❤️

Direkt Julian såg Emma blev han glad, ser på en gång att han känner igen henne. Om 7 dagar möts de igen.


söndag

Idag var vi ett varv till simhallen, Sofie tog lite bilder medan vi andra badade. Julian tyckte det var roligt, måste nog göra det oftare med honom. Jag och Sofie var ut på en liten springrunda, och jag klarade mig utan smärta i foten. Fortsätt så please. Flickorna bakade god kaka och Julian fick lite grädde. Imorgon har jag jobb 9-15, och sen skall jag köra flickorna till flyget. Blir tråkigt att de åker hem igen, har varit en rolig vecka.
 
 
 
 
 
Sötare och gladare unge får man leta länge efter.
 
 

Gästerna

Våra gäster är otroligt trötta idag (igen) så bara Julian vaknar måst vi fara ut ett varv.


Besök

Vi har tre fina flickor på besök. Imorgon har jag en kort dag på jobbet och sen ledigt. Moster skall föra Julian till dagplejen imorgon, hoppas hon hittar fram.


Lördagen

Hade en trevlig lördag. Jag och Julian gick in till stan och lekte på biblioteket. Efter det var vi i hallen och spelade lite boll. Då han sovde slappade vi (chock), och på eftermiddagen var vi ut och gå. På natten hade jag helatiden hostattacker så idag skall jag köpa hostmedicin. Senare iväg till hallen och se match.


Jackan

Julian är ägare av den finaste barnjackan, super modell. Jackan är från danska märket mini a ture.


Penicillin

Jag hade angina och början till bihåleinflammation. Tur så var jag till läkaren. Idag skall vi också till läkaren för att kolla Julian. Efter det här får vi först vara sjuka i mitten av november, vi har så många roliga saker nästa 3 veckor.


Glömsk.

Glömmer helt bort att jag har en blogg och borde uppdatera den ibland. Skall ta lite snabba uppdateringar, så hoppas vi jag kommer igång i snar igen.
 
Sjukdom: Julian har varit frisk i 9 dagar nu. Jag hostar ännu sönder mina lugnor och mina bihålor är som före jag blev opererad, men jag krigar igenom arbetsdagarna. Hoppas det snart är över, kroppen skulle ha gott av lite motion igen.
 
Julian: Han springer, hoppas och går runt och är glad. Han har fullt upp med att hinna med allting, han kan absolut inte missa något vi gör. Hör han ett ljud från hallen, måst han direkt springa ut och kolla vad det är. Det går bra hos dagmamman, idag skall hans barnepige hämta honom där så blir spännande. Han sover från 19.15/30 till mellan 6-7. Senaste 2 dagar har han dock vaknat lite före 6. Han äter 2 gånger morgonmål, totalt ca 4 dl gröt. Han äter också gröt till lunch hos dagmamman, rågbröd är äckligt. Då han kommer hem äter han 2 gånger vanlig mat på 2 timmar. Hans mage är spänd och stor, hoppas han får liite mindre aptit snart;) Tror han gått upp ganska mycket senaste månaden. I kläder använder han storlek 80/86.
 
Malin: Trivs på mitt jobb, hatar att vara sjuk och flunssig och saknar att kunna träna. Mina hälar mår dock bättre nu som tur är, ingen inflammation mera, bara senfästen som är lite konstiga.
 
Jac: Han har det helt ok, trots det inte blivit många poäng på handbollsplanen in till vidare. Ikväll har de en viktig bortamatch, skulle vara så bra om de vinner den. Jac har gjort 19 mål, näst flest i laget och är nummer 3/4 på assistligan i danmark. Så personligt har det gått okej, fast han skulle också kunna göra det bättre. Han jobbar på en skola 5-10 timmar i veckan, och en del veckor har han ledigt. Skönt jobb.
 
Framtid: Inom närmaste framtiden händer mycket spännande. Nästa vecka kommer Emma, Sofie och Emelie hit:) Och veckan efter kommer Linda och Datte. Skall bli så kul, och hoppas ingen ny sjukdom tar över vårt hem på minst en månad. I vecka 44 har vi alla ferie, så vi skall till Finland. Ser ut som om att vi firar julen i Danmark i år, och kommer hem på jullov den 28.12.
 
Så nu kryssar vi våra fingrar för att vi hålls friska.
 
 
 
 
 
 
 

Dagens bildbevis

Julian har fått hår!


Barnepige

Idag var jag till ett cafe med några flickvänner från Jacs lag, de har match på ön ikväll därför är alla här. Julian hade sin barnvakt här för andra gången, så det var lite nervöst från min sida;) Var på cafe till 19.15 och då jag kommer hem är det tyst och han sover. Hon hade lagt honom 18.30 , rekord tidigt. Så blir spännande att se när han vaknar imorgon. Hoppas han sover till minst 6. Blir ingen match för mig ikväll, men som tur visas matchen på tv så kan ligga i soffan och se den.


RSS 2.0