släkt?

Både Ja co kim visade sin finare sidan i tidningen idag. Man märker att de har bott under samma tak ganska mycke.


Bild från västra nyland.


Jag undrar hur int fotografen kan få finare bilder? Eller så är det modellerna de e fel på.

åhh

Jag har packat med så lite kläder, så idag får jag inviga någon av Kims jumprar. Vad funderade jag på då jag packade?

Torsdag

-Ut o gå med Millo o babyn
-Laga mat
-Möta Emma till skolan
-Ljusparty hos Iris Linden;)
-Krama om Jac

Imoron:
-Knäppen med Emma o Jac. Sedan inga planer, någon som vill göra nåt?


Bild lånad från Hbl. Här är Jac arg eftersom man ser hans blodådra i pannan.

Finland förlorade 38-20 igår, vilket var helt väntat. Enligt tidningen så var Jac bäst i laget. Men man kan inte säga att han är bra när han spelar mot sånadär världsstjärnor, de får nog snabbt tyst på honom. Men de kan ja int säga åt honom...
Roligt var det oxå att Johan gjorde mål!!
Hoppas de vinner mot Grekland på söndag, då borde oxå Andreas vara med, hoppas det iaf, för de har inga backar nu.:)

Nu i duschen. Moikka taas

hmm

Fast jag tog det lungt på lördagen fick ja värre flunssa, så borde nog ha vari som ja brukar på affes. men nästa helg skall jag vara så, för jag har haft i bihålorna i 3 veckor nu. så int kan alkohol skada:) Får se bara om jag får någon med?!

Snart skall jag iväg på match med Linda. Imoron skall jag träffa Millo och sedan bowla med Emma, samt se saknade Jac i tvn. Idag har jag haft lite Jac behov, tror det beror på att jag pratade länge med honom igår, för under helgen har jag knappt tänkt en tanke på att ja vill ha kram o puss.

Dessutom har jag träffat invaliden idag, först när jag hörde det tyckte jag att det var "rätt" åt honom för det händer någongång någo om man e rikit full, men nu tycker ja så synd om honom o sku vilja krama ihjäl honom. För det finns inget värre än att bli skadad på en krogkväll, då skall man ju lixom ha roligt o int lida..:/

Hejhej, skall söka Linda nu.

Måndag

Idag har jag:
-Varit ut o gå med mamma
-Hälsat på mommo
-ut o gå med mig själv, hämta emma från skolan.
- ätit makaronilåda o emmas bullar.
-Hälsat på chrtista,matte o moa
-varit hos svärmor i en timme
 
Dessutom vill jag säga goodbye till den världberömda bilen Volle.Måst ta några fin åk till med den före den är poissa.
Min pojke är i helsingfors nu, så han skall snart ringa så får ja snacka med honom.

Imoron har ja frissatid kl.9, ska bara toppa det lite!Millo o babyboy  kommer oxå hit och WT match skall jag se.

Nati!

Min helg.

Är ju som sagt i Karis nu. På fredagskvällen träffade jag många av flickorna, och familjen.
Lördagen:
-Shopping i Karis...
-Ut o gå med Lotta Jung
-Se när lilla Emma stor lirade  i 2 matcher
-Laga mig klar för affes med Kosmetolog-Linda, som fixade kvinnliga naglar till mig.
-Ollis i nån timme.
-Sedan affes.= drack 3smirren, dansade lite,pratade med människor,såg många med 5promille och undrar vad det egentligen tänker på:), såg ett antal strider igen och många par som tjafsade,  asiga karar som kletar,  försökte få volvon att starta,Linda skulle  köra. Agerade taxi först till Madsens, sedan lärkkulla o sist åsvängen. Satt med Linda och snackade till lite före 3 i köksbordet. Det var en helt ok kväll, men ångrar definitvit inte att jag int drack mera.

Idag:
-Sett Finland-Estland (förlust), Kims lag krossade sjundeå.
-Jacs lag förslorade första matchen i serien idag, mot Drammen med 3 mål. bu:(

Nu skall jag snart  till rummet och se en film med Emma, sen skall vi sova. Imoron SKALL jag på länk, har fått snygga korvar när ja bara slappat nu.Skall även shoppa lite med Mamsen.

