Kaloririk helg.

Efter jobbet på lördagen bestämde vi oss med J att ta det lugnt och hyra en film. Därtill åt vi choko,glass,popcorn, man måst ju äta så att man itn svälter;) Idag har dagen börjat med korvsoppa o fruktsallad, sedan var vi till spenst och spelade squasch. Det var första gången för mig och det skulle nog vara en helt rolig gren bara jag skulle kunna. Ikväll blir det film och säkert gota ätas igen. Helgerna är de värsta, ha aldrig i mitt liv ätit såhär mycke onödigheter som vi har till vana att göra här. Synd bara så sätter det sig på min kropp men inte på jacs. nåväl, jag dricker iaf int alkohol varje helg.

Min kille var riktit romantisk igår och hade laga middag med efterrätt, och på kvällen hade vi ljus på är vi såg på film. händer it särskilt ofta att jac gör nånting, men god mat var det iaf:)

Jaiks,  2 nyktra helger till sen är det affes. henrica vi måst även hinna fara ti knäppen o äta:D må väl mina vänner!

Om allt o inget.

Jaa, idag är det fredag, fy fan va skönt. Snart skall jag ut och motionera lite, sedan fara till cubus och kolla läget lite. Efter det är det 3h jobb som gäller, skönt. Ikväll skall jag säkert vara me Jac?. Imoron jobbar jag mellan 11-15, sen vet jag inte riktit vad jag skall hitta på.  På söndag skall jag o simma. Där har ni mina planer, väldigt givande, inte sant? Vad skall ni göra?

På onsdagen VANN runar över Sandefjord med 1 mål, jag tror att ingen i hela hallen skulle ha kunnat ana det. Fy fan va bra match, ett riktit derby som slutade med att alla skrek,slnder glasruta och spelaren som hoppade på domaren.hmm. Men grattis killar, det är ni värda. måst sryta om Jac lite igen, denna match gjorde han 6 mål. Så på 3 matcher har jac gjort 23 mål, en heeelt okej inledning. Nästa onsdag har de match igen, men nu blir det lite svårare eftersom en av de bästa i laget är borta.... Intresseklubben antecknar säkert:D

På onsdag kommer även jacs föräldrar hit, så vi skall städa nångång före d!! Ja har blivit så känslig, grät 2ggr igår när jag pratade med Heni på msn.:S

Ha en trevlig helg alla!!:)

image7

Ståhle,Jac,jonas och stieg:)

AA-klubben har hjälpt mig.

Jag som förut var ut typ varenda en jävla helg i samma dåliga tillstånd, har äntligen fått hjälp. Efter lite möten me AA-klubben i Norge är det skönt att vara nykter igen. Dock tänker jag på affes 10ggr per dag o drömmer om det på nätterna. Den 20.10 kommer jag troligtvis att ta nån drink/smirnoff, sen är det paus till julen igen. Mina vänner, ni som har problem me alkoholen, fårga mig jag kan hjälpa er;)

Ärligt sagt så är det skönt att int behöva fara ti affes varje helg (nästan iaf), tänk så mycke pengar jag sparar!!! Och nu kan jag äta godis med gott samvete istället. namnam.

Förutom det så har jag även slutat att äta p-pillerna, så med andra ord är jag mera häslosam ( bortsett från godiset jag äter varje dag:/). Jag hoppas dom snart upptäcker ett manligt p-piller, så då är det min tur att klaga på Jac då han glömmer att ta ett piller.

Ikväll är det handbollsfest i Sandefjord: Sandefjord-Runar. Det kommer att bli en hård match för runar, skulle vara skoij om dom kunde få 2 p...:) Nu skall jag på jobb , sen stänga så fort som aldrig förr och iväg till jotunhallen!

"fem o tyve o en halv"= 25.50. Vafö göra d så invecklat?

Svammel

Om 2h skall jag på jobb till Vita, så måst skriva av mig före det lite. På söndagen hade Jac handbollsmatch mot Bodö, Runar vann kampen med 8mål och Jac gjorde 6 mål. det r härlit när det gpr bra för dem. nu på onsdag blir det derby, runar möter Stif (sandefjord) och kanske det är dags för första förlusten? Hoppas inte.
Nu är det ca.4v tills jag kommer hem, härlit.Skall li skönt att få träffa alla, ändå 3 månader sen sist.Synkkä bara så ser jag int jac på länge då, men så kan det gå.
Om 5 dagar är det lönetider, väntar skarpt... Flygbiljetten hem kostade ändå 2000kr, jaiks. Men tror att pappa sponsrar lite.
Ikväll blir det träning och sen kanske film med kaeresten min, katotaan, Nu skall jag klä på mig och äta morgonmål!!
Lägtar tills onsdakväll= kamp o ledigt på torsda:)
Vill nån komma o städa vårt hem?
image6
Saknar min gullunge, och emma har förresten 10årsdag på lörda=)

Nykterist i 1 månad till.

JAAHHH, idag beställde jag biljett hem den 18.10, jag är i finland kl.21:):) Och jag åker hem igen på tisdagen den 23.10. Låter inte det bra? Jag skall umgås med min familj  o vännerna, på lördag blir det utgång, inte sant flickor?=) Och så ska ja hinna en sväng till mitt gamla jobb, o serendi;)
Jag är en lycklig flicka. Om allting går min väg får även Jac komma hem den lördagen jag e hemma, så får han koma med o festa=) Om inte, så ser jag inte honom på 12 dagar, men det går bra.

