Senaste dygnen.

Söndag-måndag natt var lilleman så arg, vi fick chock då vår snälla baby blev sådär. Från 23-04 tiden skulle han absolut inte sova, och ögonen var stora och grät på en gång om vi inte pratade med honom. Hjälp. Så på måndagen var vi ganska trötta. Respekt åt er som har det sådär varje natt, men man blir väl van.
 
Dessutom märkte vi igår att hans öga var irriterat och han hade snuva. Så idag då vi vaknade var ögat jätte hemskt, så vi ringde till läkaren. Det var ögon inflammation, så nu får han droppar 6ggr dagligen i en veckas tid. Vi fick också saltvattensdroppar att droppa i näsan, och amningen gick bättre då. Men han är nöjd fast han är lite sjuk som tur är. Jac är iväg på match idag, cupmatch. De hade inte tur i lottningen då de fick BSV emot sig redan nu.
Jac har varit flunssig, och nu är det min tur att ha halsont, men hopaps int jag får något mera än det.
 
Skulle så gärna vilja gå ut och gå en längre runda, men nej. Snälla rygg bli bra denna månad! Är så hemkst då jag knappt vågar bära honom för är rädd att benet inte håller att gå på. Känns som om jag aldrig kommer kunna gå normalt, men som tur tror jag att min känsla är fel i detta sammanhang;)
 
 
Den här tröjan har han fått av ena av mina gudmödrar, hör också mössa och byxor till, men det är lite för varmt för dem ännu. Mössan han har på har han fått av Lotta.
 
 
Här har jag precis tvättat trollets öga, men det kommer bara mer och mer :( Hoppas dropporna hjälper fort. Dessutom har han börjat tycka om tutten!!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vad bra att mössan passade! Den där modellen använde Willy supermycket som nyfödd.Och jestas vad söt han är!

Svar: Det är väldigt bra passform på den:) Enda mössa som hålls någorlunda på, så tuuusen tack till er:)
Malin

2012-09-18 @ 18:52:36
URL: http://www.simplylottas.wordpress.com
Postat av: Karo

Men jestas vad söt och pytte LITEN han är :) Stor grattis kram såhär aningen försent!

Svar: Tackis :)
Malin

2012-09-19 @ 06:52:48
Postat av: Sofia

Hoppas han kryar på sig fort! Liam hade oxå ögoninflammation när han var nyfödd, fick det ren på bb. Och när ena ögat hade blivit bra och slutat såsa så började det andra. Och så där höll det på ganska länge fast vi droppade hela tiden i båda ögonen. Det är helt sjukt hur mycket var det kan komma från de där små ögonen. Urk!

Svar: jo vi får hoppas det är borta då vi slutar med dropparna imorgon :)
Malin

2012-09-19 @ 12:05:07
URL: http://sofiia.papper.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0