Finneränder och sköna dagar.

Helgen var ju som sagt perfekt, o de 2 senaste dagarna har gått i samma anda. Igår var jag till lojosimhall med Mamma och Emma. Gymppade ca 30min i vattnet och det resulterade i ett blått ben. Träffade också Lotta K.
Idag har jag o Malle luggit ute och bokstavligen stekt oss. Jag har aldri i mitt 20åriga liv bränt mig såhär mycket, framsidan är röd och baksidan kritvit. Sedan blev det abc och cruis samt tittas på topphandboll.

Imoron är det vappen, och jag har noll planer, skulle vilja ti ettan men små tråkigt blir det nog. Iaf så skall jag besöka simhallen igen, vattenlöpning. Det känns som om det kommer att ta 50 år före min vrist är stark igen, bu.

Till sist skall jag bjuda på några bilder från helgen. när månne jag blir myssjuk??? 1v ha gått och det har inte varit någon panik ännu.

image118

Henrica är van med pärlan.


image119

vackra Elin 20´år. T-skjortan var en av mina presenter till henne.
till sist krycklisa, jag klarar mig med en krycka nu.


Tack en viss för en bra kommentar idag, det värmde.

skön lördag.

Lördagen började med cykling, sedan solande. Såg även på a-pojkarnas första final, men det var tråkigt för de var överlägsna.Sedan var jag hos Lottas en stund. 7tiden körde JAG upp till Henrica med volvon. då blev det amorsspel i abc samt lite mansikka. Vi hörde även på Mikko i Serendi o faan vilken röst han har, han måst ju få många kärringar med den rösten.
Då vi skulle köra efter Fanny för att fara till abc igen, körde Heni pärlan. Det gick ypperligt. Skulle jag ha min kamera här skulle ni få se en bild på det.
Igen en gång har  jag fått uplleva en perfekt dag, tack för det.

Foten gör små framsteg helatiden, igår gick det ok att köra bil o stöda på den. Men utan masaiskon kan jag knappt ha den på golvet, för det gör skit ont. Gick även lite med 1 krycka igår. Så idag skall jag prova ta några steg utan. Men haltar så, vristen e så svag.

Planerna för idag är vara ute om vädret tillåter, kanske abc, och sedan till Backgränd för att fira Ellos 20årsdag. Härligt. borde även ha cyklat nu på moron, men skall ändå anstänga foten så mycket idag, så bäst att vila en dag emellan. Eftersom jag eg. inte ens får cykla mera...  E nån med till simhallen imoron?

Om 9v skall jag ha min 20årsfest, välkomna.

Ha en skön söndag alla, utan ni krapulamonster.


Välkommen tillbaka Malin.

Jag har ju som sagt varit skit nervös över läkarbesöket idag, och varit beredd på det värsta. Då jag kom dit blev jag lugn och allt kändes bättre. Efter att ha snackat finska med röntgen skötaren var det dags för avgörandet. Harri ansåg att benet hade börjat läka ihop, men det kommer kanske aldrig helt o hållet läka. Men jag kan iaf leva med detta. Mitt fula robokopskydd fick jag bort, och nu i 2veckors tid skall jag vänja mig att gå utan kryckor. Yes. så det var bra nyheter. Nu går jag med masaiskor, ch foten är svag o sjuk, men det blir bättre. Så 10.5 sätter jag krycorna i narikkan i ettan ;) Dock blir det inget dansas o sånt ännu men iaf. Jag får inte motionscykla nu mera, för det blir för stor beastning. Men skall o springa i vattenbassäng o sånt. malin 70år.
Härligt härligt härglit. 20v räcker bra till!!

Jag han även till Gt ett varv o köpa en blå söt prickig klänning. Sedan kom jag hem och provade att köra vår gamla volvo. Jag kunde inte trycka ner gasen el bromsen hårt, för benet krampar. så jag for nog hålla mig till nyare o snabbare bilar än så länge. Körde bara upp till prästgården för att träffa Linda.

Sedan for jag på glass med millo, som förövrigt är underbart söt. Grattis igen en gång vännen. Senare på kvällen har jag varit i abc med Martina o firat med lite franskisar. För första gången kände jag mig it illamående efter det, dock var dte inte mycket mn iaf. Jag tror att jag börjar bli normala malin igen som ätr allt hon ser, synd tilika.

Idag hade vi även fått resan till Stockholm nästa helg, skönt att kunna tillbringa en hel dag där med Emma, dock orkar jag knappat gå i så mycke butiker. Men bara vi hittar fina solbrillor åt emma så e vi nöjda... Och på kvällen borde vrålåket anlända till huvudsatden o så får ja mysa påvägen hem. En vecka utan kramar ännu..

Så med andra ord kan jag säga att den här dagen har varit perfekt. Och om 2v skall jag ut på krog med jac, dock hamnar han se efter mig lite att det inte händer någonting. Men det ser jag fram emot.

Välkommen tillbaka till livet malin, 3v borde jag vara helt bra.

image117

en helt normal o FRISK Malin Maria på campingsemester.


Godnatt, o vill tacka alla för stödet under den här vintern. Speciellt elin o Jac som plåstrat om mig första dagarna efter operation. tack tack tack. och min mamma skall jag itn glömma, utan henne skulle jag ännu vänta 3v på att få opereras. lav ju mum

12 timmar.

om 12 timmar vet jag hur allting kommer att se ut. snälla låt mig bli lycklig, jag orkar inte mera.

Håll tummarna för mig imoron, för annors sjunker jag nog så lågt ner.

Gud var på min sida, o låt inget mer fittas för min del.

gonatt.

1 dag kvar

förra inläget tycks ha råkat ut för något konstigt, början var med stora bokstäver och man såg inte ens v ad det stod.

Inatt sovde jag riktigt bra,skönt. Nu skall jag n örda klart på datorn, sen hoppa upp på motionscykeln. Efter det hoppas jag på att det är sol ute, vill soola.Sedan är det dejt med elin, kanske sandra oxå hänger med. Måst helatiden ha nånting att göra, får fel i huvudet annors!!

1 dag kvar, om 25h har jag tid till röntgen. Skit så nervös jag är, tänker be om att få se bilden direkt så är jag lite mer beredd. Jag går bokstavligen sönder o det inte är bättre imoron, depressionen tar nog över mig då. Men denna gång är det jag som vinner. Vet inte om jag våg hoppas, men jag vill det iaf.

Efter imorgo kan jag förhoppningsvis njuta av min tid hemma, för då vet jag. just nu e jag ett brakel.

Ha en fin dag!

I Finland igen..

Idag fick jag sällskap på tågen in till Oslo av Trine o Christer, tiden gick fort. skönt. På flygfältet satt jag 2h o väntade, sedan lyfte planet tidigare än planerat. 15.30 hade jag fått min väska i Helsingfors, och en timme senare sökte Gitta mig. Tack!


Jag hann vara hemma i Karis en liten stund innan jag o Malin ville träffa varandra, så vi for till Serendi, finns it så många mer alternativ i denna stad. Vi snackade en hel del om just karis. Sedan powerwalkade vi till masa;) Alltid lika skönt att träffa dig Malle skall du veta!!. Så har min dag sett ut. skönt att liiite mer kunna röra på sig, fast det inte går så fort undan.

