Gott nytt år!!

Idag är det då nyårsafton, men det berör inte mig så jääätte mycket:)

Håller sig Jac nykter ikväll så kanske vi ses, tyvärr kan jag int själv köra bil. Först är vi hemma hos oss o sedan borde vi hinna till karlssons varvet. Det blir no bra.

Gott nytt år till er alla, hoppas ni får ett bra nyår!

Söndag

Min söndag har sett ut så här:

- 11 tiden var det väckning
-13tiden var det middag hos mommo
- cruisas
- Hälsat på westerholms o. lindens.
- kusin andreas varit på besök
- abc, nytt rekord i amorspelet samt att vi blev 65e rikare.
- chill hos jac.
- fått positiva besked från ortopeden

Med andra ord kan jag sammanfatta min dag med ett ord: härligt. Trots min fula fot.

Imorgon är det nyår, jag har dock aldri sett fram emot nyåret i hela mitt liv. Det här nyåret äer vi hemma hos mig, mats o lotta kommer o äta o sen blir det chillas med jac, kanske hem till honom en stund. Så jag tror det blir rikit bra:)

usch 1.1 åker jac bort, kommer att få fel i huvudet.... Vad skall jag rikit göra? 2.1 skal jag iaf umgås med heni. d e allt jag vet!
Det haer er kjedeligt.

image44

Till sist en bild på min underbara svärmor, hon ser till att jag blir nöjd o belåten:)

dagdrömmer...

Ta mig tillbaka till maj 2007:) bästa veckan någonsin. Hoppas det blir resa nu till våren igen, men kanske int me jac men med nån iaf:) Att få lite sol o bara njuta i 1 eller 2 veckor skulle inte sitta fel..

Lite bilder:


                image42              

Jag tror inte så många skulle tacka nej till det här:)  Mitt andra inlägg idag redan, hopaps för er egen skull att det inte blir flere, om 3timmar e jac hemma igen;) morre undra igår hur det är att ha sex med en enbent pirat, han är konstig. moikka
Hello

Nu har jag haft det förbannade gipset i snart 4 dagar, det har känts som över 1 vecka. Nå nu är det inte så länge kvar...
På torsdag gjorde jag inget annat än var till serendi 2 gånger. Igår cruisade vi en stund med jac, sne var lotta jung hos karlssons och sedan duschade jac mig. Bra liv, inte sant? Jag lovar att ni e avundsjuka...
Idag har jac åkt iväg till hesa för att träna med landslaget, så jag tog mig upp till mitt rum för första gången, här blir jag nog tills kvällen. Sedan blir det väl chill, J har lovat mig att vara hemma från krogen nu medan han ännu är i finland. Det tackar jag för,sku gå sönder att vara för mig själv på lördagkväll.

Jag blir mer o mer orolig över att jag kommer att bli ett fetto, så synkkä när ja fick bort några kilon under hösten, nu kommer de säkert tillbaka igen. Nå viktigast just nu är att foten blir bra, o ja vill inte höra nån kommentar av andra om hur fet jag kommer att bli!!!! Det var det värsta jag hörde för nån dag sedan. Jag har int rikit själv valt att jag skall vara stilla i nästan 2 månader. Nå som tur så e matlusten mindre pga mediciner. Kanske jag tom går ner när musklerna försvinner, men destu mer lös blir jag. Usch nu vill jag inte tänka på det.

Jag har fått en ny motgång nu oxå, kan jag inte jobba i norge den 22.1 så är jag utan jobb. Känns fittigt. Så dår får vi se om d alls blir till nånting mera. Just nu så vet jag inte. Men saknar mina norska o svenska polaren...

Vi har fått låna Rena Rama Rolf utav södde, så tror att det får stå för underhållningen idag, mycke mer lär det väl inte bli. Uppdaterar säkert senare, om nu ens nån e intresserad av att läsa mina positiva bloggar;) Tack Lotta för sällskapet igår iaf!!


image39

Alla planer gick åt helvete.

Nyåret,tränande,min fest och kanske att få fara tillbaka till norge 16.1.. Ingenting blir som planerat har någon sagt åt mig, och det stämmer i mitt fall...:(:(


På juldagen i affes lyckades min fot oturligt nog vara under när lill-lindberg hoppade. Så lätt kan det gå. Det resulterade i att ett ben var brutet, o att jag skall gå me gips i 6 veckor!!!! Helvete är det enda jag kan säga. Ber till gud att det inte skall bli nån operation. då vet jag int när jag kan fara till norge igen:(

Nästa vecka far jac bort med landslaget, komemr att bli jobbiga 12 dagar för mig. Helvete.

Jag har aldrig varit bittrare i hela mitt liv.


Så var det jul igen.

