när kan man börja säga DET?

Överallt nuförtiden läser,ser och hör jag par som säger "jag älskar dig" till varandra. Fattar inte att par som träffats mindre än 6 månader redan kan älska den andra i förhållandet. För att älska en person krävs ju att man känner den ut och innan osv. Jag har svårt att tro att man kan älska en person på ca 3 månaders tid, orden "jag älskar dig" betyder så mycket mer än vad människor går o säger om varandra helatiden.

Eller vem vet, kan man faktist lära sig att  älska en person på 3 månader?! Eller är man förälskad? Kanske jag bara är gammalmodig och tycker att det tar tid före man faktist älskar någon annan. :)

Jac sa första gången efter ca. 7 månader att han älskar mig, är det för tidigt eller för sent?! Detta är ett ämne jag funderat på hela dagen, fattar inte varför jag funderar över det för det finns ju inga rätt eller fel svar på den frågan.


Men efter 3 år kan jag nog säga att jag faktist älskar min kille över allting annat. Jag äslkar han även då han är nervös,arg,tokig eller om han är det motsatta. Härligt att ha någon man bryr sig mycket om, och som man får kärlek tillbax ifrån! Man måst även kunna takla de hårda tiderna, för de kommer med jämna mellanrum, men älskar man varandra så övervinner ju nog kärleken. Men som sagt så behöv it kärleken vara för evigt, så det skall man vara beredd på.
Nu skall jag laga mat tills hjärtat kommer hem, sedan skall vi iväg o träna. Hoppas denna underbara känsla att älska någon annan och vet att människan älskar en tillbaka minst lika mycket håller länge.H. Malin med fundderingar över sånt som det inte finns svar på.

sommar på hög nivå.

idag har temperaturen varit på 33c. Nästan för varmt tyvärr. Var ca 3h på stranden, sen har vi uträttat massor med ärenden. Imoron kommer vardagen emot igen, vilket betyder att Jac är hemma ca 2h per dag. bu.

hoppas själv på att få några arbetsturer, men ser dåligt ut. Får ligga på playan imoron ännu iaf. På fredag startar Beach handboll o beach NM i Sandefjord. Skoij. En av de bästa helgerna här om man vill festa med tusentals handbollsfolk. Hoppasbara att vädret är okej så skall nog pari korkkas för min del.

Nu i säng, har solfeber tror ja. Men först måst salladen tillredas som ska ätas imoron, har ätit halva chokopaketet idag så måst lugna ner mig lite. gonatt / fettmonstre me myyycke finnar.


Gråtfärdig.

3 dagar kvar o sen är det återigen lähtö hemåt där nya utmaningar osv väntar. hoppas bara kela tillåter mig att få studiestöd, annors e d int nätt.

vill faktist int lämna familjen här, speciellt emma o mamma. tar ont i mig redan. hur skall jag klara av ett avsked igen en gång? lipsill som jag är.

nu ut o gå med linda. imoron packa grejjerna,stranden o tenala. fredag är dte klippning o fest, lördag hangö. sen är vi påväg i bilen  o jag gråter. suck.

jag är på dåligt humör idag. hejhej

väntar på bättre dagar.

Lördagen var perfekt. Strand,sol,förfest,alban,ettan samt 3 kossukolan för mycke för mig, så såg den lördagen ut. Jätte lyckad, men lite mindre alkohol hade int skadat. Brukar alltid komma ihåg allting, men nu är det undantag. Men härliga människor umgicks jag iaf med!!

Nu mår ja rotit o har ca 10 blåmärken på kroppen. Imoron blir det ut o gå med lotta och sedan några timmars rehabilitering i Tenala.

H. Taxichaffarn som är tung o fet idag.

I väntan på helgen.

Berättar  då jag kommit hem till Norge igen med allt  som jag hunnit göra under dessa dagar. Idag vaknade vi 8, Jac for iväg på golf och jag höll  vattkoppssystern sällskap igen en gång. Väntar så på att hon ska bli frisk, älskar att vara med henne <3
Om en stund skall jag med Mamma en sväng till stan, och kolla utbudet av bla.gummistövlar. Sedan skall jag föröska pina iväg mig o träna, antingen blir det springning 20min o gång 30, eller cykling. Får se sen, men kan int jobba alltför hårt. Saknar gymmer som faan.
Idag på eftermiddagen blir det grillning med familjen, och kan gissa att killarna dricker en mängd alkohol. Imoron har jag inga egentliga planer, skulle vilja till hesa och shoppa, men det är  bara onödigt.

Snart är det lördag, det skall bli skoij. Vi samlas några par + en del andra hos någon har jag på känn, är Emma frisk kan vi oxå vara här:) Har köpt en ny liten svart klänning  från Canny tills lördagen, har ju nästan inga kläder här. Måst kanske bära samma klänning även på karisnatten. Lördagen kan int bli nånting annat än perfekt, både jag o Jac  njöt så då vi satt ett gäng kompisar i alban. Det är ju int rikit lika då man är ut i Norge...:)

Träffade även Lottas nya hundvalp igår,  jumalauta så söt den är! Har tänkt på den massor sen dess, kan även jag bli kär i hundar?=) Det tror jag efter det här.  Om Emma är frisk nästa vecka så får du besök Lotta:) På tal om gårdagen var vi även o hälsa på Antte till militären, det var roligt. Hann även se Sam ett varv. Grattis Pamm på födelsedagen, på lördan firar vi dig.

