Torsdag.

Nu har jag ätit min goda gröt, och skall snart promenera iväg till ett daghem, där vi skall observera hur barn med andra kulturer deltar eller inte deltar i allt som norska barnen gör. Sedan skall jag komma hem, och antingen läsa lite eller sen ett lättare pass på gymmet. kl.16 skall jag iväg o jobba sista gången pålänge, jobbar 4,5h så det går fort.

Igår ledde Jac o de med 3 mål när det var 3 minuter kvar. Efter helt idiotiska domslut, de blir säkert anmälda för det, så slutade matchen 25-25. Så nu har både Runar och elverum 22p, men Runar ligger för det femte iom att Elverum har bättre målskillnad. De måst bli inom 4 första för att ha stor chans för slutspel i Skien i maj.

Jac spelade bra bakåt, samt hade jäkligt bra passningar till linjen. Men hans skytte sitter inte riktigt. Kanske de lossnar snart igen!

nu skall jag byta om, och sen iväg. om 3veckor är jag hemma!:)

Tisdag.

Önskar min familj välkommen hem, om 3veckor är jag oxå hemma en sväng:):)

Nu skall jag iväg till biblioteket och läsa lite. Sedan laga maletköttsoppa och träna i runarhallen med Jenny. På tal om hallen förlorade killarna bortamatchen förra veckan med 3 mål, vilket gjorde att de föll ner till 5te plats. Skall de ha chans till medalj måst de vinna imoron, kan blir svårt för Drammen ligger på en fin andra plats.

Nu iväg!

Simhallen

Idag var jag och simmade hela 1km, skönt med lite annan träning ibland. Efteråt var jag noga med att tvätta bikinin, och gick sedan i bastun. När jag kom hem hade jag förstås glömt den troligtvis i simhallen, klant. Är inte tillräckligt rutinerad.

Helgen har bestått av 4h jobb,skitätas,shoppingcenter,2h väntas på att en match skulle börja (jävla flygtider) och idag har jag som sagt simmat o ätit.Imoron börjar skolan igen, blir många tnga veckor nu, 9.6 var här nu och gör så att jag iaf fått godkänt i tenterna. kräver inte bra vitsord bara det går igenom. Nu tillbax till Beck-Advokaterna.

onsdag

Började dagen på gymmet, 2km gång i uppförbacke,100 våningar upp gick jag och cyklade 3km. Benen darrar ännu, men det är tack vare Iselins träning igår, tack du:)
Sedan åt jag sista resten från vår goda hemlagade pizza och nu sitter jag och väntar på Jac. Skall åke med hans lag på bortamatch, det är i Oslo någonstans. Borde oxå läsa idag. men tar mig aldrig tid idag, kanske ja kan se över anteckningar i bussen, men brukar bli åksjuk.
Imoron skall jag jobba extra igen, fjärde dagen på en vecka. Men måst tacka och ta emot, för efter denhär månaden blir det knappast något jobbas på en tid, har så mycket program.

Familjen har de super i Thailand, härligt.

Nu skall jag skala lite frukter åt Jac och pina honom att äta dem, tror de gör så att han spelar bättre. Han har som sagt inte rört en handboll på en vecka.:( Och idag behövs seger, för att de skall ha chans till medalj! Hejja Runar!

jag har ett ganska tråkigt liv för tillfället, jobb,laga mat och träna ibland. Malin 40år.
Sprack 100000ggr mer nu.

Fick brev hem från näs-specialisten:

"Store puteformet slimhinneförtykkelse i höyre kjevebihule med diameter 2,7cm. Dette kan vaere en cysta".

What? Va betyder det?

mitt schema sprack första dagen:D

Ett ganska lätt gympass har jag avklarat, nu sitter jag o läser lite till skolan, och sedan skall jag städa lite. Drog ett lätt konditionspass iom jag trodde ja sku få träna ikväll, men nu ringde de efter mig från jobbet. Skall jobba 17-20.30, inte fel med 500kr heller.
Så får fortsätta min hurtiga plan imoron haha:) Jag är ltie nervös inför onsdagkväll redan, då skall jag spela min första hemmamatch, och som det ser ut nu är vi endast 7 spelare. hjälp.

nej nu fortsätta läsa. så får jag nog något gjort på mitt dagliga schema iaf. Ciao!!


helgen

Det blev utgång. Kul var det att festa till det igen, o första gången ja o jac satt ensamma o drack till kl.22, men det var skoij:)


   


idag vaknade vi halv 12. pizza till morgonmål, chips och choko på dagen och kycklinghamburgare för en stund sen. Helloo söndag.

