29.05.15

Nu är lillasyster här, vi och Julian är så kära i henne. Tänk att vi fått ännu en baby, som nog blir vår sista. Ni skall få några bilder, har sån sömnbrist efter all nervositet, förlossningen, hormonerna och nu amning så skriver om allt senare. 
Ny vecka

Idag är det ännu helg i danmark, får se vad vi hittar på. Som vanligt lös solen in redan 5, så jag vaknade. Och nu blrjar de bli molnigt. Julian slutar hos dagmamman på fredag, tänk att vår baby är för stor för att vara där redan. Lite synd språkmässigt att han skall ha ledigt tills september, han kommer också sakna att leka med andra barn.

Vår familjesituation ändras nog också denna vecka, vår baby kommer nästan säkert i denna vecka. Tänk att jag är gravid i vecka 39+1, inte en endaste trodde jag skulle vara gravid sålänge. Så är säkert en envis dam i magen. Jag är jätte nervös inför förlossningen, men samtidigt har jag något som säger mig att det bara kan bli bättre den här gången. 

Min inre bild säger att jag ska göra det fort undan, så Julian inte behöv vara utan oss. Och väntar så mycket på att Julian skall se lillasyster. Han säger varje gång "Lillasyster "X" skall till juijas fammen og spise is og gröd". 

Så välkommen till en ny vecka med många nya förändringar. Torsdag.

Jag sover så dåligt på nätterna, kan ju bara hoppas det ändrar då flickan är ute. Idag får vi hoppas det fortsätter vara sol för skall få en annan gravid kompis hit. Sist gång var hon med när vattnet gick, så det är lite kul. 

Här skall julian på jacs träning, en av hans favorit hobbyer i livet 

37+6

Så är denna graviditet snart över, och det gör mig ingenting. Vill bara ha förlossningen över för är sjukt nervös, men tänker att det måste gå bättre än sist. När tror ni hon kommer? Och strategiska måtten? Duktiga Julian

Nu är Julian också blöjfri som 2 år och 8 månader. På natten har han den dock på. Har gått jättebra och bara haft 3 olyckor på 8 dagar. Allt går så lätt med Julian, så blir spännande och se vad vi har att vänta med tösen i magen. Vi kan börja räkna dagar också till cirka ankomstdatum. Nervöst. Lite lycka

Denna vecka blev det officiellt att Jac skall spela för en av bästa klubbarna i Danmark, det har varit hans mål. Perfekt då det är cirka 1 timme härifrån vi bor nu så kan vi lätt hälsa på. Vi väntar massor på vårt nya 3 åriga äventyr, och hoppas jag hittar något jobb där efter ett års tid. Maj är också månaden då vi kanske blir föräldrar igen, spännande och skrämmande tider. RSS 2.0