snart färdigt.

Snart har jag packande klart, men skall försöka ta bort något plagg ännu. Tar med 3 omgångar kläder till fest, så får kanske ha något flera gånger, men det är inte så farligt. Har med mycke t-skjortor, så någon sån kan jag säkert packa bort. Har med 4 par skor, joggingskorna får int plats i min kappsäck, så de får Jac bära på. I Finland skall de bytas ut mot ett par nya :) Tog med 2omgångar träningskläder, får hålla. Blir int precis träningsläger i Finland för min del.


Jag har satt 300kr på olika hjälpemedel till flygningen, hoppas att ett av dem fungerar iallafall.


Hoppas det är lite varmt imorgon kväll, vill int ha jeans på:( Martina, blir en eller flera kossukolan imorgon:) Skall bli skönt att komma hem, och inte behöva fundera på att handla mat på 3 veckor, sparar lite pengar på det oxå;)

Nu skall jag jobba 10.30-16, sedan höypuls kl.17. Och sista packningen!! Såklart något kalorihäftigt som varje kväll:(Sommarlovsfirare i Tenala. På söndag sitter vi där igen! 
snart.

En jobbdag i barnehagen + en jobbdag på cafet. Och sedan drar vi hem till Finland:)

På lördag blir det alban för oss iaf, vi är säkert hemma före det. Hoppas hoppas att jag inte behöver gråta hela flygresan hem, och inte blir hög på smärtstillande. Amen.

fredag.

igår fick jag en hole in one, då jag var och puttade med jac. Avståndet var 10meter. duktig flicka.

annars så har jag int tränat ordentligt på hela veckan, bara lugna pass. orkar inte i denna värme:(

14 dagen på rad som det inte är moln på himlen och över 30c i skuggan. Jag har inte ännu ens simmat i år!!! Blir ju ingen strand pga jobb och på kvällen orkar jag inte...


Nu ska ja iväg på jobb igen, jobb pass 5/6, och sen är det ledigt en dag. :)

torsdag

Idag börjar min arbetstid kl. 9.30, men jag skall vara där 10tiden. Skönt. Blir åter ien en dag ute i solen med barnen, synd att vi vuxna int får lov att ha bikini ;)
Jag slutar 16.30, och skall då ut och gå med Trine en timme.Sedan blir det bara slappas, eventuellt damma alla kläder vi äger utomhus.

Igår satt Jac på choklad i soffan, dumhuvud. Så nu har vår lånade soffa ännu mer fläckar på sig, skäms att ge denna soffa tillbaka! Dumt med tygsoffor, och dessutom får den fläck direkt om tex vatten rör den. Blä, ge mig en svart lädersoffa nu som är våg egen, för mitt samvete tål snart inte mer.


Imorgon skall jag jobba och sedan kanske träna, om jag orkar i denna hetta. Lördag är det jobb och fest som gäller. Söndag slappa, och hoppas det regnar då så får vi ha en riktigt slappdag inomhus :D


Nästa vecka består bara av jobb, skall hinna jobba 45 timmar före vi reser hem till Finland den 11.7. Då är det en liten fest:)

Så mina närmaste planer är jobb,röra på mig då jag ork, fest och packning. Bra så.


Nu ska jag sluta, o laga mig klar för jobb. Sedan gå dit, tur så tar det inte längre än 20minuter.

RSS 2.0