7500 Holstebro

Vi har som ni flesta vet flyttat til Halgård som ligger i Holstebro. Det är ett helt nytt område, super fina hus överallt. Det är 4 km in till centrum, så lite långt. Men vi ville inte bo i lägenhet i centrum heller.  Huset vi bor i är också helt nytt. Inte så stort men bra planlagt. Vi har alla varsitt sovrum och det är det viktigaste. (trots majken ännu är i vårt;). Lägger in några bilder, vi är inte helt på plats men nästan. Obs, inte städat. 

Här kommer man in. Älskar de stora kaklen. 


köket 


    


Vardagsrummet. Härliga fönster, golv och speciellt taket,  det är definitivt något vi också vill ha ti vårt kommande hus.  


Majken och Julians rum.  
Jätte stort badrum, dock otroligt dålig förvaring. Vilket det generellt är i huset. Nog därför vi skall bygga 2 skrubbar och 1-2 extra sovrum när vi själv planerar vårt kommande hus.


Det var en liten intitt. Det är ett tegelhus, vår favorit. Nu skall jag städa och sen kommer våra gamla grannar till Julians födelsedag 🎂

Kommentarer
Postat av: Karin

Ser super kiva ut! Och alltid e de ju fräsht med nytt. Vi har också allt för lite förvaring, fattar inte att vi inte har någon skrubb.

2015-08-28 @ 14:51:41
URL: http://kaaarins.wordpress.com
Postat av: Heidi

Roligt att få se hur ni bor. Ser fräscht ut. Bra för er att se olika lösningar med tanke på framtiden! Ha d gott, kram från Heidi

2015-08-31 @ 21:08:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0