Bläää

På fredag dag började jag spy, fortsatte med det ca 4 gånger i timmen tills lördag dag. Så blev Julian förkyld igår kväll och sov skit inatt. Hoppas han inte får magsjuka. jac tycker han har småont i magen, men det får han alltid om nån har;) Så nu får vi se hur det går. Så ja, ni kan ju tänka er hur jag känner mig idag?!


Update

Senaste dagarna har vi njutit av vädret ute. Julian har gjort premiär med gungandet och krypandet på gräsmattan. Julian vill bara stå över allt och går långs möbler. Jag har sedan 2v tillbaka snuva, och det är jobbigt att ha näsan täppt. Jag har opererat mig för att slippa bland annat detta, så hoppas det försvinner. Idag kl 10.30 skall jag till läkaren och få livmoderhalsvaccin, är sjukt nervös för hatar nålar. Har varit nervös i en vecka nu, så får se om jag alls kommer iväg.


Lördag

Igår hade vi middag med grannarna, och efter det for jag och Tanja ut på byen och drack en mokai. Jac vaktade båda babyna, vi var hemma vid 12 igen. Idag var det min tur med sovmorgon, så sov tills 8. Nu sitter jag ute i solen medan julian sover. Bara Jac kommer hem skall vi på cafe! Tror det blir en kanon lördag


Fredag

Jac har som tur bara en träning idag, så nu ligger vi och slappar på soffan medan Julian sover. Vi har också förberett maten färdigt för ikväll, vi skall äta tillsammans med alla grannar. Mth förlorade tyvärr med 1 mål mot BSV hemma på onsdagen, så synd, vinst hade betytt en plats i semifinalen. Tobias och Marcus var sjukt bra frammåt, så blev inte lika mycket speltid i anfall som vanligt för Jac! Men så är det, som tur har han gjort det super i anfall i de andra matherna. Försvar står han i hela matchen, som trea eller etta. Förlorar de två sista matcherna åker vi till södern i början av maj, annars får vi se hur det blir!
 
Jag och Julian kommer hem 6.6, för jag skall på konsert med mina fina kompisar Linda och Lotta:):)
 
Trevlig helg!
 

Onsdag

Igår firade vi Jac som blev 27 år:) Idag vaknade vår dreng redan klockan 6.15, men det är okej då han sover hela natten. Nu ligger han och myser med mig medan Jac får sova längre. Idag skall jag på mamma/barn grupp, Julian får bli hemma med pappa på grund av en flicka troligtvis börjar få vattkoppor. På dagen skall vi säkert njuta av varma vädret, vi har haft 14c senaste dagarna! Så svårt att klä på Julian, svetten bara rinner åt honom oavsett. Ikväll har Jac hemmamatch igen, tyvärr i andra staden Thisted och matchen börjar 20.30. Så tror nästan jag blir hemma och ser den i tv, Julian är det inget problem att ta med han skulle bara sova i vagnen, men tycker det blir jobbigt för oss alla! Men vinner de idag är de förhoppningsvis i semifinal! Skulle vara helt sjukt!!!


Julians vardag.

Såhär ser en typisk Julian dag ut. Cirka klockslag:)
 
6.30/7 Godmorgon. Vi tar honom till vår säng en stund och han ammas.
 
9.00  Får han 150 mml flaska.
 
9.30-11 sover han sin första dagssömn.
 
12.00 får han lunch, ofta gröt.
 
14.00 får han flaska igen, ofta 150-200 mml.
 
14.30-16/16.30 sover han sin andra dagssömn.
 
17.00 får han potatis med grönsaker och kött. Och grönsaker han själv får tugga på. Ibland  även lite flaska.
 
19.30 får han 250 mml välling.
 
20.00 sätter vi honom i säng och han somnar på en gång.
 
 
På natten ger vi tutten 1-2 ggr, någon gång hör vi inte alls från honom, men det är inte så ofta. Iblnad kommer han till oss och sover sisa timmen före han är helt vaken. Som ni ser så ammar jag inte mycket mera, räknar med att det är helt slut snart. Vi måst också börja införa frukost åt honom nu, inte bara flaska.
 
