Gott nytt år 2009

Biffen,potatisen,chokokaka sitter nätt i magen nu. snart säkert chips ännu. kappsäcken är färgid packad,imorgon London. jippi.

Gott nytt år!!

jiha!

Min telefon sa upp kontraktet, så idag kom min älskling med en förtidig födelsedagspresent. Samsung J700. Enda telefonen jag tyckte var okej. Så får hoppas den uppfyller mina små krav.



Imoron jobb 10-17.Jac är ledig så han skall på träning och sen städa. Nu skall vi packa klart för London. Är det dyrt med taxi i London?


Dagarna går.

Lördagen var så otroligt, lätt bästa handbollsminnet hittills. Jag är stolt;)

Söndagen gick åt till att slappa och äta, samt en lång jävla promenad upp till hallen efter bilen.

Idag har jag jobbat 10-16, varit på spinning, ätit Jacs goda mat och nu skall vi reda upp lite.

Imorgon är jag ledig. Skall träffa Margrethe,kolla in reorna,städa,packa till resan och motionera.

Onsdagen skulle jag oxå vara ledig från jobbet, men eftersom jag inte kan säga nej till pengar skall jag jobba 7 timmar då. På kvällen är det nyårsafton, så vi skall laga inrefile´ och lite annat gott. Inga andra planer.

Torsdag åker jag och Jac iväg till London!!! Hem på måndagskvällen igen. Kommer bli nice.

Jag har lagt upp bilder på facebook. Nu skall jag fortsätta frossandet, huhu:( moikka

 

Syskonen firar jul



Norgesmester 2008

Runar vann cupfinalen 27-24. Härligt. Mitt bästa handbollsminne hittills. Bra fiilis,alkohol,bra match,mycke publik,bra fest i hallen osv.. Beröttar mer en annan dag, och skall lägga in alla bilder jag tog med min nya kamera.



 

Nu och sova. Skall jobba 10-16 imoron, och sen kanske och träna. Börjar vara dags efter 3 träningsfria veckor..

Natti

Första besöket i Norge

Bilder från mammas kamera från deras första besök:


Mammas mat.


Hello Sandefjord


Sandefjord-Strömstad. shoppingtur



Syskonkärlek Små fina hus


Stolthet. Vår f.d gata Vår lägenhet när vi är miljonärer.



Försöker göra er sugna på att besöka oss, kanske jag lyckas övertala någon iaf.Fast int bilderna är dom bästa. Men det är vi.

Fredag.

Kl. 8.30 for jag till Millo. Umgicks med henne och gossen tills kl.13, då det var dags att söka Emma. Sedan agerade jag kusk åt prinsessan Kihlstedt som skulle till Åbo.Borde själv ha åkt med och shoppat.
kl.17 gick jag ut och gå med Martina i en timme, och sedan satt vi en stund i rummet och skvallrade.

Nu skall jag läsa nya Veckorevyn.
Hoppas älskling du blir frisk nu,  synd om du inte kan spela på söndag.



Mitt första möte med 5veckors gamla 'Luca. bilder från idag kommer en annangång.



Imoron skall jag handla julklapp åt Emma, springa till Alko. Ska se om jag får ett vuxenpoäng till, beror på om jag köper vin eller inte. Sedan är det dags för Bk-West och festligheter. Har sett fram emot den här helgen så länge. Och du sjukdomen, bär jag på dig  får du bryta ut 6.1, tills dess är jag full planerad!



Torsdag.

Jag anlände till Karis 17-tiden.

Jag har besökt Millo o Luca,slappat hemma,cruisa me Lotta o pratat med Kims flickvän.Nu datanördar ja lite, o snart o sova med Emma. Jac är ännu sjuk, stackarn.
Själv har jag 37c nu, ja brukar aldri ha så högt. Så hoppas jag int blir sjuk utan vaknar upp pigg o kry:)

Imoron skall jag iaf vara med Millo igen, skoij.o ja väntar på affes. Ingen skall få förstöra min helg:P

Kram o gonatt.

Tycker om dig Jac, har på känn att du kanske läser det här?

Godnatt.

Jag har bara slappat och ätit hela dagen. Nu skall jac packa det sista och sen o sova. Förhoppningsvis hålls jag någorlunda frisk, Jac mår bättre redan nu.

