Lördagen i bilder.

 

Jesperhus Blomsterpark

 

Thisted, café Salto.

 

 

Jac skulle fota mig och Jenny....

 

Sådärja.

 

Ut och cykla till kusten.


 

 

Minigolf, Jac vann. Här försöker Eric putta in bollen för att komma på samma poäng.

 

Efterrätt, Erics special.Efter detta spelade vi rummykubb i 2,5 timmar. Dagen var så skön, dessutom hade vi 27 c i skuggan. Idag är det mulet igen, och vi skall köra svenskarna till Frederikshavn. så 4 timmar i bilen blir det idag :) Dessutom kanske vi åker förbi skagen , då vi en gång bara är 20 km ifrån. Imorgon åker Jac iväg en vecka, och jag börjar jobba... Hoppas första veckan går skit fort!
Äntligen fredag

Vädret är okej, nu skall jag träna lite, men sen så skall jag hämta Eric och Jenny!! Vad kul att se dem igen :):) Ha en bra helg!

Tenn et lys for de døde og skadde etter tragedien i Oslo og Utøya.

Dette er helt utrolig, hvorfor, hvorfor, hvorfor?  Alle mine tanker går til det nydelige landet Norge og til de mennsker som er rammet av dette.


Hvile i frid.Flensburg.

Flensburg resan var bra. Shopping och slappas. Tyvärr regnade det. Pappa var i ässet över billig alkohol. Han köpte 7 lådor Tuborg, 2 lådor med annat, 2 jägarmaister, ca. 9 L vin, och några andra flaskor med cider och vin. För cirka 240 euro, okej pris.Idag tidigt åkte familjen hem. Känns så tomt. Speciellt då jag blivit van att få ha Emma vid min sida under en längre tid. Blääääh. Och just nu då jag behöv någon runt mig för att inte tänka på det, skall såklart Jac iväg på golftävling... Ge mig massor av vänner!!!

Torsdag

Godmorgon!

Jag slappar vid datan, Pappa ligger på soffan, Mamma tvättar fönster, Emma sover och Jac skall iväg på träning. Idag har vi inte några planer, jag och Emma måst på länk senare. vi har varit lata nu i 2 dagar. Imorgon den här tiden är vi påväg till Flensburg. Skall bli roligt! Hem kommer vi igen på lördag kväll!Handbollssäsongen har kört igång.

Igår tränade Jac 4 timmar, och idag fortsätter han med lika många antal timmar. Så ser varje veckodag ut för honom nu tills seriestart, skit tråkigt. Tur så börjar jag jobba.

Eftermiddagsträningen igår var offentligt, så vi var och kikade. Många nya ansikten, och för en av dem började träningen mindre bra. Han bröt foten. (Kanske det finns speltid för jac trots allt nu?, var det första jag tänkte, dumma malin). Hoppas han repar sig fort iallafall, för de har nog inte råd med många skador. Jac trodde att han kanske bröt samma ben som jag, men han skulle bli klar om 6 veckor igen. Så får se hur det går.Fick hem "idol" foton från förra säsongen, så söt han var. Nu har han dock bytt till egen nummer igen.


Slut med handbollssnacket för denna gång, märker att mitt intresse för handbollen har svalnat betydligt under sommaren. Har varit så skönt då Jac bara varit hemma.

Dags för ny vecka igen.

Den senaste veckan har varit super, så roligt att ha Emma här. Trots att regnet idag föll ner tills cirka 16-tiden, har vi haft en bra dag. Jag och Jac drog 11-tiden till gymmet, och då vi kom hem fick vi ceasar sallad och mockarutor. Eftersom regnet smällde ner yckte vi att vi skulle s epå en film, och eftersom vi har hört många pratat om filmen Black Swan så laddade vi ned den. Dock tycker jag att filmen får 1/5 toasts. Jac somnade efter 20 minuter.

Vi har även hunnit med två cykelrundor runt vattnet. Vi fotograferade, det älskar Emma. För tillfälllet väntar vi på att Mamma och Pappa anländer och på att Jac kommer hem. Han har varit och hämta serberna på flyplatsen.


 

 

 

 


Söndag.

Blev väckning före 8 idag på grund av att Jac som vanligt skall ut på golfbanan. Emma skulle jag väcka runt 10.30, så får vi hoppas på att hon är på strålande humör. Idag har vi typ inga planer, så vi får se vad vi skall göra. Löpa skall vi, men tror det blir inomhus för det regnar. Ikväll 22-tiden är Mamma och Pappa här, de stannar i en vecka. På fredag åker jag med min familj ner till flensburg. Jac får bli hemma och träna. På tal om hans träning, vilket sjukt schema de kommer att ha. Minst 4 timmar med laget om dagen. Får hoppas Jac gör det bra på träningarna iallafall så kanske han får spela litegrann.

