Favorit lunch

Då jag är ensam hemma äter jag ofta havregrynsgröt med jordgubbar. Går snabbt att laga och är gott! Dessutom vill int Jac ha det, så jag får passa på äta det nu :)


Ny vecka

Denna vecka kommer bli grymt tråkig eftersom Jac åkt iväg på träningsläger, så hoppas det går fort tills lördagen.
Vaknade kl. 7 då han åkte iväg, och har sen dess suttit vid datorn och nördat. Jag hade planerat att gå massor den här veckan, men tyvärr säger min kropp stopp. Kan inte röra vänstra ben, känns som något är i kläm i svanskotan. Men hoppas lite massage hjälper, har hittat massage för gravida i grannstaden, det skall absolut provas på. Fick dessutom lön idag, så då måst man lyxa till det lite :)
 
Annars gick jag och lillen in i en ny vecka idag igen, nu är vi i vecka 33. Vår granne födde en flicka i vecka 33 förra veckan, men allting gick bra. Graviditeten börjar nog kännas mera nu på kroppen, och magen skall ännu växa lite. Men snart får vi se den lille, vi väntar så.
 
 
 
 
 
 
pen,
 
 
Emma, kommer du hit igen? snela snela.
 
 

Riktig sommardag

Strandhäng, kongespill, glass ätas på mors by night, golfbanan och smoothie just nu. Härligt.


Babyalarm check.

Då var babyalarmet köpt. Det som kvarstår är bilstol och små grejjer, vi har några alternativ. Låna bilstol, köpa en brio primo med isofix, eller köpa en maxicosi stol som barnet kan ha från nyfödd till 3 år. Svårt!
 
 
Någon som har detta? Fungerar dem fint?

Äntligen

Sommaren har kommit till mors idag, 23c och full sol. Hoppas det fortsätter såhär hela juli.. Senast set var soldag här var i juni, då hade de haft max 4 dagar. Så sämre kan det inte bli. Men idag njuter vi, sista dagen Emma är här också;(


Hej hallo

Ett besök till jesperhus, soffahäng och nu ska Emma ut och springa. Tråkig söndag då allt är stängt!


Lördag

Idag var vi ut och äta med Jacs lag. Pojkarna hade delats in i grupper och skulle ha teater för oss. Var roligt.
 
 
 
Syrrorna är klara för att åka iväg.
 
 
Här kommer lite bilder från teatern. Mest såklart på Jacs grupp, deras nyckelord i teatern handlade om egenträning och utveckling. Det började från start, det vill säga att en baby föddes. Jac var hans tränare, och så visade det sig utvecklingen i hans handbollskarriär. Osv. Int roligt då jag förklarar såhär, men kan lova er att det var skit roligt, speciellt roligt och se Jac bjuda på sig själv.;)
 
 
 
Här leker M & S direktören och en annan medarbetare. S hade till och med klippt sig för att passa in i rollen.
 
  
 
Här föds baby Mads. Autch
 
 
Här visar tränaren hur man blir via självträning, då Mads valde flaskan istället för träning.
 
 
 
 
Genom utveckling och träning vinner man guld. Dessutom vann Jacs grupp, så de fick golfbollar i pris. De kommer nog inte till användning för honom;)
 
 
Tur så var detta på dagen, så vi var hemma redan 18-tiden. Sedan dess har jag tagit lite foton på Emma och sett på en film. 2 dagar till är Emma här, fan vad det kommer bli tråkigt sen.
 

Fredag

Vi började dagen med ett besök i Jesperhus. Vi kollade 4D bio, det är riktigt roligt. Det har ännu inte regnat idag, och solen visar sig lite bland alla moln. Kan vi inte få en sommardag snart??
 
