Helgprogrammet.

Igår så for vi först ut på stan för att äta frukost. Sedan ringde Eric o vi gick iväg och letade efter tavlor, han ville ha en till deras nya lägenhet. Efter det for jag o Jac o gå i lite butiker, köpte en sak till Emma o sockor till mig själv, även mc donalds milkshake. mums. Sen kom vi hem och såg en film. Kl.18 var vi inviterade till Eric o Kiddi på grillad mat och god sallad. Det var sjukt gott. Jag vill oxå ha en egen balkong så att jag kan grilla.
Sedan kom det ett annat par samt Kiddis kk?! dit. 11-tiden då staden vaknade till liv, var jag o Jac påväg hem. Noll lust på att gå ut.

Så lördagen var riktigt trevlig! Men jag o Jac gjorde nog inget som vi skulle göra, men vi får ta det en annan helg.

Idag vaknade jag kl.9, och känner att det blir en bra dag, int en krabbis söndag. Jag har läst ett kapitel i en bok, men förstod ingenting, Gud hjälp mig att börja förstå något jag läser:(
13-tiden skall jac o lyfta och jag skall försöka löpa. fiskpinnar o potatis är dagens mat, tror jag. Imoron skall vi resa bort med skolan, vi skall övernatta på Hudöy. Så måst även packa till det. Hoppas det inte regnar, för har ingen lust att vara ute 12h på två dagar i regn, dessutom har jag inga ordentliga regnkläder.

Måst ta itu med lite till skolarbeten iväll, men går på nervena då jag int fattar något. Känns onödigt att läsa i boken.

ha en fin söndag, gissar att typ alla andra är bakis idag. med andra ord är jag duktig.

sommar igen?!

fjärde dagen i rad som det är runt 18-20c o sol. får hoppas det blir sommar pånytt=)

idag har vi gått på stan o shoppat lite, nu ska vi vara hemma en stund. o ikväll har vi blivit bjudna till kiddi o eric på middag.


:)

Något spännande är på gångs just nu, eller jag tror det iaf.. :) Ja e nervös,förväntansfull o har lyckokänslor. Älskar dig kompis.

Nu väntar chips o dipp samt en "rolig" komedi. Det är vi värda efter ett spinningpass. Ha en god helg, det skall jag ha! Vi skall inte ut imoron, eller int enligt planerna iaf. Så ja ha drucki en gång i augusti, duktigt. Nästa gång bir väl på lagfesten i september!!

Fredag

Skall först meddela att onsdagens handbollsträning gick helt okej, så det kan bara bli bättre.
Igår hade vi en kort skoldag som vanligt, sedan kom jag hem och bakade norska "grovdeigsbollar" och maletköttbiffar. Så Jac var iaf nöjd med sin sambo då han kom hem från jobbet. När vi hade ätit for vi iväg till andra hemmet (hallen). Jag cyklade och tränade styrka medan Jac o de hade möte och uppvärmning. Deras träningsmatch gick galant, vinst med 10 mål. Några godbitar bjöd även Jac på.

Idag var det väckning 6. Suck. Kort skoldag som vanligt, enda nyttiga var att vi har nästan lagat vårt ena grupparbete färdigt. Väl hemma i Sandefjord igen gick jag iväg till en sportbutik. Nu har jag hittat de rätta joggingskorna för mig, måst ha lite speciell sko eftersom jag inte äger några muskler i ena foten,  1400kr skulle de kosta, men eftersom Runar får 40% rabatt på allt som e Adidas där så blir det inte så galet pris. Skall troligtvis köpa dem på måndag, eller jag får dem i present av Jac. Bra så. Hoppas även att de kan bidra med att reducera valsjukan som infinner sig varje gång jag skall springa. Hur skall man bota det??!

Ikväll blir det lätt träning o sen pizzakväll. Vi skulle först åka in till oslo iställe, men tror vi istället åker o bowlar o ut o äta. Vi ska bara kosa oss. Orden "kosa meg,kos dere,kosepose" hör jag ca. 400 ggr per dag.

