Dagens träning.

Dagens träning bestod idag av Zumba, men det var lite annorlunda än vanligt. Vi hade nämligen en reporter där, och jag märker nog att jag inte är den som kan koncentrera mig på zumban ordentligt då. Har inte ärvt Jacs mediavana. Får bara be till Gud att vi slipper se på Malin viftar med brösten bilder på avisen imoron.

Kl. 18 idag "stängdes!" Sandefjord, nu är det påskferie. Vi är säkert de enda som inte reser till fjället då.

Nu ska vi äta tortillas, och sen till Edwin på fotbollskväll. Jag följer endast med för att jag inte vill vara ensam hemma.


Sötisar.Här var vi unga och söta. Då hatade jag mitt hår, och nu skulle jag vilja ha så igen. Hoppas solen snart ser på mitt bruna hår, så blir de sommar fräscht.

Tänk, detta är snart 3 år sedan! Sjukt så tiden går!


Godnatt!

Läs!

Jag vet att iaf min Mamma följer med min blogg, så här kommer ett bloggtips:

http://lotta.peppar.fi/blog/


En trevlig blogg att läsa som en super trevlig flicka skriver.
Idag är en dag som jag saknar min familj, men tur så att Emma bloggar så får man läsa om dem :)

Ny "trend"?

Idag då jag gick på stan såg jag 5 stycken med lika dräkt, en collage dräkt som är som en halare. Nytt mode?Inte riktigt en sådan, men närmast jag kunde komma. Bild lånad från en vän på facebook.

Det går trögt idag.

Idag har jag ätit fruktsallad och nötter till frukost, detta resluterar i en sjuk mage just nu. I tillägg sitter jag på biblioteket, bu för att de har trådlöst nät här, det gör inte studieivern större. Men har som mål att läsa ett tema färdigt i Religion före torsdag, så har läst 1/4 kapitel nu.

Snart skall jag gå hem och plocka lite, och sedan på Stepstramopp!

Påsklov - måndag

Sov brevid en varm Jac hela natten, så idag har han haft sjukledigt. 9.00 var jag på höypuls styrke, sedan kom jag hem och lagade frukost. Då inträffade en liten katastrof, internet och tv kanalerna blev spårlöst försvunna, de skall de fortsätta vara upp till en vecka ungefär. Fans nextgentel. Som tur har vi en snäll granne som lånar ut sitt internet till oss!

På kvällssidan for Jac upp till hallen och deltog litegrann i träningen, och jag var ut och gå, och så möttes vi vid hallen då träningen var slut.

Idag har jag gjort något jag aldrig brukar, tog kamera med mig då jag gick. Det var urskönt att gå idag, termometaren har inte varit på minus sidan på några veckor så jag VET att våren är här nu.

Vår älskade gamla gata, så härligt att bo just här.där uppe skymtar man utsiktsberget, men jag undrar hur någon vill bygga sitt hus högt uppe mitt på ett berg??En "snygg" bild på mig.


Imorgon skall jag läsa och gå på Spenst, men planerna ändras fort. Sjuk skall jag inte bli.Takk for meg, ha de´.

Storbloggaren malle.

Första gången vi följer med Let´s dance, hoppas verkligen Mathias vinner.

Idag har vi packat och kastat skräp, fyy så det ser ut hemma hos oss. Jag får glömma det nu i 9 timmar frammåt, och ta itu med det imorgon.


Natta.

senare på dagen

Har inte fått något gjort ännu. Men skönt är det med!

Inga stora planer för helgen heller, umgås med favoritetrna, slappa, spenst, allt som vanligt med andra ord. Men som vi trivs med det :)

Det är även ett spännande projekt på gång, skall se om det lyckas! Mer om det senare.


Till sist vill jag gratulera Henrica på 22-årsdagen och min egna bror på 20-års dagen! Bäst att skriva det nu, ifall jag inte bloggar före det:) Hoppas ni båda får en fin dag!

Helg!!

Alla uppgifter är inlämnade. så idag skall jag börja packa vinterkläder, fast jag egentligen borde läsa på religion. Men det kan jag göra på måndag och tisdag. Tycker att inlevereringsdatum är till för att slappa.

Jag skall också kanske ta en liten tur till gymmet med en kompis idag på dagen. visa henne lite saker. Och ikväll blir det kanske träning med en annan kompis Charlotte. Sedan blir det inrefile´och potatisgratäng. Solsidan.

