hala golv borde förbjudas.

Jac följde mig ner till shoppingcentret, o det gick bra att gå på foten. Tanken var att först se vad h&m o de andra butikerna hade för nytt att erbjuda sedan iväg till gymmet och cykla. Pang. Då jag kom in i byggnaden tog det inte många sekunder innan jag ramlade omkull, med dessutom hård fart samt allt vikt på sjuka foten. Det brände till och allt svartnade för några sekunder tills jag började gråta som en 5åring. Ringde direkt Jac o han kom efter mig med bilen samt bärde upp mig till lägenheten.

Nu sitter jag med foten i höjdläge och en ispåse på den. äBorde dock itn ha hänt nånting i foten eftersom det snart är 4v efter operationen. kommer aldrig att förlåta mig själv om det hände någonting nu, när det är så lite tid kvar!!! så snälla foten var snäll med mig.

imoron om ja int har smärta skall jag till gymmet. måst få börja röra på mig liet, hatar allt löst som sitter runt magen.

Kommentarer
Postat av: Linda

Jag vet, får vara lite försiktig med vad man smäller i sig sen då man äter normalt igen bara.. Vissa går inte alls ner av att skippa kolhydraterna heller. Men jag hoppas jag är en av dem som gör det!:)

2008-04-09 @ 19:32:56
URL: http://lindisens.blogg.se
Postat av: Linda

Hoppas foten klarade sig i smällen...:/

2008-04-09 @ 19:34:11
URL: http://lindisens.blogg.se
Postat av: Cinderella

Oij nej, hoppas din fot klarade sig :/
Min mommo e sjuk, det borde inte vara jätte farligt men mamma är jätte ledsen hela tiden :(

2008-04-09 @ 21:27:19
URL: http://cinderellasblogg.blogg.se
Postat av: elin

ajajajaj:( Men ja tror nog den kalrar sig. kriga bara!

2008-04-09 @ 22:07:14
URL: http://elinsss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0