Det känns sådär att vara hemma, helt okej. Men jag skulle aldrig har kommit hem nu om det inte var pga kontrollen. Imoron hoppas ja på sol, då ska ja sitta ute hela dagen o sedan träffa elin nåt varv. På fredag blir det hesa och det är domedagen för min del. Hoppas verkligen allt är bättre med min fot, så kan jag GÅ I SOMMAR. Konstig känsla. O om det inte är bra såå... Nej d vill jag int ens prata om. På fredagkvällen skall jag träffa Martina. Lördag skall jag iaf se å handbollsmatch, sen är jag öppen för förslag. för jag skall tammifan int opereras igen. punkt.

Eftersom min kille liite vill muntra upp mig, så har jag nåt att se fram emot om 1v. Då åker jag o Emma över till Stockholm och shoppar lite om jag orkar och sedan möter vi upp tattaren där. Härligt. Men fär att detta skall gå vägen måst foten vara bra. Annors har ja inget liv på 3 månader till.

Det känns konstigt att vara hemma ensam i min säng, för mannen fattas. Men helt skönt me lite paus ibland, o vi satsar båda på att en överlycklig flicka som lite kan gå möter honom i sthlm. Bra me planer, så orkar man en dag i taget.

Nu skall jag surfa vidare och be en sista gång en bön om att mitt liv skall kännas värt att leva igen. Amen. Här har du igen en gång en svammelblogg Linda W, fattar du att ja int borde skriva dagbok nu?:D


Första "sommardagen"

Idag var det 18c i skuggan, härligt. Men jag behöll ändå verraren på då jag satt ute. Efter lite bänksittandes samt 11km cykling:D, var det dags för grillfest med några från runar. Vi åt korv med bröd o sallader. Namnam. En enorm sommarfiilis har jag haft idag.

Imoron hoppas jag att det är fint väder igen. Då blir det typ samma program som idag på dagen , plus packning och träffa jenterna. Jac är borta med laget imoron, så det är synd att jag inte redan då kommer hem. Men det kunde vi inte veta.

Jag fattar inte vad jag har för fel, direkt då jag ser något sött så slänger jag mig över det. Blä. Jag skulle vilja vara lika duktig som jag var i februarimånad, men det går inte mera. Får leva med mina celluliter o hängbuk i sommar istället. Men huvudsaken är att jag då kan gå, annors behöv det inte bli nån sommar för min del.

om 1v firas Valborsmässoafton, men jag skall nog inte göra något speciellt. möjligtvis umgås med Linda o Datte lite. Gud ge mig lördag nu, så vet jag hur min närmaste framtid ser ut. Hatar det här.

Om 11 dagar skall kanske jag o Emma o möta Jac till Stockholm, skulle vara skönt att komma bort lite o få känna sig som en människa. O Emma e dessutom härlig att ha o göra med ;)

Nu skall jag börja gå o sova, o drömma om brännan o tränande jag förhoppningsvis har o kan göra efter 1 månad.

Tråkig blogg. Varför skriver jag ens, man undrar.

Sommarlov och sol.

Som sagt hade ju Runar andra kvartfinalen igår, som de borde vinna med 6 mål før att gå vidare. Flere gånger under matchen såg de ljust ut med 4 bollar upp, men sen sket sig allting. Nu har de sommarlov och är lite små bittra. Jac spela en bra match igen en gång, så han av nån får iaf se bakåt på den här säsongen med ett leende på läpparna, för han har varit bra i nästan varje match. Nu skall de ännu ha olika tester den här veckan, och sen har de ledigt enda tills 19.5, då börjar sommarträningen, o mitt mål är att oxå kunna börja med min sommarträning då.

Det är härligt väder idag igen. Om en stund skall jaf fara ut o sitta 1h, sedan till gymmer o cykla, och efter det sitta ute igen. Så är planen iallafall. Jag borde även hinna till GT och Hvaltorvet, för har absolut noll vårkläder, o lite fräsch vill jag känna mig.

Ikväll skall jag vara fastklistrad i Jac och packa. På onsdag far jag hem till Finland, och går allting enligt planerna så kommer jag tillbaka hit 11.5. Jag skulle påritigt gå sönder om det inte alls har läkt ihop nu, vet inte vad jag skulle ta mig till. Iaf skulle jag vilja vara ifred för annors skulle jag skrika ihjäl mig. Det här helvetet borde ju nångång få ett slut, och jag hoppas det är nu i fredag... Annors blir inte vistelsen hemma sålång, för får bara på nervena när jag inte kan göra sånt som alla andra gör.

Nu skall jag klä på mig, och sedan äta fruktsallad o ägg. Jag vill ha en balkong/terass, då skulle man på allvar kunna sola redan:(

image116   

Såna här brillor skulle jag kunna ha.


skönt

Vi satt ute på en bänk i 1timme, faan va skönt. Om 1v tänker ja sitta med bh o fiilt runt mig på åsvängen, det har jag bestämt:) Så vädret skall vara fint då. Om jag int är på operation då igen, men det tvivlar jag på!

Nu har vi ätit mat, så om 1timme skall vi iväg till hallen. Tråkigt att sitta där 2h före matchen, men kan itn ta mig dit på egen hand. Sommarlov eller inte, det är frågan.

Jag hoppas verkligen att du mår bättre nu, har tänkt på detta helatiden, och kan int förtså hur du känner dig. Svårt att förstå när man it varit med om en sådan sak själv. Och detta är en sak som man kommer att leva med resten av livet.Men jag hejjar på dig. :)

Jag är glad. Imoron cykling och packning. kommer kännas ledsamt att lämna Norge, men förhoppningvis är jag här 17.5, då e d STOR fest i Norge:)

Svammeldrottningen skall sluta skriva nu, för har inget intressant att komma med som vanligt.

Ge mig en balkong!!!

Jag vill ha en balkong, för fjärde dagen i rad är det 12c i skuggan på förmiddagen. Skulle jag varit hemma nu skulle jag förhoppningsvis blivit lite lite solbränd, men istället sitter jag här och är likblek pga att jag nästan bara varit inne sen julen. Nå jag hinner sola ännu:):)

Idag är planen att försöka få Jac med till något utefik, för att på så vis kunna njuta av solen lite. Går det inte, skall jag försöka hinna till gymmet o cykla lite grann. Ikväll har runar en super super viktig match, hoppas alla kan sprela så har de chans att slå elverum med 6 mål o därmed få delta i final four. Annors får de sommarlov ikväll redan, och då är det bittert att bo i ett hus med handbollsspelarna. Hejja runar , hoppas ni tar det ikväll!!!

Jag skrev ju tidigare i veckan att mitt mål för denna vecka var att cykla 35km, men jag har cyklat 39!! Yeds. så jag behöv int ha nån press att cykla idag, men skönbt skulle det vara efter 4 dagars frossa.

Njut i solen mina vänner, om 6 dagar SKALL det vara sol i karis så får jag sitta ute o sola. Kankse du är med i år igen malin;)

Lördag.

Hade väckning redan kl.7, var sjukt trött efter 5h nattsömn. Vi stack iväg till Langesynd för att kolla in veteranturneringen som bl.a WT deltar i. Än en gång fick jag uppleva att alla gamla rävar spelar på blodigt allvar, många fula ord skreks på plan. Sedan stack vi till en grillkiosk för  att äta "mat", riktiga finnar. ;Min cheeseburger rördes knappt o Jacs kebabtallrik var inte heller en höjdare. Usch. Vi for sitället till butiken för att köpa glass o banan, bättre så.
Nu på kvällen skall det bli fruktsallad o lite finsk choklad som johan gav till oss. Kan tyvärr inte hålla mig. Det är ännu 11c ute fast klockan är 7, härligt. Om 3v hoppas jag att jag kan vara med o inviga terassäsongen;)

Imor4on blir det förhoppningsvis cykling på moron, o sen skall jag till runarhallen och hejja, hopaps verkligen killarna vinner med 6 mål imoron, det är de verkligen värda.