Nu skall jag hämta jac o ole cato på jobbet. Hörsförgiftad av friskluft.

Eftersom jag går på en linje som håller lektionerna till ca 30% ute, så känner jag mig just nu lam o trött av friska luften. Vi var idag på en utflykt till ett berg och var där hela dagen. Vi tillredde god grönsakssoppa och sökte efter troll.
Nu sitter jag hemma och väntar på att klockan skall bli 20. Då skall jag iväg till hallen och värma upp mig med cykling, är sjukt nervös inför träningen. Kommer säkert att göra bort mig totalt, och hemskt eftersom div. 2 laget tränar med oss. annors skulle det inte ha så stor skillnad.

Efter träningen får jag hoppas att kakken har kokat ägg åt mig.

Såg just bilder på andreas o elins söta flicka, stort grattis till er! Jag blir så babysjuk...

Trött o saknad

Idag är jag trött. Även styv i benen. Så träningen var nog bra för mig igår.

Nu har jag inhandlat gummistövlar o lite böcker. Helvet så pengarna ryker fort. Blir ledsen o ångrar nästan att jag studerar, tänk va skönt att iställe få in 15000 kr per månad. Nåja, roligt att syudera oxå. Men idag blev jag skrämd, jag måst ha norska i skolan, och även skriva in olika arbeten på norska. fan.


vet inte varöfr texten blev sådär stor, händer ofta då jag klåpar på datorn. Nu skall jag plocka undan lite saker i hemmet, sedan ut o gå i butiker medan Jac tränar. Skall även läsa några kapitel i en bok.Måst ladda upp till första turen med klassen imoron, vi skall ut på ett berg och ha trolltema:) Och på kvällen är det dags för handboll, hoppas lilla foten håller ihop.

 Idag vill jag bara tillbaka till dne här dagen. Vill så åka hem o träffa alla, men det är omöjligt. miss u bemma.

Handbolls comeback.

Idag var jag på första träningen med nya laget. Vi sprang 25min o sen tränade vi styrka. Det var skoij att träna i grupp igen. Idag kände jag ingenting i foten, o håller tummarna att 2h bollpasset på onsdag skall gå bra. Får se bara hur mycke tid jag får över till handbollen, men huvudsaken är att jag får träna lite. Matcher får jag ta som de kommer.

Nu är jag passligt mör i kroppen, även mätt efter korvsås o pasta. Småningom och sova, skola imoron igen. Hej.

Helgen.

Var som sagt till Sverige under helgen, kul. Skall berätta i punktform, är inte på skrivhumör idag.

Fredag:

- åkte över me runar killarna.
- Shoppade loss med Jenny. trosor,små saker, skjortklänning o nya sneakers. 2000kr, lätt fixat.
- Jenny lagade god middag i form av sallad o lax.
- på kvällen umgicks vi med Andreas o Christoffer, trevliga killar.

Lördag:

- Började morgonen med OS final, härligt Norge.
- Ut på stan o gå
- Åt god kycklinsallad på stan
- lagade oss redo för kalas.
- Trevligt kalas o människor. Åt ihjäl mig på en massa godheter och alkohol.
- Ut på krog, träffade Eric som var superglad.

Lördagen var härlig. Inga problem fast jag inte kände nån på festen, de var bra allihopa där.

Söndag:

- Eric pappa körde ut mig till shoppingcentret.
- Köpte kyckling,choklad och svensk falukorv att ta med hem till Norge.
- Åkte med dansken till färjan. Hemma nån timme senare.
- Slappade hemma och lagade fetaostsallad o kyckling. Tur att vi laga mycket så har vi rester idag.

Det var min helg, var otorligt trevligt att komma bort ett tag, och inte vara beroende av Jac en helg. Tusen tack Jenny, du hade en fin lägenhet och det var roligt hos dig!! Dessutom fick jag köpt många fina saker till mig själv.


