En liten summering av 2009.

Mera kommer om jag hittar någon färdig lista.

2009Resor: I januari var jag i London. Var på Sverige tur i april. Kreta i maj och firade pappas 50 årsdag. Stockholm i december.

Sommaren: Fick sommarlov 18.6. Jobbade 2 veckor och sedan reste vi till Finland. Där levde jag en sommardröm, inget jobbas utan bara slappas. Var flitig åskådare till beahcn handboll i augusti. Det skall upplevas igen, snart.
Skolresultat: Mycket bättre än förväntat, vem hade trott det?


Besvikelse: Att mina bihålor krånglar, och har kanske ytterligare en ny operation i sikte..


Fest: Min egen 21 årsfest!!! Lätt.
Nya vänner: En annan flickvän som är super härlig, och som flyttade till Sandefjord nu i Augusti. Dessutom har jag fått träffa många nya vänner i en och samma familj, alla 4 är lika härliga. Och de ökade trivselfaktorn för både mig och Jac i Sandefjord.

Förhållandet:
Är på topp. Vi har det bra och det fungerar suveränt att bo under samma tak ännu. Min bästa vän!


Vad kommer att hända 2010?

Det är något som de flesta funderar över hoppas jag. För vår del ser det likadant ut tills maj, och sen får vi se vad som händer. får hoppas det dyker upp något som gynnar oss båda, för vi är sugna på att flytta. I värsta fall stannar vi ett år till i Fjorden. 2010 har jag på känn att kommer bli ett bra år, och väntar massor på sommarlovet redan nu.

Nu har dessutom en närstående till oss chansen att börja spela i norska elitserien efter julpausen, skulle det bli riktigt skoij.


2009 har varit ett okej år på alla sätt och vis, jag har ätnligen lärt mig att njuta litegrann av livet, och inte ta träningen så allvarligt. Nu är jag lite lösare, men de som skall tycka om mig gör det ända.

Älskar min familj och Jac. De vänner jag har tycker jag också om, med tiden blir kontakten mindre med vissa, medan kontakten ökar med andra. Det är livets gång!

Vad skall ni göra på nyåret?


Gott nytt år alla kära!! nu skall vi ut och äta Nuggets på Stureplans snärtigaste matplats, Mc Donalds.


Härlig dag.

Vi letade som idioter på stan efter en varm vinterjacka, hur svårt kan det vara att laga en varm vinterjacka utan att folk skall behöva se ut som Michelin gubbar? Till slut tog jag en som är lika tunn som min gamla vinterjacka, och nöjd är jag. Köpte även några böcker.

Vi åt världens godaste ceasar sallad, och sedan har vi gått mycket idag, över 1 min iaf. Kanske man borde bo i en storstad så rör man sig mer :) Tillbaka på hotellet sovde vi för första gången år 2009 en timme på dagen. Sedan tränade vi lätt på hotellets gym och satt i bubbelpolen och bastun.

Nu har vi igen en gång varit ut och gå för att leta upp en matplats, blev calzone denna gång.


Detta liv kan jag nog lätt leva med!

Ut på tur.

Igår var vi i Parga och hälsade på Jacs 90-åriga Farmor. Sedan drog vi iväg till åbo hamn. På båten åt vi goda köttbullar samt såg då finn ungarna rockade loss till Hanna Pakarinen. Jag hade aldrig hört en låt av henne förut, men nu har jag varit på hennes " konsert". 5.15 var det väckning, sedan har vi suttit i Cityterminalen och spelat Skipbo.

Nu sittert vi på vårt hotellrum på Stureplan. Kan lätt säga att detta är det lyxigaste rummet och hotellet jag ens varit nära. :) Nu skall vi snart ut på stan o leta ny jacka. Ikväll blir det spa och slappas. Och imorgon kanske en tur ut med Jesse?


Ha de bra!

