Malin och Jac skall ut på byen i Sandefjord


Nu skall jag njuta med Jac och kompisar lördag och söndag. Sedan tar det 17 dagar tills jag ser min sambo igen!
Hjälp. Men under den tid hoppas jag få mycket gjort med skolan och träffa många jag känner, och det bästa: sista praksisen i Norge undan!!packat och klart.

Nu har jag packat 2!! kappsäckar som jag behöv med till norge. Till mitt försvar säger jag att jag måst ha en massa utekläder med samt 10 skolböcker....

Nu skall jag förbereda min praktik litegrann och sedan kommer ett åringen Noah hit och Jac drar på träning. Sedan skall vi börja köra mot Hirtshals, vi är i Sandefjord 3-tiden inatt... Kommer säkert vara otroligt pigg imorgon då jag skall på granskning till sjukhuset. :)


Hoppas dessa 3 veckor går fort, och att jag har roligt i Norge!Önskepaket till julen.


1. Iphone 4 utan abonnemang. Skall bränna upp 4 år gamla samsungen och 6 år gamla nokian.2. Plattång. En som har helt slätt järn, en vanlig plattång helt enkelt.3. Bidrag till att jag skall få livet att gå runt tills jag börjar jobba på sommaren.


4. Kanske en valfri bok från en bokhandel?


5. Mineralsmink. Behöver en foundation, men det måste jag själv välja.
Det var allting! Är ganska mycket, men man får ju alltid lov att önska sig. Dessutom kommer jag inte kunna ta med nästan nån gåva alls när vi reser hem igen, eftersom vi planerar att eventuellt åka till Oslo före vi far hem till DK igen.Godis önskar jag mig inte till julen, det kan ni ge efter 21.2.2011


Vad önskar ni er till julen?

Tisdag

Idag är det en riktig tråkdag. Råddiga besked från skolan igen en gång. Jag har försökt packa lite inför norge vistelsen som kommer att bli 3 veckor lång. Buu.

Har klämt i mig muffins och borde om en stund börja gå till gymmet för att gå på spinning. Men skulle inte orka. Regnar det så blir jag hemma och fortsätter tjura idag :)

Söndag

Igår startade vi dagen med spinning för mig och styrketräning för Jac. Sedan hem och äta, och så drog vi till kusten, Hanstholm. Där blåste det sjukt mycke och var stora vågor.Var verkligen inte vackert här..


Efter det kom vi hem och var otroligt trötta. vi sov 1,5 timme, sjuukt. På kvällen var vi ut och gp ett varv och åt pizza. Mesta dels av vår helg har tillbringats hemma, vilket Jac är glad över. Nästa gång jag är i DK på helgen ( 4 veckor dit) skall vi ha en Malin-helg.


Lindex

Saker jag skall köpa:


Bilder från lindex.se

Senaste

Senast/ Senaste...

1. Åt jag: En mockaruta bit?
2. Drack jag: Vatten
3. Drack jag denna alkoholbaserade dryck:
Smirnoff Ice i slutet av augusti
4. Åt jag denna godis:
Före 21.2.2010 åt jag typ varje dag någon godis, men nu har jag hållit mig sen dess. Överkonsumerar bakverk istället.
5. Sa jag detta ord:
Eller hur?
6. Köpte jag denna CD: Har nog inte köpt någon cd de senaste åren.
7. Filmen jag köpte:
Samma svar här.
8. Köpte jag detta plagg:
En svart lång t-skjorta med nät på sidorna.
9. Låten jag lyssnade på:   Medina - vi to
10. Filmen jag såg på bio: Luftslottet som sprängdes.
11. Resa jag gjorde utomlands:
Åker till Norge varannan vecka;) Sverige var senaste "semestern"
12. Bilen jag körde med:
Opel corsa
13. Sms jag fick:
Annie som undrade om varför vi får simma gratis i simhallen.
14. Personen jag ringde åt:
Pappa
15. Telefonen som jag köpte: Var en samsung för 4 år sedan.
16. Möbel jag köpte:
sängen
17. Hushållsmaskin jag köpte: Aldrig köpt.
18. Present jag gav: Åt Emma en adidas t-shirt
19. Present som jag har fått:
Minne inte...
20. Böter jag fick: Parkeringsböter i Sandefjord för 2 år sedan.
21. Konsert jag var på
: Har aldrig varit på någon, ta mig med om ni far:)Nice

Idag har det regnat så gott som hela dagen, och det resulterar i en mycket våt vägg inne i vårt vardagsrum. Så nu kan vi bara hålla tummarna på att regnet avtar, annars får vi börja torka golv inatt.4 meter med vått. Snälla husägaren, laga detta!

En av våra favorit rätter.


Gris inrefilé med kantareller i ugnen och gräddpotatis. Love it!


Fredag kväll

Skall testa på ett tids inställt inlägg.

Jag bakade morotssemlor, gott med mycket smöör på. Borde verkligen börja tänka mera på vad jag proppar i mig, men jag är inne i en fas som ja int alls bryr mig om sånt. Av erfarenhet vet jag att jag oavsett aldrig är nöjd med mig själv, och nu trots några kilo på plus så har jag samma känsla som för 2 år sedan då jag vägde 5 kg mindre. Så får pröva vara nöjd istället:)


Idag startar vi med morgon spinning från 9-10, resten av dagen går ut på att tillbereda och äta inrefile och gräddpotatis. Kanske vi även går ut och går ett varv, om vädret vill det. Om det inte blir utgång på kvällen blir det chips.
Njut av livets godheter :)

Före - efterDå mitt hår blir längre blir det bara stort och burrigt. Detta är kanske en lite överdriven bild eftersom jag sov med håret fast, men ni fattar. Jag vill ha långt och välmående hår, men det håret fick min syster Emma och jag fick Pappas.