Nu är min arbetsvecka slut, skönt. Nu är 5 fårn jacs lag här o ser på handboll, ikväll skall jag ha kvalitetstid med jac. Imoron är det runar-bodö, jah.

Så henrica, huvu fullt den 20.10,haha...


image4

Vi had fyllofotosession före affes. Snaaart igen.

Jag älskar mitt nya jobb.

Vita (www.vita.no) är en härlig butik.Vi säljer allt i personlig pleie. Vi får massor me rabatt o gratis produkter. Idag efter jobbet kom jag hem med en ny maxfactor mascara,solpuder,doves brun utan sol för facet,tandkräm och en body lotion. Allt detta kostade mig 100kr(ca.13euro). snacka om lyx, inte sant?

Nu Skall jag snart dra iväg på tärning, får se o d endast blir gymmet el nån form av spinning. Uppdaterar säkert ännu ikväll eftersom jag inte ändå har nånting speciellt att göra. Imoron skule ja haft ledi dag men ja kommer att jobba 4h i cafeet, det är perfekt, för sen är jac hemma:) Å lite extra pengar kan jag tjäna medan jag väntar på honom... synd bara så hamnar han ta tåget pga detta.haha

ha d!

Jag är onödig.

Jag har aldrig någonting vettit att skriva om i bloggen, mina vänner har så intressanta bloggar tycker jag. Men jag vill skriva för min egen skull,jag får tiden att gå fortare och så aktiverar jag min lilla hjärna lite. Igår såg jag finland-norge på tv:n, finland är helt klart 10ggr sämre än norge. Efter det for jag över till svenskarna och såg på svenska topmodels.Tycker synd om flickor som är 16 år och medverkar i de där programmen, snart är alla 16åringar pinnsmala. Det borde finnas en åldersgräns tycker jag.

Idag skall jag jobba från 11-17, skönt med en liten kortare dag. Skulle egentligen haft ledigt från fredag-måndag, men jag tog en jobbtur åt mig till på lördagen. Så det blir inget simhallsbesök för mig o min kaereste. Men på kvällen blir det bowling iställe, plus att Eric kommer att vara tredje hjulet.Se blir det fruktsallad, längtar redan efter det.

Yess, jag har ledigt från 18.10-21.10,wohoo.Kanske blir så perfekt att jac även har ledigt från handbollen då=) skulleså gärna ha några promille i blodet o dansa med mina kompisar då. Ja pratar om det helatiden, medan mannen i huset int har någo behov av att dricka mera.Va skoij att Jac börjar bli vuxen,jag har en lååång väg dit ännu.Den 24.10 ska jac bort med landslaget igen, så han får vara någon dag i finland iaf.Så onödigt att dom helatiden har nån juttu med landslaget, dom borde ju tänka lite mera på mig ändå?;)

Idag är det sista dagen som jag är ensam hemma. Det är helt skönt, iaf så finns det inget ohälsosamt i huset för tillfället, när jac e hemma finns det endast ohälsosamt här... han gör mig fet. På tal om mat så skall jag nu äta världens godaste morgonmål :Go´morgen yogurt med mussli.(vet int hur ordet stavas).
Nu kommer killen som mäter o grejjar i lägenheten igen, hoppas det inte blir renovering här före sommaren!!

Jag satt uppe o fundera på vad jag skall göra med fortsatta studeier inatt i 1h. kanske jag så småningom kommer underfund med det problemet?

image3

Fan vad jag skulle vilja göra om den här dagen en gång till i mitt liv, så härligt.Ensam hemma.

Jag tycker att det är tråkigt att vara ensam hemma, allt är tyst o ingen väntar på mig när jag kommer hem från jobbet. Dock sov jag otroligt bra inatt, 7h i sträck utan att vakna emellan, nytt rekord. Mamma har börja prenumera åt oss på västra nyland, så vi får hem tidningen varje dag, då känns det precis som om man sku sitta hemma på åsvängen och läsa:) Ja tror int ja sku klara av att bo ensam för tillfälle, vill ha sällskap helatiden.
Fick just min arbetslista för oktober, har 4 dagar i rad ledigt, kanske man borde besöka finnlandet då?! Men jag är ändå för snål för det..

Nu ska ja se andra halvleken av finland-norge, de ligger under me ca.10 mål i paus.:/  Sen borde jag städa, kanske jag även hinner o träna? Kylskåpet är absolut tomt, men kanske lika bra det så sparar ja både pengar o tänker på kroppen för någon timme...haha.  

Jag blir så glad när ja får samtal från finland, just ringd jacs föräldrar, de gjorde min dag=) Om exakt 2 veckor är de här i sandefjord, skall blir riktit skoij. Tur så jobbar ja ca.3-5h bara då när de är här. Skall bli skönt att nån kommer hit o städa o laga mat:) O lite sällskap åt mig:D kan int nån av mina kompisar komma hit o hälsa på snart?:(

Ps. sori elin för att ja härma ditt bloggnamn;)


Jag kunde inte hålla mig...

Jaa, nu är jag också medlem på blogg.se, jag tycker att pappersidan har blivit lite tråkig. roligt med något nytt:) skall utforska den här sidan lite mera nån annan gång, nu måste jag lägga mig ( ska sova ensam för färsta gången på lääänge) och imoron är det jobb som gäller...
Vi snakkes


image1

Sötaste minerna o människorna i världen <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0