Blir tredje natten utan Jac inatt, det har gått helt bra hittills. Gonatt!

jag är redo...

att åka hem! snart skall vi och sova. 08.38 startar tåget mot oslo imoron, 18tiden e jag hemma i karis. Ska på hederliga crude 21tiden tror ja:D

o ska krama lilla emma. ps. vi hade 3 möss inne på åsvängen idag, vill inte sova där!:D

Torsdag

Sitter nu här med halva munnen,tungan och kinden bedövad, har varit hos tandläkaren. Skall packa allting klart, laga lasange gå på yoga. Har inga förväntningar av yogan, men måste gå på någon lugn timme. kommer säkert vara skit tråkigt.

Norska cupens semifinaler blev just lottade, Runar möter överlägset lättaste motståndet, Våleregna. Buuu. Det betyder med 80% chans att Jac har match 27.12. Inget jullov för honom:(
Idag hatar jag handbollen, vi har aldri mer en 1 dag ledigt tillsammans. Hade sett fram emot jullovet så mcke, roligt att vara med vänner och göra annat än bara tänka på handbollen. Allt kretsar kring det.

 imoron kommer jag hem=) på fredagkväll blir de säkert cruis o emma-time, på lörda moron skall jag ut o gå med vasa-Lotta:) och så fortsätter dagen med fullt program..

hejdå!

bravo runar.

Runar vann mot Follo med 38-21. hyvä.

Första gången jag fått se något otäckt på plan. En spelare fick något fel med hjärtat. Han rykte fram o tillbaka. Vill inte tänka på det, men hoppas de går bra för honom.

nu packa de sista i kappsäcken, jes. gonattJac Karlsson var nok en gang en av Runars dominerende spillere med et unikt overblikk og fantastiske innspill til Erik Åberg på strek. Foto: Per Langevei

onsdag.

- skola 9-15
-Runar-Follo kl.18
-Packa
-2 dagar kvar till finland
- jag har världens bästa pojkvän
-min snuva har börjat rinna, måste väl betyda att bihåleinf. släpper lite?!

och till sist, er otrolig glad i deg Margrethe, Göy att du liker handball nå. Varsågod M o hoppas jag stava rätt:D

jaa, vem alla skall ut på lördag? Snackade men Heni o linda, o de tänkte troligtvis köra på nyktra stilen. Det borde jag oxå, för vill inte vara sjuk länge.Den som har tid med ett cruis på fredagkväll, hör av dig!
Men fredag 30.11 e d huvu fullt me åsvängen lotta o Heni iaf, o säkert nån till?:D

Nu skall jag för första gången på en vecka försöka sätta nånting annat på än adidas kläder och kanske lite mascara. Väntar på att klockan är 15, hatar att sitta o snora på lektioner. morjens

äsch då

Huset blev inte sålt idag heller, så ni har ännu chans att köpa det, haha:D

Nu ska ja hämta Jac från träningen och sen äta maletköttsoppa, gott. ajo, min klass hade cyklat 40kilometer idag. Det skulle jag ALDRIG ha orkat med. Blir trött redan när jag går här inne. 8 dagar utan träning idag. men på torsdag är jag back, önsketänkande.

lycko önskning till min pappa.

Idag får han kanske sitt hus sålt, vi får hålla tummarna för att "paret" vill köpa huset av honom. lycka till daddy.

Tisdag.

Har sovit dåligt inatt, har huvudvärk nu, men kan äntligen snyta mig lite, det måste väl betyda att jag är på bättringsvägen? Efterson jag int ha kunna snyta mig pga tättheten på en vecka.

Mina planer idag är inte så många, som vanligt. Men kl.10 kommer en från klassen hit och vi skall gå igenom lite grupparbeten, eftersom hela klassen är ut o cylar idag ocg vi sjuklingar kunde inte följa med. Sedan skall jag laga maletköttsoppa. Har egentligen haft som mål att fara på pilates ikväll, men tror jag tyvärr får laga ett nytt mål. Det blir spinn45 eller yoga på torsdag. då får jag iaf en stämpel före jag åker hem.

Imoron har Runar hemma match mot Follo. Runar har en ökning på 300 i publiken nu sne förra året, skall bli intressant och se om det fortsätter så.

Nu duscha o sen försöka få mig som en människa igen!


positiv..