Ett besök till frisören med klipp, hårplattning för 200kr ser det ut såhär:Lite för platt kanske, och vääldigt tunt. Hon gjorde det riktigt tunt i topparna så jag kanske slipper lejon håret för en tid.

Torsdag

Började dagen med 1 km simning. På dagen då pojkarna hade träning så var jag barnvakt åt Noah. Även en av serbernas flickvän är i Danmark just nu, så hon var också med mig. Perfekt sätt att öva engelskan på!

Jovana och Noah!Onsdag

Njuter så av dagarna för tillfället. Jag borde läsa en hel del, men för tillfället skiter jag i det. Sköt upp en examen tills efter jul, inte likt mig. Har noll koll. Igår fick Mors/thy stor stryk mot AG Köbenhavn, men det var väntat. Skall bli intressant och se om de alls får något poäng före julen, bara mot de 6 bästa lagen...
 
Idag startade vi dagen med färskt bröd och sedan gick vi ut i regnet med regnkläder!! och gick 3-4km. Vi stannade vid biblioteket och lånade lite nödvändiga filmer och vid matbutiken. På dagen for vi iväg och styrketränade, och resten av dagen/kvällen har vi lagat mat och slappat.

Imorgon startar jag dagen med vattenaerobic medan Jac tränar. När de har handbollsträning på dagen skall jag barnvakta lilla Noah igen. :)
Ut på tur og aldri sur, han synes friluftsliv er kjempe gøy ;)Mongo-Malin, såhär kommer jag vara klädd 3 veckor i november, praktik i Norge. Men det kan nog hända jag får ta vinterjackan på i Norge:) Skall bli kul!

Kaffedags

Vår favorit stund på dagen är då det är kaffe.Ljus

Både jag och Jac älskar ljus, så därför har vi en hel del ljus i vår lägenhet.. Såhär brukar det se ut varje kväll hos oss:Jac tycker själv han har öga för inredning, nyaste nytt i vår lägenhet är ljusstakarna.

Lördags planer

Kl. 9 idag på morgonen var jag på spinning. Jac hade träning 9-30-12 och är nu på en öl med lagkompisar. Nu skall jag ut på stan och posta ett brev. På dagen skall vi se lite av BKs match via datorn och HCM-Skjern i tv.

kl.17 åker vi till Nyköbing, vi är bjudna till Annie, Nonni och Noah ikväll. Trevligt att göra något för en gångs skull:)Ha en skön lördag!En bild på mig och min familjs grannars baby!

Vanlig kväll i Sandefjord.

Nu sitter jag och samborna + Levis och har kosekveld. Imorgon skall jag åka hem igen, skall bli skoij att ha lite egentid med Jac!
Tack för 4 nätters hotell igen till er killar:)


Vecka 41.

Då är vi snart inne på ny vecka igen, höstlovet gick otroligt fort. Just nu är jag i Sandefjord och skall stanna här tills torsdag. Efterdet blir det 10 dagar hemma, härligt!
Veckorna kommer gå så otroligt fort nu, väntar massor på vecka 48, då är jag färdig med praktiken i Norge!!

Jag längtar efter att få göra något roligt med min kille, i de sista har vi knappt haft tid för varandra. Och den tiden vi haft har tyvärr prägats av dåligt humör från bådas sida. Men efter regn kommer solsken.


Nu skall jag lägga mig, godnatt!Love you

Supernanny

Lille Noah var här idag. Så glad pojke!


Neeeeej

Vi upptäckte idag att väggen bakom soffan har  3meter långt och 20cm brett läckage. Genomblött.. Faan. Skall d eta upp denna vägg bor vi inte här längre!

Höstferie

Nu har jag höstlov, skönt. Tyvärr är det snart slut igen, på söndag åker jag tillbaka till Norge. och stannar tills torsdagen.  Jacs föräldrar är här, vi har shoppat, sett handboll och varit till Lökken. Veckans gladaste stund är nog ändå brevet som kom i posten från köpenhamn, skall visa senare vad det var innuti. Tack!


Idag köpte jag en jätte skön halsduk, i svag rosa persika färg. Inte helt min favorit färg, men tyckte om den ändå!

Annat som hänt som är värt att berätta är att Mors/thy slog Viborg på söndagen, nästa tuffa match är på fredag.
Hit skall jag tillbaka på sommaren, otroligt fin och lång strand!Lördag

Igår då jag skulle ut på länk, slutade med att jag kastade upp efter ett varv. Men då jag gjort det så lättade det i hela kroppen, och jag mådde som en princessa resten av kvällen. Idag fick jag iställe löpa en halv timme på morgonen, och det slutade lyckligt. Dvs. ingen spya eller valpsjuka:)

Nu skall jag snart starta mot Aalborg, skall hämta Jacs föräldrar. Jac själv är på träning nu, så jag får köra själv.


Ha ett fint kalas idag Emma:)Pics från HvasserMin klass! Var otroligt kallt i Norge denna kväll.Finne-Malin. Hatar röda veckan.Nästa dag var det sol o sol, härligt. Dessutom har jag gjort bergsklättrings premiär, har lite stela armar efter endast en tur.Trine och Lene!


Hemma igen

Efter en övernattning hos favorit familjen och en övernattningstur med skolan, har jag inatt sovit i egen säng. Idag skall jag träna, läsa och städa. För imorgon kommer Jacs föräldrar hit!Är inte på skriv humör nu, så hej!

RSS 2.0