Mars är en dålig månad.

Den här tiden på våren är inte så värst kul tycker jag. Idag kom det fram att våra "bästa vänner" i laget skall flytta bort. Men vi önskar dem lycka till, och får hoppas de stannar i Danmark så ser vi de ofta ändå.


På onsdag drar jag iväg till Norge igen, det tar riktigt emot. Vill bara vara här nu och börja jobba, få ett eget liv här.

Den här månaden har det varit många motgångar för oss, och de fortsatte på lördagen då vi upptäckte mögel i sovrummet. Så nu skall vi flytta härifrån, men har ingenstans att ta vägen.


Ha en god vecka, själv väntar jag mest på vecka 14.

Sista praktikdagen imorgon.Jag skulle så gärna vilja ha praktik någon vecka till, trivs super bra. Men nu är de igen ett skritt närmare färdig utbildning.

Bilden ovanför var mitt första lilla projekt med barnen, förberedelser inför påsken. Nu ikväll har jag stått och blåst ur allt innehåll i 15 ägg. Imorgon skall vi måla dem och vispa ägg- och sockerblandning. Till det skall vi ha olika sorters bär.


Skall bli intressant och se när jag får ett jobb, vill ha ett nu!


Mors-thy håndbold modeshow 2011

Igår var jag på handbollens modeshow, modellerna var ifrån dam- och herrlaget. Jac var super söt, och hans kläder var snygga.KristianJacMarcofina kläder!Fanns även en hel del lättklädda flickor...och pojkar..Hello KristianMorten spelar gitarr.
Var en super kväll, bra underhållning, goda muffins och bra musik! Fan klubben skall ha ett stort tack för att de orkar arrangera.

Godnatt.

Nu kallar sängen! Veckan som kommer har jag inplanerat följande förutom praktik: bli, frisk, träna minst 4 gånger och gå på Mors-Thys modeshow på lördagkväll.


Ha en bra vecka!


Weekenden.

På fredag kl.13 plockade Jac upp mig från praktiken. Jag hade lyckats bli ordentligt förkyld så sov en del påvägen ner till Flensburg.Jac med mina brillor.En sliten Malin.

Vi stannade och handlade vid Scandinavium centrum i Flensburg. Till o me finnar var där och hamstade alkohol. En lapin kulta öl låda kostarde 7,5 euro tror ja, och en smirnoff ice låda kostade 20 euro. skit billig butik.Hamstrar dricka.


Sedan körde vi till vårt hotell. Det var ett bra hotell som låg inne i centrum av flensburg.

En helt okej utsikt lyckades vi få! Tyvärr så var jag så trött på fredagkväll så vi blev bara på hotellet och jag somnade väldigt fort. Under natten vaknad ejag helatiden och frös och svettades, blä. Men trots det pinade vi oss att gå 2 timmar på stan, köpte mina första par chinos o ett bälte. Dock vet jag inte hurdana skor man skall ha till dem, tips tas gärna emot!
Sedan åt jag tomatsoppa och så började vi köra hemåt igen. Tyvärr blev det en väldigt kort visit, men var nog bäst för mig. 2 timmar och 50 minuter senare var vi i Thisted.


Tack för en härlig helg Jac! Helgens stora förvåning var att både jag och Jac förstår otroligt mycket tyska, jippiii!

Vårkläder.

Säger som Linda: Skulle jag ha barn skulle han/hon/de gå klädda i dessa kläder.
Hejja Lindex.

---------------------------------------------------

Hjälp mig någon, hur lagar man linkar? Jag minns inte mer. (www.lindasjoblom.com) är iaf bloggen jag lånade bilden på kläderna ifrån.

RSS 2.0