 

Världens bästa par.:)

Idag var det skola igen, första riktiga lektionerna. Handlade om ekologi, Kåre hjälp mig. Fattar nada.
Nu skall jag plocka undan lite hemma, sedan hämta Jac på jobbet. Ikväll skall jag dra på handbollsträning, får se hur det skall gå. Har inte lovat att jag skall ställa upp ännu, men roligt att träna lite boll ibland då man själv vill det. Men är spelarna jätte bra, så är det nog inget lag för mig.

Köpte 3 skolböcker idag, 1200kronor. finns många kvar att köpa ännu, bu. 
Veckoslutet räddat.

Jag som trott att den här helgen skall bli den tråkigaste pålänge pga turneriningen i skövde, får nog tänka om en gång. Imoron åker jag med över till sverige, men jag blir i Uddevalla hos Jenny. Kommer bli hur bra som helst.
På fredag skall vi glida runt lite, och göra såna saker, på lördag skall vi kanske se nån av runars matcher. Iaf skall vi på Jennys kompis födelsedagsfest på kvällen. Blir säkert roligt. Men sen går de säkert ut till en 25års åldersgräns krog, så tycker synd om Jenny eftersom jag knappast kommer in där..

Nu o se i en skobutik, sen 3h på jobb i salt og pepper, i cafe!! hjälp, ja kommer inte ens ihåg hur man lagar kaffe latte mera;)

Ha d bra

onsdag.

Steg igen en gång upp kl.6 för att se på handboll, ryssland-frankrike denna gång. 8 for vi iväg till skolan, var en ganska onödig skoldag. 12 var jag hemma igen!
då umgicks jag med svenskarna och sedan for jag o jenny ut o motionera. Nu skall jag snart iväg till hallen och se på runars träningsmatch. Jac skall kanske spela lite vänster ytter, haha:)

Imoron har jag 3 h skoldag o sen är jag ledig till måndag. Jac åker ju med laget till skövde, så årets tråkigaste dagar för min del börjar snart.

hejhej

första skoldagen...

Gick över förväntningarna!! Utbildningen verkar vara helt bra, hoppas bara att jag valde rätt inriktning. natur och friluftsliv. Vi kommer att vara ganska mycket ute, medan de andra har biologi i klassrum har vi det ute.
Min klass var sådär, 3 flickor från sandefjord blev jag bättre "kompis" med samt en sötis från tönsberg. 3 pojkar går det i klassen.
Vi kommer ha ca 4 dagars skolvecka, högst 9-15 överlag. Men redan efter 2veckor skall vi iväg på nån övernattningsgrej till en ö. Och i vinter skall vi vara i fjällen 5 dagar, det blir knappast såå spännande..;)
Imoron har jag skola från 8-12, skönt.

Lite bilder.

 

Tönten påväg till sin första skoldag.


 

En del av klassen.

inlägget tillägnat åt Lotta:)

Efter att ha mejlat lite med härliga Lotta, inser jag hur mycket jag saknar henne. Vi blev vänner i lågstadie, via handbollen kom vi i kontakt. Med henne "delade" jag min första cider, och vi blev faktist hur fulla  som helst, vi drack ju ändå 2dl var. Där satt vi i min säng och berättade för varandra hur det kändes.
Hon är en vän som jag alltit kunnat lita på, och oberoende om jag träffar henne 3ggr per år så känns det inte så länge. För vi har mycket gemensamt.

Önskar dig allt gott i Vasa, och njut av studietiden och lilla Matheo. Du kommer bli en bra lärare!!Vi på skribalägret.fest i morres skären. här somnade lotta med brillorna på, och alla trodde hon fortfarande var med i dåkantävlingen.
 