Julen 2009

Julen är förbi.
Julaftonen var perfekt och är nöjd över mina presenter. Juldagen med förfesten och Affes var också bra, fint gäng. Jul annandagen har gått åt till Hesburger, Tenala och slappas.

Imorgon skall vi till Pargas och sedan till Åbo hamn. Vi skall vara i Stockholm tills onsdag kväll, och har hört att vårt hotell är super bra. Fint!

Hoppas ni alla haft en lika bra jul, och gott nytt år på er!

Jasse!

Ett litet inlägg till dig så kanske det piggar upp din dag! Bli frisk fort, så kanske vi hinner ses på Affes :)


En happy bild på mig till dig!


Tack.

Skrev en kommentar till linn.papper.fi, och till svar fick jag detta. Det gjorde mig glad, tack!Jag: Du är glad, snäll och rolig. Man har inte tråkig med dig i närheten! Och du verkar vara en cool mamma :)
Svar 14 december 2009, @ 23:03

Linn: Det kan man ju nog säga om dig också. Man har sannerligen inte trist med dig. Man kan helt enkelt inte vara en surpuppa när du är i närheten.
Har varit hemma hela dagen och 30 minuter har gått åt till morgondagens grymma prov. Förtjänar att få underkänt om jag får det. För Norges kamp på tv idag har jag tom sett 2 gånger......

Gårdagen

Runar vann stort över Follo, och min sambo satte 7 mål och fick paket. Hurra, bra avslutning före jullovet. Festen var inget att skryta med. Men det var helt okej på byen. Jag blev emellan 2 teckenspråkiga tjejer som stred, vad skall man göra? De var galna, och där stod jag och fattade noll. Halv 5 var vi hemma. Nu skall vi se på norska håndballjentene och sedan gå 5km efter bilen, faaan. Jag skall även försöka läsa lite noter.

Tips

Jag behöv er hjälp. Vad kan man hitta på i Stockholm förutom shopping? Vi kommer nämligen vara där i 3 dagar på jullovet. Vi kommer att bo på Stureplan ( Jacs önskan;). Alla tips tas emot. Jac dör om vi bara skall gå i butiker. Nu skall jag till biblioteket en stund, sedan göra mig redo för att se på kamp. Runar måst vinna. Efter det är det julfest:)

....

B. Obama har varit i Oslo hela dagen idag. Och nu är jag trött på allt prat runt och om honom. Kan du åka hem till USA nu?

Andra advent.

Igår var vi för första gången i vårt långa förhållande på bio tillsammans, Eric var också med. Såg luftslottet som sprängdes.
Idag började dagen med spinning 60, andra träningen på 8 dagar, skärp dig Malin. Nu har vi städat klart och sitter och kollar på handbolls VM. Skall bli intressant och se om Norge når enda fram till guldet.

Vi skall ta oss en sväng på köpcentret och kolla på eventuella julklappar och sedan är det mat dags. Robin kommer hit idag, 17.30 är tåget här. Och 18.00 börjar en så otroligt otroligt viktigt match för Runar, som möter Haslum idag. Onsdagens match förlorade de med 1 mål i Oslo, men då låg Jac hemma med magsjuka. Så hoppas han och de andra tar hem det idag, annors ligger de långt efter. Är ordentligt kris i haukeröd lägret.

Det kommer att bli kul med besök i några dagar!

2 examen har jag kvar, och jag läser inget. Borde skämmas. :(

neeeej

Igår blev Jac sjuk. Dåålig tidpunkt, 4 matcher på 2 veckor. Dagens match får han fetglömma, men vi får hoppas de andra tar hem 2 behövliga poäng till Fjorden. Hopaps du är frisk till söndag baby, då också Robin anländer hit!! Själv vill jag gärna slippa det, känner mig hängig och trött. Men skulle passa otroligt dåligt då jag skall ha examen i fysfos på fredag. Låt Jac bli frisk tills imorgon, och låt mig slippa det. Blir ingen träning nu iaf, så får jag hoppas att kroppen vilar mer. Amen.

RSS 2.0