Grattis sötis!

Imorgon den 29.9 blir min lillasyster tonåring!! Grattis Emma, hoppas du får en super dag. Måst skriva redan nu, för skall på klassresa imorgon!


Tisdag-Torsdag



Imorgon åker jag iväg till Norge igen. Är otroligt surt att åka iväg igen, men tur så har jag familjen Olschon-Nilschon som gör det hela roligt. Skall sova över där en natt. På onsdag morgon skall jag ha en presentation i skolan, och på eftermiddagen skall vi iväg på tur med klassen. Sista övernattningen med klass F3D blir detta, dessutom är det inomhus och jag skall få sova i en säng!!!

På torsdag är jag hemma igen tills natten.

Skall pina mig själv att göra skolarbeten på båten. Har bara en vanlig bok med som jag har 100 sidor kvar att läsa, så med andra ord måst jag ta tag i skolgrejjer.

Läntar tills helgen, då har jag en veckas höstferie, jippi!! Ha en bra vecka

Söndag kväll.

Vi var ut på en timmes cykeltur och sen har vi lagat fruktsallad. Jac ser på en otroligt ointressant film, och jag får inte prata med honom. Det är svårt för mig.

ny vecka, nya möjligheter säger man. Här skall ni få se mina intressanta planer.

Måndag: Träna med Jac, skolarbete och städa.

Tisdag: Åka till Norge och barnvakta på kvällen.

Onsdag: Muntlig presentation i skolan och sedan ut på sista övernattningsturen med klassen.

Torsdag: Ha spikkekurs och sedan hem till Danmark.

Fredag: ?

Lördag: Hämta Jacs föräldrar i Aalborg.

Söndag: Mors/thy - Viborg.

Jag skall även äta en hel del samt säkert röra på mig lite. Intresseklubben antecknar.




Här är jag i min rätta postion framför datorn, fattas bara att jag ligger på soffan. Inaktiva Malin.

Tomt i lägenheten.

Nu for Elin "hem" till Köpenhamn igen. Tack för att du kom, det var roligt att ha dig här!!:)

Dessutom for hunden Oskar hem precis, jag måste erkänna att jag inte är rädd för hunden och att jag tycker om den.








Så, idag skall vi se på CL match i handboll, fara ut och gå. Dessutom måste jag få gjort lite saker till skolan, men det får bli ikväll. Nu tortilla rester!

Lördag

Vi startade dagen med nybakat bröd, och sedan promenerade vi ganska länge i det fina vädret. Efter det var det tänkt att vi skulle spela minigolf i Nyköbing, så vi åkte dit. där mötte vi upp två lagkompisar och bestämde oss för att dra till Thisted och fara utoch äta. Vi har också sett en film hos Marco!

Det var tänkt att vi skulle på fest med laget ikväll, men Jac hade inte lust. Så istället är vi hundvakt åt Niels Kristians hund Oskar!


Har haft en jätte trevlig dag, kul med besök.




Härligt väder!!!



Elin hittade en kompis



Kristian och Marco som har tömmer mand?!







Oskar skall sova hos oss inatt, och jag skall jobba på att få bort lite av min rädsla för hundar.:)


Vår dag i bilder.



Cruisas



Elin älskar danska hus.





Äntligen kom det 2 poäng, bra match :) Dessutom super god mat. tack för det!






Nu skall vi snart sova! Imorgon blir det troligtvis lagfest i Nyköbing för oss, intressant. Natta!

Match dags!

Nu sitter vi och väntar på att åka till hallen. Vi har ätit och cyklat idag, samt sett i lite butiker. Här skall jag bjuda på dagens snyggingar:








Torsdag

Nu sitter jag och försöker få tiden att gå åt. Färjan går först om 5 timmar. Idag har jag varit på joggingtur samt skrivit färdigt en gruppuppgift!

Tiden i Norge har gått jätte fort nu, och jag har fått massor med tid med favorit familjen. Nu skall jag köra till shoppingcentret i Larvik!