Jag har hört att positiva tankar hjälper, så nu tror jag iaf att jag kommer att vara frisk imoron! Är så trött på att inte få någon luft. 3 dagar med antibiotika borde ju ha botat lite, men nepp. Men imoron kommer jag att vara frisk, punkt :)

Nu skall Jac snart iväg på träning igen en gång. Jag skall antingen försöka läsa lite, eller så går jag och lägger mig.

om 4 dagar borde jag kliva in på åsvängen den här tiden, jippi!!

Söndag

Igår hade mitt handbollslag match mot Tönsberg, de förlorade med 8 mål. Idag möter runar Nötteröy på hemmaplan, skall fara och heja fram dem till vinst.

Nu har jag ätit antibiotika i ett dygn, så har ännu int märkt nån skillnad.Skall vara ute och gå sakta idag en stund, då märker man nog direkt hudant skick man är i. Hoppas,hoppas att jag kan vara med på pilates på tisdagen. jag behöv föer stämplar till gym-tävlingen. Man skall gå på 25 timmar på 8veckor.. Just nu har det gått 2veckor och jag har 7 stycken.Så blir ganska tungt att på 4veckor få till 18 timmar, för handbollen tar oxå lite tid. jag vill ju så gärna vinna den fina premien,en fin träningsväska fylld me grejjor.


Nu skall jag krypa ner under täcket igen. Ha en bra dag!

70+?

Får ofta höra av Eric att jag o Jac är som pensionärer. Vi är mycket hemma, dricker aldrig, har handlarlista med i butiken osv. Men till en viss del stämmer hans påstående.

Jac har druckit 1 gång sedan 25.7, jag har druckit 2 gånger. På hela sommaren var vi ut ca 4 gånger. Vi är mycket hemma, men vi läser inte korsord och Jac läser inte böcker. (där får du två pensionärs poäng erkki, + att du lägger pussel).

Men det är skönt att nt behöva vara ut helatiden, för det är i stort sätt samma varje gång. Men nu skall jag snart hem en vecka, så då får jag iaf besöka affes, jess.

Men lite måst vi nog ta och skärppa oss, för vi har inga barn och är inte såå gamla ändå.  Kan int ens skriva ut våra morgonplaner, då får vi höra igen.jag 2006. 2008 har jag varit en riktig tråk kärring, men snart blir det annat:) godnatt!!

Tävling.

Var in och kikade på Elins sida, där gjorde hon reklam för www.retroelephant.com, hon har uppnått 10 000 besökare och firar detta med att lotta ut en ljuvlig necessär!
Var med och tävla!


Häftigt!

Vill gratulera min kusin Daniel som blev klar pilot! Det är inte så dåligt..:) Mamma berätta att han snart skall på någon kurs i London. Pilot är tufft.Och man måst vara ganska smart till det, tur så har vi en sån i släkten iaf!

Tråkigt!!

Jag har så jäkla tråkigt. Bu. Ikväll skulle jag vilja på spinning, men får nog vänta tills torsdagen.:( Imoron börjar min antibiotika kur, hoppas verkligen inte jag får en trevlig infektion till som antibiotika ofta orsakar.

Jag hittade några bilder på nätet till.

  

 
Kan nån se mig?

Flickorna från mina grupp var just här, vi fördela lite uppgifter. Har någon av er nån ide om hur man beskriver ekosystemet? Det är min uppgift, och är smått osäker.
Skall snart ta en bok och läsa lite, sedan skala potatis. Blir mos,köttbullar och sås idag,mums! Sen skall vi inhandla frukt till vår fruktsallad.
Äntligen helg, skönt att Jac är hemma lite. Synd bara så blev inte den här helgen som vi hade planerat.


:(

jag har bihåleinflammation + någo bakterier. Försto inte riktigt vad han sa. nu ska ja först äta en medicin i 2 dagar, sen börja med en 10-dagars kurs antibiotika. ssatan.


nåja, nu ska ja äta grönsakssoppa, sedan iväg och jobba 3 timmar. hoppas int det är stressigt, för jag är rikit slut i kroppen.


Åhh.

Ännu täppt i näsan och öronvärk. Förhoppningsvis får jag tid till läkaren idag eller imorgon. Ingen träning ikväll:( Men tills lörda ska ja kunna vara med igen, det är mitt mål iaf.