Nu ska vi äta varma smörgåsar, o så skall jag stiga upp 06 för att kolla norge-sverige matchen. och sen till skolan, hjälp. kanske det bara är närdar på min klass eftersom jag valde natur som ämne.
fuck.

idag skulle jag färga håret brunt igen, vill ju vara fin tills skol starten. men det sket sig totalt. håret blev så mörkbrunt/svart och jag ser förjävlig ut. Vad skall jag ta mig till?
har jag nerver att vänta ca 1vecka så kanske färgen ha blivi lite ljusare?! jag vill gråta.


 

Såhär ledsen o ARG är jag nu. kan itn jag få vrida klockan 2timmar bakåt?

h. svarthåringen. bu.

helgen.

Berit som fixar mycket för klubben hade bestämt att vi flickor oxå skulle göra nånting medan killarna var på träningsläger. Jag,Berit,norska Kristin och danska Line skulle iväg på "hyttetur".På fredag skulle vi dra iväg från hallen kl.15, jag hann jobba 3h före det. Stugan var otroligt fin o mysig. På fredagen åt vi kex&ost och en massa annat.stugan vi bodde i.

På lördagen skulle vi upp och gå i bergen, vilket jag aldrig gjort förut. När vi äntligen kom upp till toppen var jag nästan lam i benen. Det var som "mördabacken" på sågspånsbanan på vissa ställen, bar att det kunde vara 600m långt. Bättre träning än vandringen har jag int fått på lääänge. Vägen nedför var oxå alltöfr tung för mina muskellösa ben. men det var det värt, har aldrig sett nånting liknande i mitt liv! 12km hade vi gått då vi ääntligen var vid bilen igen.
Då fortsatte vi äta,äta och äta i mängder, med gott samvete.
på söndagen städade vi och sedan åkte vi hem igen.

Jac lag hade cyklat 90km i bergen, ja tycker det är sjukt.


 

Berit,jag och Kristin

Eftersom vi var internationella på helgen så har jag lärt mig en sak på danska:du har en sjov gøj!  :)


Nu ska ja äta moronmål o förbereda mig inför skolstarten imoron, e så nervös så vet it va ja ska ta mig till!!

Hyttetur til helga.

Jac for på jobb till kl.7 idag och jag fick inte sömn efter det. Nuskall jag läsa klart "Mias systrar" och sedan börjar OS handbollen. Där emellan måst jag försöka få mat i mig, vet int vad jag har för fel, jävla mens. o nej jag är inte gravid.
Idag far som jag har skrivit om tidigare Jac med sitt lag på "träningsläger". De sku träna handboll 2ggr, o cykla 6 mil i bergen. Själv skulle jag nog stupa för länge sedan då. På söndag kommer de hem därifrån.

Eftersom killarna beger sig iväg bort, så har runar "mamman" Berit ordnat så att vi handbolls änkor oxå skall hitta på nåt. Vi reser idag upp till en stuga, där vi skall "kosa oss" och imoron gå i fjällen. Hoppas min fot är bättre då, för ännu är den otorligt sjuk. Men 3 dagars träningspaus borde ju ha hjälpt lite iaf... Nån alkohol blir det inte för mig denna helg, men de andra skulle nog dricka, jag må spara mig lite. Det blir säkert helt trevligt, bara jag börjar förstå danska.

alla säger att norska fjällen är nånting man borde uppleva, så skall ta med kameran ifall jag tycker det är någonting jag vill visa er därifrån.

4 dagar tills jag står borttappad på skolgården, usch, jag börjar nästan ångra mig nu att jag valt o studera.

  

Fjället. Är lite rädd för om jag måst orka gå upp till något stort o liknande.

Ha en fin helg!

Regn.

Nu har det regnat ca. i ett dygn i sträck, några små pauser bara. Men läste på vg.no att värmeböljan skall komma tillbaka om 2veckor,hmm..
Idag skall jag bara se på herr handboll, får hoppas att Eric gör mig sällskap. Jag har överbelastat foten, tatan att jag sprang 3 dagar i rad. Nu får ja int alls träna, o får se om jag ens kan åka med o gå i bergen på helgen. Ispåse o värkmediciner, välkommen till mitt liv igen!