Tisdag

Om en timme skall jag köra till Hirtshals. 12.45 går färjan ut! Så är jag i Larvik 16.30. 18.30 startar min favorit syssla, mysa i soffan med Vilde, och förhoppningsvis snurrar hon mitt hår. Vi är säkert och läser bok eller något annat skoij också. Sedan blir det tidig natta för mig, är otroligt sliten nuförtiden!


Så denna dag kommer bli bra, kul med lite planer. På torsdag 17.30 drar färjan ut på havet igen, och hem kommer jag tillsammans med Elin. Bloggar mera sen, måst börja va aktiv med kameran så kanske jag får mer blogglust!


Ha en bra dag

Hem en snabb sväng

Nu har vi kommit hem från Sverige, men skall precis packa igen, för imorgon åker jag till Norge. Hem kommer jag och Elin:) på torsdag natt!

Vi hade en skön minisemester i Sverige. Idag sitter jag och tänker på ett vänpar till mig och Jac, deras förhållande har tagit slut. Såådant är trist, men vi hoppas innerligen de blir lyckliga på egen hand istället!



Äntligen

Nu är Jac på träning, så jag sitter och väntar på att han skall komma hem. Sen är det dags för Frederikshavn-Göteborg och sedan till Uddevalla. Tycker att Jac skulle kunnat ha fått fri från eftermiddagsträningen idag, men neej. Surpuppa.


Skall läsa sista kapitlel i pedagogik boken, och sen åker vi. Ha en fin helg allesammans, det skall vi iallafall ha!:)

Dagens kap.

Idag var vi och handlade, och vi gjorde ett kap. Butiken hade 500g kantareller till bara 12 kr! Det var billigt.




Nu är Jac på träning. Och efter träningen har han bjudit hem 2 andra spelare ( Morten och Morten) hit på mat. Vi har lagat gris filé med kantareller och gräddpotatis. Nu skall jag läsa ett kapitel i en bok som handlar om att vara ledare i en barnehage, sen får vi hoppas regnet slutar ösa ner för vill ut och motionera.

Många saker att se fram emot den kommande månaden :):)

Nu skall jag berätta för er hur mycket skoij det kommer att ske. I vårt liv sker det inte alltför mycket spännande, dagarna går på rutin. Men här skall ni få en lista på saker som får mig att le!



- Att Jac har möjlighet för att vara hemma med mig på dagarna, vi gör en massa saker tillsammans.

- På fredag åker vi till Uddevalla och hälsar på våra vänner.

- Nästa torsdag kväll skall jag plocka upp Elin i Aalborg, hon skall vara här från 23-26.9:)

- Om ca. 2 veckor skall Jacs föräldrar komma hit, då har jag även en veckas höstlov.





Tiden kommer gå så fort, och jag har en kul grej att se fram emot varje vecka!! :) Jag måste ha något att se fram emot för att orka med detta år, tycker det går så mycket lättare då.



Nu skall jag läsa något kapitel i en pedagogik bok, och kanske gå ut och gå om det slutar regna. Annars får jag köra dubbelt imorgon, jippi.




Kofta

Jag behöver massor med nya kläder. Denna skulle jag lätt vilja ha nu när det blir kallare ute:




Från Lindex! Finns det Lindex i danmark? Vi har nämligen inte det i vår stad, och då jag letade efter butiken i Aalborg hittade jag inte heller.

Ny gammalt intresse

Denna höst har jag redan läst 2 böcker på nästan 400 sidor. Liza Marklunds böcker. Den sista läste jag klart idag, och då jag hade 50sidor kvar i boken kom jag ihåg att jag hade läst den förut. Nå många timmar glädje gav den mig iaf:)



Sjukt.

I Danmark är det vanligt att man måste måla om i lägenheten då man flyttar. Vilket onödigt jobb!! Hoppas vi slipper göra det, är ju mycket jobb.

Annars är allting okej, skall göra lite skoluppgifter och en lätt träning. god måndag!

Kommer bli en underbar vecka.

