7 cm kortare.


Mission completed

75 km löpning på 3 veckor. Jag är stolt över mig själv, tänk att jag klarade genomföra det trots en del skador. Nu håller jag paus någon dag och hoppas bäckenet och valpsjukan blir bättre.


Ångest

Imorgon är det sista lediga dagen med mitt troll. Han börjar hos dagmamman på måndag, och jag börjar jobba om en vecka. Jag vet inte hur många gånger jag gråtit över att våra härliga dagar snart är över, samtidigt som jag väntar på att gå börja på mitt nya jobb. Men det tar så ont i mitt mamma hjärta. Jag hoppas Julian kommer tycka om sin dagmamma, så att han kan fortsätta vara glad och nöjd med livet. Antar att de flesta mammor har lite ångest över detta?


Bra dag

Idag har jag och Julian varit hela dagen i Thisted och hälsat på Julians flickvän. Vi lekte, åt, sov och gick på stan. Dessutom fick Julian så fina gåvor, en helt ok svärmor han har fått.


Vilsund market

Den här veckan ordnas det marknad i vilsund, här säljs allt från djur till kläder. Vi ville vinna en stor chokladlåda, men nej. Vår granne vann en istället.


Tidig julafton

Idag har mina pojkar tidig julafton. Postmannen kom med en ny golfklubba och massa bollar.


By night

Vi var på by night i stan, en känd dansk sångare uppträdde, Joey Moe. Vi har haft 7 dagar i sträck med sol och över 25 grader, danska sommaren levererar för en gångs skull.


Bevis

Nu är det bevisat att den förstfödde i familjen blir den smartaste. Högst iq, och så går det neråt för varje barn familjen har. Tyvärr Kim och Emma :)


Summerboy

Mitt allt.


Skönt.

Så härligt med sommar i danmark. Hoppas det fortsätter hela juli, så är vi klara för dagpleje och jobb i augusti. Julian sover och jag läser nyaste veckorevyn i solen.


4 stycken.


Jesperhus.dk

I nykøbing finns ett av Danmarks populäraste semesterställe för barnfamiljer. Zoo, karuseller, blomsterpark, golf, minigolf, simhall och en stor camping plats. Helt klart värt ett besök! Därför är det massa turister på ön på sommaren. Julian älskar att leka i jungleland, massa sand och saker för mindre barn. Men efter det är han alltid så trött.


Stå

 De senaste dagarna ställer Julian upp sig och stå helatiden utan stöd, helst med sin boll eller flaska. 2/10 gånger tar han 2-5 steg, och resten sätter han sig ner igen. Han är super stolt. (vi med;)


Grannarna.

Julian och Sigrid Ida.


Kampen om rugbrød

I danmark består nästan allas lunch av bröd. Hos julians dagmamma som han skall börja hos om 2 veckor (hjälp), äter de såklart rågbröd. Det hör inte till julians favoriter, så han får varm mat. Skall bli så intressant och se om dagmamman alls får nån mat i honom, hoppas rågbrödet vinner över Julian och inte tvärtom.


Knäböj.

Julian ställde sig upp utan stöd nångång i Finland, idag har han gjort det säkert över 10 gånger. Dessutom gick han 4 steg. Blir roligt och se när han börjar gå. Roligaste är ändå då han står, så tar han knäböj! Mistar han en grej måste han ju ta upp den. Duktiga Julian.


Mysbabyn

Julian har fått snuva och bara sovit 30 minuter i vagnen ute båda gångerna. Ena gången tog kag honom med och vila, vi sov en timme. Medan pojkarna sov 1,5 timmar på eftermiddagen. Så mysigt, första gången vi sovde dagssömn med vår son på 10 månader!!!


1 årspresent i förskott.

Tack Mommo, det här var roligt :)


Mosters pojke

När Julian ser Emma är en av de roligaste stunderna för honom, han pussar och vill bara vara med henne! Idag har han också lekt massor med Kim, men han får ingen puss;) Nu far vi till DK.


Tack o hej

Julian somnade 5.30 igen, och sov tills 7. Så har varit extremt trätt idag, hoppas nästa natt går bättre. Tror han har lite separationsangst för tillfället. Trots tröttheten blev dagen bra. Vi var på länk med Jac och sen kom vi till mig på dagen. Vi fick vår favoriträtt, grisfile' med kantareller och kaka. Tack Mamma <3 nu hoppas vi på en natt med normala Julian så vi orkar resa imorgon.


Julian för H.

Vad har hänt med dig inatt? Man vaknar inte 4.30 och är pigg.


10 månader

Ny framtand, nästa påväg. Står mera och mera utan stöd. Tagit nåt steg själv. Går mycket bättre nu då vi går och han håller i med en hand. Sover 20/20.30-6.15/30 och på dagen 3 timmar fördelat på 2 lurar. Snäll och glad och skriker aldrig i onödan!


Julians favoritplats.

Då Julian var 8 mnader började han klättra i trappor, så vi köpte en trappgrind och problemet var löst. Men tur att det finns trappa på hotellrummet, så han kan öva lite igen. julian 10 månader. 25 sekunder är hans rekord och det är 16 trappsteg, så ja de går undan.


resenären.

Älskade gubben. Han är så duktig och snäll.
 

Kvällen

Det var så härlig kväll igår. Vi firade moster och åt gott. Shoppade lite och till slut på en bar. Någon av oss fick en lite väl stark drink;)


50.

Idag fyller moster 50 år, just nu ligger vi vid terrassen/poolen och firar henne. Stort grattis till dig!


RSS 2.0