Nu en lista ja hittade på nån svensk blogg.ACCESSOARER
Väska: Ingen speciell,är en tråkig människa.
Plånbok: En fejk från bulgarien
Solglasögon: Svarta från Vita, mm.
Skor: Idag borde man ha gummistövlar, men äger inga ännu.

TEKNIK
Mobiltelefon: Samsung x680, kanske den hette
Tv: 37 tums plasma, d e jacs..
Dator: Bärbar Fujitsu Siemens amilo
Kaffebryggare: nån philips har vi nu

BADRUM
Tandkräm: Nån från solidox
Tvål: Vaniljdoftande från hm
Hårprodukt: Ingen speciell.
Huvudvärkstablett: helst burana, men nu käkar ja ibuprofen.
Doft: är ingen fantast av parfymer, så kan inte svara.
Hudkräm: Använder en bodylotion från LdB
Schampo Rosa flaska för långt hår från Loreal
Balsam: Samma som ovanför
Fotfil: svart

MAT OCH DRYCK

Mineralvatten: Inget. hatar kolsyra i nyktert tillstånd.
Vin: vitt, men då ska ja nog va lite full redan. tål d int annors
Öl: Usch,har druckit en öl i mitt liv tror ja.
Bröd: Hederligt finskt rågbröd. I Norge har de knappt mörka bröd alls.
Choklad: Mjölkchoklad från fazer

HEMMA

Säng: 140cm bred, skulle dock kunna vara lite bredare ännu
Lakan: Blåa med figurer på.
Soffa: En röd hörnsoffa
Porslin: iittala

FÄRDMEDEL
Bil: Jacs auris, men snart blir det tåg o buss till skolan.
Flygbolag: Finnair o blue1, beror på priserna.
Taxibolag: Jac Karlsson.

MEDIA

Magasin: Veckorevyn, och "kom i form"
Tv-kanal: tv3 o tv4 från sverige
Dagstidning: västra nyland, fast det int finns någo vettigt att läsa. o tunn är den.
Sajt: FaceBook och pixbox

ÖVRIGT

Frisörsalong: Salong Vogue hemma i karis.
Bank: Fokus Bank i norge, Andelsbanken i Karis
Cykel: Har en orange hemma. Men skulle gärna vilja ha en i norge oxå.

Nu uppmanar jag mina kompisar att göra den här tråkiga listan. moikka.

14-20

Här kommer lite bilder på mig från att jag var 14 tills nuläge. Skall laga ett bättre sånt här, bara jag vet hur vår skanner fungerar så kan jag skanna in bilder på bara mig själv från när ja föddes tills nu. Men tills dess får det här duga.

      

Jag o Alexandra ca. 14 år skulle iväg på party

  

Jag på nians julfestElin,Sam,jag själv o Henrica 16 år på nån gymnasiefest


  

17 år och väntade på den rikiga dåkanåldern.Jag på min 18års födelsedag

 

18,5 år på en livsfarlig men rolig resa i sunny beach19 årig student

 

Barndomsvännerna 20 årJag och min sambo (lillgammalt). Såhär har mitt liv sett ut hittills. Massor med fester men det senaste året har även det lugnat ner sig lite. Mer ansvar i kroppen har jag fått, och snart har jag och han med stort H varit tillsammans i 3 år. Mycket har hänt.

Saknar er där hemma men älskar att bo på nya stället.

Dumma bankkorts kopierare.

Idag ringde det från bankens huvudkontor i Oslo o sade att de hade spärrat mitt bankkort. Jag  var en av 50 som hade blivit utsatt för att nån kopierade mitt kort då jag skulle ta ut pengar i Sandefjords city för en vecka sedan. alla pengar fanns dock kvar, så det var huvudsaken!

Men efter detta kommer varken jag eller Jac ta ut pengar från en minibank mera, det får vi sköta i matbutiker då vi handlar.