Jag har även börjat gå med all vikt på foten, dock med kryckor vid sidan. Det har gått helt bra, så hoppas det fortsätter åt dethär hållet. Nu är det 6 dagar kvar tills jag får min dom.

Jag sänder en tanke till en kompis som mår dåligt, det ordnar sig vännen!!!:(:(

Nu skall jag sluta svamla, för har absolut inget vettigt att skriva om längre.. Tråkigt. Jac fick som sagt paket från karis idag, o där var det ett chokopaket med som jag berättade. Chokopaketet hade en lapp påklistrad, såhär stode det. 

" för varje chokladbit några extra gånger med tandborsten"  :D

Ha en fin kväll/natt, är avis på alla som kan dansa och leva ett normalt liv.
Ljuvligt.

kl. är 9 och det är 11c o full sol ute, åååh. Skall snart bege mig iväg till gymmet, måst cykla de återstående kilometrerna av 35, för hinner kanske inte på helgen pga handboll. Sedan skall jag sätta mig ute en stund o sen hem o se på The Days of Our lies och laga fiskpinnar.
Ikväll skall vi igen o spana in träningen, sedan packa ihop datorn o lite kläder som Jacs pappa får ta hem till finland. synd så är nästan allting smutsigt..

Jag har ännu ont i magen av tårtan från igår, underligt. 5 dagar kvar i sandefjord tills jag sticker hem, hoppas verkligen foten är så bra så att jag kan komma tillbaka i mitten av maj. Då ska troligtvis flytten bli av.

Idag skall jag få sätta all vikt på foten, men skall göra det efter cyklandet, annors kan det bli problem. E jag för feg idag så tar jag det imorgon.

Nu är det lähtö, så att jag hinner med allting. Hemskt när ett skit tv program skall styra mitt liv :)

Torsdag

Idag har vi suttit ute i ca 2h o ätit glass, samt så klarade jag för första gången av att cykla 10km utan att det gjorde alltför ont. hurra. Kvällen tillbringades först i hallen, såg på en 88a som var o provspelade för runar. Sedan blev det frossas,efterlyst o insider. Får spyreflexer när jag tänker på hur mycke skit jag ätit under 2 dagar, önskar att det är måndag snart igen, ny vecka;)

Jag är världens bästa flickvän så bakade en kaka till födelsedagsbarnetr idag, och alla tyckte den var riktigt god. Borde ha bakat mera, för Daniel var hungrig.
Jag är trött på bloggen, för har aldrig nåt vettigt att skriva om. Men NU  får jag börja sätta all vikt på foten, o endast 1v kvar. Men är som sagt beredd på mera. Trodde mitt psyke aldrig skulle klara av de här veckorna..


image115

Välkomna på kalas.

h. världens tråkigaste bloggerska.

Godmorgon

Idag vaknade jag 19-tiden och fick en chock, tavlorna i sovrummet hade Jac satt på golvet inatt. Han minns inte varför. Skrämmande.
Nu väntar morgon råggröten samt hjälpa andra invaliden med brödskärning. Sedan blir det lite utesittning på något cafe, skönt. Det betyder att jag missar mina 2 vakioprogram.

Hoppas runarguttarna vinner med 6mål hemma, det är tufft men inte omöjligt. Men då skall nog både Jac o Peder kunna spela, annors är det goodbye.

Igår fick vi trevliga brev från skattebyrån i finland, härligt att få ganska många 100-lappar tillbaka. Om vi igen en gång har fattat rätt. Då har vi båda tjänat nästan 4000e på skatteåterbärning tillsammans. Jippi.

Hoppas verkligen jag är bättre tills maj, då skall jag till ettan helgen efter vappen. Men får sitta i stilla i ett bord, men iaf:) Sånt får mig att orka några dagar igen. Idag borde jag o cykla igen för att uppfylla mitt mål på 35km denna vecka, men jag är lite små lat. Dt är skönare att va hemma med Jac o sitta på uteställen.Imoron MÅST jag göra det, finns inga återvändon.

Slut svamlat, ha en bra dag, det skall jag iaf ha.

Äntligen hemma.

Nu är jag hemma efter 10h bussresande samt frossande. Matchen förlorade runar med 5, vilket betyder att de måst vinna med 6 på söndag, annors är det kesäloma. Dock borde Peder vara med då.

Nu är Jac oxå sjukledig, han har 3 stygn i handen. Usch. Hoppas han är i skick tills söndag bara. Stämingen är dyster, men allting ordnar sig.

8 dagar kvar tills jag får veta hur det blir med foten, men är beredd på det värsta. Men faaan vad jag vill börja träna snart, vill ju ha en fin kropp tills sommaren. Får jobba som faan i juni. synd så smakar chokon bättre är tidigare, mens.

Nu i säng, o imoron ha de lovat sol o 15c så jag satsar på det, då blir det smoothie utomhus. jess. O på kvällen blir det jordgubbskaka.


image113

Födelsedagsbarnet firades i bussen.Här såg man köttet o benet, men några stygn o det är fixat. bra med läkare på plats.
Godnatt

Grattis baby!!

Ett stort grattis på födelsedagen min kära Jac, tänk att du är 22 år;) Födelsedagspresenterna blev uppskattade. Hoppas din dag blir perfekt, och att ni vinner matchen. Men matchen ser inte lovande ut pga bitterhet och att nyckelspelaren är skadad, samt 1000 elverumfans o 3 runarfans. Men jag o Line får hejja så gott det går.Hoppas iaf att de inte förlorar med mera än 5 mål, för då har de chans på hemmaplanen ännu. Men det stör inte mig om de förlorar, då kommr Jac hem nån dag tidigare...

Inatt hade jag svårt att få sömn, pga mitt grubblande. Vi satt o prata om Dig, och vi vet att vi alla får veta det, när du vill berätta. Men vi tycker om dig:) Sen pratade vi oxå om hemtrakterna, o hur människor förändras.
Nu ska jag vinkka hejdå till islänningen, som jag knappast ser igen. Sdan står gröt o lyxsmögrås från bageriet på schema. 11.30 börjar bussfärden, o vi borde vara framme 16tiden. Tråkigt. Men jag har inget bätre för mig, o roligt att dansken Line har flyttat hit så får jag en till tjomis.

Till sist skall jag bjuda er en bild på mitt födelsedagsbarn. Drömmer mig bort hit igen, mn kanske det blir av..


image112

Jac är nöjd med livet.

namnam middag.

Vi var 8st på middagen, o den var utsökt. Efterrätten bestod av chokladpudding och fruktsallad. namm. Roligt sällskap och en massa skvaller. Härligt.

Hela dagen har jag varit orolig över en av grannarna. Hoppas du har det bra vännen, o att du snart är här igen... Vi saknar dig redan. Hatar känslan av att va orolig när man inte vet vad som har hänt, eller hur människan har det. Allt blir nog bra snart igen.

