Update

På onsdag var vi och se på MTH- Nordsjälland, blev en hemmaseger på 29-23. På torsdag var jag och Jac på direktörens 70- årsfest, medan Julian var hemma med Fammo och Faffa. vi var 2 timmar utan honom, och det gick hur bra som helst. På fredag gick vi lite i butiker och var massor ut och gå. Hela lördagen gick åt till handboll, vi startade 12 till Aalborg och var hemma kl. 19. Morsthy ledde överraskande 55 minuter, men tyvärr räckte det inte helt till slut, blev förslust på 30-28. Jac hade en riktig bra handbollsvecka förra veckan. Som vanligt fick Julian bortskämman Karlsson många presenter från finland, tack tack:)
 
Den här veckan är det landslagsvecka, lite ovanligt att ha Jac hemma då. Men han har valt att stå över just nu, och kan från och med idag se fram emot 4 lediga dagar som han får vara med sin älskade Julian, han har bara varit hemma 3 hela dagar sen han föddes, så skall bli roligt. Dessutom får vi hoppas hans axel blir bra efter lite vila, inte kul med ont.
 
 
Julian hade livskris på helgen. På måndagen sov han totalt 3 timmar på dagen, medan han på natten var sig själv igen. Det vill säga sover 3-4 timmar i sträck, äter 10 minuter och sen i egen säng igen. Igår var han totalt vaken 4 timmar från klockan 8-22. Han hade nog lite och ta igen... Igår satt vi honom som sagt i säng kl.22, så vaknade han 1.30. Sov från 2-5 och igen från 5.30-8.30. Skönt så! Men vi har upptäckt hans huvudform är lite konstig, eftersom han alltid har huvudet svängt till samma sida... Så nu skall vi införskaffa en babysleep. Och hoppas att huvudformen inte blir värre.
 
På tal om sömn, kl. är 9 och han ligger och sover igen. Jac har träning 9-11, mentalträning 12-13 och sista träningen 13.30-15.30. Sen är det ledigt :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0