Hemskt att det skall vara otryggt när man vill ta ut pengar. Men de dumma jävlarna hann inte ta ut pengar från mitt konto, rätt åt dem och hoppas att ni åker fast.

Pappa

Nu skall jag iväg med Iselin till stranden, hoppas solen lyser till kl.15 iaf... önsketänkande.
Så vårt sovrum som är intäckt med kläder överallt får vänta snällt tills imorgon.
Ikväll skall jag säkert träna lite o laga mat.

Grattis världens bästa pappa på din födelsedag!!!!!!!!!!!! skulle önska att jag var hemma enda tills skolan börjar.


Hejhej!

Skönaste helgen pågår ännu.

Den här helgen har jag o Jac bara slappat,skrattat och umgåtts med varandra, härligt. Nu ä det 3veckor tills Jac nästa gång har en kväll ledigt, bu för handbollsträningarna och turneringarna.
Idag steg jag upp halv 10 och åkte iväg till hallen för att hjälpa Berit i 2h. Sedan hätade jag killen och vi for och löpa och lyfta lite. Nu ha vi just ätit korvsoppa,namm. vi skall nu se på de danska männen som lirar handboll.

Nu ska ja int skriva mer, ska klistra fast mig i Jac tills jag somnar. Och önska att det skulle vara september snart så att vi får tid med varandra igen. Hejhej.

080808

Det magiska datumet är här. Tänk så många som gifter eller förlovar sig idag, eller hur många stockholmare som firar. Synd så är det inte en lördag. 101010 eller 121212 skulle jag kunna förlova mig med Jac, men tror nog det blir senare datumet, då är jag ju iaf nästan 25 år. Men vem vet om vi ens e tillsammans då mera. snack snack snack...

Träningsmatchen igår vann Runar 29-24. Nya svensken Sebastian gjorde en bra match tyckte jag, annors var det nog ingen som stack ut. Målvakten var ur dålig. Jag tror Runar blir femte i årets elitserie, om det inte bättrar mycket på sig.

Idag skall jag snart ta en tur upp till gamla lägenheten. Sedan skall jag gå ut till Jacs jobb, ca 8km (OM vädret blir bättre), därifrån skall vi åka till möbelaffärer o se om vi hittar nånting. Jag hoppas vi hittar allting idag, så behöv vi int åka dit imoron igen. Annors skall jag hjälpa till i Runar cafet kl.9-12 imoron, och sedan se på Norska damernas första OS match.

Ha en bra dag!

Torsdag!

Igår fixade jag med föräkringspapperna, så nu är vi försäkrade. för 2500kr fick båda olycksfallsförsäkring, samt hem- och reseförsäkring, det var inte illa. På kvällen då killarna hade träning som vanligt, drog även jag o jenny iväg. Tanken var att vi skulle gå å spinning, men det blev ingen spinning. Iställe sprang vi 25min, lyfte lite i salen sat gick på en bodysculpt timme, så ni kan tänka er hur trött jag var efter det. Hårdaste passe hittills,lätt. Idag har jag ont i axlarna mest. Nog om det.

Skall även passa på att gratulera lilla Linda som blev 19 igår!! Du är en av mina bästa vänner.Vi då Linda var i Sandefjord på besök.


Idag har jag som vanligt ingenting att göra före 15tiden. Då skall jag laga fullkornspasta o skinksås, en av våra bästa måltider. 18tiden skall jag o Jenny gå till runarhallen, om vädret håller upp o jag orkar röra mig 6km:) Kl.19 är det träningsmatch, Runar-Follo. skall bli intressant att se då laget har 3 nya som jag aldrig har sett spela. Svensken Sebastian Lindell är klar med ungdoms EM nu, så han skall säkert lira ikväll. Därtill hoppas jag att vi får köpa en hederlig Runar-våffla.Annors går jag sönder.Då får choko duga istället. Efter matchen blir det kanske tortillakväll, men kan hända att det blir halv 10-tiden, så det blir lite sent... katotaan.