Nu ska vi mysa lite, o sen ska ja ge presenten. Imoron är jag i stort sett i bussen hela dagen. Dock har jag på känn att det blir en stor förlust för pojkarna, nyckelspelaren är borta.

skulle jag kunna gå nu o olyckan skulle vara ett minne skulle mitt liv vara perfekt. Och det blir det snart igen. Älskar att bo här eftersom ja träffar nya människor helatiden. Men snart hem o krama Emma, samt kanske på en kryssning med henne om jag är bra.

ha d bra alla

Tisdag

Igår bestämde jag mig för att inte sova till 11-tiden som vanligt, utan iställe stiga upp 7 o fara till gymme då det öppnar. Kl.8 var jag på gymmet, cyklade 9km o gjorde lite muskleövningar samt mitt fysioprogram. Jag har verkligen jobbat lite med sjuka benet det senaste dagarna, o lider av träningvräk samt att foten är sjuk. Men på freda skall jag ju sätta all vikt på foten så måste hålla på såhär, om jag vill gå frammåt. för jag tillåter inte något negativt svar om jag inte ens själv ha föröskt få cirkulation i benet. Nu har jag iaf försökt, å d ska faan komma ett positivt svar, annors sticker jag direkt hem till norge igen.

Då jag var klar på gymmet for jag till hvaltorvet för att se om jag skulle hitta en present till min pojkvän som fyller 22 år imoron. Jag hölls tom på benen denna gång, men ingen present hittade jag. Så bestämd mig för att gå till Cubus som ligger i andra delen av cityn.Vad gör man inte för den man älskar?;)  där hittade jag en vanligt t-skjorta samt en pikeskjorta till golfande. Hoppas han är nöjd, men månne int. Det är jag som köper de få vanliga kläder han har :) Nu skall jag sätta ispåse på foten samt hålla dne i höjdläge, skönt. Men hoppas verkligen skruen har hållits på plats sen senaste röngen o att benet ahr förstått att det skall läka ihop. Då skall jag ut och ha roligt 10.5 :) Annors far jag ändå, men hamnar sitta still. Vill se människor.

Snart ska ja laga en smoothie, sen mat till 14-tiden. Och efter det skall jag fara o se på Jacs träning (tråkigt). För efter träningen skall vi på den där middagen jag skrev om tidigare. Imoron skall jag åka 9h buss, jeij. Men det går bra, Jac får underhålla mig.

Till foten: Läk ihop lilla ben.För du förstör så mycket för mig. Kom igen!!! 18v måst räcka.


Måndag

Helgen var lyckad. Vill att det snart är fredag igen. Idag är det full sol och 14c, så det är härligt. men inget solas för mig ännu. Sen när foten är i skick;) Jag skall se på mitt favvoprogram, sedan bege mig till gymmet, så Jac får hämta mig lite efter kl.16. borde även hinna köpa födelsedagspresent åt honom, men kanske jag gör det imorgon.

Denna vecka skall jag:

- Cykla 35km är mitt mål,hinner till gymmet 4ggr så det skall jag fixa.

- Imorgon skall jag,jac,erkki,daniel,ståhle,kristinn,kiddi till thomas på middag.

- Onsdag drar vi iväg till Elverum (4,5h i buss) för att heja fram runar till första kvartsfinalsvinsten;)

- Träffa Margarethe o Iselin

- På lördag skall vi iväg till Langesund o se på turneringen som WT oldboys deltar i, bl.a Jacs pappa.

- På söndag har runar sin hemma match i kvartsfinlaerna mot Elverum. Målen räknas ihop, och det lag som vinner får dra upp till Bergen för finalhelg första helgen i maj. Andra laget får kesäloma.

- Njuta så mycket jag bara kan av sista veckan i Sandefjord, kramas, pussas o få känna mig älskad. För nästa vecka kommer jag hem, o Jac kommer ca 2v efteråt hem en sväng. Förhoppningsvis är jag så bra i foten då så att jag kan komma med hit tillbaka. Här e allt så lugnt o skönt.

- På fredag får jag dessutom börja använda all min vikt på opererade foten, men förstås med kryckor. Det borde vara sista veckan då med detta skit, men är förberedd på lite längre.


Så lite planer har jag, iaf för 3 dagar. Skönt. Denhär veckan går fort, nästa vecka kommer jag som sagt hem. typ på onsdagen. O fredag är min domedag här igen en gång, e så saaatans nervös. Hoppas det är lite bättre iaf. Varje gång skakar ja så mycket då de skall röntga foten att de måst ta det en gång till, så nu ska ja iaf leka att ja int e nervös.ha. För d borde ju va sista gången ja röntgas, yeah right....

I finland stannar ja förhoppningsvis 2v, så får se vad ja skall hitta på under den tiden. Jac skall åka båt från Sthlm-Åbo, så kanske jag hastit far o överraskar honom, emma skulle säkert gilla det. Fan så jag vill ha en terass/gård nu så skulle man kunna sola. blääh.:(


Hoppas jag kan stå då vi 3 träffas nästa gång. Och kanske jag får emma på besök i börjav av juni om jag är här...

image111

Härlig söndag.

Vaknade som sagt sent, så gröten fick bli lunch. Sedan blandade vi ihop smoothie, jag är frälst. Så jäkla gott. På gymmet cyklade jag 8km lätt, skulle kunna ha fortsatt hur länge som helst, men tyvärr så får jag inte det. Efter lite muskelövningar så hämtade Jac mig igen. Jag vill aldrig gå hem efter gymmet mera, dels för att det är skumt område samt att jag en gång nästan svimmade. För är ju int van att röra på mig så mycket på en gång:(

Nu har vi ätit tortillas, och nu är det fotis på schemat. solen lyser ute och jag vill ha mörk choko o någon glass. Förhoppningsvis får jag min vilja igenom snart. Igår åt jag så mycket godis o chips hos M, så jag borde hålla mig borta från sånt. Men skyller på mensen, har alltid någon orsak... Blä. Sedan skall vi se på King Kong, tycker den gorillan är gullig.

Yeij, nu är det snart bara 11 dagar kvar... Får se hur lång vistelsen blir i finland, lite blandade känslor angående den. Men iaf ska ja kramas massor med emma.

Ha en bra kväll, d ska ja ha bara ja får min choklad. Och snart får jag stormtrivas med mitt nya liv igen förhoppningsvis, 3-4v... eller hastit 12. nej. hejdå.Lördagskvällen.

19-tiden for jag,Jac,Iselin till Margarethe. Vi såg på farmen, skvallrade och åt godsaker. Det var trevligt, t.om Jac tyckte det:) Efter det for vi till Eric, där en islänning, Peder,Rustan,Simen var. Vi spelade guitar hero och det var skoij. Pojkarna drack. Igen en gång harmade det så satan att inte vara en normal människa, det skulle ha varit skit skoij att dricka och fari med ut på krog. Blä. 00.30 kom vi hem med Jac o låg o pratade tills 3. Idag vaknde vi lite före 12, jag har blivit sovmonster.
Lördagen var perfekt, skönt att jac kunde träffa mina vänner och sedan jag hans lagkompisar. Før det ær viktigt om man ær tillsammans. MITTIALLT BØRJAR DET KOMMA NORSKA BOKSTÆVER, O JAG FÅR INTE BORT DET. FUCK.
   
idag skall vi till gymme, æta tortillas och umgås med Erkki o en galen islænning. "har du nångång sett en naken islænnng førut" sade han till mig o jac då vi kom in.huhu.:)

12 dagar kvar, hoppas foten ens e på bættringsvægen då... 2v extra med detta stød klarar jag bra, men bara jag vet att jag kommer att bli bra efter det... hatar att vænta helatiden. suck. det tar ner mig som mænniska e int alls gamla malin mera.

image108  
image110


Margarethe med krabbis, samt rockguttarna simen o rustand.

Lördag.