Jag behöver inte åka till Norge nu i veckan. Och dessutom fick Jac underligt nog ledigt tills lördag, så han kom på den briljanta ideen att vi åker över till Uddevalla och hälsar på Jenny och Eric. Dessutom har Eric seriepremiär mot ett lag som en från Karis? spelar i.

Den här veckan skall jag dessutom få två skoluppgifter gjorda, samt läsa på teorier. Gör jag 2 av dessa är jag nöjd!



På tisdag har Jac match igen, hoppas verkligen de får något poäng nu. Sist spelade de helt bedrövligt. Får hoppas danska staten ger klartecken till spel för serberna snart! Om inte så lutar det väl åt packning av sakerna i vår igen!



Nu mat..

Nya tag nästa vecka

Jag är fortfarande flunssig, och har mistat rösten. Så får ta det lugnt hela helgen, suck. Väntar på att få gå till gymmet igen!

Matchen igår var en match Mors/thy borde vunnit, istället gjorde de en riktig tabbe och förlorade med över 10 mål. Fan. Men vad kan ett lag göra då målvakten har 5 räddningar på hela matchen? Hoppas de skärper sig. Men snart möter de 5 svåraste lagen på rad, så de borde iaaf ha något poäng ihop skrapat tills dess. Och om inte, blir det flytt i vår!

Planer för idag är att läsa lite och ta det lugnt. Har lite tro på att va 100% imorgon!


Några bilder från igår





7 "Karlsson" stod det på hans tröja, TÖNT.



Dags för kampstart!



Bjuder inte på någon bild på mig, är inte så fräsch.


Ha en bra lördag

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen, och får förhoppningsvis stanna i DK i 14 dagar. Så det blir säkert ett o annat inlägg :)


Idag skall jag packa upp, vila mig och ikväll match. Dessutom hoppas jag på att vara ordentligt frisk imorgon, har tränat 2 gånger på 10 dagar. Har fått riktigt täppt näsa, men imorgon skall det vara bra =)


Ha en bra dag!

Hoppas hoppas

Sitter på biblioteket nu och läser lite. jut nu hoppas jag mest av allt att lilla knyttet hålls inne i L:s mage lite till, så att en av mina bästa kompisar får bli moster igen och att familjen får sitt andra barn. Kämpa på!!!

Ímorgon har vi framföring i skolan, och på kvällen skall jag se på Runars träningsmatch. På torsdag är det skoldag igen, och sedan tar jag färjan över till DK:) Hoppas jag får stanna där tills nästa onsdag, helst hela nästa vecka. Skulle inte orka åka över för en dag!


Vi hörs

Jag älskar dig!!



Idag har vi varit 5 år tillsammans!!! Om 4 dagar skall jag krama ihjäl dig älskling, du är bäst!

Fest




Nu skall jag iväg på fest till Trine. Dit kommer även mina andra kompisar Charlotte och Lisa! Lisa har aldrig träffat andra tjejerna förut, spännande =) Hoppas på en kul kväll!

hej hallå!

Tiden går riktigt fort här i Norge. Igår var jag först på biblioteket och lagade vårt grupparbete. På dagen var jag barnvakt till härliga barn samt var ut och joggade. På kvällen åt vi pizza och spelade wii med vänner.

Idag skall jag på vinmonopolet och köpa en vinflaska och en smirnoff ice. På dagen skall jag pröva få läst lite, mina sambon är borta. Ikvll blir det fest :)


Så det är helt okej att vara i Norge, kul att träffa kompisar och tanken på att jag för varje gång pendlar är det ett steg närmare julen. Om 5 nätter får jag sova med den bästa igen!




Jag kunde inte sova längre än till 8, dumt för jag är trött!

Jag överlevde.

Efter ca. 10 km paddlande ( aj mina axlar) och 1-2 h sömn förra natten sitter jag nu i soffan hos E&C och försöker hålla mig vaken. Killarna är super snälla med mig!

Dock saknar jag min egen super kille, exakt en vecka och 4 timmar tills jag får se honom. 3 pendlingsturer kvar före höstlovet, nu kör vi!!!



Skriver mer imoron, är ensam "hemma" här hela helgen. kram

RSS 2.0