Dagens roligaste: Jac har äntligen skaffat Facebook!! han är typ dne enda som int har de. skall bli roligt o se hur aktiv han är.

Ny vecka imoron= försöka få minst ett pass träning per dag och 3 lästimmar. och lägenheten i tippform.


Vändagen

Glad vändag på er alla! Jag önskar speciellt glad vändag åt familjen som är på resa,sambon och närmaste vännerna.
Idag skall jag jobba extra några timmar, sålänge det är rusning.Det är bra eftersom vi kan köpa smaskiga och feta vändagsbakelser billigt.  min kropp är styv, behöv vila från träningen.Har kört två dubbelpass 2 dagar i rad, och min kropp är int riktigt van med det. Men det skall den bli någon gång då jag har tid iaf:)
Ikväll skall vi gå ut, troligtvis bara jag o jac. Skall bli skönt att känna alkoholens påverkan efter 5veckors paus för min del.

Nu varma baguetter och yogurt. Ha en bra dag allesammans!

Helgen.

Jag jobbade 11-17.30 i köket, det gick förvånansvärt bra. Sedan hem o äta, och vidare till Eric o Jenny, där såg vi melodifestivalen och tryckte in ännu mer ätbart.
Söndagen satt jag 8h i en buss, åt för att fördriva tiden och däremellan höra på sexsnack och kvinnokroppen.Kul att sitta med ett gäng mogna 26åringar;) De spelade mot elverum som runar vann i cupfinalen, men den här gången var det Elverum som hade en bra målvakt, så mötet slutade 26-22 till Elverum.Synkkä, nu är nog iaf 1 platsen i serien borta.:)

Nu skall jag träna för första gången på nästan 2veckor, skönt. Bodycombat blir det,blir ingen länk före combaten som jag brukar göra, måst börja försiktigt igen.:)vSedan skall jag se på Familjen Annorlunda.

Förresten så har jag ledigt i 2veckor från skolan, perfekt. Familjen har landat i Thailand för någon timme sedan, fräckt.

Bilder från helgen.

    
Jag påväg på jobb,fina tshirts, synd så ser man it hela.    Runar flickvänner på läktaren.Killarna före matchen.

otur?

Först for Kims axel igen, passligt inför deras resa. om 2 dygn far deras flyg till thailand, o nu finns det magsjuka i huset. huhu! gud, var lite med på min familjs resa, så att d ekan åka iväg!

jobbade enda tills kl.18, så fick lite mera pengar. Nu har jag packat matchväskan, så nu iväg. Fan vad nervös jag är.

Helgen

Fick lite extra jobb 11-15 idag, så det har jag inte råd att tacka nej till. Ikväll har mitt lag match kl.20.30. Jag känner mig lite bättre, men int riktigt 100% ännu. Halsontet har nästan helt försvunnit, lite kvar.Men tror nog ja ska försöka spela, får vila lördag o söndag istället.

Lördag skall jag jobba 12-19, sedan väntar min kille på mig hemma med färdig middag och städat hem;) Vi skall bara ta det lugnt.

Söndagen skall troligtvis spenderas i 8 timmar buss, och 2 timmar hejjandes på runar då elverum tar emot dem på sin hemmaplan. Sist tog runar hem guldpucklan från cupfinalen, så Elverum ger dem säkert riktigt revansch.

Min helg. Ganska trist egentligen. Väntar på att klockan skall bli 19.30 på lördag kväll:) då är pengarna intjänade o ja får vara med Jac.

Hej.

Babyn

Överallt är det snack om babyn eller så ser man dem. Själv skulle jag ännu inte riktigt vilja ha en, men kanske om 3 år. :) Jag saknar väninnans baby, tänk så mycke har hänt på de veckorna ja int sett honom nu. Kommer jag alls känna igen honom i slutet av mars? Måst ringa i veckan och få lite uppdatering.


Tisdag.

jag är fortfarande ordentligt flunssig, men tills fredag vill jag vara i spelskick, hoppas. Idag har jag varit i skolan i 3timmar, onödigt egentligen. Vi snackade en del om flickor i allmänhet, tror nog faktist det stämmer att vi flickor är svagare i psyket än vad pojkar är.
Om en timme kommer Jac hem, då blir det korvsoppa. Sedan skall jag försöka studera lite ikväll ännu. Tråkig dag med andra ord.
Imorgon är jag ledig, och på kvällen har Jac seriematch, skall bli superskoij!

Något annat har jag tyvärr inte att komma med idag, är riktigt tråkig.

 

Inte ofta ja ser Jac göra något i hemmet.


RSS 2.0