Då Julian är vaken kryper han omkring 60% av tiden, står vid möbler 35% av tiden, och sista 5% kan han vara lugn och sitta nära oss eller på golvet. Vi skulle gärna önska han vara mera en gosbebis, men allt kan man inte få. Så det är full fart på helatiden då han är vaken. So tur har han på bara 5 dagar blivit mycket mera stabil då han står, han faller inte lika mycket mera. Dessutom sätter han ner sig igen då han inte orkar stå mera, skönt för oss.
 
 
 
 
 
Julian och en av hans tjejer.
 
 
 
 
 

Julian 3 veckor


Frågestund och jobbig tid.

Julian står upp överallt, faller ner och slår sig. Han kryper efter oss helatiden då han inte står. Kul tid då man helatiden skall se efter honom;) Så har inte så mycket att blogga om för tillfället, så tänkte ha en frågestund! Fråga på så försöker jag svara!


Lockout

Lärarna i lågstadiet och högstadiet har tvingats ut i strejk, det har pågått 1 vecka redan. Så alla skolbarn har ledigt! Vi har stött på många demonstrationer, när blir de eniga? Hoppas snart för tycker synd om barnen.


Snart hem igen

Har varit skönt att vara i Finland den här veckan, har haft massor med "malin-tid". Har sett Jagten på bio, se den. Tränat, läst, ansiktsbehandling, träffat vänner och en nyfödd baby, träffat släkten, handboll och en massa till. Just nu väntar vi på Jac och Julian sover på sin mommo. Vi ses om 2 månader igen!

https://cdn3.cdnme.se/330775/7-3/pic_516151b6e087c319f46018b5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/330775/7-3/pic_516151e09606ee4bac74399e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/330775/7-3/pic_516151e9e087c31a3fdee7ab.jpg" class="image">

 


7 månader.

Den 6.4 blev vårt troll 7 månader. Han är fortfarande en lika glad pojke som tur är.
 
- Det största som hänt utvecklingsmässigt är att han lärde sig krypa då han var 6 månader och 2 veckor gammal. Så nu far han överallt.
 
- Han stiger också up vid möbler, och faller ner.
 
- Han är 70cm och väger cirka 9 kg. Så vi använder str 74 nu.
 
- Han sov sämre en periord före han lärde sig krypa, så nu är det som det brukar vara igen. Får se hur länge det hålls så. På dagen sover han 3-4 timmar fördelat på 2 gånger.
 
- Vid 6,5 månaders ålder började han få mat 2 gånger om dagen, och lite efter det var han inte så intresserad av bröstet mera, så nu äter han nästan bara på morgonen.
 
- Han hade en periord i 2 veckor som han främjade för alla utan oss, men som tur gick det över.
 
- Han har varit i Finland på besök igen, och resorna gick bra.
 
 
 
 
Älskar dig trollet
 
 

Hemma igen.

Vi lämnade vinterlandet och landade i vårlandet idag igen en gång. Är som alltid trist att åka tillbaka, speciellt nu då vi har Julian. Jag har fått njuta av en massa egen tid, eftersom jag har haft många frivilliga barnvakter, tack för det!
 
Ses om 2 månader igen! Bliver tokig på min blogg då den väljer att vända bilderna fel. Suck!! Ni får stå ut med det, men tror snart  jag bara bloggar via iphonen, då fungerar det.
 
 
Julian och gamla Mommo
 
 
 
Välkommen till världen lilla vän! 7 månaders skillnad på dessa två.
 
 
 
Julian och Mommo
 
 
 
 

Hej från finland

Julian leker, och hans Pappa har redan ledsamt efter honom eftersom han skall bort hela helgen.


Tidig morgon

Efter 3 timmars sömn var det väckning, tur så sovde jag lite i bilen, och julian sov hela vägen. Han är väldigt snuvig och slemmig i halsen, men hoppas flygresan går bra ändå. Stackars liten. Hejdå DK!


RSS 2.0