Bihålor till salu.

Imorgon skall jag till en nässpecialist igen.. Blir det operation eller inte? Vill bara bli bra. Men minns hur jävla ont det gör efter ingreppet, och stackara Julian... Han skulle jag inte klara vara med på cirka 5-7 dagar.  


Språk

Jac: Julian du skall ha en ny ble på. Julian: ahah blöja. Roligt då han börjar lära sig ord på båda språken. 


Vår finfina Julian.

Vi har besök av Emma och Sofie. Är kul att de är här, och Julian njuter av att de vill leka med honom. Sofie har tagit bilder på happyface.
 
 
 
 
Emma var lite småsjuk igår, men hon verkar ok som tur nu. Men alla hostar och har snuva typ. Vi flickor skall in till stan snart, Julian bliver hemma med Jac. Härligt med semester igen.
 
 

Bästa helgen pålänge.

Jac hade 3 dagar ledigt från handbollen, så vi beslutade oss för att göra något kul en helg. Vi bokade en hotellnatt i Århus på lördagen. Julian vaknade 7.30, så vi kom iväg 9 tiden. Det tar cirka 1 timme och 40 minuter till Århus, vi hade med allt möjligt som underhållning i bilen. Men Julian bestämde sig för att sova en timme till. Då vi kom fram shoppade vi och åt god mat. Julian ville såklart inte sova vid 12 tiden då han sovit 12,5 timmar på natten och 1 timme i bilen påväg ner, så vi hittade en baby lounge med massa b0bles leksaker i. Där lekte vi en timme och sen körde vi iväg till Nrgi Arena. Vi skulle se matchen mellan Århus-Sönderjyske. Vi fick biljetter brevid trummorna, och det hatar jag. Julian  hejjade i 15 minuter, sedan  blev han trött och så sov han tills matchen slutade. Skönt att se på handboll ifred. Är så glad för att Julian tycker om handboll och för att han kan sova i en arena där 2000 människor hejja och klappar.
 
Sen checkade vi in på hotellet, det var otroligt fint. För första gången på ett år skulle vi alla tre sova i samma rum. Julian somnade 20.30 och vi skulle se på film, men det slutade med att jag också sov... Lite över 7 var det väckning, och jag gick ner till Fitness World, sjukt stort center med bland annat 50 löpband.
 
Tror hotellfrukost är något av det bästa jag vet.
 
 
Julian är bara så härlig, inte en endaste gång gnällde han på hela helgen, trots vi inte alls gör så som vi gör här hemma. Älskar min lilla fina familj.
 
 

Min lilla apa.


På söndagen var vi på tidig fastelavensfest. Söta utklädda barn var där. Julian var super bra på att slå "katten ud af tönde", det vill säga slå med en tjock träpinne på en tunna. När den gick sönder så fick han russin :)

Ferie

Den här veckan har jag semester. På måndag hade vi "familjedag", var så skönt. Tisdagen var Julian i dagmamman 9-14, och jag var bland annat till tandläkaren. Noll hål. På onsdag var jag till Viborg till en ny behandlare och checkade min rygg, får hoppas det inte är som hon tror. Idag är jag och Julian hemma, på eftermiddagen skall vi till läkaren för att kolla att Julian inte har diabetes. Vilket jag knappast tror han har, men hans dagmamma tycker vi skall kolla det. På ftermiddagen kommer det två flickor hit, bliver roligt.
 
Nästa vecka är det sportlov i Danmark, men jag skall jobba då. Och i vecka 8 kommer Emma och Sofie, då har jag ldigt 2 dagar :)
 
 
Det var veckans update ;)

RSS 2.0