 
 
 
 
 
 
 
Jac har som vanligt en lång dag i hallen. Först tränar de på förmiddagen, och så äter de lunch där + träning efteråt igen. Skit tråkigt. Tur så har jag Emma här nu, men när hon åker hem blir jag nog deppad. Dessutom har de nya regler i laget, vilket gör så att Jac inte kan åka med mig till match längre, man måste åka med lagkompisar och absolut inga flickvänner med i bilen. Vi har alltid haft 2 andra pojkar med och åka med oss, så fattar inte helt problemet. Blev riktigt sur då jag hörde det! Det betyder bara en sak, att Jac aldrig tar bil till matcherna som är under 1,5 h från oss. Då har jag och babyn bilen! Och blir det problem med det, blir jag tokig. De åker nästan bara buss till de matcher som är mera än 2 h bort, men många lag är ju här alledeles i närheten. Sydn då jag är enda tillflyttade flickvännen i klubben, så skall de ta bort den glädjen av mig också! Skit kul att bo här.
 
 
Idag har vi ännu planlagt att städa bokhyllan, och kasta ut lite skolböcker som jag inte behöver mera. Lillen måst ju få lite plats också att ha sina saker på. Emma skall också ut och springa, och jag cyklar vid sidan av igen;)
 
Imorgon skall vi till ett sommarhus med Jacs lag, och det utlovas super underhållning med teater från spelarna.
 
 

Lilla korven

Små korvar på axeln/ryggen. Bra att han samlar på sig lite fett:) Såg precis filmen från ultraljudet med Jac, vi väntar på honom.


Ultraljud

Igår fick vi se lillen igen. Han visade sig mer igår! Hade otroligt runda kinder och vägde 1500g. Skönt och veta att han är normal och väger normalt. Nu är det heller inte sålänge tills vi får se honom på riktigt, skall bli så roligt.


Längtan

Längtar efter att kunna träna igen. Idag cyklade jag vid sidan av Emma då hon sprang! Var också till jordmor idag, babyn har det bra, men mitt blodtryck va lite dåligt. Imorgon drar vi till Viborg och shoppa, och sen till Hobro på 3D. Hoppas lillen vill visa sig :)


Välkommen till världen

Idag var vi och hälsade på "lillebror" och hans familj. Söt baby med mycket hår, och väldigt lugn!


Magbild

 
 
 
 
 
 
Ursäkta för lite väl naken bild.
 
Skall bli intressant att se hur mycket kulan ännu skall växa. Kan den lixom växa mer? Snart spricker skinnet känns det som.

Lista vecka 30+0

Dags för populära  graviditetslista igen, sjukt att det bara är 70 dagar kvar tills termin.
 
 
Halsbränna: Ja, tyvärr. Hemskt.

Ryggbesvär:Ont i korsryggen, speciellt då jag varit igårn mycket.

Bäckenbesvär:
  bara ryggont, hoppas inte det utvecklar sig till bäckenbesvär.

Muskel och vadkramp
: Har haft problem med det senaste 2veckorna, men före det ingenting.

Åderbrock:
Nej, inget sånt.

Nästäppa:
Nej

Urinvägsinfektion: 
Nej

Känsligt tandkött:
Nej

Bättre hy och hår:
Vet inte, iallafall är huden bättre än i början av graviditeten.

Illamående:
Behöver inte ens svara på denna fråga.. Men igår hade jag en spyfri dag, jippi! Men mådde så dåligt sista veckan i finland, så på tiden med bättre dagar igen.

Viktökning:
Cirka 10 kg tror ja, men vet ej exakt.

Trötthet:
Lite.

Upp och ner i humöret:
Inte mer än vanligt, snarare har jag blivit lugnare.

Strimmor på magen:
Nej inte ännu, dock tror jag att jag håller på få på rumppan. Så vi får se!

Putande navel:
Nej, men snart är det nog på gränsen. Den är så uttänjd det bara går att bli.


Svullnader:
Mycket, speciellt då jag rör på mig.

Yrsel: Nja

Förhöjd kroppstemperatur/svettningar:
Nej

Blodbrist/
järnbrist:
Ja, 104 sist.

Sammandragningar: Ja, ibland. men de gör inte ont som tur är!

Sömnproblem: Sådär. Vaknar jätte tidigt, och behöv kissa massor.

