Julian 3 månader.

Tänk idag har du Julian funnits hos oss i 3 månader. Under den senaste månaden har det igen hänt massor i din utveckling. Du har börjat "prata", skrattar helatiden, svängt dig från mage till rygg, kan hålla huvudet helt själv och har blivit riktigt intresserad av leksaker.
 
Du är fortfarande lika snäll och skriker väldigt sällan. Du sover från 8-9 timmar i sträck 4-5 nätter i veckan. Annars vaknar du 5-6 tiden för att äta och sen sover du vidare. Du orkar vara uppe ca 1,5 timmar då du vaknat före det är dags att sova igen, då sover du helst ute i barnvagnen allt från 2,5-3,5 timmar. Sen kan du vara vaken i 2 timmar och så blir det sovdags igen någon timme. Efter kl 19 på kvällarna är du ofta vaken, och du är inte trött före närmare 23-tiden. Du äter på dagarna med 4 timmars mellanrum, och det tar max 10 minuter.
 
Du hade en periord på 2 veckor tid som du var lite rädd för andra, men det tycker jag att har gått bort igen. Det får vi iallafall hoppas. Du har börjat förstå då Jac kommer hem, du lyser upp som en sol och pratar.
 
För 1 vecka sedan vägde du 6, 3 kg och var 60 cm. _Du börjars mera och mera ha storlek 68 i kläder. Du är helt enkelt världens bästa baby. Hoppas du inte reagerar så mycket på vaccinerna idag. Tänk att just vi har fått äran att få dig <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Sötis! O fin dräkt :)

2012-12-06 @ 13:55:21
Postat av: Silje

Vilken sötis :)

2012-12-06 @ 18:03:21
URL: http://siljethereses.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0