Hoppas verkligen inte ja har bihåleinflammation, men inte borde man kunna vara allergisk mot så mycket den här årstiden?! tyvärr vet ja int:D för om jag behöv antibiotika vill jag ha det nu, och inte då jag är i finland. annors får affes glömma mig!

Nåja, idag skall jag vara i skolan 4timmar och sedan jobba 3 timmar. Det är troligtvis ganska lugnt på jobbet, och så får jag hjälp av butiken, så klarar av det tror att ja inte är mig själv.

Då var dagens klaga över.


Till det positiva idag hör att jag får helg efter kl.18 idag, det är bara en vecka kvar tills jag sticker hem.Jag är en lycklig flicka och har inga allvarliga sjukdomar. Så skall det låta.

Nu ska ja sluta skriva onödigt, istället försöka få kläder på mig, samt ordning på mitt skitiga hår. moikka


Babyfeber.

Jag har lite vanlig stegring samt näsan igen täppt, därtill har jag lite babyfeber. Men den febern får jag nog lida av minst 3 år till.nte mot
Igår var jag en sväng in på hvaltorvet, kunde int hålla mig borta från H&Ms barnavdelning. Min kompis har ju fått barn, ( bara 10 dagar tills jag får se honom), så kunde inte motstå att kpa något smått till babyboy.


  

Blev dessa vanliga,enkla o framför allt sköna mysbyxorna till lilla L###. Vet inte om jag får skriva hans namn, så bäst att jag har det sådär! Köpte storlek 68, så till julen kanske de passar får jag hoppas.

Nu ska ja köra jac ti hallen, se på hans och mina egna träningar. Hoppas flunssan försvinner tills imoron, så behöv jag int missa så många träningar.

moikka


älskade bemma.

Emma ( http://emmasofialin.blogg.se) är världens sötaste syster!


  

 

Snart är jag hemma, och då skall jag få se på emmas handbollsmatcher, kul.


Jag är så täppt i näsan varendaste en kväll. Får inte luft. Undrar vad det kan bero på. Dammallergi? Borde inte vara det, Gitta var här för 2v sedan, och då dammsugade jag en gång och hon en gång:)

11 dagar

Yess, nu är det bara 10 dagar kvar tills jag äntligen får åka hem igen. 3 månader sen sist jag var hemma. emma har säkert växt en hel del.

snart skall jag till skolan, o när ja kommer hem är det spinning.
Imoron skall jag till skolan, sen hem o laga soppa,plugga samt på handbollsträning. 9 dagar kvar.
På torsdag har jag skoldag från 9-15, o så måst jag kanske prova på bodypump efter det.8 dagar kvar.
Sen är det fredag, då är jag helt ledig och får göra vad jag vill. Iaf skall jag göra på grupparbete, förbereda helgen och ta det lugnt.
och så är det bara en vecka kvar....

jiha.

neej.

Jag är en stor nörd, har följt med blondinbellas blogg varje dag i ca. ett år. Nu har hon tagit en paus från bloggvärlden för att kunna börja "andas" igen. Fast många har fördomar mot denna söta,töntiga,egoistiska tjej. Måst jag säga att jag beundrar henne lite i smyg, vilken annan 17åring kan gå sådär långt?!
Tjejen är redan mångmiljonär. Hjälp.
Så Blondinbella, hoppas du snart kan andas igen och börja publicera blogginlägg. För blir så rastlös när jag inte har nåt att läsa på kvällarna. Om nån av er har tips på nån ok blogg, säg till.

Gonatt, plättarna o spinningen har gjort mig trött idag.

kom och köp!

Min pappa har byggt ett hus, som nu är till salu. Pappa är duktig.


  

 

Så, då var dagens reklam undan;)


Nu skall jag tömma diskmaskinen, laga gröt, klä på mig, och kanske läsa lite. Eller jag måst läsa, men ork int alls.

Semi final i cupen!!

Runar vann mot Stif med ca 10 mål i kvartsfinalen. Jac gjorde 4 mål och var helt okej, men inget extra.Marius Straumsnes (til venstre) og Steffen Berg Løkkebø (begge STIF) måtte se seg skamslått av Jac Karlsson og de andre Runar-gutta i seriekampen for 14 dager siden, der dette bildet ble tatt. I kveld spiller lagene kvartfinale i cupen, og ved pause ser det ut til at STIF vil hevne stortapet for to uker siden. FOTO: OLAF AKSELSEN

  
Runar knuste Stif :) Foto: Atle Möller

Såja, men för min del skulle de gärna få förlora semifinalen i cupen, annors blir det inget jullov för killen.

s var dagens handbollsblogg undan, moikka.