En sak som jag fljer med dygnet runt på pcn är rättegången för morden i arboga. Jag har aldrig i hela mitt liv fastnat så mycket för något brott, nu måst jag gå in med 10minuters mellanrum på aftonbladet. Tyskans historia ändras mer och mer, tror ni det är hon?!

Nu skall jag snart koka morongröt, försöker alltid äta moronmål 12-tiden, så klarar jag mig tills vi har middag lite över 16.Skall ännu visa er en bild på vårt "nya" vardagsrum. Äntligen fick vi soffan, o dne passar perfekt in i vår lya.Vardagsrum.Blir dock tokig på internet sladdarna, trådlös skulle nog vara det bäst..Min plats.

Nej nu måst ja äta, annors får jag nåt fel. H. Malin som vill ha våffla nu.

Konstigt.

Hemma är ju nödnumret 112, medan det i Norge är 113. Det är konstigt, tycker iaf alla länder i Norden borde ha samma nödnummer. Men om det någon gång skulle ske nånting här, och vi slår 112, kommer vi fram till polisen, så det är iaf tryggt.

Detta lärde Jac mig idag. Varje dag lär man sig nånting nytt...

på jakt.

Vi är på jakt efter något vi kan ha våra kläder i, eftersom vanliga klädskåp int ryms in i sovrummet. Nu har vi det i 5vånings korgar, kanske vi måst köpa några såna till? Fult som fan och opraktist, men för 2 år skall det väl gå bra....

En stor växt och soffdynor är vi även i behov av. På fredag skall vi till Jysk o se om vi finner nånting. Men jag vill ha riktiga klädskåp, men det går inte:( fan.Dracanea Marginata. Den blomman vill jag ha!Nu skall jag ut o gå en liten sväng medan vädret håller upp, måst röra på benen så att ja klarar av spinning med Erics flickvän Jenny ikväll. Skall även till försäkringsbolaget o göra affär. Sen svensk falukorv o ris från igår:)

Gråtfärdig.

Jag var just och gled runt på irc.fi, då jag kom in på Sams sida blev jag full av kärlek och gråtfärdig. Den sötisen hade en bild på oss, bildtexten löd: Bästa vänner.
Min o Sams vänskap är äkta. Vi säger till om något är fel samt så vet vi exakt hur den andra fungerar. Just nu skulle jag bara vilja hem o krama om den gossen. Mamma ringde även nyss, och jag får direkt hemlängtan. Jag saknar er så mycke, hoppas tiden till julen går fort. Men just nu känns det hopplöst, jag vill bo här, men kan int de jag älskar flytta hit?!
Vi har växt upp tillsammans, kanske därför vi ibland är lite konstiga?;)

Man kan aldrig ha tråkigt med min och Sams familj. Sjuka kommentarer kommer från alla håll.:) saknar åsvängen.

Vi samlar vuxenpoäng.

Eftersom vi har bott över ett år i Norge så har vår olycksfallsförsäkring i finland gått ut. Det betyder att vi måst skaffa ny sån, samt hem- och reseförsäkring. Har fått ett förslag av IF, men skall ännu idag oxh snacka med Gjensidige. Tycker det är hemskt att slänga över 2000kr. Men händer det nånting är det ju värt det!

Skriver mer senare.

NM guld till Runar.

Jacs lag krigade sig till final i beach handboll, där mötte de Stif, och vann på straffar. Handbollsförbundet har satt in 11 bilder på deras hemsida från turneringen, Jac är med på 3 av dem. Konstigt att han råkar fastna så bra på bild;)

Jac lirar.
Runar laget som vann.


Nu kommer killen, så det blir lasagne och sedan träning, bara jag orkar släpa iväg mig. moikka,

Tråkig måndag och alkoholförbud.