Nu fick vi ssålt vårt soffabord, så det börjar bli tomt här inne... Känns små tråkigt, samtidigt som spännande.

Till sist gör jag en Emma. ( dvs. tar bilder på sig själv)

 

 


Trevlig helg!

Problemet är löst..

Jag åker med till Oslo och ser på Jacs bortamatch! Det blir troligtvis den sista bortamatchen för mig. Jac har väl max en kvar efter detta. Nu börjar jag på allvar förstå att det bara är under 3 månader tills vi drar. Hjälp.

Imorgon har jag skola tills 12, och sen får jag påsklov. Skickade in alla uppgifter idag, skönt. tyvärr glömde jag en viktig sak, men får hoppas det blir godkänt ändå.

På helgen hoppas jag att vår favorit familj stannar i Sandefjord, så kan vi hitta på något! Börjar bli få veckoslut kvar före vi drar som är oplanerade, jaiks :)Kram kram

Problem

Dagens problem är: Skall jag dra med till Oslo och se en av Jacs sista bortamatcher? Eller bli hemma?

+ Roligt att se på match
+ Har ändå inga stora program ikväll
+ Får vara med Nina


- Matchen börjar 20.30, är hemma runt kl.24.
- Jag kan inte gå på den träning jag vill, måste träna själv isåfall.
- Rätta upp min uppgift som skall lämnas in imorgon.


Jag vet inte. Synd att inte matchen är kl.18 :D


Några få bilder från helgen

Jag använder aldrig mer min kamera, men några bilder tog jag.

Först är det två bilder på Jacs fantastiska mat, och sedan en på mig själv.

  

Inrefile, fylld bakpotatis och sås. Samt en himmelsk god hemmalagad chokladmousse med krem.

 

Och en övertäntig bild på mig, tyvärr blir det inte bättre då Jac är så "rolig" bakom kameran. Iaf skulle jag iväg till Charlotte på tjejmiddag.

Norska ord.

Jag har blivit medveten om att nästan helatiden använder vissa norska ord, hamnar riktigt koncentrera mig för att inte skriva dem då jag bloggar eller pratar med kompisarna hemifrån.

Ex på några ord

- Hvis
- Kun
- Ikke
- Stöv
- Göy
- Morsom
- Tulla
- Sjokolade


Även Jac använder samma ord. Undrar hur vårt språk kommer att bli i höst? Dansk/svensk/norsk?


Nu blir det soppa, sedan slappa lite och Zumba ikväll.

Spännande.

Det har inte hänt så mycket den senaste veckan, avslutade min 5 veckors praktik och Runar förlorade en viktig match. Hem kom igen en gång Jac med paket, som vi gav bort direkt. Riktigt dålig match, men kul att se många mål av min egen kille.

Idag har det varit en perfekt lördag, chill på stan och träning. Och nu måste jag hålla mig undan köket, kocken Jac skall laga överraskningsmiddag... :)

Imorgon blir det lite uppgiftsskrivning, spinning och slappa :)


Skönt med helg

Choklad.

Nuförtiden tycker jag att de värsta blogginlägg handlar om hur hälsosamt man äter, eller hur duktig man är gällande hälsa. Tror detta beror på att jag märker att jag inte kan få en sån kropp jag vill mera, och onödigt att helatiden söka bekräftelse för hjärnans (=kroppens) skull.Tvi. Jag har till och med glömt att nämna att jag varit utan choklar nu i 23 dagar. Och detta skall jag inte skriva om i min blogg före jag brytit det. Allt annat äter jag i massvis, men choklad är min last. Färdgt med det.


Nu och sova. Min kille är på bättringsvägen, så han måst väl på jobb imrgon igen. och jag på praktik.Uppdatering om oss.

- Jac har varit linslus i de sista.

- Min skola för nästa år ser ut som ett helvete just nu.

- Jag ska opereras en gång till.

- Jag är färdig med träningskonkurransen på Spenst.

- Mitt gymkort går ut om 2 veckor, blir knappast något nytt då jag måste ta det med ro efter op.

- Runar ligger på andra plast just nu, många mål på Jac i de sista,.

- Tony har varit här på besök.

- Jac har igen en gång fått bekräftat hur mycket hans lilla favort tjej på 2 år tycker om honom.

- Just nu är Jac sjuk och ligger på soffan, spyttemannen och lite feber. HÅLLS BORTA FRÅN MIG.