Min ändrade livsstil på helgerna.

I finland var jag full varendaste en helg, snyggt. Nu kan jag stolt säga att jag varit ut 2/12 helger, jag borde få medalj! Men nu tror jag det kommer bli 3 veckoslut i rad, hur skall jag klara det? Men desstu mer godis har jag tråmat i mig de här veckosluten, men det är lov, alkohol är int någo nyttigare det heller.

Igår såg vi två filmer och kramades, skönt. Nu håller vi på att koka risgrynsgröt, för första gången! Får se om det blir till någonting. 14-tiden skall jag till bugårdsparken och gå/springa. Tror jag måst gå, för vill int göra min valpsjuka värre. kl.19 blir det derby i norska cupen, heja Runar!


Emma, nu är det bara 12 dagar kvar tills jag är hemma:):)Lördag

- Jobb 12-15 som "diskplockare" på Salt og Pepper.
- Se hanadbollsmatchen mellan Drammen-Kiel i repris.
- Chilla med Jac o äta tortillas.
- sätta in grupparbetet i skolmappen

Det är mina planer idag, skönt! Imoron har jag endast en länk och se kvartsfinalen i cupen mellan Stif-Runar.

Grattis Robin på din 25- årsdag!!


Om 2 veckor är jag hemma just nu, jiha!

Helgen

Idag skall jag på service med bilen 7.30, efter det skall jag till bibban och försöka läsa lite biologi. Ikväll blir det troligtvis spinning, men lider av enorm valpsjuka igen en gång.

Imorgon skall jag jobba som diskhjälp/cafehjälp 12-15, ganska perfekt. Tjänar 50euro så det är okej. Efter det blir det antingen 1. divisions handboll eller bara hemmachill. Dessutom skall vi ha tortillas.Var meningen att vi skulle ut och festa, men det får jag nog gott glömma.

På söndagen skall jag träna lite på dagen bara benen tillåter det,sedan blir det kvartsfinal i norska cupen. Derby åter igen, Stif-Runar. Egentligen skulle Runar gärna få förlora, för vinner de både nu och semifinalen har de final 27.12. Det betyder att det inte blir något jullov för Jac.

Jag har nog int så intressanta helgplaner, men nästa helg blir det antingen handbolls matcher med mitt lag eller fest!:)

Nu skall jag äta gröt, sedan packa med skolböckerna.. PS. Om 14 dagar är jag i Karis!!En bild på mig som jag hittade på nätet. Vet inte riktigt vad jag tänker eller ser på?

Sliten.

Efter 8 timmars utedag med skolan var jag sliten då jag kom hem. Men då drog jag iväg med Charlotte från klassen och såg 2 handbollskamper, sedan hade jag själv just 2 timmar handbolls träning. Det var tungt, kroppen är helt sliten från bootcampen igår. Så imoron blir det vilodag för mig, men vi rör på oss mycket under skoldagen så får se om jag klarar det.

Runar vann mot Närbö borta idag med 37-24. Gissa vad jag skriver till näst? Jo, min Jac fick åter IGEN bästa spelarpris, han är rå!! Fattar inte hur det kan gå till, fräckt mot de andra fast han förtjänar det nog.

Nu skall jag duscha sedan försöka sova någon timme före jac är hemma, för blir alltid pigg då han kommer hem. Vill att det är torsdag kväll nu, så har jag veckoslut och får se på Daniels match, skall bli skoij!

 

En bild från idag.  Här hade vi biologi, imoron har vi fysisk fostring ute, det är skoij. Godnatt!

jag vill under täcket igen..

Men nej, nu måste jag vara redo för en naturdag utomhus, i regnväder!!! Får väl vira in mig i en sopsäck, för saknar regnkläder.

Hoppas klockan snabbt blir 16.30 så att jag kommer hem igen!!


Tisdag

Idag har jag:

- varit på ikt timme på skolan
- gjort vårt grupparbete klart
- tränat bootcamp (militärläger) inspirerat för första gången. Har aldrig varit på något tyngre på gymmet.
- ätit glass

Nu skall jag : LÄSA!!!