Kl. 9.30 steg jag upp och böev förvånad över att det kom lite snö här i ca 15min, helt sjukt. Jac skulle o golfa men han fick istället sova längre pga vädret. Själv begav jag mig till bageriet och drack kakao med Trine och Krister. Sedan var det meningen att jag skulle och cykla, men jag måst vänta tills imorgon så att inte foten blir överansträngd. Har redan värk i den så träningsvärk i foten vill jag inte ha. Otroligt nog cyklade jag 9km igår utan problem, skönt.

Kl.14 blev det äkta svennemat (mos o köttbullar) med Eric o Jac. Samt lite champinos league handboll. Jag har även fått träffa islänningen som bodde i vår lägenhet förra året, han är här på besök. Helt okej man säkert. Nu är jag nyduschad och väntar på att klockan skall bli 19. Då skall jag,Jac,Iselin hem till Margarethe. Det är konstigt att Jac kommer med, men jag tror han tycker att tjejerna är underhållande :) haha. Dock blir det ingen lång visit för Jac vill inte bli döv sade han.

Imorgon skall jag prova cykla igen, det är min enda plan. Kanske få i mig en o annan chokobit ;)

Annors så är humöret likadant som igår, har även gråtit idag. vill att 13 dagar skall gå fort nu. Skulle vara intressan tom jag redan skulle kunna spola tiden tillbaka 1v, för att känna hur det kändes i foten just då. För efter ramlande har den varit konstig, så jag hoppas det är nåt jag inbillar mig... Annors ser det nog dåligt ut med att jag kan gå i maj... :(
Jag vill bli normal nu, klarar inte av att vara i karis om jag e skadad, för kan int göra nånting som alla andra gör där. måst även skaffa ca 2-3v kort till sportfigur, men skall prata med krissu vad jag skall göra, kan hända att jag tom får gratis eftersom jag inte kunde använda 3v av kortet under jullovet... Men motionscykel, samt några maskiner är enda jag kan delta på. Vet någon vad spinningskor kostar? sådana måste jag skaffa, för de har hårt botten, då får jag börja spinna då benet lite läkt ihop... Går sönder om det inte är på bättringsvägen om 2veckor. O hoppas jag int kan gråta fler gånger, man tycker tårarna borde ta slut snart.

Ha en fin lördag allihopa.


ps. Idag anlände en snygg man med strings och hårigrygg i min postlåda, tack flickor för kortet!!

Deprimerad.

Varje gång då de lite börjar närma sig "slut kontrollen" är jag så nervös att jag gråter tills jag spyr. Kan nämna att detta är 4de slutkontrollen jag snart skall på. Uppmuntrande. Kan inte förstå hur ett såhär litet skit problem kan skapa rädsla och arghet.

Det är för jävligt att inte kunna fungera som en normal människa. Att int kunna gå, duscha, ta sig dit man vill och göra vad man själv känner för känns så jävla trist. Det enda jag vill är att ligga under jorden tills jag är mig själv igen. Hemskt att inte kunna glädjas åt andra eller ens lite kunna vara glad för minsta lilla för fem penni.

Jag hoppas verkligen jag slipper en operation till. Jag kan gå med kryckor 1v extra, det gör inget, men den här 4v processen jag har gått igenom nu kan jag int ta en gång till. Att ha värk helatiden är inget jag rekommenderar, samt all oro.

Och det är så jäkla svårt för ER att förstå som aldrig varit med om detta. Ni säger att man skall vara glad för att det bara är såhär litet. Men att leva med kryckor i 4 månader, all oro och rädsla samt att int alls vara sig själv mera är hemskt. Jag kan helt enkelt inte vara glad. Värst av allt är ändå att självförtroende är så lågt. Jag vill hellre vara ensam i sommar än att igen en sommar få höra alla dumma kommentarer samt känna mig så omänsklig.
I mitt huvud rör sig helatiden  " hoppppas foten är bra snart". Och det har blivit på som en cd skiva, som dt int går att byta låt på. Medan alla ni har levt normalt hela vintern/våren har jag suttit och gråtit. Och jag ber er inte att förstå, för det är svårt.

Jag hoppas att det här blir en av de sista negativa fotbloggen, för som sagt så orkar jag inte med detta mera. Fast ja borde kunna gå om 2v, går jag med på att ha kryckor i 3, men inte längre än det.

Låt allting bli som förut tills maj, annors kanske man kan fundera på en stämningsgrej trots allting. ha.Och nej, det här är ingen tycka synd om mig blogg, för såhär har jag redan känt mig i ca 3 månaders tid.


Håret

bilderna e kassa, men vill inte fota mig själv framifrån, ser ut so ett äckel. Om 1v skall jag börja bo i solariet.


image105 image107

Före VS. Efter


Jag vet inte riktigt vad jag tycker, men till sommaren blir ändå håret ljusare så. Idag blir det skinksås, sedan skall jag pröva mig på att cykla igen, men måst vara jätte försiktig... Direkt om d tar ont måst jag ge upp, fast ja aldri annors sku göra det. Solen visar sig tom med idag.

2 veckor kvar, sen skall jag träffa ortopeden. Usch, jag är så rädd. Tänk om jag om 2v får positiva besked, då får jag småningom lämna kryckorna. Negativa besked kostar mig nästan livet, skulle bli så deprimerad o arg som jag int ännu varit, tror int jag skulle klara en operation eller int. läk ihop foten, annors sparkar jag dig mot en dörr.

Nu kan jag inte ändra mig längre.

Har i en månads tid bollat med iden om att jag skall sätta slingor i håret eller inte. Jag brukar alltid göra det på våren, för mitt hår hålls inte brunt på sommaren. Och det är ganska skönt att int behöva tänka på hårfärg under sommarmånaderna. Så ikväll fråga Iselin om hon skulle få sätta slingot i mitt nuvarande rått-brun-rödfärgade hår. Så jag sa ja. Färgen har hon kjöpt redan, så ingen återvändo finns mera.
Men lika bra kanske, för nu har ja orange,rött,brunt, underlig färgat hår.
Visar kanske bilder sedan om jag blev nöjd med det, annors färgar jag det mörkare i finland igen, då hon inte ser mig;)

Skall bli intressant.
Och foten får vila från cyklandet en dag till, lika bra det. Ingen vits att överanstränga om den är lite öm. Så jag får leva som en brottare ikväll igen.

igen ett mindre problem

Då jag skall gå in på nathaliers.blogg.se, så kommer jag till pixbox sidan, underligt? Är det bara åt mig det är såhär? Povade även att fara in till hennes blogg från andras bloggar, men samma sak hände. Underligt.

Fot: Jag kan stöda bra, men då jag lyfter upp foten igen så gör det lite ont, men antar att dte är normalt efter en så stor smäll. för jag känner skruven ännu, så det är bra. :)

stora problem;)

Eftersom jag skall hem på kontroll till finland om 2veckor, så måst jag bestämma hur jag skall göra med tillbaka resa hit. Jag skall ha datorn med hem, så får knappt inga kläder med. Om Jacs lag förlorar matchen 20.4 kommer han hem veckan runt vappen. Då får jag resten av mina kläder. Men kommer de till finalhelgen är han hemma runt 10.5 först. Det betyder inga kläder samt lååång tid utan honom. Så bore jag resa tillbaka hit efter kontrollen? Och sne åka med bilen hem då jac kommer. Eller borde jag stanna i finland o vänta?
Men blir jag i finland betyder det att jag inte kommer att vara i norge på lååång tid. Så jag tror jag kommer tillbaka till norge i maj då jac kommer tillbaka. Då stannar jag kanske hela juni. För jag vill ju hinna festa med mina nya vänner lite oxå, plus att detta är mitt hem, tillika som jag vill vara hemma i juni.