 

Otydlig bild på gubben, med sin favoritfilt.

Tisdag.

Idag har vi praktik från 8-14.30. Skönt att vara tidigt hemma en gång! Sedan skall jag kanske på Zumba om benen tillåter det, annars blir det uppgiftsskrivning.

Imorgon är det praktik som vanligt, men sedan är kampen som jag väntat länge på äntlinge. Runar- Drammen. Drammen har troligtvis vunnit serien redan, så hoppas de kan vara lite snälla ocge ge poängen åt Runar. Och hoppas jag får se jac show igen :)

Jag vill att de är onsdag kväll NU.

Söndag kväll.

Startade dagen med att vara ute tillsammans med lisa och barnen. Sedan var jag på biblioteket i 1,5h, men fick ingenting gjort. Hatar pedagogik uppgifter, jobbiga. Nästa söndag skall jag bara skriva och skriva. 7 sidor skall lämnas in den 25.3 men jag vill gärna vara klar så fort som möjligt. Har även börjat skriva bokrecension om Totte och Malin, tänk att 2 sidor text om denna bok kan vara svår? Jag är inte alls i skolform nu, får hoppas alla examen går igenom för det.

Efter biblioteket gick jag på en 5km powerwalk, och sedan väntade nybakad sockerkaka hos favorit familjen. Nu har vi skrivit färdigt en gammal uppgift från hösten, så ligger på soffan och slappar!

Runar vann riktigt stort ikväll. Tyvärr förlorade Mors med två mål. konstigt att hejja på två lag.

Nu kommer jag vara pedagogisk ledare för en vecka frammåt.

blääh.

Jag har alltid varit emot att ha med kameran på olika skolgrejjs, och nu har det hänt. Min kamera är borttappad, och alla viktiga bilder från praktiken. Satan.

Helg igen

Gårdagen hade jag praktik, tränade, lagade mat, åt chips och skrattade åt Solsidan.

Idag vaknade jag 8.15, då hade Jac redan dragit iväg på jobb. Han jobbar extra idag, de får dubbellön :) Snart skall jag gå ut till Spenst och sedan träna Zumba! Efter det blir det mat och tv häng med Jac.

Imorgon drar han till Bodö kl.7 på morgonen och kommer hem på natten, kamp pågång igen. Själv skall jag gå till biblioteket och pröva börja skriva på en uppgift, städa och bara slappa! Är det lika fint väder som idag skall jag ut på en promenad.


Igår hade vi 4, 5 års dag! Går fort. Bjuder på en bild från när vi varit tillsammans typ ett år.

 

Vi båda två var ganska fräscha på den tiden. Tur så är inte Jac ägare av spagettiarmar längre.

Charlotte.

Första året vi bodde i Sandefjord såg jag Charlotte på Runar kamperna, men vi pratade aldrig med varandra. Första skoldagen såg jag en flicka som var lika osäker som mig, och jag kände direkt igen henne, det var ju lilla C.
Charlotte är en härlig flicka.

- Vi kan ha fester med våra kära pojkvänner, blir tv spels fester. På tiden med en ny snart, känn ingen press värd paret;)

- Vi kämpar oss genom skolan tillsammans.

- Vi kämpar som dårar på Spenst, och peppar varandra då den ena av oss inte orkar träna.

- Vi är tribune slitare i Runarhallen.

Roligt med en flicka som har precis samma intressen som jag, förutom ridning..

I höst får du och Andre´ ta en Danmark tur :)


Måndag.

Jag tycker inte om måndagar, helgen är slut och det är länge tills det är helg igen. Dessutom vet jag att en riktigt tung träning är kl.17. Men 18.30 då jag är hemma igen, börjar det kännas bättre. Jag skulle laga middag, men har ingen lust så hoppas över den idag. Får pina Jac att laga varma smörgåsar eller nåt senare.

Nu sitter jag och ser på halv åtta hos mig, men väntar på att familjen annorlunda skall börja. Det är det enda program jag följer med.

Imorgon åker Jac iväg på bortamatch, och är hemma torsdagmorgon igen. Han jobbar hela lördagen ( de får dubbel lön så jag pinade honom;) och på söndag åker han upp till Bodö. Skönt så är båda bortamatcherna på en vecka, och vi kan börja räkna nedåt tills säsongen är slut. 8 matcher kvarstår, och eventuellt slutspel, om de skärper till sig lite!

Ha en skön måndagskväll.


RSS 2.0