Ipad

Igår var dagen då Julian hoppade på vår ipad och skärmen gick sönder. Det är ett under den har varit hel i 3 år. Tips på vilken vi skall köpa? 

7500 Holstebro

Vi har som ni flesta vet flyttat til Halgård som ligger i Holstebro. Det är ett helt nytt område, super fina hus överallt. Det är 4 km in till centrum, så lite långt. Men vi ville inte bo i lägenhet i centrum heller.  Huset vi bor i är också helt nytt. Inte så stort men bra planlagt. Vi har alla varsitt sovrum och det är det viktigaste. (trots majken ännu är i vårt;). Lägger in några bilder, vi är inte helt på plats men nästan. Obs, inte städat. 

Här kommer man in. Älskar de stora kaklen. 


köket 


    


Vardagsrummet. Härliga fönster, golv och speciellt taket,  det är definitivt något vi också vill ha ti vårt kommande hus.  


Majken och Julians rum.  
Jätte stort badrum, dock otroligt dålig förvaring. Vilket det generellt är i huset. Nog därför vi skall bygga 2 skrubbar och 1-2 extra sovrum när vi själv planerar vårt kommande hus.


Det var en liten intitt. Det är ett tegelhus, vår favorit. Nu skall jag städa och sen kommer våra gamla grannar till Julians födelsedag 🎂

Majken 2 månader

Tänk att det redan har gått 2 månader sedan hon kom till oss, samtidigt som det känns som hon alltid har varit här. Hon är en nöjd, glad och smårund flicka. Hon väger 6 kg och är 62 cm lång. Vi använder storlek 62 i kläder till henne och nummer tre i blöjor. Hon rullar från mage till rygg och har tyvärr en favoritsida att ligga med huvudet på. Det börjar man se i kraniet så imorgon skall vi till kiropraktorn och se om hon har något som irriterar henne. 
 
De senaste 2 veckorna har hon sovit igennom varje natt utan att vakna, Från cirka 23-7/8. Men nu är klockan 10 och damen sover ännu, vi är tacksamma. På dagarna har vi inte fått någon rytm ännu, hon sover när det passar henne. Var tredje dag är hon lite mera vaken och annars sover hon mycket. Blir skönt när Julian börjar i börnehave så får vi lite mera rutiner. Majken har dessutom flyttat för första gången i sitt liv till ett jätte fint hus.  Men jag tror inte hon märkt det;) 
 
 

RSS 2.0