Aalborg zoo

 
 
Vi hade ledigt igår och har det ännu idag. Igår var vi till Jesperhus en sväng och resten av dagen latade vi oss i solen. Idag har vi varit till aalborg zoo. Vi hade sett fram emot och sola på gräset där medan Julian skulle sova middagssömn. Men tyvärr som han från 9.30-10.10 i bilen, så vi gissade att han säkert int somnar vid 12 igen. Vi gissade rätt, och vi bestämde oss för att åka hem vid 13.30 så att han skulle sova i bilen. Julian tyckte att besökarnas hundar var intressantast på zoo;) 
 

Jesperhus

I danmark var det helgdag igår, så vi får njuta av långledigt denna helg. Igår besökte vi Christina och Sofia i Thisted, är roligt nu när barnen får mera glädje av varandra. Idag har vi varit i Jesperhus på förmiddagen, det var också roligare nu när Julian blivit äldre. Han åkte karusell, fick rida på hästarna, åkte bilar och lekte i sandlådan.
 
 
  
 
 
 
Är så lyxigt att bo så nära detta feriecenter. Julian sov 2 timmar på dagen, och plötsligt var solen helt framme och det var 19c i skuggan. Så vi kunde sola. Vi cyklade in ett varv till stan på kvällen. Perfekt dag.
 
 
 

Ögonblick.

 
 
På Julians dop sjöng Sofie denna sång för Julian. Vi blev otroligt rörda och det var svårt att hålla tillbaka tårarna. Så synd att vi inte fick det filmat, men det är iallafall något vi alltid kommer minnas. Tack Sofie
 
 
<3
 
 
 

sweden

Tog faktist kameran med til Sverige förra helgen. Här kommer några bilder från båten och resten från underbara Smögen.
 
 
 

RSS 2.0