Glömsk.

Glömmer helt bort att jag har en blogg och borde uppdatera den ibland. Skall ta lite snabba uppdateringar, så hoppas vi jag kommer igång i snar igen.
 
Sjukdom: Julian har varit frisk i 9 dagar nu. Jag hostar ännu sönder mina lugnor och mina bihålor är som före jag blev opererad, men jag krigar igenom arbetsdagarna. Hoppas det snart är över, kroppen skulle ha gott av lite motion igen.
 
Julian: Han springer, hoppas och går runt och är glad. Han har fullt upp med att hinna med allting, han kan absolut inte missa något vi gör. Hör han ett ljud från hallen, måst han direkt springa ut och kolla vad det är. Det går bra hos dagmamman, idag skall hans barnepige hämta honom där så blir spännande. Han sover från 19.15/30 till mellan 6-7. Senaste 2 dagar har han dock vaknat lite före 6. Han äter 2 gånger morgonmål, totalt ca 4 dl gröt. Han äter också gröt till lunch hos dagmamman, rågbröd är äckligt. Då han kommer hem äter han 2 gånger vanlig mat på 2 timmar. Hans mage är spänd och stor, hoppas han får liite mindre aptit snart;) Tror han gått upp ganska mycket senaste månaden. I kläder använder han storlek 80/86.
 
Malin: Trivs på mitt jobb, hatar att vara sjuk och flunssig och saknar att kunna träna. Mina hälar mår dock bättre nu som tur är, ingen inflammation mera, bara senfästen som är lite konstiga.
 
Jac: Han har det helt ok, trots det inte blivit många poäng på handbollsplanen in till vidare. Ikväll har de en viktig bortamatch, skulle vara så bra om de vinner den. Jac har gjort 19 mål, näst flest i laget och är nummer 3/4 på assistligan i danmark. Så personligt har det gått okej, fast han skulle också kunna göra det bättre. Han jobbar på en skola 5-10 timmar i veckan, och en del veckor har han ledigt. Skönt jobb.
 
Framtid: Inom närmaste framtiden händer mycket spännande. Nästa vecka kommer Emma, Sofie och Emelie hit:) Och veckan efter kommer Linda och Datte. Skall bli så kul, och hoppas ingen ny sjukdom tar över vårt hem på minst en månad. I vecka 44 har vi alla ferie, så vi skall till Finland. Ser ut som om att vi firar julen i Danmark i år, och kommer hem på jullov den 28.12.
 
Så nu kryssar vi våra fingrar för att vi hålls friska.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: elin

Ååååh vad roligt om ni kommer hem till jul! Hoppas. Hoppas... 😃😊

2013-10-10 @ 09:03:38
Postat av: MALIN

Elin, vi kommer hem om 3,5 veckor också. Och sen 27.12 :)

2013-10-10 @ 17:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0