Vi har 2 utedagar med klassen i rad, de har förstås lovar regnväder, och jag har inga regnkläder. Kan bli tungt att vara ute 8 timmar då. Hoppas verkligen dessa dagar går fort. För på torsdag kommer Jac hem igen, och då skall vi se på Daniels lag mot Orrys, jiha! Jag hatar Jacs bortakamper, men hoppas de vinner iaf.

En fråga, vet någon av er om ni använder boken " Runt i naturen" skriven av Stina Johansson i finland ev. sverige?? skulle vilja ha den på svenska, för svårt att läsa på norska...


Tomt!

Alltid då vi haft besök och de åkt tillbaka till finland, känns det jäkligt tomt. Men om 19 dagar är jag i finland, lycka!:)
Jag var just på spinning, så nu blir det risgrynsgröt och rester från chokokärmen o gräddan. Mums!

Imoron har vi skola igen, konstigt då vi har haft långt uppehåll! Jag har ingen skrivlust mer. hej

29-29

Det blev ställningen mellan Runar-Elverum. Tur för Runar, för de låg under helatiden.


Igen en gång får jag säga grattis till Jac, planens bästa spelare som vanligt;) med 7 spelmål. Hurra!!

Nu blir det choklad. moikka

2poäng till, bra jobbat!

Runar har haft 2 matcher och de har vunnit båda. Men på lördag kommer nog de inte att få 2poäng enligt mig, då möter de ett riktigt bra lag. De har en spelare som spelade senast i Flensburg för 3 år sedan, och han kör nog över runar pojkarna.

Måst igen en gång få skryta om killen, han gjorde igen en super bra match! Han har gått otroligt mycket frammåt sen förra säsongen, roligt att se.

"Jac Karlsson har overtatt playmakerrollen til Kim G. Jakobsen og har tilført en ny dimensjon i spillet. I går briljerte han til tider enormt og spilte fri lagkamerater i alle posisjoner. I tillegg tok han også skuddansvar når det var nødvendig."

"Jac Karlsson sto fram med C-momenter som selv hjemmefansen måtte applaudere.Dette var først og fremst en lagseier, selv om jeg igjen ble mektig imponert over Jac (Karlsson) i playmakerrollen. Han står mer og mer fram som en komplett spiller og blir åpenbart bare bedre og bedre, attesterer trener Einar Veierød."

Där ser ni, visst är han duktig? Hoppas det fortsätter såhär.Deras kapten har varit skadad hela försäsongen, och på deras morgonträning på osndagen skadade han sig igen, han behöv nog om de skall vinna på lördagen. synd så har Drammen match mot Barcelona samma tid som Runar, så blir säkert publikfattigt.


Nog om Jac.

Idag skall jag förbereda maten, och hämta jac på jobbet 15tiden. Vi sov båda 4 timmar inatt. Hans föräldrar borde vara här antingen kl.15 eller kl.16!Kul. Ha en bra dag!


Nervös.

Jag sov ju ensam inatt, så jag vaknade ca 1 gång i timmen. Skönt så kommer Jac hem nästa natt! Nu har jag tvättat alla kläder som var smutsiga och rett upp bland våra kläder.

Om 1 timme har jag läkartid, hjäp! Fattar int varför de skall ta bild på mina tänder? Kan inte komma ihåg att jag gjort det förut. Förhoppningsvis stämmer mina misstankar om 1-2 hål, annors är det helt onödigt at jag gick dit. Hoppas bara det inte finns mer som behöv göras, då får jag nog ringa till mamma o pappa o be om pengar ;)

Efter besöket skall jag dammsuga o torka golvet. Sen är det fint här! Havregrynsgröt får bli min middag idag. Ikväll är det handbollsträning o lagfotografering.Snyggt.

Imoron får vi gäster, tänk vad tiden går fort! Skall laga ris o kycklinggryta o jacs favoritkaka, så får hoppas svärföräldrarna gillar min mat. Har nämligen aldrig sett ris o kyckling hemma hos dem förut...

Nej, nu iväg! Fattar int hur ja kan vara så nervös inför tandläkaren. Hoppas jag förstår vad han/hon säger. Moro!

RSS 2.0