Om nån vill ut och gå imoron halv 9tiden på kvällen, hör av er!! Jag är i behov av att röra på mig och få skvallra, har inte gjort det på alltför länge. Nästa år skall jag träna;)

Lotta K, och Martina är iaf påväg till Affes på helgen, kanske det blir fler? Har packat in en partyoutfit, så den måste jag ta på mig på lördag. Tyvärr är den inget extra. Fina svarta fodralet sparas till helgen därefter.

Gonatt!! dödar mig själv om jag saknar jac över helgen, hehe..


Onsdag

Haft värk i foten o benet en stor del av natten och Jac har fått feber:( Vi sovde nästan inget. Hoppas jag slipper bli sjuk igen.Det är fräckt om jag blir det, för jag har inte smittat Jac på 1,5 år:D
kl.7 på morgonen var jag o handla till sjuklingen.

Idag skall jag packa tills Finlands resan. De julklappar jag har köpt kommer ta mycket plats, så tror Jac får ta hem dem på måndag. Lite partykläder skall jag ta med, förhoppningsvis blir det utgång på lördag, annors får det vänta tills Oslo 27.12.

Jag har slött. och klockan är 9 på morgonen. Bra dag på kommande.

Jac behåll dina baciller, men månne it jag är smittad redan, men kanske de int bryter ut;) Skulle gärna vilja ha en skön vecka i finland. Alla som bor utomlands förstår hur skönt det är att komma hem till lilla tryggheten i finland, int sant?=)

Skit inlägg. skit dag. hej



:(

Snälla foten, ha inte någo benbrott eller nåt annat fel igen en gång. Amen.Det önskar jag mig i julklapp, o d ekan ja väl få ändå? klarar de int en gång till.



Lördag.

Men du: 
Glöm inte bort, glöm inte bort,
Glöm inte bort att du är värdelös (värdelös)
och illa omtyckt för den du är. (ditt jävla svin)
Glöm inte bort att du är värdelös, (värdelös)
det är väl inget mer med det? (ditt jävla svin)

Björn Rosenström.

Godnatt






Foton: Anne Geddes

Jag väntar så på att få se lilla Luca igen! Så om en vecka skall jag våldsgästa millo. Och när jac oxå är i karis skall vi dit:) Roligt då jac o mika oxå känner varandra!

Nu och sova, så ork jag jobba lite imoron igen. puss hej

Fredag

Vaknade upp med en täppt näsa, så blev ingen träning på moron. Huvudet dunkkar. Hoppas int jag blir sjukare igen, en jaksa.
Nu skall jag värma ris och kycklinglåda och kl.15 är det dags för jobb. Synd så missar jag Idol finalen ikväll, har jag tur och hinner hem till kl.21 får jag iaf se lite.

Imoron är det jobb 10-16.30 och sedan Jackie time. Självklart börjar vi med att skåda Norges EM-final. Sen får han bestämma programmet.

Jag vill att det är lördag kl.16.30 nu!
Eller Torsdag kl.17 då jag är på åsvängen!

Men det går fort dit, får vi hoppas.

Dessutom såg jag att min sista examen är 12.6, sen är det sommarlov.Härligt.Skall kanske jobba någon vecka, om jag får.Sedan hem och chilla i juli, det låter väl heelt okej?;)

Slut svamlar för idag.h. världens sämsta bloggerska.


Läsande blev citychillas.

Idag skulle jag läsa,laga mat och träna. Det sket sig. Istället har jag flängt runt på stan med Margrethe. Snart blir det mat och sen gymmet. Bra så.

Idag köpte jag en päslmössa. Men vet inte ännu hur jag skall förhålla mig till den.Tycker den är cool, men kan jag verkligen gå runt med den`?:D En sådan modell köpte jag, och färgen är nästan lik.

 

Nu skall jag vänta på att Jac kommer hem. Imoron börjar min jobbputki, vill inte jobba till 21.30 imoron, missar ju Idol.Tur så finns det repris! puss

Onsdag

På måndag var jag på ett Stramopp pass på gymmet, och idag kom benvärken. Herregud sålänge sen ja ha haft ont i benen, skönt. Konstigt att det kom idag bara, för igår gick det hu bra som helst att träna på löpbandet igår. Nå likaväl steg jag upp 7.30 och gick på morgonspinning till gymmet, så nu känner jag mig redo för dagen.
Efter spinningen gick jag till läkaren, och de tog ett prov av mig.

