Dopet.

Den 5 januari var det dags för vår baby att få sitt namn, det blev som ni såklart vet Julian Elias. Och hans pappas efternamn.

Vi hade dopet i stora prästgården, super bra val. Är så fint där och lätt att ordna dopet då allting finns färdigt där. Vi var cirka 40 stycken som var där för Julians skull. Sam och Linda är hans gudföräldrar, efter en stund fick Linda sätta sig ned med Julian eftersom han väger ganska mycket. 
Julian hade en dansk dopklänning som vi lånat av vår granne, han hade den för att min gamla är allt för liten åt honom. Tack Tanja! Vi hade turen att få live musik också, Jacs kusin Sofie sjöng Välkommen hem, sången är bara så fin, tänk att jag aldrig hört den innan. Efter dopceremonin minglade Julian bland gästerna, sedan blev han så trött så han somnade på skinnet på bordet.
 
Julian fick en massa fina gåvor, bland annat: Många olika muminbestick, mumintallrikar och mugg, böcker, fotoalbum, kläder, armband, en fin liten mumin sak med hans namn graverat på, första lock och tand askar och pengar. Tusen tack allihopa, gåvorna var helt i vår smak!
 
 
 
 

 
Tack tack tack tack!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0