Äntligen

Bilden är suddig, men Julian är så stolt över sin nya cykel, och kaptensband har han på. Julian har ofta lång paus med att få tänder. Men denna vecka har han fått två kindtänder, utan problem. Skönt. nu fattas bara 12, hoppas också att alla andra bara dyker upp från ingenstans. Jacs lag spelar så dåligt för tillfället, så får huvudvärk när jag tänker på dem. Denna helg skall de till rumänien, och jag hoppas de förlorar. Vill inte att Jac skall spela gruppspel i europacupen efter jul, så blir vi mycket ensamma hemma. Jag och Julian skall bara slappa på helgen, hoppas inte han kommer sakna Jac allt för mycket. Nu skall jag sova, har en kort jobbdag imorgon och sen ledigt. 

Linda och Datte

I slutet av oktober hade vi Linda och Datte på besök. Julian tyckte massor om båda två, för första gången som Julian har tyckt så mycket om en annan man än Jac. Han klättrade lika mycket upp till Datte som till oss. Vi var ut och äta utan Julian, såg handboll, var i Thisted och var ute i regnet:) Väntar så mycket på att de också skall få ett troll, så får jag gosa.
 
 
 
 

Julian och mommo

                 här poserar han då han är ut på tur med mommo.                                                                                                          Mamma åkte hem på torsdagen, dagarna går alltid så fort då vi har besök. Julian hade ledigt från dagmamman på onsdag och torsdag. Julian var så glad då han hade nån som riktade 100% uppmärksamhet bara till honom. Dessutom fick han en för tidig julklapp, en puky cykel som han önskat sig. vi gick också en hel del gåvor, tack :):)                   

Mini semester

Jus nu har jag och Jac mini semester. Mamma är här och lagar mat och ser efter Julian ;) Julian älskar att nån har 100% uppmärksamhet på honom, och på onsdag och torsdag har han ledigt från dagmamman och skall han vara hemma med Mommo istället. Imorgon skall jag och mamma in till stan och shoppa lite, slutar redan kl 12.15.
 
Vi har det riktigt bra, förutom att jag nästan inte bloggar nåt alls. Någon Annan som har problem med blogg.se appen till iphonen?
 
 

Farsdag

Grattis på farsdagen Pappa :) Jac har inte firats idag, eftersom vi följer danska kalendern. Men en extra kram har han nog fått av Julian ändå.
 
 

Söndag

Jag vaknade 6.45, otroligt sent för att vara mig, och när Julian vaknade 7.10 var hela huset igång. Jag var duktig och var ut och löpte 6 km, hade nästan inga smärtor idag. Hoppas det fortsätter. Julian sovde förmiddagssömn 9.15 till klockan 10 då Jac väckte honom. Senaste veckan i dagmamman har han inte sovit på förmiddagen. Efter det var vi ett varv upp till mitt jobb och såg på kaninerna, sen blev det frikadeller till lunch. Nu sover Julian och Jac är på träning, älskar att vara helt ensam hemma ibland. På eftermiddagen skall vi till simhallen, skall bli kul. En perfekt söndag in till vidare.
 
 

Semestern slut.

Förra veckan hade vi semester, det var skönt. Vi var i Finland och åt gott, var med i en bilolycka med en stor hjort, träffade vänner och njöt av barnvakter.
 
Nu är det 6,5 veckor tills nästa semester. Vi firar julen i hemma, men åker till Finland den 27.12 och stannar tills 6.1. Jag har 4 veckor semester att ta ut ännu före maj 2014, och två av dem tar jag runt julen.
 
 
 
Nu skall jag vila lite, sen ut och motionera före jag hämtar älskade snorungen på bilden. Julian är hos en helt ny dagmamma nu, för hans egen dagmamma är på kurs. Den nya har en hund, så han går bara runt och leker med den.
 

RSS 2.0