Jag har stora problem. Men jag vet att jag iaf kommer att tillbringa lite tid här i juni, o den 17.5 skulle jag vilja var här. Så jag får helt enkelt vänta och se hur det blir... Men i juli är jag iaf i finland.

Nu blev jag rikit yr i huvudet, o man fattar säkert noll av denna blogg. men det är svårt att veta var jag ska befinna mig, här e mitt hem men i finland e alla nära o kära. nu o diska.

tur i oturen.

som sagt så ramlade jag ju igår, tur så har det inte hänt så många gånger förr, o hoppas jag int gör det mera. Foten tycks int ha tagit någo stryk, den är inte uppsvälld och jag kan stöda på den. Klart den är öm efter fallet men men. Tack gode gud så klarade den sig relativt bra. Skruven flyttar knppast på sig efter 4v heller, o då skulle jag ha sjukt ont nu.

Snart skall jag äta min havreråggröt, vet inte om det skrivs ihop:) Sedan skall jag laga kyckling till middag. Ikväll skall jag kanske fara till gymmet och prova cykla. Men får se hur det känns, iaf skulle jag kunna göra lite muskelövningar.

Inatt drömde jag att jag var i 20nde?! veckan och skulle fara o göra en abort. Väl på sjukhuset träffade jag Lotta M som var gravid i 10nde veckan, men hon skulle behålla barnet. Och jag fnittrar när jag tänker på vem som var pappa till Lottas barn...

15 dagar.

hala golv borde förbjudas.

Jac följde mig ner till shoppingcentret, o det gick bra att gå på foten. Tanken var att först se vad h&m o de andra butikerna hade för nytt att erbjuda sedan iväg till gymmet och cykla. Pang. Då jag kom in i byggnaden tog det inte många sekunder innan jag ramlade omkull, med dessutom hård fart samt allt vikt på sjuka foten. Det brände till och allt svartnade för några sekunder tills jag började gråta som en 5åring. Ringde direkt Jac o han kom efter mig med bilen samt bärde upp mig till lägenheten.

Nu sitter jag med foten i höjdläge och en ispåse på den. äBorde dock itn ha hänt nånting i foten eftersom det snart är 4v efter operationen. kommer aldrig att förlåta mig själv om det hände någonting nu, när det är så lite tid kvar!!! så snälla foten var snäll med mig.

imoron om ja int har smärta skall jag till gymmet. måst få börja röra på mig liet, hatar allt löst som sitter runt magen.

16 dagar och 16 veckor.

Nu har jag fått lite ordning på min dator igen, skall ta med den till finland så får Roy skicka den på reparation.
Idag har jag varit handikappad i 16veckor, kan ni fatta att jag klarat det hær veckorna? Det trodde jag aldrig.
Idag ær det också endast 16 dagar kvar tills lækarkollen, så det skall jag klara. Jag ræknar med att kunna gå lite tills Vappen.:) Tålamod ær en sak jag aldri haft førut i mitt liv, men nu måst jag ha tålamod fast jag hatar det.

Vad ær era vappen planer dær hemma? Tror nog inte jag e hemma då, før blir bara småsur nær jag int kan gøra så mycket. Men man vet aldrig, ær Jacs lag ute från serien då ær vi båda hemma. Kanske vi tar oss en ettan tur igen, førhoppningsvis något sådant. Før åbo blir før svårt før mig.

Idag har jag lidit av huvudværk, fast jag ætit værktabletter. Men e ju aldrig ute, och mensen påkommande, så jag leker att det e orsaken. Jag håller på laga mat som bæst, maletkøttsoppa, namm. Senare skall jag førsøka mig på att cykla igen, igår cyklade jag 8km utan værkteblett, jeij. Men om en vecka får jag trampa lite med vænstra benet, så kanske musklerna kommer tillbaka.. Sen blir det dusch o førhoppnignsvis tidig læggdags, sov endast 6h inatt, o ja brukar sova 10h ;)

Kan int solen titta fram snart igen?! Det har varit mulet sen fredag nu. Nu slut på mitt svammlande, tråkigt att læsa samma skit helatiden. Ciao.

jævla dator.

Som ni vet så gick min hårddisk sønder på min laptop. før 2v sedan fick jag datorn tillbaka och allting var frid o frøjd. Igår kvæll sade datorn att windows hade nåt systemfel o att ja måste sætta in recovery cdn, jag gjorde det, o nu finns det igen en gång ingenting på min dator kvar. vad hade dne månne før fel?? o det hænder sækert igen.

tror jag skall ta dne ti finland om 2v så får royen fixa det. før den hær datorn orkar jag inte med mera, vill ha ne som fungerar.

nu får ja anvænda jacs dator igen:S

Tisdag.

Dagarna går så fort, och nu är det endast 17 dagar kvar tills kontrollen i finland. Inatt hade jag skit ont i foten, men senare upptäckte ja ett trycksår på den. Så det borde väl vara det som tog ont. Idag skall jag pröva mig på att cykla igen, men får se hur det känns. Eftersom jag ändå skall stöda på foten kan det ju inte bli sämre av cyklandet.

Jag skall även njuta av nyaste veckorevyn, men tyckte nya numret var det sämsta pålänge?! Alla tycker vi olika. Sedan skall jag laga mat, blir kanske korvsås. jag har så otorligt intressanta dagar, ändå flyter dagarna iväg.

En sak som stör mig otroligt, en olycka händer ju vem som helst. Men vem skulle inte bli arg fast det är i misstag? För det var ju faktist int meningen. Jag har förökt att inte vara arg, och det har lyckats ganska bra. Men idag sprack det, jag förösker mitt allt för att jag skall se positivt på det men någo gnällande ork jag faktist int höra på. det är int dig/er som gått på kryckor i 20v. Och bara jag blir bra så glömmer jag denna sak.
Nu känns det skönare.

Annors, jag sov till kl. 11 idag, inte likt mig. Ha en bra dag

jag gjorde det.

Jag bestämde mig för att fara till gymmet o prova cykla, det gjorde jag bra. Cyklade 6km i ganska låg hastighet, och trampade med väntra benet. Tappade nästan känseln i högra benet, men det tog inte ont i foten. halleluja.

Hoppas jag får fortsätta att göra såna här framsteg. För bakåt borde det väl inte gå mera. Pga att jag ramlade igår är hela foten aningen sjuk, men så kan det gå. 2,5v kvar, o guuud vad jag är nervös o rädd för att det inte är bra. Nu skall jag börja förbereda trotillakvällen, se på mamma söker kjaereste, och till efter det här duscha.
Det här är skönt, nu ska jag cykla lite längre för varje dag;)

image104

Efter 4v får jag förhoppningsvis delta i en svettig spinningtimme. Maj månad, e min månad ;)

ny vecka igen

Har inte haft nån lust att skriva blogg pga en massa tråkiga saker.

Skall egentligen bara skriva för att berätta att jag skall till gymmet idag:D Hoppas verkligen jag kan börja cykla några kilometer igen, men kan bara trampa med vänstra benet.

Hoppas jag klarar det här:)

Konstigt.

Hur kan nånting bli så fel på bara några timmar?

Efter skrik, gråt, gräver jag ner mig 5km under jorden. Hoppas inte det hände nåt med min fot, jag ramlade.


jävla skit.