Den här juldagsmorgonen är dock lite annorlundare än jag hade förväntat mig. Inatt fick jag urinvägsinflammation igen en gång, och nu har ja så stark antibiotikakurs om jag aldrig haft tidigare. Hoppas det försvinner nu och inte leder till svampinfektion. vilket det säkert gör med min tur.
Idag är det julafton, vi skall äta hemma hos oss med familjen o liten del av släkten, sedan paketöppning och sedan far jag till Jac:)
Imoron är det juldagen, men får se hur det blir med den... Förut har jag alltid druckit alkohol fast jag har haft antibiotika, men den här gången avrådde mamma mi ifårn att göra det. Och hon kan såna här saker. Måst snacka lite med jac och sen bestämmer jag mig hur jag gör.

Till sist vill jag önska er alla en riktigt god jul!! Hoppas ni alla är proppmätta och glada över era julklappar ikväll.

H. Malin som har nervena slut.

Tråkigt.

Idag har jag fortfarade feber/stegring, tråkigt. Imoron borde jag egentligen på jobb till kl.7 men tror inte jag skulle kalra av det.. Sen skall jag efter jac kl.19 till flygfältet, hoppas jag är i bättre skick då. Jag borde ju tillika fara på jobb oxå, nen mår jag som jag gör ida blir det lepopäivä.

Måst berätta om en tabb från jacs sida. Eller jag tror det iaf. på måndag beställde han enkelresa oslo-helsingfors för 3800kr ( ca.470e). Då jag berättade för honom att han hade betalat allt för mycket blev han fundersam, för jag åker tur-och retur för ca 2000kr. Mittiallt hade han bokat om flyget så att han oxå tog retur med, då blev det 3000kr. Men nu har han ju betalat för 2 resor hem, smart kille. Nu ber han mig ringa o fixa det, varöfr skulle jag göra det?! Int är det mina pengar och jag orkar inte sitta o fundera på nåt sånt där nu. haha.

Ikväll skulle alla flickor göra nånting, men jag kan inte vara med:( Helvete. Känns så dumt, men what to do. Snart vet ja allra minst om något de pratar om längre, men nåja man kan int rå åt att man blivit sjuk. På lördag hoppas jag iaf att jag är frisk...

Jag måst oxå få skryta lite, jag är tillsammans med finlands bästa handbollsspelare;) Ett sånt pris har Jac fått idag. Det sitter väl aldrig fel. Undrar när jag skall få nånting sånt..

Hoppas jag är frisk imoron kväll, finns inget bättre än att möta någon på flygfältet!!


image38    

H. bässhuvu

min tid i karis

Nu har jag varit 11 dagar hemma i karis. 2 lördagnätter har jag spenderat i affes, den första var helt okej men tråkigt att kvällen förstördes, den andra var minst sagt perfekt. Hade sjukt roligt. Jag har hunnit se finland-norge både i helsingfors och karis. synd att finland förlorade, men grattis till jac som var skit duktig samt åt Ståhle som gjorde sina debutmål i norska laget.
På lördagen var vi även till tenala ett varv, och jag av alla människor drack vitt vin. Underligt. Jag har även hunnit jobba 3 turer på mjölis. Ja borde vara där för tillfället xå, men nu lider jag av feber så jag fick komma hem. Ber till gud att jag e frisk imoron så ja kan fara på jobb, iaf måst jag vara frisk på torsdag fär då ska ja söka min sambo (nördvarning) från flygfältet.

Nu till lördag skall jag först njuta av att se bk-cocks sedan skall jag o elin dricka en aning för att sedan dra vidare till affes. Där borde våra killar även infinna sig då. På söndag blir det chill o lit städas säkert. måndag är det jul, då blir det första tt äta här hemma sedan skall jag även hitta en to lucka i min mage när jag äter hos jac. men det borde nog gå utan problem:) Julklapparna är nästan köpta, J o mommo fattas förtfarande.

På tisdag är det juldagen, vilket betyder att precis alla, dumma,snälla,trötta,iq-befriade, ja verkligen alla befinner sig i affes:D Vilket de gör helt rätt i.Har ingen aning var vi skall förfesta, kanske me södde o com, el sen me mina flickor. jac får snällt komma med;) Hoppas juldagen blir lyckad o int samma tjafs som förut....

Just nu ösnkar jag att jag skulle ligga i en solstol någonstans, men det blir troligtvis först i maj...

Go bedring till mig själv!!

En liten överraskning.

På lillajulen bestämde jag och min pojkvän att vi skulle ge varandra en liten överraskning. Jag gav honom ett set fårn gillette som han hade önskat sig. Som jag gissade blev jag utan present, och var små tjurig hela veckan enda fram till torsdagen.. då fick jag ett stort paket av honom som innehöll, locktång, plattång och 2 andra grejjer till håret. Han kan nog den där Jac.

Imoron skall jag inleda jobbet i mjölis sen till hesa och se finland-norge, ja hejjar på finland och Ståhle och klevemnoen:) haha. Hoppas du läser det Eric.

Annars så vet jag int ännu var vi skall förfesta på juldagen samt var vi ska vara på nyåret. Det återstår att se. nu ska ja duscha bort värsta svetten efter länkken och sen troligtvis ut o gå med Heni. Hejhej!

RSS 2.0