Nya tränaren verkar små knäpp, Jac har gått från självklart första val till tredje val. Han har sett Jac spela typ 2 gånger, och de som han vill att skall spela istället för Jac är en som spelade 20 min ifjol och ensom varit skadad i 2 år. Fräckt av en tränare och komma och säga sådant där före man sett vem som är bäst på träningarna. In till jul ger vi tränaren en chans, om int J fått spela före det, så försöker vi komma oss bort. Vi måst bara tänka på mitt jobb och pengarna. Första utmaningen i livet för Jac för att försöka få speltid, så hoppas han utvecklas genom detta.


Sluta regna nu!! Ha en bra söndag.

2 timmar hos N, A och N.

Vi var två timmar hos A, J och N för någon dag sedan. Jag testade på något som jag aldrig trodde jag skulle våga, öron akupunktur. Detta på grund av att både jag och Emma tydligen är sneda i höfterna, vilket kan ge uppkomst till spännheten i käkarna osv. Såhär gick det till:

 

Först skulle man se hur jämna armarna är.

 

Samma sak med höfterna. Ni ser en liten skillnad om ni ser noggrannt.

 

pappersbit i munnen för att få en bättre balans. Tadaa, höfterna är mer raka!

 

Märka ut var nålarna skall vara.

 

Här sticker hon mig.Om detta hjälper kan jag dock inte uttala mig om, min käk borde bli lite mindre spänd. Så vi får se. Helt klart är det värt ett försök iallafall.


Vi fick dessutom kramas med nyvakna N.

 

 


Efter en stund kom N igång, och då dög jaginte mera att leka med (han har alltid bara velta leka med mig om jag är på plats), Emma var bäst.

 

 Gott med jordgubbar från landet, skulle inte vara helt fel med ett eget jordgubbsland ibland.


Live from Nörrebro.


Önskan.

Oj vad jag skulle önska att bo närmare Emma och få vara mer med henne. Vi har det super roligt, och kan göra massor tillsammans. Dessutom drar hon med mig ut på länk och pinar mig att springa hårdare. Älskar henne. Både jag och Jac tycker om att ha henne hos oss.

Nu skall jag snart väcka upp henne, och sen skall vi se va vi hittar på idag. Danska sommarvädret är verkligen inte något att hänga i julgranen, kallt och solen fattas.

 

Vi två på Åland i juni.

Tillbaka i DK.

Vi kom tillbaka till Danmark för 5 dagar sedan, med oss fick vi Emma. Vi började helgen med att undra i vilket land vårt baggae hade hamnat i, och Emma fick låna kläder av mig och Jac. På måndag fick vi kappsäckarna hemlevererade.

Vi har löpt en dlel och ätit gott. Igår startade vi morgonen med en kort gymtur, sedan var vi till Aalborg och shoppade. Gjorde några fynd! Bland annat ett Didriksson regnsätt till jobbet för 149 kr. Dock är byxorna 2 storlekar för stora, men då jag viker upp dem så gör de ingenting. Jag köpte också ett par jeans för 60 kr, två toppar för 20 kr styck och en hel baddräkt för 40kr. Nu behöver jag int skämmas då jag i vinter går till simhallen med sommarbikini. Då vi kom hem var jag och se på då Jac slog lite golf, och sen for vi och mata hästarna. Jag har hästsjukan för tillfället.På Jensens bøfhus.

 

 

Var riktigt kallt igår, och kalla vädret fortsätter idag ser det ut som. Hejdå lata stranddagar och solbrännan:)

 

Min favorithäst. Han är chef över dem alla, ingen annan häst kommer nära honom. Dock är han jätte snäll med mig och jag får klappa honom.

 


 

Jac höll sig till de mindre.


Semester lördag.

Vilken härlig dag det har varit. Först var vi ut och löpte på morgonen i Tenala, men inte så skönt i 27c värme. Sedan lekte vi lite med kattungen. Åskan och regnet smällde på. 15-tiden for vi till karis, och här solade vi tills 18-tiden. Det bästa med det var att Lotta och Mats besökte oss! Saknar den flickan så otroligt mycket:(


Nu kom vi precis hem från en sommarstuga, hälsade på en av Jacs kompisar. 5 dagar kvar i Finland, och finns så mycket jag ännu vill göra...RSS 2.0