Söndag

Igår såg vi fpå film samt åt chips. Chips + mens = en stor finne i pannan.
Jac satt o drack öl hela kvällen så gissade att han skulle ut. Synd bara så kom han int på det tidigare, för ja sku ha velat på förfest med några:)
 Så jag fick snällt gå o sova, o när klockan var 4 vaknade jag, o ingen Jac var hemma. fick panik för det är en massa ligor som härjar runt i staden. Han svarade inte i sin telefon heller. krogen stänger 2 här. Jag skrek som fan åt honom när han kom hem, o idag fick jag höra från en lagkamrat att d ehade varit hos honom?! okej.

Nu igger ja o snackar med Henrica på msn, tänker vara inlåst i rummet idag. förutom att ja måst få i mig min gröt.Är glad att hon e hemma, så får jag lite underhållning.

Jag längtr efter att nya vecka skall börja, så får ja igen en gång föröska mitt allt för att äta någolunda bra, men d lyckas int.

förresten idag är det bara 18 dagar kvar, hoppas dagarna går fort. o är it min fot bra sne, el om skruven stör mig så flyttar ja ti afrika o svälter mig själv. bye


Bästa morgonen pålänge.

Jag vaknade halv 10-tiden och låg i sängen och surfade en stund. Lite före 11 gick vi ner till närmaste cafe´t och åt morgonmål. Därefter gick vi ner till gina Tricot, kom hem med 2 plagg. Sedan lite cruisas och slutligen till matbutiken. Snart blir det mos och ugnskorv med cashewnötts sallad.Mums. Imorgon blir det tortillas, älskar att planlägga måltiderna påförhand.
Ikväll blir det film och lite gott ätas, men vet inte om killen skall iväg på nån silverfest. Isåfall kan jag ju alltid fara med på förfest, men det lockar inte så mycket.


image103

- Blommig topp 129kr
- Pink kortare kofta, 70kr.

Väntar på sommaren.

The Ohin OHIO

En av filmerna vi hyrda idag.

Filmen skulle vara en romantisk komedi, men ingen av oss fattade det roliga i filmen?! Den handlar om ett gift par, maken kan aldrig ge henne orgasm. Detta leder till att de sklijer sig. Maken brjar sexa med en av hans elever (mischa barton), och kvinnan blir beroende av en dildo, o äntligen får hon en massa orgasmer. Efter en tid tröttnar hon på den, och börjar dejta killar och en tjej istället, ingen kan ge henne en orgasm. Lilla tjocka poolkillen blir hennes räddning i nöden, och de blir kära i varandra. Konstig film.
Och jag skrattade nog inte många gånger i den. Med andra ord rekommenderar jag den inte.

image102


Nu blir det kvällsmål i form av surskorpa, sedan lockar sängen. Hoppas på sol imorgon, så får jag vara ute lite. Godnatt för idag.

Fredagkväll.

2-tiden begav jag mig ut till stan, gick till gina Tricot o njöt av att vara ute. Imorgon skall Jac med o shoppa med mig dit. Sedan blev det kycklingssallads träff med Iselin o Margarethe. 2 timmar senare då jag kom hem hade Jac beställt pizza:( Så jag föll för frestelsen och tog en bit.
Stödandet på foten kändes bra, så jag gick till och med till videobutiken och hyrde 3 filmer. Hoppas de är bra. Jag kände mig som en människa idag för första gången pålänge, härligt att vara ute. Hoppas foten fortsätter göra framsteg så är detta över snart.

Ikväll blir det film, vet inte vilken ännu. Är det soligt imoron så skall vi GÅ ner till hamnen och njuta. Men får se om jag orkar enda dit, beror på mina armar...

Nu är det helg, jess. Om 3veckor är jag i finland igen, är skit nervös för det:)

Henrica,Elin o Lotta, berätta allt om er resa. kram!


Fredag

Jag vaknade just, och skall koka gröt samt datanörda lite. Klockan 13 hämtar jentene mig, så måst vara klar tills dess. Men jag har inga kläder att sätta på, vill så och shoppa.
Idag får jag även börja gå på hela foten med 20kg vikt, hoppas det inte gör ont. Men måst äta värkmediciner hela dagen så att det inte sväller upp så mycket.

Under hela vintern har jag bara varit arg på mig själv att jag for ut på juldagen trots att jag inte ville. Irriterande. Men det är bara att acceptera nu och föröska se frammåt. Svåra ord från min mun. Men när jag riktigt tänker efter så har jag lärt mig en massa under "skadetiden".
Kommer jag att gnälla över att jag int kan träna pga flunssa slår jag mig själv, o sku även vilja slå andra. för visst kan man göra nånting fast man har flunssa, o annors blir det bättre om någon dag. Kommer säkert att bli sjuk direkt då jag får börja träna, så då skall jag komma ihåg det här. Jag har förhoppningsvis blivit försiktigare då jag är ut;). Jag måst ha lärt mig att tålamod. 3 veckor kvar malin...

Det största minuset med det här är nog (förutom att jag missat en del pengar) att självförtroende är i botten. Men 5v krävs så att känner mig slankare igen. Så det lever jag för.
image101

Nette,sonya och chevöga. Såhär glad kan man vara fast foten e ti skit:)Snart är det äntligen helg.

Eftersom Jac har ledigt från handbollen nu i några dagar så har jag bra kvällar. Ikväll har vi varit hos svenskarna och sett på efterlyst samt ätit fruktsallad o grädde. Fast jag inte skulle ta någon grädde, så lyckades ändå 1tmsk hamna in i blandningen, + 3 chokobitar. Det är underligt, men så går det med mig. Jag får leva med min lösa mage, hellre 10kg + till bara jag kan gå om 3veckor. Nu skall jag snart få massage o tvätta såret i foten, jiha.

Imorgon skall jag till tönsberg med Iselin o Margarethe, på kvällen blir det filmkväll med Jackie. Imoron är det 3 hela veckor sen operationen, 3veckor kvar om allting går enligt planerna. Nu får jag även stiga på hela foten med ca 25kg vikt, det går frammåt sakta men säkert. Synd så blev det 20v träningspaus istället för 5, det har satt sina spår men snart kan jag gå :D

Om det är solit på lördagen skall vi ner till hamnen o käka glass eller dricka kakao. Härligt med vår.

Nu är jag helt glad, beror på: - att jag borde kunna träna efter 4veckor. Äntligen.
                                                     - jag har planer för helgen
                                                     - kanske jag rent av blir postivare nu? knack knack knack i trä.

Största orsaken är nog ändå att jag troligtvis får en del tusenlappar tillbaka på skatten, om jag inte förstått det heeelt fel. Sitter som pitten i greta. Vågar nån gissa vad min operation kostade? 1 skruv satte han dit, o skrapade benena.

Ha en bra helg! o ja jomar bara om samma saker i varje blogg, men det är MIN blogg.:D

Saknar min familj.

Saknar mamma som sköter o mig o säger att allting måst bli bra nu då jag operarats. För hon vet att min rädsla tar kol på mig. Tänk om jag ännu måst opereras ännu en gång till? fuck.

Saknar kim för att han ha blivi lite snällre me mig, men han kan nog va elak ännu.

Saknar Emma så jäkla mycket. Hon tröstar mig o förösker förstå fast hon bara är 10 år. Hon stannar inne me mig för att göra mig sällskap iställe för att vara ute med kompisarna.

Och ja visst, nog saknar jag pappa o mommo med.:)

image97
Här är några foton som vi tog då jag var hemma, emma fotade ca 200 på sig själv. hon ska bli kändisfotograf o
 modell.


Grattis Kim till körkortet, förstör inte bilarna.