Resten av dagen skall jag föröska läsa 50sidor i en bok, fysisk fostring.Städa lite kanske jag oxå får till. Kl.14.30 är det start till Runarhallen där killarns skall äta, sen ska jag med och se på en viktig match i Oslo. Laget de möter har 4poäng mera än Runar i tabellen, så jag tror tyvärr det blir en förlust idag. Senaste matcherna har jag bara sett ett blekt Runar lag, men kanske de vänder...

På fredag,lördag,måndag och tisdag skall jag jobba, och nästa torsdag är det äntligen start hemåt igen!:) Kanske vi alla borde hitta på något på fredag, det skulle vara kul!
Jag behöv bara inhandla en julklapp till, det är åt lillesyster, sen är jag klar med det. Kommer bli en skön jul i år, då man får se allihopam igen. Men juldagen vet jag inte ens om jag firar i år, tråkmåns som jag är.

Varför kan jag inte få mera pengar i studiestöd?! Dumma Jac!!!

Ha en bra dag och håll tummarna för Runar ikväll.


tisdag.

Min dag skall se ut enligt följande:

-Bibban och läsa från 11-14
-Handla kyckling osv, skall prova laga en ny rätt
-Städa klädskåpet
-Spinning60.

Hoppas jag klarar av mina planer, läsandet iaf. Men har blivit så omotiverad till att träna, hur skall jag komma tillbaka på mitt gamla ordentliga tränar-idiot-spår?


Har ingen aning hur jag lyckades få det sådär stort. Men det får stå nu bara, orkar inte ændra. nu ændrades bokstæverna med, jag ger upp.
Nån med till affes 20.12?

i väntan på mer.

Ja skall sriva en blogg om helgen samt visa lite bilder. Men just nu måst jag reda upp allt i lägenheten, plocka alla miljontals flaskor. imoron skall jag läsa lite, fast jag egentligen har jullov redan:)

En bild från julfesten för 2 veckor sedan.

 

skatteåterbäring.

kan inte fatta att jag fick tillbaka 500ege. konstigt! men bara att tacka o ta emot.

Helg

Den här fredagen började med att vi har haft program för 9 barn ute. Det regnade så tom. trosorna är genom blöta. Smart val av kläder Malin.
Påvägen dit tänkte det gå på tok, tur så behövde jag inte vara med om andra utkörningen på 4 dagar.Hennes kille kom och fixade det, så bilen hölls påvägen.
Nu skall jag skriva en logg om vad vi har gjort med barnen, sen kan jag ta helg. På måndag skall vi bara leverera in det till läraren, och så har jag JULLOV. Hurra!Blir 4 dagars jobb och sedan hem till mina älsklingar i finland.

Tillbax till helgen. Idag skall jag på spinning medan Jac tränar. Sen blir det skinkpaj,norges em-match och Idol=) Imoron skall vi bara chilla och vara med varandra, och säkert oxå med vår tredje hälft Eric. Jag skulle gärna vilja ut och dricka lite igen, men det vill inte Jac. Han leker att han satsar på handboll.

om 13 dagar är jag hemma! jess.Ha en bra helg!


Saknade brodern.

Idag har min bror kommit hem från Thailand:):)

Snart ses vi! Skall låna en bild på honom.


klassutfärd.

Snön kom på söndag, så på måndag-tisdag hade vi "jul i skogen" med klassen. Jullovet är farligt nära nu, två uppgiftr till att laga klart, och så är lovet här. Nästa gång jag behöver vara i skolan är 6.1.09.

Några bilder från utfärden:

 

Deiligt

 

Väntar på kex.


Resultatet blev bränt.

 

Så gick det:( Men tur så kom en traktor och tog upp bilen.


Nu väntar jag på killen, skall krama ihjäl honom. Men tror han är lite sur, de förlorade topp uppgöret i Bergen med 8 mål:(

gonatt







RSS 2.0