Idag steg jag upp 10-tiden. Regnet öser ner där ute, så det blir en ypperlig dag för mig att reda upp lite samt dammsuga. Vi äger inga klädskåp så det ligger kläder överallt, men vägrar börja vika dme före jag har nånstans att sätta dem, så det så.Kl.16 kommer Jac hem, antingen blir det lasagne eller kycklingwook till middag. Ikväll kl.19 skall jag prova på spinning, sist blev det inte av pga att det bara var jag som var där. Förhoppningsvis får jag svettas ikväll, för nu börjar fetman ta över.

Lördagkvällen slutade i 5-promills fylla igen en gång, suck. Men roligt var det att festa med handbollskillar o Margrethe, men nu får det vara nog. Alkoholförbudet börjar nu. Nästa helg blir det myshelg med Jac, för sedan åker han bort 2 helger med laget för att ha det "socialt roligt" tillsammans. Handbollsänka på hög nivå tar fart då igen.

2veckor till har jag ledigt, sen börjar allvaret igen. Är skit orolig, kommer bli svårt att studera på ett annat språk. På tal om studierna så skall jag se till att jag idag f¨år iväg skickat studiestöds lapparna till Jyväskyla, blir jag nekad till studiestöd blir det inga studier!

NU skall jag ta itu med någon av mina uppgifter, o så borde jag slänga i mig frukost, men vi har inget hemma. får vänta på middagen!


Ciao


beach handbollen första dag.

Som väntat gick allt perfekt, solen stekte osv. Idag är det då lite sämre vädre, regnar som bäst:( Om 3h börjar jag jobba, fattar it hur ja kan vara nervös när jag endast skall jobba 3h.. Men bra blir det nog då jag är på plats, och vädret är på min sida idag. Knappast lika många på uteserveringen...

www.handball.no hade satt ut 3 bilder från årets första beach NM dag. Fick chock när jag såg vem som var med:)
7 planer, där skulle jag vilja va me o spela...
Jac som domare. På förbundets hemsida stod det att alla kan ikke reglerna lika bra. Men jac gjorde sitt bästa;)Fortsätter vädret såhär får jag se om det alls blir festas inatt, tråkigt om det regnar... ha en bra dag!

Jobb.

Imoron ändrades planerna lite grann. Jag skall nämligen jobba 4h i cafeet imoron, hoppas det går bra. Synd bara så dömmer Jac från 10-12, och kl.12 börjar jag. Nå 4h går fort, hoppas jag fort kommer in i jobbet igen.(och att chefen inte är lika bitter som förra gången;)

Jag sprang i sanden i 15min ida, helvete så det är tungt för min stackars otränade kropp. Nu tortilla rester från gårdagen, sen ut i solen en stund före det blir talkoarbete. Puss!

Fredag

Idag kunde jag inte somna om då Jac rusade iväg på jobb. Jag skall snart pina ut mig och gå en timme, sedan o snacka försäkringar med If och sedan ner på beach handboll o beach NM 08:) Vädret är 25c o full sol, så det måst ju bli en perfekt dag.Skall hjälpa till någon timme först, och sedan se på då Jac lirar/dömmer.Finns säkert en hel del stekaren på plats idag oxå. Stranden skulle oxå locka, men det får bli en annan dag. På helgen har de lovat dåluigt väder, hoppas det inte stämmer, skulle förstöra charmen me hela beach turneringen.
Ikväll skall vi kanske till bryggan på en kaller. Men imoron blir det nog många kalla för min del. Dock har Jacs tränare sagt att han bara skall dricka 2 öl, så får se vad han gör.

Tror det kommer bli en rolig helg. nästa helg är det mys som gäller på högnivå. För sedan är jac 2 helger i sverige o festar/spelar med laget.

Nu klä på mig o ut och gå, har bara träna en gång senaste veckan, och det förblir den enda oxå. Fattar int hur jag har blivit såhär lat, men får skylla på det härliga vädret.

Ha en fin helg!


RSS 2.0