Nu skall jag sluta svamla, o istället sätta på verrarkläder. Vi hörs!


Sliten.

Jag är hemma i Karis. Finns inte så mycket att göra, så vi drar iväg till Tenala om någon minut. Jag är trött o fryser, kanske man borde elda hemma fast det är mitt i sommaren?
Vill till norge och sola nu, för solen tycks inte vilja komma hit. Kan de int ens vara en dag sol?? all färg ha fari bort o man e deppad för att det int alls e sommarväder.
Ikväll skall jag ut o gå med lotta, skall bli roligt. Elin, hoppas vi ses snart igen, det var skoij på måndagens dubbel kaffedejt. Har gått som en dårk med Heni o Malin  denna vecka, det resulterar förhoppningsvis i att jag ork lite bättre helatiden.
På helgen blir det festas, ser dock ut att det blir tillsammans med Robin,Jac o co, För ingen av mina kompisar ville ut iaf. Men kanske jag får ello med utlurad till alban;) Men det blir bra, för man känner ändå massssor på krogen, alla känner varandra här.

Ikväll 10-tiden kommer min familj hem, äntligen. konstaterar  varje gång jag kommer "hem" igen så kommer det nånting nytt. Men det är bra, för då vet man tills nästa gång att man skall vara förberedd på allting :D  En närmare rapport vad jag sysslat med dessa dagar ork jag inte skriva just nu. Nu tenala!!

Ha d gott:)
Torsdag

Idag har jag hunnit med morgonpromenad,köpt solbrillor, rett upp mina skattepapper( så nu missar jag 4000kr) och snart skall jag packa strandväskan. Vi sticker direkt iväg då Jac är klar med uppspelande av green card. Förhoppningsvis steker vi någon timme och sedan hem o äta. Skall dessutom packa ned ca hela garderoben idag. Imorgon startar vi ner till Stockholm, där skall vi njuta av att sova på fint hotell en natt. Jac, du e underbar. På lördagen blir det shopping och sedan dans på båten. söndag-måndag kommer vi att vara i Tenala. Sen Karis. Synd att min familj int är hemma då,

Det är skit dyrt att gå på högskola i Norge, suck. Mamma o pappa måst nog sponsra mig.Om jag nu kommer in..

Nu skall jag packa ihop bikini osv. Här har varit över 27c o sol hela veckan, skall försöka få med mig vädret hem till finland tills nästa vecka. Annors dör man av tråkighet i lilla karis.:) väntar så på att komma hem, den 12.7 ska ja dra huvu fullt me Heni, va int d så? Hoppas att de flesta av mina kompisar kommer med ut då.

hoppas ja får lite färg ida, min önskning för dagen.

Ha de
missbildade ben.

Jag har ju fått ett smalt ben under vintern, men det var som smalast i mars. I april/maj tyckte ja att det börja bli lika som friska benet. Men då Linda kom hit var det första hon påpeka att mitt ena ben är så smalt. Men det har ju orsak att vara det. Själv har jag int ens tänkt på att det är smalare än det andra på lång tid, tom Jac tycker det har blivit normalt igen. Nu blev det här råddigt skrivet, men orkar/hinner int skriva om, tror ni fattar meningen me inlägget iaf.

hittade en bild på facebook, där ser man liten skillnad ännu.
Men jag tycker ändå att benet blivit mycke större, i cm är det 3cm större nu än i mars. Så d så:) Men låret är sig likt.


Nu har jag tränat klart, blev 20min löp o 20min gång. skönt.

ps. har fått vetat en sak jag önskade, hoppas verkligen detta stämmer!!!

stranden får jag glömma.

Jag skall o sälja våfflor från 10-14, skoij:) synd bara för ja skulle vilja bli brun. Men jag skall inte klaga, hela juli hinner jag ännu sola!!


nu skall jag ut o vänta på skjutsen!

Tisdag.

Äntligen har sommarvädret kommit tillbaka, och så har de lovat resten av veckan oxå. Typiskt när vi ska resa hem.
Jag kom just hem från min vanliga korta 25min promenad, så nu känns benet redo för en dag igen.Hur länge kan det ta före man mräker resultat av träningen? 4v ha gått o inget resultat ännu. tååålamod. Skall troligtvis till stranden 10tiden. Men det är så tråkigt att sola ensam, alla andra jobbar. Igår orkade jag vara 2h på stranden, det var nog nytt rekord.

Om en gubbe från runar ringer på dagen skall jag upp till hallen för att sälja våfflor, de har någon försäljningsvecka dit uppe, och de hade tjänat 100 000kr till cafet på 5 dagar, så hoppas det isf är mycke människor där omn jag skall dit. Skulle vara helt skoij, o gratis våffla är ju aldrig fel;)
Runar har fått sin sista förstärkning, Sebastian lindell, en vasuri med spelhuvve, hur många såna finns det?;) Laget kommer vara otroligt klent nästa säsong igen, så hoppas int nån blir skadad. Slut snackat om handboll, det är semester på den fronten nu.

Nu skall jag packa inför stranden, synd bara så får man int en bränna av att bara fara iväg dit en stund, man måst ju ligga o pressa=tråkigt. Henrica fattar mig:D

Om 1v ligger jag säkert på ekenäs beachen, konstigt.


Hade fått en kommentar om vad katotaan betyder, det betyder vi ser. Om ja int har helt fel:)

RSS 2.0