars mellanrum, och det tar max 10 minuter.
 
Du hade en periord på 2 veckor tid som du var lite rädd för andra, men det tycker jag att har gått bort igen. Det får vi iallafall hoppas. Du har börjat förstå då Jac kommer hem, du lyser upp som en sol och pratar.
 
För 1 vecka sedan vägde du 6, 3 kg och var 60 cm. _Du börjars mera och mera ha storlek 68 i kläder. Du är helt enkelt världens bästa baby. Hoppas du inte reagerar så mycket på vaccinerna idag. Tänk att just vi har fått äran att få dig <3
 
 

Kaos

Kaos i danmark då det snöar. Idag har vi -5c och snö. Nu har vi haft 3 dagar snö, ifjol var det 10 dagar totalt! Jac älskar att gå, speciellt i snön. Vi köpte en fluga till julian, nu är dopkläderna klara. Nu blir det film och chips! Imorgon blir Julian 3 månader, det skall han fira med att vaccineras, hoppas han inte reagerar på det...


Gnäll.

Inatt har jag varit vaken sen 3.30 på grund av ont i bihålorna och flunssa. Jag har verkligen trott jag skulle klara mig utan sjukdomar under hela 2012 (annat än gravid spyor), men nu fick jag ge mig. Så surt. Jag som skulle till gymmet idag för andra gången detta år på ett pass. Tror iallafall jag skall fara ut och gå lite, bra med frisk luft. På tal om vädret, kan jag meddela att vi har full vinter i DK.
 
Julian och Jac sov inatt från 23-7.30, så idag får Jac vara med Julian;) Tur så slutar hans träning redan kl. 12 idag. Och imorgon skall Julian få vaccin, stackarn.
 
 
Det var allt för gnällbloggen idag, för imorgon skall jag vara frisk igen. Varm kako och promenad skall hjälpa.

Fest

Jag var bara 3 timmar på festen, är inte skoj då man själv inte dricker och då jag inte kände många. Satt inte ens brevid Jac. Jac blev såklart kvar på fest, hoppas verkligen han kan ha ansvaret över Julian från 7-11 imorgon. Det har kommit massor med snö, så kommer bli ett helvete att köra. Danskar + bilar + snö= stort nej. Julian sover med mamma just nu, hoppas jag kan sova 6 timmar framåt nu. Natta


Lilla Jul

Idag har vi gått lite på stan, jag var och klippa mig, ätit risgrynsgröt, fått paket och slappat. Jag fick en fin ny mascara, perfekt för min som jag har nu är slut. Vi fick också vantar, choklad och lotter. Julian fick en leksak, tomteluva, sparbössa med pengar och pyjamas. Så det var perfekt.
 
Ikväll skall vi på fest till Morten och Katrine, för mig blir det dock en väldigt liten stund. Imorgon skall jag tidigt köra mommo och mamma till flygfältet, har varit skönt o ha dem här. Men blir nog inte lika ledsen då jag säger hejdå imorgon, för vi kommer ju hem om 18 dagar :D
 
 
 
Här är vår lilla tomte, men för tillfället sover han som vanligt. På förmiddagen ofta 3-4 timmar och på eftermiddagen lika länge. Han är trött vår lilla tomte!

RSS 2.0