Dåligt med bloggande.

Det är riktigt längesedan jag har skrivit aktivit på denna blogg. Får skylla på praktikperiorden och goda dagar i DK. Tyvärr kommer jag inte heller nu på minst 3 veckor att skriva flitigt, eftersom examensperiorden kör igång. Första examen jag har är en hemma examen i fysisk fostring, den tänker jag inte lägga mitt hjärta i. Men veckan efter har jag naturfagsexamen, det vill jag gärna ha ett A ( det bästa) i eller B (näst bästa). Det vill jag eftersom jag har två A hittills i det ämnet, och ett A till på slutbetyget är ju inte helt fel.

Sista examen har min klass 21.12, men då skall jag inte skriva den. Jag tar det i januari, det pga att det blir för nära julen och vi flyger hem 22.12.Annars flyter allting på i vanliga takten. Jac o de har bara mött topplag nu, och de har inte vunnit en match på 7 veckor. Det är en ny situation för Jac som kom från Runar där de vann nästan varje match. Men nångång måst motgångar komma också. Målmässigt kan det bli mycket bättre, han har 2 mål per match. Dessutom har han inte skjutit en enda straff i år. Assistmässigt kan det inte bli bättre, han är tredje på den listan i DK och har nästan 50 assist hittills. Bra! Dessutom har han börjat stå i försvar helatiden nu, så alltid nåt framsteg. Men vi båda trodde nog inte det skulle vara såhär stor skillnad från Norge till DK. Men hoppas de lossnar målmässigt för honom snart, så blir han glad! Imorgon kommer direktören hit, och vi skall snacka om vår framtid. Spännande. Bli här? Byta klubb i DK? Eller ett annat land? Många frågor.Nu har ni fått en handbolls uppdatering och skoluppdatering. Det är väl det våra liv går handlar om för tillfället!Ge mig 15.12 nuuuu :)Stoppa barnmisshandel!!!!

Ett barn sa til sin mamma "mamma jeg malte ditt laken med leppestift" rasende slo hun sitt barn bevisstløst. Senere angret hun på hva hun hadde gjort,og bad sitt barn om og "åpne øynene" men det var for sent. Hans lille hjerte hadde sluttet og slå. I soverommet på lakenet stod ...det... "MAMMA JEG ELSKER DEG".

Pappa

Grattis Pappa på din farsdag nummer 22!:)
Här är min runda goda pappa och jag, kortet är taget på Kreta 2009.

Aktiva Malin

Under mina två veckor i Norge har jag inte rört på mig något annat än gått till och från praktikplatsen. Idag och imorgon var jag inbokad på spinning, men gymmet har tagit bort timmarna. Istället skulle jag gå i ösregnet med regnkläder på till gymmet, jag fick vända efter 10 minuter. Det rann vatten på kroppen.

Imorgon skall jag göra ett nytt försök på morgonaktivitet! Skall bli intressant och se om det blir något...

Nu kommer snart Jac hem från träningen, och vi skall fira med att gå ut och äta! Ikväll skall vi laga taco- och pastagratäng samt fruktsallad. Härligt!


Ha en bra lördag :)

Äntligen

Nu är min sista praktikperiord i Norge slutförd, dessutom med bästa betyg. Härligt! Sitter nu på färjan hem till DK, köpte internet.. 2, 5 h kvar ännu, så nu skall bonde söka fru få underhålla mig lite!


Vi hörs.

Jag lever.
Första praktikveckan har gått fort, och jag har varit där i medeltal 9 timmar per dag. Nu skall jag iväg på tjejkväll och imorgon måste jag skriva lite uppgifter. Har ingen motivation till det, men något hoppas jag på att få till.

Ha en bra lördag!

Trött

En liten uppdatering: jag försöker jobba in många timmar på praktiken. Drar 6.30 på morgonen och är hemma mellan 16-17. Så är riktigt trött på kvällen, och då borde jag skriva uppgifter.


Hörs när jag ser ljuset i tunneln ;)

RSS 2.0