Nytt konstigt matbehov:
Nej
 
 
 
Det har inte ändrat så mycket, förutom vad och muskelbesvär, samt mer ont i ryggen. Hade ont i början av graviditeten också, men inget mellan vecka 18 tills nu.
 
Idag har jag tvättat 7 maskiner tvätt, snart är babyns kläder tvättade och redo. Men vi väntar nog helst på dig tills september <3
 

Söndag.

Lite sol idag, men inte mycket. Jag och Emma sitter ute och läser, men snart skall jag efter Jac till golfbanan. Vi har inga stora planer idag. Men imorgon skall vi till en by nära Skjern för att hälsa på en nyfödd baby och hans familj.


Regning lördag

Vilket sommarväder, 15c o regn. Då är shopping i Aalborg perfekt sysselsättning.


Äntligen

Nu fungerar förhoppningsvis appen igen! Ni ska snart få rn magbild igen, men den här bilden är 2v gammal. Vi sku iväg på Linas konfirmation! Förresten så har de funnit 2/3 väskor, hoppas den tredje kommer fram. Antingen min eller Emmas som är borta:(


Gulli gull.

Jacs kusin Sofie tog bilder på oss, hon tog massor med bilder, men tyvärr så är inte jag så fotogenisk så vi raderade många. Och allt extra lager på kroppen gör ju också sitt;) Då bilderna togs var jag i vecka 28+4.
 
 
 
 
 
 
 
Tänk om cirka 10 veckorn är det inte bara vi två mera. Sjukt spännande!

Fan för Norwegian.

Ingen av oss fick våra kappsäckar idag i Aalborg. Kan inte ens beskriva hur ledsen jag blir om de inte kommer fram, men sån otur kan vi ju inte ha. Hade typ 10 kg me kläder till babyn som vi fått och köpt, det går inte att ersätta för mig:)
 
 
Så snälla snälla snälla, se till att väskorna kommer fram och helst är här tills lördag.

Semestern börjar ta slut.

Plötsligt har månaden gått, och imorgon sätter vi oss på planet hem igen. Vi har haft det helt skönt här hemma. Vi har dock en hel kass extra med hem till babyn, tack för alla presenter! Tur så kommer Emma med till Danmark, och stannar med oss tills 24.7. Sen behöver jag bara vara ensam 4 veckor, och då börjar jac ha mer normala träningstider med handbollen igen. Blir ovant att inte ha honom hemma så mycket nu.
 
sommarminnen:
 
- Varit i Tenala
- Shoppa
- Ätit glass och allt annat nyttigt...
- Träffat kompisarna.
- Konfirmation
- Slappat.
 
Har även hänt en del tråkigt denna sommar, men det vill jag inte skriva om. Hoppas jag börjar sova bättre om nätterna snart igen, och att allting ordnar sig.
 
 
 
Hejdå Finland, Hej Danmark!
 
 
 

Skön dag

Vi började dagen med att vara hos millo en stund, skönt att vara ute. Sedan tog vi det bara lungt och så var jag med Mamma och Emma till säästö och stan. På kvällen kom kusin Daniel och Julia på besök, även moster och Eki. Vi fick blåbärspaj och vaniljvisp, gött. Nu sitter vi i Tenala, och skall hem imorogn tidigt. Skön dag!
 
Imorgon skall jag hjälpa Emma och Mamma med att städa lite, Emma skall konfirmeras på torsdag. Börjar bli trist att inse att vi snart skall hem igen, är lessen över det. Tur så kommer Emma med, så känns det bättre. För Jac kommer nog int vara nånting hemma före september, så blir inte så värst kul tills dess. Hoppas tiden går fort och sen är lillen här!=)
 
 
 

Semester

Skönt att vara hemma litegrann, vi har just varit hemma i 3veckor.
 
En fråga, om någon av er andra använder appen blogg.se på iphonen, stärvar den till er? Varje gång jag prövar logga in sgäer det att jag har fel användarnamn eller lösenord. Hjäälp.
 
 
 

RSS 2.0