Silver:)

Runar vann sin match igår,det betyder att de blev på andra platsen i grundserien. De delades ut medaljer, + en sjuk summa pengar åt dem från handbollsförbundet. alla trodde det skulle vara mindre. Runar hade lite under 200 som hejade på dem, så vi borde oxå få ta del av pengarna;)
I bussen påväg hem blev det öldrickas för de flesta.Sedan var det fest på en lokal pub, men jag valde att inte delta. 2-tiden kom Jac he, och det hände en så genant grej så jag vågar inte ens dela det med mig.
Nu har håndball guttarna ledigt till måndagen, tack sa jag.

Jag har aldrig i mitt liv sett en så glad Jac som jag så igår, det var underbart. Till råga på allt spelade han en super match, grattis gubben. O så vill jag ännu säga att i jac lag spelar en Kim G Jacbobsen (43år), han blev bästa spelaren, sjukt hur han orkar.

Nu väntar kvartsfinaler mot Elverum, det blir tufft... 16.4 ( jacs födelsedag) på bortaplan o 20.4 på hemmaplan:)

image95                                     image96  

Här är 2 bilder från igår, synd bara så fastna it jac på en enda i tidningen:)

Nu börjar moronrutinerna. CIAO

Orolig men härlig start på dagen.

Idag kunde jag inte somna om då Jac skulle iväg på jobb, men det beror väl på att jag somnade före 12 igår. Jag började dagen med att se på 2 avsnitt (gissa vad?), sedan steg jag upp o lagade gröt. Efter att ja blivit propp mätt igen en gång drog jag vidare till badrummet för att se hur foten mådde. Först tyckte jag att den var bättre än igår, men efter någon minuts duschande så kom äcklig smörja fram igen, vad kan det rikit vara? Hällde massor med septidin på och ligger nu i sänger o lufttorkar foten. Jag vill inte på inflammation, för det är ju ett tecken på att det inte står rätt till, sista jag behöver just nu. Hatar att igen en gång behöva vara orolig. nu skall jag surfa på nätet samt se på några avsnitt av den serien jag babblat mycket om. Kl.12 skall jag stiga upp för att kolla på ett program, stressigt liv, int sant? Men det är härligt, fast små tråkigt. Helst av allt skulle jag vilja vara ute o motionera i det fina vädret, men tränande får vänta 6v minst ännu. förut har jag gnällt då jag missat någon dags träning, men efter det här kommer jag att uppskatta att det inte är 20v. för det tar på självförtroendet.

Kl. 15 skall jag infinna mig i Runar hallen tillsammans med Jac o co, de skall äta där så ja får väl sitta i bilen o vänta. Sedan bär det iväg till Oslo. Hoppas verkligen de vinner, skulle inte sitta fe med andra plats i grundserien då Runar steg till högsta detta år. Tror det är någon form av rekord. De skall vara glada ifall de blir fjärde oxå, tycker jag:)

Jag känner mig lite små dåsig och yr, hoppas verkligen inte att det är tcken på feber, för då måst jag in på sjukhus:( Men jag vet att gud int tillåter det, allt skit kan int en endaste människa få;)

Hoppas ni alla har en bra dag, det skall jag iaf ha. Puss

TJ 23

Min fot 2,5 veckor efter operation.

Varnar känsliga människor.

Läkningen av såren har gått bra, och stygnen togs bort för 4 dagar sedan. Idag då jag dushcade upptäckte jag att det kom lite vätska från ett ställe, så nu skall jag lufta foten massor, och snart kommer runar-mamman med septidin åt mig. Hoppas verkligen inte att det blir infekterat. Nu blir det two and a half man och sedan skall jag laga varma smörgåsar.

Här skall ni få se en bild på foten, synd att man inte kan se om den håller på att läka. Går sönder om det inte har ändrat nånting 25.4

image94

Vid stora såret är det en röd fläck i mitten, som ni ser?! jävla infektion försvinn om du e där. Hoppas det är inbillning.

måndag 31.3

Måndag 31.3.08

skall berätta lite om de senaste dagarna.

På fredag kvällen åt jag 12st bloduttunnande mediciner (måst äta såna då jag opererats och skall flyga), så jag har lidit av magvärk sedan dess. På lördag moron, efter att vi uppvaktat min lillebror kim som blev 18, körde vi in till Vanda flygfält. Fick redan ledsamt efter alla då mamma lämnade mig ensam på flygfältet. Skruven i foten + kryckorna var ett litet problem då jag skulle förbi "vaktkontrollen" på flygfältet, efter lite klappande på foten så var jag fri att gå igen. Tacka gud för att jag inte behövde ta bort hela skyddet. Flygresan gick bra, fick ingen blodpropp och flyget var t.om 15 min i förtid i Oslo. På flyget satt jag o tänkte på allt och inget, måst bara säga, tack mamma för allt du har hjälpt mig med just nu. På oslo flygfält väntade en glad snygging på mig, härligt. En 2h bilresa väntade, men det var bara ett nöje. Vi sjöng och snacka skit. Väl hemma i Sandefjord väntade Gitta, Johan och maten på oss. Lördagkvällen var vi hemma och chillade, skönt.

På söndag hade Runar en skit viktig hemmamatch mot Hauguland, matchen vann de 28-20. Vinner de borta på onsda så har de fått silvret i serien:) Det uppskattas högt i Norge. Jag skall åka med till Oslo på onsdagen o se på matchen, vinner de så kanske en stor del av laget bir kvar i Oslo för att fira, men jag får återvända hem:( Jag vill oxå fira. Men jag borde nog klara mig ensam hemma, men tråkigt är det:/. Efter matchen igår blev det hockeykväll, svenskarnas favorit lag spelade. Inatt kl.4 startade Jacs föräldrar till tåget som skulle ta dem till flygfältet igen. Tack för all mat ni släpade med hit, nu behöv vi int köpa mat på någon vecka. Samt för att gitta städade upp lägenheten lite, Jac har en tendens att glömma städandet...

Med andra ord har helgen varit lyckad, men om 4 helger hoppas jag att jag kan aktivera mig lite mera.

Idag vaknade jag då Jac skulle iväg på jobb, jag har fixat en hel del ärenden, så nu hoppas jag att jag får in någo pengar på kontot iallafall. Jac lider av ryggont, så han skall kanske hoppa över träningen idag. hoppas det;) Så får jag en helkväll med honom.Måst njuta av dessa 2 nätter vi kan sova ihop nu, för sen bir det kanske fest för hans del, o jag får vara hemma o vara rädd att någon skall komma in i lägenheten. Men som tur har Ali + 2-7st (bodde ovanför oss) flyttat.

Det räcker ännu 2 veckor innan jag får börja "träna" lite, äckligt.. Men jag skall kunna gå i sommar, det är målet, magen får jag gömma. Snart skall jag steka gittas makaronilåda och vänta på att han jag bor med kommer hem. Jag har haft en liten depression här före, men det behöv vi inte snacka om. Men det jag ville säga är att jag ätnligen börjar se ljuset i tunneln, ingenting borde få gå fel numera... Vill vara lycklig om 4 veckor, det borde lyckas. Jag sågar av foten om den inte är bra då ännu. Jac överöser mig me kärlek, vad har han för fel?! en det hinner nog ändra ännu, jag har bara varit här i 2 dagar. Om 4 veckor är mitt liv perfekt. Ändrar någon på det får den på käften. O tils juni skall jag försöka ha benet återställt, men jag skiter i om jag haltar eller går fult, bara jag går.

Till sist hoppas jag att alla mina vänner som är på resor har det bra, men det tror jag att de har:) H. svammel drottningen


RSS 2.0