Seriestart

Så kommer dagen vi väntat på sedan 16.7. Äntligen är håndboldligaen igång. Blir spännande i år igen, mest av allt hejjar jag på Jac. Nu skall jag städa och sen får vi besök av Simone Sofie och Ella före vi kör iväg till matchen. 
 

Hummel

Förra veckan fick vi hummel beställningen till hösten. Tyvärr var Julians halare borta, men hoppas vi får den snart. Julian har fått 4 par byxor i str 98 av släkten där hemma, och nu fick han 5 från hummel. Så byxor har han. Förra helgen sände vi in våren 2015 beställning, väntar massa på att få det. 


söndag

Det regnar, jag har ont i bihålorna och vårt hem ser hemskt ut. Ändå ligger vi på soffan nu medan julian sover. Men måst ta tag i det senare, och kanske ut och gå ett varv. På tisdag skall jag till specialläkaren med mina bihålor igen, det var sex månader sedan sist. Har inte haft något problem med dem, före nu när jag blev flunssig. Får hoppas han kan trolla och inte vill operera mig :) 

Något som är mer spännande är att håndboldligaen startar på helgen, och före det är det pokalkamp. Äntligen!


Har glömt min blogg.

Tiden har varit minimal till bloggen i den senaste tiden, massa på jobbet och en pojkvän som reser omkring. Så ligger som en val på soffan då klockan är 19.15 och Julian är i säng.
 
Nu borde jag egentligen vara på handbollsträning (JA, ni läste rätt, jag har börjat spela handboll igen), men tyvärr är halsen inte helt i skick och är så trött.
 
Julians 2 års dag börjar närma sig, det han önskar sig är kanske någon Pippi dvd film, vinterskor, pengar, Totte böcker, sockor, pyjamas, kortärmade bodyn i str 98 och eventuellt en docka. Annars har han allt han skall använda och massa böcker.
 
Skall försöka skärpa mig med bloggandet framöver. Till sist lite bilder på killen som älskar stutsmattan hos mommo och mofa.
 
 

RSS 2.0