sökes: Katten Mikkel

Måst bara skriva om detta.

För ca. 2 månader sedan var det första gången på lokaltidningen om familjen X. De hade varit på stugan i slutet av juli, och då försvann deras katt Mikkel. Då fick man sända in tips om man sett katten!

Idag var det igen om familjen X på tidningen.Sedan de förra gången var med i tidningen har de sänt ut plakater överallt i Sandefjord.De har varje helg sökt i minst 5 timmar efter katten. De har satt upp en webcam utanför deras stuga, ifall Mikkel skulle äta mat från matskålen.
Så idag är de glada för vilka tips som helst, de börjar även bli klara för negativa upplysningar, fast de har svår tro på att Mikkel är död.


Förlåt alla kattälskare (speciellt Jac), men jag tycker det här har gått aningen för långt!! Kan inte förstå hur man håller på på detta vis. Skulle det vara en hund förstår ja, för människor lägger ofta mer märke till om en hund är nära eller om en katt är det.

Så jag hoppas de snart hittar sin katt, för vem vet hur långt de har gått tills de nästa gång är med i tidningen. Kanske de har börjar göra riktiga utredningar då?:)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så är det när någonting betyder riktit mycke...

2008-11-18 @ 17:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0